evet zelalım ya leyli doğru söylüyo belki bebeğe bişey olmamıştır eminmisin tamamen düştüğünden.çünkü tatlım parça kalsaydı sen böyle duramazdın.kanaması çok olupta bebeğine bişey olmayanlarda var.inşallah sendede böyle olmuştur.
korkmaa yaa bende oldum ama beni uyutmuşlardı... normalde nasıl yapıyorlar ki???? hem belkide bebiş yerindedir.. belli mii olur canım yaa.... inşallah yarabbimmm :
inş. canım Rabbim ne olur hepimizin yüzünü güldür artık inan insanın artık sabrı kalmıyo gezhenkcim
inş. saracım kürtaj olmak istemiyorumsavaşa devam ne yapalım düştüğümüz yerden kalkcaz gene güçlü sabırlı olcaz başka çaresi yok kanamam bitsinde ne yapcağıma o zaman karar vercem saracım sen niye düşük yapmıştın :26:
evet zelalım ya leyli doğru söylüyo belki bebeğe bişey olmamıştır eminmisin tamamen düştüğünden.çünkü tatlım parça kalsaydı sen böyle duramazdın.kanaması çok olupta bebeğine bişey olmayanlarda var.inşallah sendede böyle olmuştur.
şu anki ruh halinle seni çok iyi anlıyorum zelalcim.. bu da geçer.. daha nelere sabredeceğiz kimbilir o çok yolunu beklediğin kucağına gelir bir hastalığı olur sabahlarsın sabredemezsin ne zaman iyileşecek diye... sevdiklerinden uzaklaşman gerekir sabredemezsin ne zaman kavuşacağım diye.. vs... uzaaar gideerr... Rabbim kalbine göre versin.. inşallah hemen bunların ardından sevinç göz yaşları döktürür sana ... çok sağlıklı evlatlarla sabrının mükafatını en mükemmelinden verir..
kürtaja gelince ne kadarcıkki zaten içindeki parçalar almak için çok uğraşmayacaklar sonuçta hiç heyecan yapma... hayırlısı ile geçsin vardır bunda da bir hayır... bu gece güzelce dinlen uyu ve sabahleyin güzelce işlemini yaptır... dualarımız seninle canım...
inş. saracım kürtaj olmak istemiyorumsavaşa devam ne yapalım düştüğümüz yerden kalkcaz gene güçlü sabırlı olcaz başka çaresi yok kanamam bitsinde ne yapcağıma o zaman karar vercem saracım sen niye düşük yapmıştın :26:
parça kalınca çokmu sancı yapıyor:26:belkide hepsi düşmüştür bebek yaşamazki üstelik kanamam devam ediyor
canım ben hamile kaldığım andan itibaren doktor düşük tehliken var demişti.7 haftalık olana kadar hep sancım oldu.sonra iki gün içinde kanamam oldu ve gitti bebeğim.bende parça kalmadı kürtaj olmadım.ama doktor parça kalsa bile plastik vakum gibi bi aletle 2-3 dakika içinde kalan parçayı çekip alacam korkma demişti.
parça kalınca çokmu sancı yapıyor:26:belkide hepsi düşmüştür bebek yaşamazki üstelik kanamam devam ediyor
elfida da venüs de iidir umarım..
zelalcim kürtajdan korkma. inşlh en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini
kader arkadaşım,kardeşim kanaması devam edipte bebeğine bişey olmayanlar var.hemde yakın çevremde dayımın kızı yatak yorgan kan revan içinde kalıyodu ama bebeğine bişey olmuyodu.yarın bi doktora git bakalım ne diyecek.hakkında hayırlısı olsun tatlım.
nasip bebeğim bakalım zaman ne gösterecek biliyomusun görümcem kaynanama gelmiş bugün bizede indi ona söledim oda onlara söylemiştir kaynana hiç uğramadı bile hamur işleri pişti kokusu merdivenleri aldı neşeleri hırla
ne güzel yazmışsın canım gelecek deme o günler hepimiz için hepimiz bi gün mutlu olcaz inş. bu günleri unutcazama o günler çabuk gelsin inş.
nasıl ya.yarın dra giderken sen mkayınvalidenede çağır gelde seninde vicdanına bir baktıralım varmı yok mu
nasip bebeğim bakalım zaman ne gösterecek biliyomusun görümcem kaynanama gelmiş bugün bizede indi ona söledim oda onlara söylemiştir kaynana hiç uğramadı bile hamur işleri pişti kokusu merdivenleri aldı neşeleri hırla
boş ver canım onları sen. her insan yaptığının karşılığını görür mutlaka.sen onları Allaha havale et ve iyileşmene bak.onlara inat yine hamile kalacaksın ve bu sefer inşallah ikiz olur kaynananlarda çatlarlar.
bence vicdan yokturben duyunca hemen gelir diyodum dile kolay 12 senedir gelinin ilk defa hamile kalmış bide üstüne düşürmüş neyse iyice tanımış oldum zaten sevmiyodum artık hiç sevmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?