30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inşallah öyledirr yaaa inşallah

korkmaa yaa bende oldum ama beni uyutmuşlardı... normalde nasıl yapıyorlar ki???? hem belkide bebiş yerindedir.. belli mii olur canım yaa.... inşallah yarabbimmm :

canım benim 1. de uyuttular 2. de canlı yaptılartatlım sonuçta parçalar düştü hangi bebek dayanırki buna

inş. canım Rabbim ne olur hepimizin yüzünü güldür artık inan insanın artık sabrı kalmıyo gezhenkcim

şu anki ruh halinle seni çok iyi anlıyorum zelalcim.. bu da geçer.. daha nelere sabredeceğiz kimbilir o çok yolunu beklediğin kucağına gelir bir hastalığı olur sabahlarsın sabredemezsin ne zaman iyileşecek diye... sevdiklerinden uzaklaşman gerekir sabredemezsin ne zaman kavuşacağım diye.. vs... uzaaar gideerr... Rabbim kalbine göre versin.. inşallah hemen bunların ardından sevinç göz yaşları döktürür sana ... çok sağlıklı evlatlarla sabrının mükafatını en mükemmelinden verir..

kürtaja gelince ne kadarcıkki zaten içindeki parçalar almak için çok uğraşmayacaklar sonuçta hiç heyecan yapma... hayırlısı ile geçsin vardır bunda da bir hayır... bu gece güzelce dinlen uyu ve sabahleyin güzelce işlemini yaptır... dualarımız seninle canım...

canım ben hamile kaldığım andan itibaren doktor düşük tehliken var demişti.7 haftalık olana kadar hep sancım oldu.sonra iki gün içinde kanamam oldu ve gitti bebeğim.bende parça kalmadı kürtaj olmadım.ama doktor parça kalsa bile plastik vakum gibi bi aletle 2-3 dakika içinde kalan parçayı çekip alacam korkma demişti.

parça kalınca çokmu sancı yapıyor:26:belkide hepsi düşmüştür bebek yaşamazki üstelik kanamam devam ediyor

ne güzel yazmışsın canım gelecek deme o günler hepimiz için hepimiz bi gün mutlu olcaz inş. bu günleri unutcaz ama o günler çabuk gelsin inş.

parça kalınca çokmu sancı yapıyor:26:belkide hepsi düşmüştür bebek yaşamazki üstelik kanamam devam ediyor

tatlım bende parça kalmadığı için tam bilemiyorum ama çevremden duyduklarıma göre parça çok fazla sancı yaparmış.yerinde duramazsın.sen yinede dinlen kendini çok yorma sabah doktora git inşallah herşey yolunda gider canım.

üzülme sende saracım inş. birgün bizlerde böleolcaz kandilde çok dua edelim Rabbim yollasın bebişlerimizi

kader arkadaşım,kardeşim, kanaması devam edipte bebeğine bişey olmayanlar var.hemde yakın çevremde dayımın kızı yatak yorgan kan revan içinde kalıyodu ama bebeğine bişey olmuyodu.yarın bi doktora git bakalım ne diyecek.hakkında hayırlısı olsun tatlım.

Son düzenleme:

nasip bebeğim bakalım zaman ne gösterecek biliyomusun görümcem kaynanama gelmiş bugün bizede indi ona söledim oda onlara söylemiştir kaynana hiç uğramadı bile hamur işleri pişti kokusu merdivenleri aldı neşeleri hırla

nasıl ya.yarın dra giderken sen mkayınvalidenede çağır gelde seninde vicdanına bir baktıralım varmı yok mu

ne güzel yazmışsın canım gelecek deme o günler hepimiz için hepimiz bi gün mutlu olcaz inş. bu günleri unutcaz ama o günler çabuk gelsin inş.

canlarımız sağ olsun... sabrımız daim olsun... elbette gelecek... sana bağlı çabuk gelmesi.. kendini ne kadar az üzersen o kadar çabuk gelecek güzel günler..

nasıl ya.yarın dra giderken sen mkayınvalidenede çağır gelde seninde vicdanına bir baktıralım varmı yok mu

bence vicdan yoktur ben duyunca hemen gelir diyodum dile kolay 12 senedir gelinin ilk defa hamile kalmış bide üstüne düşürmüş neyse iyice tanımış oldum zaten sevmiyodum artık hiç sevmicem

boş ver canım onları sen. her insan yaptığının karşılığını görür mutlaka.sen onları Allaha havale et ve iyileşmene bak.onlara inat yine hamile kalacaksın ve bu sefer inşallah ikiz olur kaynananlarda çatlarlar.

bence vicdan yoktur ben duyunca hemen gelir diyodum dile kolay 12 senedir gelinin ilk defa hamile kalmış bide üstüne düşürmüş neyse iyice tanımış oldum zaten sevmiyodum artık hiç sevmicem

salla gitsin yaaa... yok say seni görmeyene sende kör bak.. etme bulma dünyası bu dünya gün gelir devran döner Allah sana neler gösterir neler hatırlar herkes yaptığını bir gün... bide bunları takma şimdi.. kanaman çok fazla mı zelal?? kaç gün olmuştu hamileliğin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…