şu an dedektiflik çalışmalarım devam ediyor tatlım...az kaldı yakalıcammmmm
ha gayret canım sana güveniyoruz
metukam erkan efendi kapatmış sinsi şey vardı bunun bi oyunu uyuz şey milleti salak sanıyo demek yastık almış gene aynı noyu vermiş
çalışmalarım bitmiştir....
sanık.. şüpheli bulunmuştur..... itibar etmeyiniz.....
canım şükür atlattım çalışmalara araştırmalara başladım çalışma derken o türlü değil eşime keçi boynuzu pekmezi vermeye başladım bende bal polene başlıcam inş.canım eli ayağını düzgün olsun gerisi önemli değil
yemezler gülüm.... değil mi?
moralinin iyi olmasına çok sevindim bitanem...inşallah herşey yolunda giderde senin meleğinde gelir tatlım...dualarımdasın canım benim...evet eli ayağı düz olsunda gerisi önemli değil...ya bişeye sinir oluyorum...kızmı erkekmi diye soruyorlar kız olma ihtimali var diyorum olsun diyorlar böyle imalı şekilde...insanlara patlamamak için kendimi zor tutuyorum...insanı hasta ediyorlar...sanki erkek olmuş ne kız olmuş ne...siz kimden doğdunuz dimi ama...hasta ediyorlar insanı...biri daha öyle derse valla patlayacam...
babababaaaaaa bide puregon demiş ne olduğunu bile bilmiyodurbizdede 4 kutu var ama satcaz die oraya buraya girmiyoz bide karısı dururken Allah bilir kadının haberi bile yoktur amaaaaaa erkan kaçar metuka yakalarrrrrrr
moralinin iyi olmasına çok sevindim bitanem...inşallah herşey yolunda giderde senin meleğinde gelir tatlım...dualarımdasın canım benim...evet eli ayağı düz olsunda gerisi önemli değil...ya bişeye sinir oluyorum...kızmı erkekmi diye soruyorlar kız olma ihtimali var diyorum olsun diyorlar böyle imalı şekilde...insanlara patlamamak için kendimi zor tutuyorum...insanı hasta ediyorlar...sanki erkek olmuş ne kız olmuş ne...siz kimden doğdunuz dimi ama...hasta ediyorlar insanı...biri daha öyle derse valla patlayacam...
meraba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli?
bi kaç gündür annem var, rahatsızlanmış doktor,hastane vs uğraşıyoruz.
akşamları açamıyorum neti, gün içerisinde de işyeri yoğun olunca fırsat olmuyor, geçmişe de bakamadım inşaallah güzel haberler vardır.
hg canım geçmiş olsun nanelim anneciğinesen nasılsın canım
nanelim gel anam gelbizi tuzaklara düşürmeye kalktılar nolar verdiler hühühühü
iyiyim canım, annemle uğraşıyoruz dün ultrason tahliller uğraştık, bugün sabahta endoskopi yapıldı, sonuçları yarın alacaklar bi yandan ben bi yandan kız kardeşim koşturuyoruz
annemde çok nazlıdır, ben hastayım da benimle ilgilenmiyorsunuz da der durur işte
hasta olduğum zamanlarda eşim bana anasının kızı nolacak der
sen nasılsın şekercim, toparladın mı biraz kendini
mesajı ihbar et butonundan tıklasaydınız canım, adam baktı gördü burda millet bebek arayışında ne istese yaptıracak elinde kalan günü geçmiş iğneleri kakalama derdinde çok ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?