30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü

off be güzelim ya, geç geldi erken gitti bebiş, ne yazsam bilemedim, ama bilki çok üzüldümmm içim yandı okurken, zaten günlerdir yokluğundan şüphelenmiştik hepimizde dualar ediyordur inş kötü bişi yoktur diye, ne diyeyim zelalim vardır bunda da bi hayır, Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş versin, yüzünü güldürsün bitanemmmm

canımmm teşekkür ederimmm, iyi diyelim iyi olalım inş. sen nasılsın, annen, baban nasıl oldular?
Rabbim sıkıntılarınızdan kurtarsın selametlik versin hayırlısıyla

topik boş herkes haftasonu dinlenmesinde sanırım
zelale çok üzüldüm, venüs iyi olmana sevindim, elfida canım inşaallah iyisindir seni çok merak ediyorum.
leyloş gelmemiş inşaallah bebiş iyidir, senden haber bekliyoruz annecik
hepinize tek tek yazmak isterdim ama kapatmam gerekiyor sonra görüşrüz inş kızlar

canlarım oldu bitti maşallah :)
haberler süpper diil, ama çok şükür,çok daha iyiym..
epeyce yapışıklık varmış, açmışlar, yumurtalık rezervim çok iyi olmadığından kisti tamamen çıkarmaktan vazgeçip içini boşaltıp yakmışlar. endometriozis odakları yakılmış. çok şükür tüplerden sıvı rahat geçmiş.
yani biz boşuna klomen falan uğraşıyomuşuz, doktorun tahmininden kötü çıkmış içerisi..çok şükür gerekeni yapmışlar. 1 saat sürmüş, dikişler falan acımadı pek ama içeri verdikleri gaz dün sancı yaptı omuzlarımda ve göğüs kafesinin hemen altında, gaz çıkarman lazım dediler ama ne mümkün:)) annemin dediine göre gece epeyce çıkarmışım:)) bebekliğimden sonra ilk kez annem gaz çıkarmama sevinmiş:) bugün gayet iyiyim, gaz sancısı da kalmadı.
hepinizi çook öpüyorum, desteğiniz, dualarınız için..

kızlar iyi geceler nasılsınız beni sormayın çok üzgünüm dün düşük yaptım mutluluğum çok kısa sürdü
yapma yaaaa,çok üzüldüm canımcım,rabbim en kısa zamanda yeniden göndersin mucizeni inşallah.

davetim vardı metukacım,ayrıca fena halde grip olmuşum ben,yatılı misafirlerimde vardı,anca fırsat bulup açabildim pc yi ve çok üzüldüm.
inşallah elfida dan iyi haberler alırız.
çok geçmiş olsun,bebişle dolsun inşallah oralar.

çok geçmiş olsun canım

cok geçmis olsun.. Allah şifalar ve afiyet versin...

çok geçmiş olsun aylincim.inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunda bebiş sahibi olursun.

Son düzenleme:

geçmiş olsun aylintcim inşallah en kısa zamanda gelir artık meleğin

cok geçmis olsun.. Allah şifalar ve afiyet versin...

çok geçmiş olsun aylincim.inşallah bir an önce sağlığına kavuşursunda bebiş sahibi olursun.

geçmiş olsun aylintcim inşallah en kısa zamanda gelir artık meleğin
sağolun kızlar, amin...

bu aeada siz bana ayetel kürsi okumuşsunuz!! sizi seviyorum yaa, Allah razı olsun, gönlünüze göre versin hepinizin....
ağlatcaksınız gazozcuyu heee

sağolun kızlar, amin...

bu aeada siz bana ayetel kürsi okumuşsunuz!! sizi seviyorum yaa, Allah razı olsun, gönlünüze göre versin hepinizin....
ağlatcaksınız gazozcuyu heee

merhaba aylincim.nasılsın?Allah senden de razı olsun seninde gönlüne göre versin ve göbişini bebişlerle doldursun.en kısa zamanda böyle olmanı diliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…