30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aylin için ayetel kürsi listesi.

zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20
leyla..............20
sara..............20
naneli............20
ayşegül..........50
toplam............200

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.

Bugün aylinin ayetel kürsileri bittikten sonra bana başlayacağız kızlar. Bu arada herkesin mevlüt kandili mübarek olsun.

aylin için bugün okuyacağım ayetel kürsi zerdal sonra sana okuruz tentoya okudunuz mu geshenk nerde na da okuyalım
kim düşük yaptı zerdalcım

komşum bakacak sağolsun iyi biri güvenilir seviyorum da komşumu ama oğlumdan ayrılmak düşüncesi beni mahfediyor anlamış gibi durgun bugün uyurken bile yakamı tuttmuş uyuyor kucağımda

aylin için bugün okuyacağım ayetel kürsi zerdal sonra sana okuruz tentoya okudunuz mu geshenk nerde na da okuyalım
kim düşük yaptı zerdalcım

listenin altında okunanlar var canım. tentoya geshenke okundu. sırayala gidiyoz bakalım. loveli aylin için 10 tane yazıyom sana. zelalciğim düşük yapmış, ne yazacam ne söyleceğim bilemiyorum. çok üzgünüm. Allah düşmanın başına dahi vermesin. Zor çok zor.

Son düzenleme:
komşum bakacak sağolsun iyi biri güvenilir seviyorum da komşumu ama oğlumdan ayrılmak düşüncesi beni mahfediyor anlamış gibi durgun bugün uyurken bile yakamı tuttmuş uyuyor kucağımda

arkadaşında öyle bebeği var, anlamış gibi bakıyor arkasından paçasına yapışıp bırakmıyor. mecbur ayrılıyorlar. ikinci dönem tez geçer, yazı güzelce beraber geçirirsiniz.

kızlar,inciri 20 dakika kaynatmamızı söylüyo saraçoğlu,4 dakikak çok az gelir,gerçi bana henüz fayda etmedi ama,olur ya belki birimizden birine fayda eder.
ben gördüm bugün kırmızıları,dr yollarına düşüyoruz galiba,hayırlısı,çokta fazla üzülmedim,şu mübarek günde inşallah bebeğime bir adım daha yaklaşmışımdır.
hepinize hayırlı kandiller.

incir kürünü ben geçen yıl 1 kere yapayım dedim, o suyunu içemedim. o kadar baydı beni, ot çöp çok içtimde incir suyunu içemedim. Ama incir çok yedim. Bu müberek günde allah dularımızı kabul etsin, yüzümüzü güldürsün.

günaydın kızlaaaaarrr

herkesin mevlid kandili mübarek olsun.Allah bu mübarek günde açılan elleri,gönülden dilenen dilekleri geri çevirmesin inşallah.bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk,bereket,bolluk,ve hem devletine milletine hemde anasına babasına hayırlı eli ayağı düzgün akıllı,sağlıklı evlatlar vermeyi nasip etsin.

ayrıca herkesin dünya sevgililer günüde kutlu olsun.kalplerimizden sevgi,hoşgörü,anlayış merhamet hiç eksik olmasın.AMİN.

Son düzenleme:
günaydın şekerlerrr....
kandiliniz kutlu olsun,aşk gününüzde tabi...

ben bugün işe başlıyorum kızlar çok kötüyüm

canım yaaa , keşke bebeklerimiz için doğum sonrası 1 yıl izin verseler , herkez ücretsiz izne ayrılamyo ki , keşke durumlar el verse zaten kimseye sormazdık...olsun sen yinede canını sıkma.yine şükreticez en azından yarım gün çalışıyoz, hafta sonu çalışmıyoz..

Bugün aylinin ayetel kürsileri bittikten sonra bana başlayacağız kızlar. Bu arada herkesin mevlüt kandili mübarek olsun.

seninde kandilin kutlu olsun canım...aylin için banada 10 tane yazabilrsin.sonra sana okumaya başlarım, bildiririm sayıyı..

oyyy kıyamam yaa...gözlerim doldu... (

ben polen ve bal tavsiye ederim yumurtayı besliyor inciri denedi,m fayda etmemişti bana

bende bunu kullandım..bal polen..

amin...

aylin için ayetel kürsi listesi.

zerdal...........20
caadi.............50
semi..............20
leyla..............20
sara..............20
naneli............20
ayşegül..........50
loveli.............10
venus............10
metuka..........30
toplam............250

kaldı............63

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye.

Son düzenleme:

teşekkür ederiz canım, bu güzel dileklerin için.

venus canım nabersin nasılsın. okulun ilk haftası, öğretmenlerimizede hayırlı işler bu arada.

tatlım 4 dakka değil 20 dakka kaynatıyorsun incirleri...

canım banada 30 tane yazar mısın...

amin canım

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…