30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

neden doktora gitmek için bu kadar bekledin tatlım parça düştükten sonra hemen doktora gitseydin keşke.sağlığın nasıl?tabiki bebek çok önemli ama asıl önemli olan senin sağlığın parça kalmışsa risk olabilir.keşke hemen gitsen doktora.

canımm benim yaa çokk üzüldümm eğer yardıma ihtiyacın varsa. doktora gitmen gerekiyorsa ben gelip götürürüm. çokk ciddiyimm... pazartesi yeni bir doktoa gidecem. senide ona götüreyim mi???

sağol bebeğim eşim konak doğuma gidelim diyo bakalım

yarın gitcem canım benim adamdan bana fırsat mı kaldı bu halimle bide onla ilgilendim bronşit olmuş bütün gün ateşler içinde yattı iğne vuruldu şimdi iyi sana baktıralım diyor

yaa canım benimm mo doktorun medhibi çok duydum. Kahraman KOLDAY. doktor başta bir psikolog gibi yaklaşıyor. önemli olanda bu ya... çokkkk iyi doktor olduğunu dudum... kahraman kolday diye gir bak

canım şu parça işini halledelimde belki onda tedaviye başlarız inş. parça kalmamıştır

kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü

olurmu dersin bu bile bana mucize gibi geliyodu bi mucize daha olurmu:93::93::93:

elbette olur... düşüğün bir ayağı dışarıdaymış derler ya hep daha sağlamı gelecek ardından bu onun habercisiydi yılmak üzülmek yokkk.....

yarın gitcem canım benim adamdan bana fırsat mı kaldı bu halimle bide onla ilgilendim bronşit olmuş bütün gün ateşler içinde yattı iğne vuruldu şimdi iyi sana baktıralım diyor

tatlişim önemli olan sen ve senin sağlığın bunu atlat yine hamile kalırsın bi kere kaldınya gerisi gelir sen merak etme.eşinede geçmiş olsun.Allah ikinizede sabır versin.

elbette olur... düşüğün bir ayağı dışarıdaymış derler ya hep daha sağlamı gelecek ardından bu onun habercisiydi yılmak üzülmek yokkk.....

inş. canım Rabbim ne olur hepimizin yüzünü güldür artık inan insanın artık sabrı kalmıyo gezhenkcim

canım şu parça işini halledelimde belki onda tedaviye başlarız inş. parça kalmamıştır

eğerkii eşin de hasta götüremeyecekse gelip ben götüreyim.. ege acilden direk giriş yaptırırız orda bakarlar. ama bende bu saatte çıkamam ki ((( arabamızda yokk. istiyorsan yarın sabah erkenden gelirim.

tatlişim önemli olan sen ve senin sağlığın bunu atlat yine hamile kalırsın bi kere kaldınya gerisi gelir sen merak etme.eşinede geçmiş olsun.Allah ikinizede sabır versin.

amin canım biliyorum buda geçcek ama delipte geçcek bu sefer çünki şimdiye kadar içimde hiç hissetmemiştim anne olmak çok güzel bi duygu bence çocuğu olanlar Allaha ne kadar şükretse azdır ben 3 günde bile bi tuhaf oldum bide insanın kucağına alması nasıl bi duygudur

o günleride görücez işallah canım
gerçek mucizeni ozaman yaşayacaksın.ama toparlan üzüntü yaramıyor bize biliyorsun.

eğerkii eşin de hasta götüremeyecekse gelip ben götüreyim.. ege acilden direk giriş yaptırırız orda bakarlar. ama bende bu saatte çıkamam ki ((( arabamızda yokk. istiyorsan yarın sabah erkenden gelirim.

çok sağol bebeğim zaten sabah erkenden gitcez Allah razı olsun canım kızlar iyiki varsınızyarın gelişmeleri anlatırım yalnız şu kürtaj işinden çok tırsıyom:18::18::18:2 kere piyopsi için yapmışlardı

korkmaa yaa bende oldum ama beni uyutmuşlardı... normalde nasıl yapıyorlar ki???? hem belkide bebiş yerindedir.. belli mii olur canım yaa.... inşallah yarabbimmm :

şu an için çok zordur biliyorum seni çok iyi anlıyorum inan bana.ama inanki geçecek çok lasik olacak ama zaman herşeyin ilacı.yılmak yok.bıkmak usanmak hiç yok.gör bak Allahın izniyle en kısa sürede yine hamiş olacaksın.şimdi önemli olan bir an önce iyileşmen.inşallah parça kalmamıştır bide kürtaj belasıyla uğraşmak zorunda kalmazsın.

korkmaa yaa bende oldum ama beni uyutmuşlardı... normalde nasıl yapıyorlar ki???? hem belkide bebiş yerindedir.. belli mii olur canım yaa.... inşallah yarabbimmm :

evet zelalım ya leyli doğru söylüyo belki bebeğe bişey olmamıştır eminmisin tamamen düştüğünden.çünkü tatlım parça kalsaydı sen böyle duramazdın.kanaması çok olupta bebeğine bişey olmayanlarda var.inşallah sendede böyle olmuştur.

inş. saracım kürtaj olmak istemiyorum savaşa devam ne yapalım düştüğümüz yerden kalkcaz gene güçlü sabırlı olcaz başka çaresi yok kanamam bitsinde ne yapcağıma o zaman karar vercem saracım sen niye düşük yapmıştın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…