canlarım benim cok sagolun (simdi bu ne samimiyet diyeceksiniz belki ama acı cekmek insanın yuregini guzellestirir ya, bizde en hassas yerden bunu yasadıgımız icin, aynı duyguları yasadıgımız icin oyle hissediyorum)...
canlarım benim cok sagolun (simdi bu ne samimiyet diyeceksiniz belki ama acı cekmek insanın yuregini guzellestirir ya, bizde en hassas yerden bunu yasadıgımız icin, aynı duyguları yasadıgımız icin oyle hissediyorum)...
canım biz burda hepimiz kader arkadaşıyız.hepimizin derdi aynı isteğide aynı.hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak istiyoruz.o yüzden sende rahat ol biz burda hepimiz kardeş gibiyiz senin gelmenle bi kardeşimiz daha oldu.
hoşgeldin cadıcım.
herkese iyi gecelerr....
cok yazdım galiba ama kendimi tanıtmak adına soruya cevap vermek istedim..
Doktor kontrolune basladım 2 aydır, bu aksam catlatma ignesi vuruldum, esimde ve bende cok buyuk bir sorun yok cok sükür ama kısmet olmadı hic hamile kalmadım bu yasima kadar... her türlü ruh haline girip girip cıkıyorum iste, böyle...
ben çıkıyorum kızlar malum hastalıklı bi hatunum nede olsa :)) herkese iyi geceler..
yeni gelen arkadaşımız nickini hemen ezberleyemiyorum mazur gör sonra uzunca yazışırız inşallah..
ben çıkıyorum kızlar malum hastalıklı bi hatunum nede olsa :)) herkese iyi geceler..
yeni gelen arkadaşımız nickini hemen ezberleyemiyorum mazur gör sonra uzunca yazışırız inşallah..
arkadaslar herkese iyi geceler, topik basligı bana uygun oldugu icin girip bir bakmak istedim, 34 yasimdayim bebek yapmayı 14 aydır deniyoruz bizde arada 6 ay askerlik boslugu var ama.. simdi Kasımda basladık tekrar ..
iyi geceler canim...:79::79::79::79:
pike' den gelsin aklına :)
ii geceler
senin hastalık bana sirayet ettti
var bi üşürlenme burun akıntısı ama .. amerikan futbolcu şeysi gibi bloke yapıom :) bakalım kim galip gelcek
hoşgeldin cadı
ben de az ssora kaçarım
hosgeldin aramiza canim............
hosbuldum canim uykunuz yokmu kiz sizin gece gece ne isiniz var burda??????????????????pike' den gelsin aklına :)
ii geceler
senin hastalık bana sirayet ettti
var bi üşürlenme burun akıntısı ama .. amerikan futbolcu şeysi gibi bloke yapıom :) bakalım kim galip gelcek
hoşgeldin cadı
ben de az ssora kaçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?