30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

güle güle canım.şimdiden sıhhatler olsun.yarın doktordan sonra bizi haberdar et vaktin olursa merak ederiz çünkü.kendine iyi bak.öptüm.byyyyyy

caadi bir daha evde idrar testi yapsana canım, belki kanda çıkmamıştır. geç tutunmuştur, hiç belli olmaz. belki kan tahlili yaptırdığın yer bozuktur. sen bi idrar testi yap bakalım.

bende dusunuyom ama sonrada kendime diyom kanda cikmadi birsey gerek yok ..........bilmem bi denesem ne kaibederim hic....

kolay gelsin canim ...iyi gezmeler.....

evet yapicam canim ne kaybederim .........

ekledim sara, çoğu kişi korunmuyor düşükten sonra, 1 kere adet görüp başlasaydın bebek çalışmlarına, rahmin tahriş mi oldu, bana doktorum 1 kere adet gör başla dedi. O zaman biraz daha bekle bakalım. olur inşallah.

caadi ne kaybedersin, şu testi bi yap bakalım, ordada çıkmazsa doktora git, ne diyecek.

yarin sabah yapirim canim bugun cikamam egzane biraz uzak..........

yok canım tahriş oldu diye bişey demedi.sadece düşükten sonra en az altı ay gebe kalmamak gerekli yoksa düşük tehlikesi çok fazla olur dedi.aslında korunma iğnesini yaptığıma çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi.neyseki etkisi geçti.sonradan çevremden de çok duydum düşükten hemen sonra hamile kalan çokmuş.ama hayırlısı herşeyde bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyoki elimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…