ben anlamadığım için yorum yapmadım. geshen demişse doğru söylemiştir. o bizim profumuz.
kızlar ben birazdan kuaförüme gidecem..randevu aldım...kaş bakımı yaptırcam..yarına hazırlık...sizi çok öpüyorum..yarın akşam inşallah girmeye çalışırım çok yorgun olmasa..çünkü doktordan sonra bebek görmeyede gidecez eşimle..geç gelebilirim...öpüyorum hepinizi...
caadi bir daha evde idrar testi yapsana canım, belki kanda çıkmamıştır. geç tutunmuştur, hiç belli olmaz. belki kan tahlili yaptırdığın yer bozuktur. sen bi idrar testi yap bakalım.
ben yinede içimi rahatlatmak için p.tesi sağlık ocağına gidicem tekrar ölçtürücem kanımı
kızlar ben birazdan kuaförüme gidecem..randevu aldım...kaş bakımı yaptırcam..yarına hazırlık...sizi çok öpüyorum..yarın akşam inşallah girmeye çalışırım çok yorgun olmasa..çünkü doktordan sonra bebek görmeyede gidecez eşimle..geç gelebilirim...öpüyorum hepinizi...
geçmiş olsun tatlım.kanın düşükse pekmez ye.özellikle dut pekmezi çok faydalı diye biliyorum.siyah üzümün kurusuda çok faydalı.
iyiyim canım sağol.ben şu an bi tedavi görmüyorum. ben düşükten sonra üç aylık iğne yapmıştım korunmakiçin doktorun tavsiyesi ile.onun etkisinin geçmesi de altı ayı buluyodu.sonrasında tekrar gittim doktora değerlerin normal üç ay daha bekle normal yolla gebe kalabilirsin dedi. bu ayda olmazsa başka doktora gidecem artık beklemek istemiyorum çünkü.
bende iyiyim canım.
iyiylik canım.senden naber?
inşallah test yanlış çıkmıştırda hamilesindir canım.bi daha test yapsana.en azından eczane testi al yap.sonrada kan tesiti yaptırırsın.
zerdalcım 20 tanede bana yaz aylin için.
ekledim sara, çoğu kişi korunmuyor düşükten sonra, 1 kere adet görüp başlasaydın bebek çalışmlarına, rahmin tahriş mi oldu, bana doktorum 1 kere adet gör başla dedi. O zaman biraz daha bekle bakalım. olur inşallah.
caadi ne kaybedersin, şu testi bi yap bakalım, ordada çıkmazsa doktora git, ne diyecek.
ekledim sara, çoğu kişi korunmuyor düşükten sonra, 1 kere adet görüp başlasaydın bebek çalışmlarına, rahmin tahriş mi oldu, bana doktorum 1 kere adet gör başla dedi. O zaman biraz daha bekle bakalım. olur inşallah.
ben cikiyorum size iyi gunler sonra belki yine gelirim..
iyi canım seni sormalı?
hoşgeldin yetercim.nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?