kuşum bebişim özlemezmiyim seni hiç.....:79::79::79::79::79::79:
zelalım sara beni hep başka topiklerde sobeliyo biliyon mu....
bababababaaaaaaaa sen hangi topignen aldatıyon bizi hesarammmmm tatlım bizi boynuzlanmaktan kurtardın canım zaten yeter yüzünden boynuzlar edirneden görünüyomuş
zelalım sara beni hep başka topiklerde sobeliyo biliyon mu....
ben hep derim benim metukam başkadır diye (dur bizim alıngan kuşumuz alınmasın sarammmmm sende başkasın bitanemm )
kızlar ben çıkacam dışarı çıkıp alışverişe gidecem.gelince görüşürük öptüm byyyyyy
eferin kız sana
nihayet yaptımmetukam canım show tvye bak gebe kalmanın yollarını anlatacaklar
bitanemmmmmmm benim...leyloşunuda merak eder peşinden gelirmiş...fındık ve ben sana kocaman sarılıyoruz canım benim...leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım iyi olmana sevindim...inşallah tez zamanda dahada iyi olursun geshenkim benim...Rabbim şifa versin tatlım...bizde iyiyiz çok şükür..dün biraz rahatsızlandık ama hamileliğin cilveleri diyorum artık ben...güzel temenni ve duaların için çok saol tatlım...darısı hepinizin başına olsun gülüm...leylacım girdim evet ama açık kalmış hiç bakamadım baktım ki çıkmışım çok açık kalınca atılıyoruz ya hani öyle olmuş :)) iyiyim şükür sesim çok çok az var hepten nefesimle bari konuşmuyorum şükür buna da... dediğin gibi okuyamadım geçmiş akmış sayfalar demekki.. sağol canım.. sende iyisin anladığma göre.. daha iyi ol hayırlısıyla doğur bide daha ne olsun...
saol bitanem...valla grip olcam diye korkuyorum ilaç ta alamıyorum saracım...duanızı eksik etmeyin canlarım...sizlerde benim dualarımdasınız unutmayın...geçmiş olsun leylacım.dikkat et kendine üşütme sakın.
daha net olarak belli değil zelalcım...bakalım doktor kıza benziyor dedi ama bir sürpriz yapmasın bize...babası artık fıstığım diye seviyor..fındık fıstıklığa terfi etti teyzesi...LEYLACIM CANIM BİZİM OĞLAN KIZ ÇIKMIŞOLSUN KIZLAR DAHA TATLI RABBİM HAYIRLISIYLA FINDIĞIMIZI KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM İKİNİZİDE BÜTÜN KÖTÜLÜKLERLERDEN ŞERLERDEN KORUSUN SİZİ SEVİYORUM CANIM
metukam dedektifliği seviyonmu :82::82::82::82::82:ben hep olmak istemiştim
bitanemmmmmmm benim...leyloşunuda merak eder peşinden gelirmiş...fındık ve ben sana kocaman sarılıyoruz canım benim...
canım iyi olmana sevindim...inşallah tez zamanda dahada iyi olursun geshenkim benim...Rabbim şifa versin tatlım...bizde iyiyiz çok şükür..dün biraz rahatsızlandık ama hamileliğin cilveleri diyorum artık ben...güzel temenni ve duaların için çok saol tatlım...darısı hepinizin başına olsun gülüm...
saol bitanem...valla grip olcam diye korkuyorum ilaç ta alamıyorum saracım...duanızı eksik etmeyin canlarım...sizlerde benim dualarımdasınız unutmayın...
daha net olarak belli değil zelalcım...bakalım doktor kıza benziyor dedi ama bir sürpriz yapmasın bize...babası artık fıstığım diye seviyor..fındık fıstıklığa terfi etti teyzesi...sen nasılsın canım...moralin iyimi...seni üzmemek adına o konuya hiç girmek istemiyorum..tez zamanda Rabbim meleğini göndersin tekrar sana gülüm...ben ve fındıkta seni çok seviyoruz teyzesi....
teşekkür ederiz sara teyzesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?