ilaçsızmı oldu bu yumoşlar canım birde
birde çatlatma iğnei kulanmadınmı nasıl çatlamamış yaaa
şükür iyiyim canım....sen ve eşin nasış? msne gelmiyormusun?
unutmadan diğer bir sorun daa benim aşılamayı yumurtlama ve çatlama olmadan yapmışlar((( hakkım boş boşuna gitti buna çok üzüldüm ya..
Pazartesi özel bir doktora gidecem....
hayır canım iğne ile oldu. çatlatma iğneside oldum. sonuç buu((((
hayır canım iğne ile oldu. çatlatma iğneside oldum. sonuç buu((((
valla inan bugün aklıma geldin. leyliko da yok kaş gündür die :)şükür iyiyim canım....sen ve eşin nasış? msne gelmiyormusun?
unutmadan diğer bir sorun daa benim aşılamayı yumurtlama ve çatlama olmadan yapmışlar((( hakkım boş boşuna gitti buna çok üzüldüm ya..
Pazartesi özel bir doktora gidecem....
yuhhyaaa günaha girecem yine ben
bunlar nasıl dr nasıl ............................
sana ilaç vermedi dr hiç
geçen gün bizim burada bir kd has var kıza sg çekmeden aşılama yapmışlar
sonra klomenle aşılama yapmışlar (klomenle yapılan aşılama sayılmıyor biliyorsunuz)ve pregnll çatlatma
iğnesi yazmışlar kıza bunun içinde rapor çıkartmışlar
yani bu ilaçlrın hepsi 20 tl ve bunun için kızın aşılama hakını kulanmışlar
bilemiycem yayumurtlam oldu dediler. 2 yumurtam olmuş. biri 20 mm diğeri de 16.9 mm miş. sanırım yumurtam çatlamamış. aşılama adetin 10.günü oldu. 10-14 gün sonrada sonuç öğrendim. ve progesteron 2.67 çıkmış.. bu nasıl bir durum sizcee????
valla inan bugün aklıma geldin. leyliko da yok kaş gündür die :)
oha dicem ya. hay bu doktorların...
ne bka iş yapıolar nasıl yapıolar
yuhh
bilemiycem ya(
geçmiş olsun
özel doktorunu da ii seç leyliko
onlar da tüccar gibi çalışıyolar
bitkisel ürünler ilaç gibi anında cevap vermez emilimi ağırdır fakat güçlüdür.. lütfen yılmadan üzülüp takıntı etmeden devam et... hergün kendini deneme acaba noldu diye... yani takıntı etmeden inanarak yap her ne yapıyorsanda.. kan değerin yükselir mutlaka aynı anda bir arkadaş daha yazmış kuru üzüm ama siyah iri olanlardan bolca tye acıktıkça bunu atıştır.. sabırla devam et mutlaka yükselir merak etme.. ayrıca hangi profesör söylerse söylesin ben inanmıyorum kan değerlerinin düşük olmasıyla gebelik olmayacağına.. ne kadarda kolayına kaçıp moral bozuyorlar hayret ediyorum...sen kendi sağlığın için bu yiyecekleri ye öncelikle illa çocuk bununla gelir düşüncesiyle değil... Allah nasip ederse o da olur inşallah...
kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü
ne oldu neden hcgmi yükselmedi
kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü
ağlığın nasıl herşeyyy yolunda mı? nasıl oldu canım ya?
hadi yaaaaaaaaaa çok üzüldüm canım ya oooofffff offfff
canım kasıklarım ve belim hala ağrıyor dr a da gidemedik hala eşimde çok hasta bronşit olmuş bakalım yarın iyi olursa dr a gitcez parça kaldığından şüpeleniyom
of zelalim ya ne diyelim buda allahtan.senin canın sağolsun
işallah parça kalmamıştırda kürtaja gerek kalmaz.nenelerimiz derdi
birkere oldu ya oldugu yerden tekrar olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?