yok canım tahriş oldu diye bişey demedi.sadece düşükten sonra en az altı ay gebe kalmamak gerekli yoksa düşük tehlikesi çok fazla olur dedi.aslında korunma iğnesini yaptığıma çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi.neyseki etkisi geçti.sonradan çevremden de çok duydum düşükten hemen sonra hamile kalan çokmuş.ama hayırlısı herşeyde bi hayır vardır demekten başka bişey gelmiyoki elimden.
korunma iğnesi vurdurmasanda normal yollarla korunsaydın canım. zaten rahim kendini toparlayıp gebeliğe hazırlamayınca hamile kalamıyorsun. Rahim kendini hazırlıyormuş, bende bunlarla ilgili biraz araştırmalar yaptımda.
ben de geldim artık.....
korunma iğnesi vurdurmasanda normal yollarla korunsaydın canım. zaten rahim kendini toparlayıp gebeliğe hazırlamayınca hamile kalamıyorsun. Rahim kendini hazırlıyormuş, bende bunlarla ilgili biraz araştırmalar yaptımda.
tweety benim kanımda 9.9
en son gittiğim dr bu kanla tedavimize devam edemeyiz demişti.proftu.bir daha gitmedim ne demek istediği yoruma açık
zerdal o halde 1 yıldır benim rahim hazırlayamadı bi kendini ne zaman hazırlar o da muallak
daha önceden hamile kaldın mı canım. takdir allahın tabi, zamanını bekliyor.
hoşbuldum.... aylardır hatta yıllardır siteyi takip ediyordum.. paylaşımlarınıızı okudum.. birçok faydalı fikir edindim.. e artık bende bişiler paylaşıım içimi dökiim dedim ama nerden yazılır nasıl olur zorlandım gibi sanki.. ama zamanla yolu yöntemi öğrencem dimi :))
offff psikopata bağladım gene
kızlar zelal bugünde gelmedi ben iyice meraklandım.ona ve bebeğine dua edelimde bişey olmasın.çünkü zelal iyi olsa mutlaka azda olsa uğrardı.:18::18::18::18::18::18::18: yada acaba diyorum doktoru yatmasınımı söyledi belkide kalkamadığı için gelemiyodur.iyi olsunda gelmesin ama keşke bi haber alabilsek içimiz rahat ederdi.:26::26::26::26::26:
kızlar ya bugün elfida da gelmedi inşallah oda iyidir.onuda meak ediyorum.ondan da bi haber alsak da rahat etsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?