30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bu arada biraz once okudum, zelalca gecmis olsun canım, hayırlısı böyleymis diyip Allah'a sığınalım... her işte bir hayır vardır diyelim... Allah yar ve yardımız olsun..

normal.. bizde yapmacıklık yok zaten samimiyet var o yüzden böyle daha güzel... rahat ol.. istediğin gibi yaz... kaç yıllık evlisin? doktor tedavin kontrollerin oldumu?

cok yazdım galiba ama kendimi tanıtmak adına soruya cevap vermek istedim..
Doktor kontrolune basladım 2 aydır, bu aksam catlatma ignesi vuruldum, esimde ve bende cok buyuk bir sorun yok cok sükür ama kısmet olmadı hic hamile kalmadım bu yasima kadar... her türlü ruh haline girip girip cıkıyorum iste, böyle...

canım biz burda hepimiz kader arkadaşıyız.hepimizin derdi aynı isteğide aynı.hayırlısıyla sağlıklı evlat sahibi olmak istiyoruz.o yüzden sende rahat ol biz burda hepimiz kardeş gibiyiz senin gelmenle bi kardeşimiz daha oldu.

canım benim tesekkur ederim, tanıdığım hiç kimseye hatta en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım yasadıklarımı ...

herkese iyi gecelerr....

iyi geceler

çok büyük sorun yok derekn??

biz de en ıfak detaylar kıldan tüyden ayrıntılar bile önemlidir

ben çıkıyorum kızlar malum hastalıklı bi hatunum nede olsa :)) herkese iyi geceler..
yeni gelen arkadaşımız nickini hemen ezberleyemiyorum mazur gör sonra uzunca yazışırız inşallah..

ben çıkıyorum kızlar malum hastalıklı bi hatunum nede olsa :)) herkese iyi geceler..
yeni gelen arkadaşımız nickini hemen ezberleyemiyorum mazur gör sonra uzunca yazışırız inşallah..

pike' den gelsin aklına :)
ii geceler
senin hastalık bana sirayet ettti
var bi üşürlenme burun akıntısı ama .. amerikan futbolcu şeysi gibi bloke yapıom :) bakalım kim galip gelcek

iyi geceler canim...:79::79::79::79:

hoşgeldin cadı

ben de az ssora kaçarım

soyle esimin sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hareket biraz dusuk %20 gibi , benim yumurta olusumu iyi, ama ilac oncesi biraz gec oluyordu, simdi 2 aydır klomenle öne aldılar fakat yumurta catladıktan sonraki donem biraz kısa 10 gün suruyor... kist yok sukur..
sizlerin durumlar nasıl?

sen yenersin bence :)) ha gayret.. :2: yoksa sonuç buu :2: çok da direnme bak topluca gelirse yamulursun ben gibi... hadi ben gittim hepinize

hosbuldum canim uykunuz yokmu kiz sizin gece gece ne isiniz var burda??????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…