30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü

canim benim ya cok cok gecmis olsun hayirlisi deilmis uzulme ...oda elde deil ama herseyde bir hayir var canim ya bu sefer oldusa yine olucak ALLAH buyuk canim yine olucak sen icini ferah tut...

aaaayyy ZELALIM çok üzüldüm ya...rabbim yardımcın olsun...tez vakitte yüzünü güldürsün....herşeyde bir hayır vardır....hamile kalabildiysen hemde en doğalından gene kalacaksın inşallah.....

Son düzenleme:
elfidacım........... merak ediyorum seni?

zelalım............ sağlıkla gelesin...

leylikocum............. çok geçmiş olsun..

leylacım........... kız mı? erkek mi?

saracım........... günaydın..

zerdalcım........... nasılsın?

kardelencim........... nerelerdesin?

caadicim............. test yaptın mı?

tentoşcum............. keyifler nasıl?

geshenkcim.............. geçmiş olsun...

naneli şekerim.......... nasılsın?

kaderiya.............

twetycim............

özlem................. nerdesin?

semi...............

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü

canım benim Rabbim sabrını versin..en kısa zamanda yine olur bi kere oldu nasılsa.bende kötüyüm yaa ağrılarım var bugün d r gidicem.çok korkuyorum.ilk defa bu kadar ilerleyebildik Allah ım tamamına erdirir hepimizide inş..
elfida da venüs de iidir umarım..

zelalcim kürtajdan korkma. inşlh en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini

elfidaya noldu ki? tetoşum çok korkuyom moralim hep sıfır...

inş. canım hepimiz alırız inş. venüsle elfidada iyilerdir Rabbim onlara kucaklarına almayı nasip etsin Allaha emanet olsunlar

amin canım .hepimize inş ben sürekli topiğe dua ediyom , herkes hamile olsun Allah ım diye..tabi bide doğurabilelim o kısmıda çok önemli..

bence vicdan yoktur ben duyunca hemen gelir diyodum dile kolay 12 senedir gelinin ilk defa hamile kalmış bide üstüne düşürmüş neyse iyice tanımış oldum zaten sevmiyodum artık hiç sevmicem

amannnnnn zelalll.takma hiç..yok say onları onlar zaten senin dikkatini çekmek için yapıyolardır.hamile kalmak istiyosan kafaya toka dışında bişi takmayacaksın canım...boşver onları Allah büüyük...

LEYLİKO , ben seni merak ettim kız ama sen kafamı dinlicem dedin ya, sanki hepinizi tanıyomuşum gibi aklıma geliyonuz gün içinde :)) sıkma canını oldu mu canım..rahat olmaya çalış inş hamilke kalacaksın..

Son düzenleme:
zelalca geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı seni çok iyi anlıyorum bende 3 aylıkken kürtaj oldum şimdi bekliyorum gelecek diye ama inan zamanla alışıyorsun hele birde tekrar hamile kalırsan üzüntü yerini sevince bırakıyor en azından hamile kalabiliyorsun buna şükretmelisin bende kürtaj olalı 2 yıl oldu bekliyorum sabırla tekrar gelecek meleğim diye inanıyorum inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın yanlız şunu söyleyeyim asla takıntı yapma gebelik zorlaşıyor o zaman kaynanana gelince boşver onlar böyle şeyleri anlamazlar başına gelmeyen bilmiyor banada herkes ne var bunda bi senmisin yaşayan bunları dediler çok küçüktü zaten bişey anlamadın hissetmedinki dediler ama gelsinlerde benim içime sorsunlar o çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren o benim bir parçamdı ister büyük olsun ister küçük sonuçta evlat kaybediyorsun ama malesef onlara göre çok normal bir durum o yüzden takma kafana boşver

SAĞOL METUKA... nasıl oldu senin anne ve babacığın??? Allahım şifalar versin..

günaydın vefalı arkadaşım benim hiç kimseleride unutmaz.

herkese günaydın herkese iyi hafta sonları ve sağlıklı bi gün diliyorum.:80::80::80::80::80::80::80:

herkese günaydın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elfida hala gelmedimi yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…