30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylicim sen zelalle msnde ve face de görüşüyosun dimi ondan haberin varmı iki gündür gelmiyo bizde merak ediyoruz.

zeytincim sende hoşgeldin.nasılsın sen yeni anne oldun dimi? hayırlı uğurlu olsun.bebişin nasıl?

QUOTE=sara_28;17602764]leylicim sen zelalle msnde ve face de görüşüyosun dimi ondan haberin varmı iki gündür gelmiyo bizde merak ediyoruz.[/QUOTE]

bende facede msnde var. ama msnde hiç görüşemedik.facede pek girmiyordu. şimdi profiline bakayım dedim.sanırım faceni dondurmuş. ablasına ya da kardeşine sorarım diye düşündüm ama profiline giremiyorum. halbuki evi bana 5-10 dk lık mesafede nasip olup birgün görüşemedik. Teli de yok. Hay Allah bende çok merak ettim. Bir sıkıntısı varmıydı?

iyi olduğum pek söylenemez. günlerdir sorunlarla/hastalıklarla boğuşuyoruz. kimse beni merak bile etmemiş

canım aslında hep aklımdasın ama aşılamadan sonra belki toparlamak için gelmiyosundur diye düşündüm ben kendi adıma.çünkü bi iki defada konuştuk iyiyim iki aya kadar hamile kalacam demiştin.öylşe oluncada kafanı dinlemek için gelmiyosun diye düşündüm.yoksa arkadaşlarımızı merak etmezmiyiz hiç.ayrıcada çok geçmiş olsun.neyin var tatlım?

Son düzenleme:

keseyi görmek için doktora gitmişti.doktor kese çok küçük fazla umutlanma yat dinlen 10 gün sonra tekrar gel demiş.oda çok endişeliydi.sonra bi defa geldi kasıklarım çok ağrıyo dedi.bi dahada gelmedi.bizde merak ediyoruz.

kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????

senin hayale kapılıp sonradan hüsran yaşamanı da istemem ama, bi arkadaşım hamile, gribal enfeksiyon ve şiddetli mide ağrısı ile acile gidiyor acilde kan testi ve idrar testi yapılıyor sonuç negatif çıkıyor, sonra serum takılıyor serumun içine de antibiyotik ağrı kesici vs katılıyor. aradan epey zaman geçip adet olmayınca jinekoloğuna gidiyor kist mi var acep diye 10 haftalık hamile olduğunu öğreniyor.
bazı gebeliklerde bazen belli olmazmış
Allah nelere kadir, ümitsizliğize düşmemek lazım. Mevlam hayırlısıyla cümlemizin yüzünü güldürsün

nasılsınız kızlar, zerdalcim bende 20 tane okuyayım inşaallah.
Rabbim aylincime de yardım etsin, hayırlısıyla kolaylıkla geçsin ameliyatı, sonrasında da bebişi gelsin hayırlısıyla da

kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????

bence hemen dr gitmelisinnnn

twetycimm canım kansızlık aslında çok önemli bi faktör, benimde 9,5 idi. doktorum hamile kalırsın belki ama düşük olur, bu değerle çok zor demişti. hiç sevmediğim halde keçiboynuzu pekmezi aldım bol bol tükettim, şimdi Allaha şükür değerim 13 çıktı.

yetercimmm sen nasılsın? nasıl oldu durumlar? ne karar verdiniz? akşam ameliyat için proflar para alamayacak diye anlatıyordu tv de. senin de öyle bi ihtimal olmaz mı ki ?

herkese iyi akşamlarr... çok yorgunumm... özellikle de ruhennnn.. ((

Allah selametlik versin canım, geçirdiğimiz süreç çok yorucu ve ağır gerçekten. Allah bebişle güldürsün yüzünü. milletin hemen oluyor, ama biz neler neler yapıyoruz olmayınca olmuyor işte.
Allah sabrımızı artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…