salla gitsin yaaa... yok say seni görmeyene sende kör bak.. etme bulma dünyası bu dünya gün gelir devran döner Allah sana neler gösterir neler hatırlar herkes yaptığını bir gün... bide bunları takma şimdi.. kanaman çok fazla mı zelal?? kaç gün olmuştu hamileliğin??
ikiz hı
evet inşallah neden olmasın bizde düşüğün ayağı karnında olur derler.yani hemen hamile kalırsın manasında.o yüzden moralini yüksek tut canım.
tentom tatil olunca bakıyorum bu saatlerde buralardasın... yokmu uykun ?
inşallah canım inşallah.yarın doktora git tedavini ol kanaman bitsin regl olunca ateşe başla derim ben canım.bu ay hamile kalmazsam bende ateş ölçmeye başlayacam yine.saracım hemen ateşe başlıym diyom acaba kanamadan sonramı ölçmeye başlasam hadi gene beraber yapalım bakarsın bu sefer çifte müjde alırız inş.:13:
inşallah canım inşallah.yarın doktora git tedavini ol kanaman bitsin regl olunca ateşe başla derim ben canım.bu ay hamile kalmazsam bende ateş ölçmeye başlayacam yine.
zelal
özelden yazmışsın cevap verdim ama mesaj kutun dolu bir bak istersen.. göndereyim ona göre..
kızlar ben kaçtım yarın zor bi gün olcak iyki varsınız canlarım sizinle konuşmak iyi geldi bunları kimseyle konuşamıyorum çok sağolun arkidişler inanın umudum yeniden doğmaya başladı bana iyi geliyosunuzhepinizi öpt. canlar inş. yarın hepimiz için yepyeni umutlarla dolu bi gün olur iyi geceler byyyyyyy
arkadaslar herkese iyi geceler, topik basligı bana uygun oldugu icin girip bir bakmak istedim, 34 yasimdayim bebek yapmayı 14 aydır deniyoruz bizde arada 6 ay askerlik boslugu var ama.. simdi Kasımda basladık tekrar ..
arkadaslar herkese iyi geceler, topik basligı bana uygun oldugu icin girip bir bakmak istedim, 34 yasimdayim bebek yapmayı 14 aydır deniyoruz bizde arada 6 ay askerlik boslugu var ama.. simdi Kasımda basladık tekrar ..
kızlar ben kaçtım yarın zor bi gün olcak iyki varsınız canlarım sizinle konuşmak iyi geldi bunları kimseyle konuşamıyorum çok sağolun arkidişler inanın umudum yeniden doğmaya başladı bana iyi geliyosunuzhepinizi öpt. canlar inş. yarın hepimiz için yepyeni umutlarla dolu bi gün olur iyi geceler byyyyyyy
bende derece alayımda bu adetimde ölçeyim sizinle saracım ama ben pek bişey bilmiyorum
yardımcı olursunuz değil mi
hoşgeldin.. bizlerde 30 luk 40 yaklaşmış 30 a yeni adım atmış çıtırlar topluluğu olarak dertleşiyor paylaşıyoruz.. inşallah sende muradına erersin.. bir sorun yoksa devam edin derim.. eğer varsa yardım edebileceğimiz şeyler olursa paylaşırız seninle...
hoşgeldin pikepolat. güzel yere geldin
doktora gitiiniz mi?
iyi geceler zelal.
allah yardımcın olsun
hg canım bizlerde senin gibiyiz canım tam yerine geldin bende 34 yaşındayım inş. Rabbim sanada bizede daha fazla aratmaz canım
hoşgeldin aramıza canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?