30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GESHENK+

başbaşa kalmışız altın dişlim gıymatlım...

kızlar selam, altta kimsenin ismini göremedim.... nasılsınız?

melike -ecesu sen misin canım bizim ates topiginden? sensen hatunummmmm naberrrr??? ozlemisim kız, hamilesin galiba masallah 41 kere nasıl gidiyor canım?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GESHENK+

başbaşa kalmışız altın dişlim gıymatlım...

leylacım girdim evet ama açık kalmış hiç bakamadım baktım ki çıkmışım çok açık kalınca atılıyoruz ya hani öyle olmuş :)) iyiyim şükür sesim çok çok az var hepten nefesimle bari konuşmuyorum şükür buna da... dediğin gibi okuyamadım geçmiş akmış sayfalar demekki.. sağol canım.. sende iyisin anladığma göre.. daha iyi ol hayırlısıyla doğur bide daha ne olsun...

Kızlar hayırlı günler nasılsınız du bakim aşşağıda kim var
Aaaaa metukacım varmışbabanın iyi olmasına çok sevindim bebeğim sen nasılsın tatlım

geçmiş olsun leylacım.dikkat et kendine üşütme sakın.

LEYLACIM CANIM BİZİM OĞLAN KIZ ÇIKMIŞOLSUN KIZLAR DAHA TATLI RABBİM HAYIRLISIYLA FINDIĞIMIZI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM İKİNİZİDE BÜTÜN KÖTÜLÜKLERLERDEN ŞERLERDEN KORUSUN SİZİ SEVİYORUM CANIM

saram tatlım hadi öğret şunları nasıl yaptığını ne olurrrrrrrrrrrr

çok basit canım benim.konuya cevap veri tıkla ister mesajını yaz ister mesaj yazma farketmiyo sonra aşağıda eklenti ekle varya oraya tıkla açılan pencerede dosya ekleyi tıkla sonra dosya seç i tıkla bilgisayarında kayıtlı olan resimlerden istediğini seç sonra uploaded filesi tıkla sonra da gelen resimi aşağıdaki eklentier kısmına sürükle ve sağ alttaki içeriğe ekleyi tıkla bu kadar.sonrada mesaj gönderir gibi gönderde.
anlatınca uzun oldu ama yapımı çok kısa ve basit.dene yapamazsan yine sor anlatırım canım benim.

ay canım ya...ne güzelde anlatmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…