Allah kolaylık versin canım hasta nazı zordurAllah şifalar versin canım tatlım ben iyiyim gene başladım mücadeleye eşime keçi boynuzu pekmezi ben de bal polen
keçi boynuzu pekmezini herkes tavsiye ediyor. Gerçekten etkisi varmış.
Evet canım...hiç takmıyorum ama bigün birini paralarım valla..sinirim tepeme çıkıyor...ne demek yani kız olsa ne olacakmışki...sen boşver onları ,,kafaya takma...hayret bişi... hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsunda...
aman boş ver şunları kafana takma önemli olan hayırlı evlat olsun nice boy boy oğlu olupta huzurevinde kalan insanlar varönemli olan bebişinin canı sağ olsun evinin neşesi bereketi olsun inş. gerisi boş:13:
venüsüm yavrımm, sağol canımm, amin hepimiz inşallahgeçmiş olsun aylincim..inş bu çekilenlerin mükafatını hemen alırsın canım..
hadi gene iyisin ,aylinden kalan dil var yalayacak :) sana pasladım onu:86::86:
anlaşıldı siz paslaşın bakelim dilimi, ille gazoz eşliinde yalatcaksınız heeeaylininkini ben almıyem dr bana 15 gün d aha yasak koydu eşimde diyo ki doğurana kadar olma z artık :)) ben korkuyom diyoo bende tabi tabi sen nasıl istersen diyom..
canımm benim eyvallah :)Aylincim sana da çok geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim..
elifdam benimm, amin inşallahAhh gazozcu..sende burdaydın dün akşam dimi.. ben kalamadım ki fazla.. ne güsel de muhabbet etmiiniz..
Laporoskopi gecmiş bitmiş çok şükür... gerisi güzel olacak inşALLAH... ben de histereskopi oldumdu, oralar kurcalanınca hamile kalamk kolaylaşıyomuş diye duydum du ..bak ben hamileyim.. tüp bebek ama olsun onun tutunabilmeside mucize...olacak Aylincim,sorunun cogu gitmiş hayırlısı ile
sevgi kelebee oldum hee
beni böle zor yakalarsınız iyileşim
....ALLAHIM YÜCE RABBİM HZ MERYEMİ BABASIZ ANNE YAPTIN. HZ ZEKERİYAYI 70 YAŞINDAN SONA BABA YAPTIN. YARABBİM Bİ MUCİZE..... BİZLERİDE ANNE YAP SANA VALVARIYORUZ CENAB-I RABBİM BİZ SANA SIĞINDIK YOKTAN VAR EDEN SENSİN.... HZ MUHAMMEDİN,DAĞLARIN TAŞLARIN, İÇTİĞİMİZ SUYUN,YEDİĞİMİZ NİMETLERİN,YARATTIĞIN TÜM HAYVANLARIN ,YARATTIĞIN TÜM BİTKİLERİN,YARATTIĞIN EN YÜCE VARLIK İNSANIN,OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SANA YALVARIYORUZ BİZLERİ EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR YARABBİM...AMİN...
bir topicde okudum bunu, paylasmak istedim...
HAKKATEN NE BU SEVGİ KANATLARINI ÇIRPIŞTIRMIŞIN SEN HER Bİ TARAFA.. melek olmuş adeta hani alışık olmayınca.. neyyse... aldınmı duşu beraberinde bandajları?? varmı ağrı sızı?? ne zaman çalışmalara yani normal hayata dönüş??? eeee daha daha ne var ne yok aylin hanım??dün çılgın seni soruyordu bende anlattım ohoo yaşı genç daha dedi korkmasın yumurtasından kalitesinden dedi söyleyim.. kendi yoğun pek gelemiyor ama seni merak ediyor haberin olsun.. zerdalımın işleri de çok karışık iki gündür gelemiyor..
pike yani zeyno :)) yumurtlama olunca bırakın demişsin poleni balı bak bunu hiç kimse söylemiyor kist olur diyor arkadaşımız kızlar dikkate alın... neyi ne kadar aldığınız önemli tabiki.. herşeyin fazlası zarar.. miktar ve süreler önemli.. sağol paylaşımın için.. önemli bu konuda çünkü...
ne deyon lem alışık olmayınca felanHAKKATEN NE BU SEVGİ KANATLARINI ÇIRPIŞTIRMIŞIN SEN HER Bİ TARAFA.. melek olmuş adeta hani alışık olmayınca.. neyyse... aldınmı duşu beraberinde bandajları?? varmı ağrı sızı?? ne zaman çalışmalara yani normal hayata dönüş??? eeee daha daha ne var ne yok aylin hanım??dün çılgın seni soruyordu bende anlattım ohoo yaşı genç daha dedi korkmasın yumurtasından kalitesinden dedi söyleyim.. kendi yoğun pek gelemiyor ama seni merak ediyor haberin olsun.. zerdalımın işleri de çok karışık iki gündür gelemiyor..
amin canım, hayırlısıyla....ALLAHIM YÜCE RABBİM HZ MERYEMİ BABASIZ ANNE YAPTIN. HZ ZEKERİYAYI 70 YAŞINDAN SONA BABA YAPTIN. YARABBİM Bİ MUCİZE..... BİZLERİDE ANNE YAP SANA VALVARIYORUZ CENAB-I RABBİM BİZ SANA SIĞINDIK YOKTAN VAR EDEN SENSİN.... HZ MUHAMMEDİN,DAĞLARIN TAŞLARIN, İÇTİĞİMİZ SUYUN,YEDİĞİMİZ NİMETLERİN,YARATTIĞIN TÜM HAYVANLARIN ,YARATTIĞIN TÜM BİTKİLERİN,YARATTIĞIN EN YÜCE VARLIK İNSANIN,OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SANA YALVARIYORUZ BİZLERİ EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR YARABBİM...AMİN...
# pikepolat
# kardelen5233+
# LeYLa_21+
# GESHENK+
# tweety7883
maşallah maşallahhhhhh :)
....ALLAHIM YÜCE RABBİM HZ MERYEMİ BABASIZ ANNE YAPTIN. HZ ZEKERİYAYI 70 YAŞINDAN SONA BABA YAPTIN. YARABBİM Bİ MUCİZE..... BİZLERİDE ANNE YAP SANA VALVARIYORUZ CENAB-I RABBİM BİZ SANA SIĞINDIK YOKTAN VAR EDEN SENSİN.... HZ MUHAMMEDİN,DAĞLARIN TAŞLARIN, İÇTİĞİMİZ SUYUN,YEDİĞİMİZ NİMETLERİN,YARATTIĞIN TÜM HAYVANLARIN ,YARATTIĞIN TÜM BİTKİLERİN,YARATTIĞIN EN YÜCE VARLIK İNSANIN,OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SANA YALVARIYORUZ BİZLERİ EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR YARABBİM...AMİN...
hahahaaaaaa gazoz düşkünleri sizibak görüyon mu gazozcu,seni var diye herkesler burda,düşün artık ne kadar gazoz istediğimizi
sağol tatlım :)aylincim merhaba iyi olmana sevindim.:80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?