canım hcg ye bir kere baktılar oda 2050 ydi en son bende anlamadım neden düştü die özel dr a gittim kesin bi şey demedi p.tesi günü kanamam oldu yat dinlen dedi yattım hiç kalkmadım dün birden çok ağrı girdi kasıklarıma wc ye gittiğimde parçalar düştü yarın dr a gitcez parça kalmışsa kürtaj yapcaklar
canımm benim yaa çokk üzüldümm eğer yardıma ihtiyacın varsa. doktora gitmen gerekiyorsa ben gelip götürürüm. çokk ciddiyimm... pazartesi yeni bir doktoa gidecem. senide ona götüreyim mi???
kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü
neden doktora gitmek için bu kadar bekledin tatlım parça düştükten sonra hemen doktora gitseydin keşke.sağlığın nasıl?tabiki bebek çok önemli ama asıl önemli olan senin sağlığın parça kalmışsa risk olabilir.keşke hemen gitsen doktora.
((
uf yaa..
geçmiş olsun zelalim.. allah sabır versin(
sağol bebeğim eşim konak doğuma gidelim diyo bakalım
yaa canım benimm mo doktorun medhibi çok duydum. Kahraman KOLDAY. doktor başta bir psikolog gibi yaklaşıyor. önemli olanda bu ya... çokkkk iyi doktor olduğunu dudum... kahraman kolday diye gir bak
kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü
olurmu dersin bu bile bana mucize gibi geliyodu bi mucize daha olurmu:93::93::93:
yarın gitcem canım benim adamdan bana fırsat mı kaldı bu halimle bide onla ilgilendim bronşit olmuş bütün gün ateşler içinde yattı iğne vuruldu şimdi iyi sana baktıralım diyor
elbette olur... düşüğün bir ayağı dışarıdaymış derler ya hep daha sağlamı gelecek ardından bu onun habercisiydi yılmak üzülmek yokkk.....
canım şu parça işini halledelimde belki onda tedaviye başlarız inş. parça kalmamıştır
tatlişim önemli olan sen ve senin sağlığın bunu atlat yine hamile kalırsın bi kere kaldınya gerisi gelir sen merak etme.eşinede geçmiş olsun.Allah ikinizede sabır versin.
amin canım biliyorum buda geçcek ama delipte geçcek bu sefer çünki şimdiye kadar içimde hiç hissetmemiştim anne olmak çok güzel bi duygu bence çocuğu olanlar Allaha ne kadar şükretse azdır ben 3 günde bile bi tuhaf oldum bide insanın kucağına alması nasıl bi duygudur
eğerkii eşin de hasta götüremeyecekse gelip ben götüreyim.. ege acilden direk giriş yaptırırız orda bakarlar. ama bende bu saatte çıkamam ki((( arabamızda yokk. istiyorsan yarın sabah erkenden gelirim.
o günleride görücez işallah canım
gerçek mucizeni ozaman yaşayacaksın.ama toparlan üzüntü yaramıyor bize biliyorsun.
çok sağol bebeğim zaten sabah erkenden gitcez Allah razı olsun canımkızlar iyiki varsınız yarın gelişmeleri anlatırım yalnız şu kürtaj işinden çok tırsıyom:18::18::18:2 kere piyopsi için yapmışlardı
amin canım biliyorum buda geçcek ama delipte geçcek bu sefer çünki şimdiye kadar içimde hiç hissetmemiştim anne olmak çok güzel bi duygu bence çocuğu olanlar Allaha ne kadar şükretse azdır ben 3 günde bile bi tuhaf oldum bide insanın kucağına alması nasıl bi duygudur
korkmaa yaa bende oldum ama beni uyutmuşlardı... normalde nasıl yapıyorlar ki???? hem belkide bebiş yerindedir.. belli mii olur canım yaa.... inşallah yarabbimmm :
şu an için çok zordur biliyorum seni çok iyi anlıyorum inan bana.ama inanki geçecek çok lasik olacak ama zaman herşeyin ilacı.yılmak yok.bıkmak usanmak hiç yok.gör bak Allahın izniyle en kısa sürede yine hamiş olacaksın.şimdi önemli olan bir an önce iyileşmen.inşallah parça kalmamıştır bide kürtaj belasıyla uğraşmak zorunda kalmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?