sabahları aç karnına pekmez içiyorum ama hiç faydasını göremedim daha
Leylacım hayırlısıyla gör bakalım cinsiyeti, sağlıklı sıhhatli olması en önemli tabii ama merak ediyor insan
saol tatlım iyiyim çok şükür.yarın büyük gün..cinsiyet belli olacak inşallah..duanı eksik etme saram...seni merak ettim..her sabah burda olurdun da...neyseki iyisin..zelalle elfidamda haber gelse iyi olcam..yemeğe gidiyorum..geliince görüşürüz...geciktim..çıkmam lazım bitanem...
Geshenk nasılsın canım? Seninle karşılaşamıyoruz uzun zamandır. Ben pek sık giremediğim için takip edemedim ama umarım Zelalda kötü bişey yoktur ya....zelale bakıyorum ama gelmemiş... hayırlısı ne ise öyle olsun... genelde sessizlik hayra alamet olmuyor bu durumlarda ama inşallah yanılmış olayım...eğer kalkmaması gerekli bir durum varsa yada hastanede gözetim altındaysa şüpheli bir durum halinde bol bol dua edelim arkadaşlar belki zor zamanlar geçiriyordur.. off neyse tam tersi olsun söylediklerimin de....
Amin canımmm...bu mübarek cuma gününde Allaha açılan tüm ellerin geri çevrilmemesi,yürekten istenen dileklerin kabul olması,isteyen herkesin hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olması hastaların şifa bulması dertlilerin deva bulması hasret çekenlerin özlediklerine kavuşması dileğiyle AMİN
Kızlar dilinize, yüreğinize sağlık, nasıl duygulandım bilemezsiniz, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Sizleri seviyorumkaderiye için ayetel kürsi listesi
zerdal..................50
çılgınkız.................20
tweety7883...........50
leyla_21...............20
loveli...................10
caadi...................50
sara....................50
yeter...................10
leyla....................20
naneli..................33
toplam...............313
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka
Canım kızlar da demiş ama bir test yap bence de evde, üzülmemek için fazla ümitlenme ama hiç belli olmaz... Duruma göre de doktorunla görüşürsün..kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????
Hoşgeldin canım, takıl bize..ben de geldim artık.....
Elfida da gelmemiş haydaaaaaaaaaa belki çok yoğundur bazen gündüzleri giremiyor sanırsam ama şimdi de kimse yok topikte... İyidir Elfidam ya, gelir birazdan...kızlar ya bugün elfida da gelmedi inşallah oda iyidir.onuda meak ediyorum.ondan da bi haber alsak da rahat etsek.
iyi olduğum pek söylenemez. günlerdir sorunlarla/hastalıklarla boğuşuyoruz. kimse beni merak bile etmemiş
Leylikocum ne oldu canım??? Herkesi düşünüyoruz aslında ama ben kendi adıma kim ne saat giriyor bilemiyorum, bazen birkaç gün girmiyor bazı kızlar o yüzden sormamışızdır seni... Umarım şimdi daha iyisindir canım...herkese iyi akşamlarr... çok yorgunumm... özellikle de ruhennnn..((
bitkisel ürünler ilaç gibi anında cevap vermez emilimi ağırdır fakat güçlüdür.. lütfen yılmadan üzülüp takıntı etmeden devam et... hergün kendini deneme acaba noldu diye... yani takıntı etmeden inanarak yap her ne yapıyorsanda.. kan değerin yükselir mutlaka aynı anda bir arkadaş daha yazmış kuru üzüm ama siyah iri olanlardan bolca tye acıktıkça bunu atıştır.. sabırla devam et mutlaka yükselir merak etme.. ayrıca hangi profesör söylerse söylesin ben inanmıyorum kan değerlerinin düşük olmasıyla gebelik olmayacağına.. ne kadarda kolayına kaçıp moral bozuyorlar hayret ediyorum...sen kendi sağlığın için bu yiyecekleri ye öncelikle illa çocuk bununla gelir düşüncesiyle değil... Allah nasip ederse o da olur inşallah...
Leylacım hayırlısıyla gör bakalım cinsiyeti, sağlıklı sıhhatli olması en önemli tabii ama merak ediyor insanHabersiz bırakma bizi....
Geshenk nasılsın canım? Seninle karşılaşamıyoruz uzun zamandır. Ben pek sık giremediğim için takip edemedim ama umarım Zelalda kötü bişey yoktur ya....
Amin canımmm...
Kızlar dilinize, yüreğinize sağlık, nasıl duygulandım bilemezsiniz, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Sizleri seviyorum
Canım kızlar da demiş ama bir test yap bence de evde, üzülmemek için fazla ümitlenme ama hiç belli olmaz... Duruma göre de doktorunla görüşürsün..
Hoşgeldin canım, takıl bize..
Elfida da gelmemiş haydaaaaaaaaaa belki çok yoğundur bazen gündüzleri giremiyor sanırsam ama şimdi de kimse yok topikte... İyidir Elfidam ya, gelir birazdan...
Leylikocum ne oldu canım??? Herkesi düşünüyoruz aslında ama ben kendi adıma kim ne saat giriyor bilemiyorum, bazen birkaç gün girmiyor bazı kızlar o yüzden sormamışızdır seni... Umarım şimdi daha iyisindir canım...
Kesinlikle katılıyorum sana Geshenkcim, bitkilerin faydası inanılmaz ama hemen cevap vermiyor, bir de dediğin gibi takıntı yapmadan kullanmak lazım...
merhaba canım valla sorunların ardı arkası kesilmiyor.
1- Biliyorsunuz annemin ameliyat olması gerekiyordu. ama kalpte sorun olabilir diye sindigrafi istediler. o da çok şükür temiz çıktı. Anneme gün alalım derken o sonucunu bir kaç doktora daha gösterdi. onlarda bu sonuçlara göre ameliyat olmana gerek yok dediler. O da kaçtı tabii :)) birde kıyamam düğün telaşı var diye ameliyat olmak istemedi. olaki bir komplikasyon olursa. bende oluruna bıraktım.
2- Kardeşimin temmuzda düğünü var. nikah için gün almaya gittiklerinde kan sonucunda akdeniz anemisi çıktı. onu kafaya çok taktım. çok şükür önemli birşey yokmuş.
3- Kuzenimin oğlu hastanede yatıyor. kuzum 5 yaşında anneannesiyle çarşıda gezmişler. otobüse binip eve dönmüşler. Çocuk otobüste uyumuş. ininced ayağım ağroyor demiş. yürüyemiyormuş. Tabi numara yapıyor sanılmış. bakmılar geçmiyor ve yürüyemiyor hastaneye gitmşler. 2-3 hastanede yattı. kortizona başladılar. Şimdi evde ama tuzlu,tatlı yasak ve 1 ay fizik tedavi. Sonuç Tuzak Nöropati (Düşük ayak) bu hastalık çocuklrda ilk görülmüş vakaymış. Hocaların hepsi şaşkın ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yavrumun ayağı geçebilir de öyle de kalabilirmişte(( 59:
4- İş yerinde çok skıkntılarım var. Çok mutsuzum..
Biliyorum başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın((((
1- Biliyorsunuz annemin ameliyat olması gerekiyordu. ama kalpte sorun olabilir diye sindigrafi istediler. o da çok şükür temiz çıktı. Anneme gün alalım derken o sonucunu bir kaç doktora daha gösterdi. onlarda bu sonuçlara göre ameliyat olmana gerek yok dediler. O da kaçtı tabii :)) birde kıyamam düğün telaşı var diye ameliyat olmak istemedi. olaki bir komplikasyon olursa. bende oluruna bıraktım.
2- Kardeşimin temmuzda düğünü var. nikah için gün almaya gittiklerinde kan sonucunda akdeniz anemisi çıktı. onu kafaya çok taktım. çok şükür önemli birşey yokmuş.
3- Kuzenimin oğlu hastanede yatıyor. kuzum 5 yaşında anneannesiyle çarşıda gezmişler. otobüse binip eve dönmüşler. Çocuk otobüste uyumuş. ininced ayağım ağroyor demiş. yürüyemiyormuş. Tabi numara yapıyor sanılmış. bakmılar geçmiyor ve yürüyemiyor hastaneye gitmşler. 2-3 hastanede yattı. kortizona başladılar. Şimdi evde ama tuzlu,tatlı yasak ve 1 ay fizik tedavi. Sonuç Tuzak Nöropati (Düşük ayak) bu hastalık çocuklrda ilk görülmüş vakaymış. Hocaların hepsi şaşkın ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yavrumun ayağı geçebilir de öyle de kalabilirmişte(( 59:
Leylacım hayırlısıyla gör bakalım cinsiyeti, sağlıklı sıhhatli olması en önemli tabii ama merak ediyor insanHabersiz bırakma bizi....
Geshenk nasılsın canım? Seninle karşılaşamıyoruz uzun zamandır. Ben pek sık giremediğim için takip edemedim ama umarım Zelalda kötü bişey yoktur ya....
Amin canımmm...
Kızlar dilinize, yüreğinize sağlık, nasıl duygulandım bilemezsiniz, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Sizleri seviyorum
Canım kızlar da demiş ama bir test yap bence de evde, üzülmemek için fazla ümitlenme ama hiç belli olmaz... Duruma göre de doktorunla görüşürsün..
Hoşgeldin canım, takıl bize..
Elfida da gelmemiş haydaaaaaaaaaa belki çok yoğundur bazen gündüzleri giremiyor sanırsam ama şimdi de kimse yok topikte... İyidir Elfidam ya, gelir birazdan...
Leylikocum ne oldu canım??? Herkesi düşünüyoruz aslında ama ben kendi adıma kim ne saat giriyor bilemiyorum, bazen birkaç gün girmiyor bazı kızlar o yüzden sormamışızdır seni... Umarım şimdi daha iyisindir canım...
Kesinlikle katılıyorum sana Geshenkcim, bitkilerin faydası inanılmaz ama hemen cevap vermiyor, bir de dediğin gibi takıntı yapmadan kullanmak lazım...
merhaba canım, nasılsın? Kimse yoktu diye face'e dalmışım, şimdi gördüm yazdıklarınızı..kadercim merhaba
sağolun kızlar. Allah hepimize yardımcı olsun. Kaç gündür yokum kimse beni merak bile etmemiş((( biraz Leylalaşayım demiiiii
hoş geldin nasılsın
şükür iyiyim canım....sen ve eşin nasış? msne gelmiyormusun?
unutmadan diğer bir sorun daa benim aşılamayı yumurtlama ve çatlama olmadan yapmışlar((( hakkım boş boşuna gitti buna çok üzüldüm ya..
Pazartesi özel bir doktora gidecem....
unutmadan diğer bir sorun daa benim aşılamayı yumurtlama ve çatlama olmadan yapmışlar((( hakkım boş boşuna gitti buna çok üzüldüm ya..
yetercim naber canım?
yumurtlam oldu dediler. 2 yumurtam olmuş. biri 20 mm diğeri de 16.9 mm miş. sanırım yumurtam çatlamamış. aşılama adetin 10.günü oldu. 10-14 gün sonrada sonuç öğrendim. ve progesteron 2.67 çıkmış.. bu nasıl bir durum sizcee????
sağol canım iyiyim eşim geldibende size yazıyorum bir taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?