akşam dkoktora gittim. moralim pek iyi değil. ne yapacağıma hala karar vermiş değilim. doktor aşamaların iyi dedi. bana kalırsa bir aşılama daha yaptır dedi. ve ben risk alıp yüksek dozda ilaç veririrm dedi. ymurtanın 2 den fazla olması halinde bile aşılamayı yaparım. riski de alırım dedi. ultrasonda baktı. bugün adetimin 10-11 günü 2 tane yumurtam varmış. kahretsinki bunlar solda. ve bnenim sol tüpüm tıkalı. yumurta rezervelerim de pek iyi değilmiş. aşılama ücreti ilaçlar dışında 800 tl ilaçlarla beraber 1.250-1.500 bulurmuş. malum benim aşılamadaki rapor haklarım bitti.
kısacası ne yapacağıma karar vermiş değilim. eşim kendini kenarı çekti sen bilirsin diyor. bana kalırsa yaptıralım diyor. ve bugün ona çok kızgınım bana bir çiçek bile almadı((( on odasına gittiğimde bayan arkadaşlarının masasında çiçek vardı ama bana o getirmedi bile ((( doktordan sonra yemek yedik o kadar..
offffffffffffff yaaa
yeterciğim Allah yardımcınız olsun canım. tekrar çok geçmiş olsun.
canım tedavin hayırlı olsun canım inş. böleolursun Rabbim emeklerini boş çevirmesin canım
nasılsın loveli canım oğlun nasılzerdalımmm 10 tane okudum ekler misin
günaydın güzel bir gün olmasını diliyorum bol hamişli bir topik olsun inşallah
zerdalcım bugün nerelerdesin?:26::26::26::26::26:
hem hani hikayemiz?
hemde bugün kime dua okuyacaz gelde onu belirleyelim.
leylaaaaaa sen nerelerdesin kız annesi
özlem artık gelmez oldun sen neler yapıyosun:26::26::26::26::26::26:
saracım dün öğleden sonra işe gelemedim...öğlen eve gidince acayip bir kasık ağrım oluştu...evin içinde lavaboya bile gidemedim...üşüttüm mü yoksa bebiş yerinimi genişletiyor anlayamadım...bugünde biraz izleri var ama düne oranla iyiyim çok şükür canım...dün öğleden sonra yattım akşama kadar yani...bugünde iş vardı anca girebildim...bu ara biraz yoğunluk var canım...kızmı erkekmi belli değil..sürpriz yapıp birde pipi gösterirse sara teyzesi...öptüm tatlişim...
saol bitanem...darısı sizlerin başına olsun metukam...evi toplamaya çalışıyorum..bir yandan da üstümde bir kırgınlık bir yorgunluk sorma gitsin... sen nasılsın ?
hayırlısı olsun canım...
banada 30 yaz canım
net değil ama doktor genital yapısı kıza benziyor dedi...amin canım güzel duaların için...darısı başınıza olsun geshenkim...LEYLA KIZIN MI OLCAK ŞİMDİ :)) bıcırık bilmiş bir şey yolda desene :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
bana ve fındığa yokmu gül sara teyzesi...
sorma canım yaaa...bence bebekle alakalı değildi..ya ayaklarım üşüdü yada yerini genişletiyor...inşallah tekrarlamaz bir daha...dikkat ediyorum o kadar ama..sen nasılsın canım_?geçmiş olsun canım yaa.. bu bebeler niye bizi hep korkutuyorlar yaaa....
leylacım babam iyi ...ben de iyiym bak pembe gözlüklerimi de taktım....:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?