30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

metukam erkan efendi kapatmış sinsi şey vardı bunun bi oyunu uyuz şey milleti salak sanıyo demek yastık almış gene aynı noyu vermiş

moralinin iyi olmasına çok sevindim bitanem...inşallah herşey yolunda giderde senin meleğinde gelir tatlım...dualarımdasın canım benim...evet eli ayağı düz olsunda gerisi önemli değil...ya bişeye sinir oluyorum...kızmı erkekmi diye soruyorlar kız olma ihtimali var diyorum olsun diyorlar böyle imalı şekilde...insanlara patlamamak için kendimi zor tutuyorum...insanı hasta ediyorlar...sanki erkek olmuş ne kız olmuş ne...siz kimden doğdunuz dimi ama...hasta ediyorlar insanı...biri daha öyle derse valla patlayacam...

yemezler gülüm.... değil mi?

babababaaaaaa bide puregon demiş ne olduğunu bile bilmiyodur bizdede 4 kutu var ama satcaz die oraya buraya girmiyozbide karısı dururken Allah bilir kadının haberi bile yoktur amaaaaaa erkan kaçar metuka yakalarrrrrrr

ne demek yani kız olsa ne olacakmışki...sen boşver onları ,,kafaya takma...hayret bişi... hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsunda...

meraba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli?
bi kaç gündür annem var, rahatsızlanmış doktor,hastane vs uğraşıyoruz.
akşamları açamıyorum neti, gün içerisinde de işyeri yoğun olunca fırsat olmuyor, geçmişe de bakamadım inşaallah güzel haberler vardır.

aman boş ver şunları kafana takma önemli olan hayırlı evlat olsun nice boy boy oğlu olupta huzurevinde kalan insanlar var önemli olan bebişinin canı sağ olsun evinin neşesi bereketi olsun inş. gerisi boş:13:

hg canım geçmiş olsun nanelim anneciğine sen nasılsın canım

hg canım geçmiş olsun nanelim anneciğine sen nasılsın canım

iyiyim canım, annemle uğraşıyoruz dün ultrason tahliller uğraştık, bugün sabahta endoskopi yapıldı, sonuçları yarın alacaklar bi yandan ben bi yandan kız kardeşim koşturuyoruz
annemde çok nazlıdır, ben hastayım da benimle ilgilenmiyorsunuz da der durur işte
hasta olduğum zamanlarda eşim bana anasının kızı nolacak der
sen nasılsın şekercim, toparladın mı biraz kendini

Allah kolaylık versin canım hasta nazı zordurAllah şifalar versin canım tatlım ben iyiyim gene başladım mücadeleye eşime keçi boynuzu pekmezi ben de bal polen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…