maşallah size bitanem..hep iyi olun inşallah...
sanki aşağıda bir geshenk gördüm...hg bitanem...nasılsın sağlığın iyimi geshenkim...dün akşam sen aklıma geldin durumu nasıl acaba dedim..geçmiş sayfalarda yazdım ama görmedin sanırım..sayfalar hızlı akıyor...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GESHENK+
başbaşa kalmışız altın dişlim gıymatlım...
Kızlar hayırlı günler nasılsınızdu bakim aşşağıda kim var
Aaaaa metukacım varmışbabanın iyi olmasına çok sevindim bebeğim sen nasılsın tatlım
saracım dün öğleden sonra işe gelemedim...öğlen eve gidince acayip bir kasık ağrım oluştu...evin içinde lavaboya bile gidemedim...üşüttüm mü yoksa bebiş yerinimi genişletiyor anlayamadım...bugünde biraz izleri var ama düne oranla iyiyim çok şükür canım...dün öğleden sonra yattım akşama kadar yani...bugünde iş vardı anca girebildim...bu ara biraz yoğunluk var canım...kızmı erkekmi belli değil..sürpriz yapıp birde pipi gösterirse sara teyzesi...öptüm tatlişim...
ben de iyiym canım..yaaa zelal seni çoook özledim yaaaaaa
canım bende seni çoook özledim gel gel sarılalım hasret giderelim
ben de iyiym canım..yaaa zelal seni çoook özledim yaaaaaa
küstüm metuka beni özlemedin mi?
saram tatlım hadi öğret şunları nasıl yaptığını ne olurrrrrrrrrrrr
kıskanç sara
ayy kıyamam san niye ağlıyorsun yaaa...saracım hadi gel zelalımada öğret şunları
saram tatlım hadi öğret şunları nasıl yaptığını ne olurrrrrrrrrrrr
çok basit canım benim.konuya cevap veri tıkla ister mesajını yaz ister mesaj yazma farketmiyo sonra aşağıda eklenti ekle varya oraya tıkla açılan pencerede dosya ekleyi tıkla sonra dosya seç i tıkla bilgisayarında kayıtlı olan resimlerden istediğini seç sonra uploaded filesi tıkla sonra da gelen resimi aşağıdaki eklentier kısmına sürükle ve sağ alttaki içeriğe ekleyi tıkla bu kadar.sonrada mesaj gönderir gibi gönderde.
anlatınca uzun oldu ama yapımı çok kısa ve basit.dene yapamazsan yine sor anlatırım canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?