30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sabahları aç karnına pekmez içiyorum ama hiç faydasını göremedim daha

bitkisel ürünler ilaç gibi anında cevap vermez emilimi ağırdır fakat güçlüdür.. lütfen yılmadan üzülüp takıntı etmeden devam et... hergün kendini deneme acaba noldu diye... yani takıntı etmeden inanarak yap her ne yapıyorsanda.. kan değerin yükselir mutlaka aynı anda bir arkadaş daha yazmış kuru üzüm ama siyah iri olanlardan bolca tye acıktıkça bunu atıştır.. sabırla devam et mutlaka yükselir merak etme.. ayrıca hangi profesör söylerse söylesin ben inanmıyorum kan değerlerinin düşük olmasıyla gebelik olmayacağına.. ne kadarda kolayına kaçıp moral bozuyorlar hayret ediyorum...sen kendi sağlığın için bu yiyecekleri ye öncelikle illa çocuk bununla gelir düşüncesiyle değil... Allah nasip ederse o da olur inşallah...

Leylacım hayırlısıyla gör bakalım cinsiyeti, sağlıklı sıhhatli olması en önemli tabii ama merak ediyor insan Habersiz bırakma bizi....
Geshenk nasılsın canım? Seninle karşılaşamıyoruz uzun zamandır. Ben pek sık giremediğim için takip edemedim ama umarım Zelalda kötü bişey yoktur ya....
Amin canımmm...
Kızlar dilinize, yüreğinize sağlık, nasıl duygulandım bilemezsiniz, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. Sizleri seviyorum
kizlar benim kafam cok karisik ben niye adet olmuyom bir karisiklik olmasin testlerde?????bugun 9 gun hic bukadar gecikmedi....belim halen ariyo arada bi karnim ha oldum olucam olmuyom ???????
Canım kızlar da demiş ama bir test yap bence de evde, üzülmemek için fazla ümitlenme ama hiç belli olmaz... Duruma göre de doktorunla görüşürsün..
ben de geldim artık.....
Hoşgeldin canım, takıl bize..
kızlar ya bugün elfida da gelmedi inşallah oda iyidir.onuda meak ediyorum.ondan da bi haber alsak da rahat etsek.
Elfida da gelmemiş haydaaaaaaaaaa belki çok yoğundur bazen gündüzleri giremiyor sanırsam ama şimdi de kimse yok topikte... İyidir Elfidam ya, gelir birazdan...
iyi olduğum pek söylenemez. günlerdir sorunlarla/hastalıklarla boğuşuyoruz. kimse beni merak bile etmemiş

herkese iyi akşamlarr... çok yorgunumm... özellikle de ruhennnn.. ((
Leylikocum ne oldu canım??? Herkesi düşünüyoruz aslında ama ben kendi adıma kim ne saat giriyor bilemiyorum, bazen birkaç gün girmiyor bazı kızlar o yüzden sormamışızdır seni... Umarım şimdi daha iyisindir canım...

Kesinlikle katılıyorum sana Geshenkcim, bitkilerin faydası inanılmaz ama hemen cevap vermiyor, bir de dediğin gibi takıntı yapmadan kullanmak lazım...

merhaba canım valla sorunların ardı arkası kesilmiyor.
1- Biliyorsunuz annemin ameliyat olması gerekiyordu. ama kalpte sorun olabilir diye sindigrafi istediler. o da çok şükür temiz çıktı. Anneme gün alalım derken o sonucunu bir kaç doktora daha gösterdi. onlarda bu sonuçlara göre ameliyat olmana gerek yok dediler. O da kaçtı tabii :)) birde kıyamam düğün telaşı var diye ameliyat olmak istemedi. olaki bir komplikasyon olursa. bende oluruna bıraktım.

2- Kardeşimin temmuzda düğünü var. nikah için gün almaya gittiklerinde kan sonucunda akdeniz anemisi çıktı. onu kafaya çok taktım. çok şükür önemli birşey yokmuş.

3- Kuzenimin oğlu hastanede yatıyor. kuzum 5 yaşında anneannesiyle çarşıda gezmişler. otobüse binip eve dönmüşler. Çocuk otobüste uyumuş. ininced ayağım ağroyor demiş. yürüyemiyormuş. Tabi numara yapıyor sanılmış. bakmılar geçmiyor ve yürüyemiyor hastaneye gitmşler. 2-3 hastanede yattı. kortizona başladılar. Şimdi evde ama tuzlu,tatlı yasak ve 1 ay fizik tedavi. Sonuç Tuzak Nöropati (Düşük ayak) bu hastalık çocuklrda ilk görülmüş vakaymış. Hocaların hepsi şaşkın ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yavrumun ayağı geçebilir de öyle de kalabilirmişte ((59:

4- İş yerinde çok skıkntılarım var. Çok mutsuzum..

Biliyorum başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın ((((

leylicim annen için hakkında hayırlısı olsun.ve biran önce sağlığına kavuşsun.

kardeşinin düğünü hayırlı olsun.

kuzenine çok geçmiş olsun.inşallah sağlığına kavuşurda tekrar yürüyebilir.

moralini yüksek tutmalısınki sorunlarının üzerinden gelebilesin.Allah yardımcınız olsun tatlım.

canım geçmş olsun
neler yaşamışsın yaşıyorsun
rabbim kolaylık versin inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağolun kızlar. Allah hepimize yardımcı olsun. Kaç gündür yokum kimse beni merak bile etmemiş ((( biraz Leylalaşayım demiiiii

kadercim merhaba
merhaba canım, nasılsın? Kimse yoktu diye face'e dalmışım, şimdi gördüm yazdıklarınızı..

Olur mu öyle şey, aşkolsun.... Çok geçmiş olsun canım.. İnşallah yeğenciğin de kısa sürede iyileşir.. Akdeniz anemisinin derecesi var canım, burda çok görüldüğü için biliyorum, genelde de kötü değildir, kötü olsa küçük yaşta farkedilir zaten.

hoş geldin nasılsın

şükür iyiyim canım....sen ve eşin nasış? msne gelmiyormusun?

unutmadan diğer bir sorun daa benim aşılamayı yumurtlama ve çatlama olmadan yapmışlar ((( hakkım boş boşuna gitti buna çok üzüldüm ya..

Pazartesi özel bir doktora gidecem....

canım iyiyiz çok şükür
bebişim msn ye geliyormuyum aslında çok değil ben nette en çok burada vakit geçiriyorum
ne msn nede fece pek girmiyorum
o nasıl olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

Aaaaaaaaa nasıl yani ya??? Nasıl yapmışlar yumurtlama olmadan??? Çok ilginç...
Özel doktora git bakalım ne diyecek canm. Ama hayırlısıyla 2 aya hamile kalacaksın diyosun ya, inşallah öyle olacak

yaaa günaha girecem yine ben
bunlar nasıl dr nasıl ............................
sana ilaç vermedi dr hiç

geçen gün bizim burada bir kd has var kıza sg çekmeden aşılama yapmışlar
sonra klomenle aşılama yapmışlar (klomenle yapılan aşılama sayılmıyor biliyorsunuz)ve pregnll çatlatma
iğnesi yazmışlar kıza bunun içinde rapor çıkartmışlar
yani bu ilaçlrın hepsi 20 tl ve bunun için kızın aşılama hakını kulanmışlar

Son düzenleme:
yumurtlam oldu dediler. 2 yumurtam olmuş. biri 20 mm diğeri de 16.9 mm miş. sanırım yumurtam çatlamamış. aşılama adetin 10.günü oldu. 10-14 gün sonrada sonuç öğrendim. ve progesteron 2.67 çıkmış.. bu nasıl bir durum sizcee????

ilaçsızmı oldu bu yumoşlar canım birde
birde çatlatma iğnei kulanmadınmı nasıl çatlamamış yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…