ben bugün işe başlıyorum kızlar çok kötüyüm
aylin için bugün okuyacağım ayetel kürsi zerdal sonra sana okuruz tentoya okudunuz mu geshenk nerde na da okuyalım
kim düşük yaptı zerdalcım
komşum bakacak sağolsun iyi biri güvenilir seviyorum da komşumu ama oğlumdan ayrılmak düşüncesi beni mahfediyor anlamış gibi durgun bugün uyurken bile yakamı tuttmuş uyuyor kucağımda
kızlar,inciri 20 dakika kaynatmamızı söylüyo saraçoğlu,4 dakikak çok az gelir,gerçi bana henüz fayda etmedi ama,olur ya belki birimizden birine fayda eder.
ben gördüm bugün kırmızıları,dr yollarına düşüyoruz galiba,hayırlısı,çokta fazla üzülmedim,şu mübarek günde inşallah bebeğime bir adım daha yaklaşmışımdır.
hepinize hayırlı kandiller.
ben bugün işe başlıyorum kızlar çok kötüyüm
Bugün aylinin ayetel kürsileri bittikten sonra bana başlayacağız kızlar. Bu arada herkesin mevlüt kandili mübarek olsun.
komşum bakacak sağolsun iyi biri güvenilir seviyorum da komşumu ama oğlumdan ayrılmak düşüncesi beni mahfediyor anlamış gibi durgun bugün uyurken bile yakamı tuttmuş uyuyor kucağımda
ben polen ve bal tavsiye ederim yumurtayı besliyor inciri denedi,m fayda etmemişti bana
günaydın kızlaaaaarrr
herkesin mevlid kandili mübarek olsun.Allah bu mübarek günde açılan elleri,gönülden dilenen dilekleri geri çevirmesin inşallah.bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk,bereket,bolluk,ve hem devletine milletine hemde anasına babasına hayırlı eli ayağı düzgün akıllı,sağlıklı evlatlar vermeyi nasip etsin.
aminn aminnn ağzından bal damlıyo yine...
ayrıca herkesin dünya sevgililer günüde kutlu olsun.kalplerimizden sevgi,hoşgörü,anlayış merhamet hiç eksik olmasın.AMİN.
günaydın kızlaaaaarrr
herkesin mevlid kandili mübarek olsun.Allah bu mübarek günde açılan elleri,gönülden dilenen dilekleri geri çevirmesin inşallah.bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk,bereket,bolluk,ve hem devletine milletine hemde anasına babasına hayırlı eli ayağı düzgün akıllı,sağlıklı evlatlar vermeyi nasip etsin.
ayrıca herkesin dünya sevgililer günüde kutlu olsun.kalplerimizden sevgi,hoşgörü,anlayış merhamet hiç eksik olmasın.AMİN.
canım 9 tane inciri güzelce yıkıyosun yarım lt suda 4 dakika kaynatıyosun ılıyınca 2 ye bölüp yarısını sabah kahvaltıdan sonra kalanı öğlen aç karına 20 yada 25 gün içiyosun yumoşun çatlamasına yakın içine orta boy taze havucu dilimleyip 4 dakika daha kaynatıp içiyosun çok şifalıymış adata mucize diyolar
aylin için ayetel kürsi listesi.
zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20
leyla..............20
sara..............20
naneli............20
ayşegül..........50
loveli.............10
venus............10
toplam............220
kaldı............93
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.
günaydın kızlaaaaarrr
geçmişi okuyamadım, leylanın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?