30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ne demek yani kız olsa ne olacakmışki...sen boşver onları ,,kafaya takma...hayret bişi... hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsunda...
Evet canım...hiç takmıyorum ama bigün birini paralarım valla..sinirim tepeme çıkıyor...

amin canım...saol zelalım...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
pikepolat metuka tweety7883 zelalca

merhaba kızlar, nasılsınız?
zelalca bal polen guzel olurda yumurtlama olduktan sonra bırakılıyor bildigim kadarıyla kist yapmasın diye, onu da arastırdın mı canım?

geçmiş olsun aylincim..inş bu çekilenlerin mükafatını hemen alırsın canım..
venüsüm yavrımm, sağol canımm, amin hepimiz inşallah
hadi gene iyisin ,aylinden kalan dil var yalayacak :) sana pasladım onu:86::86:

aylininkini ben almıyem dr bana 15 gün d aha yasak koydu eşimde diyo ki doğurana kadar olma z artık :)) ben korkuyom diyoo bende tabi tabi sen nasıl istersen diyom..
anlaşıldı siz paslaşın bakelim dilimi, ille gazoz eşliinde yalatcaksınız heee
Aylincim sana da çok geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim..
canımm benim eyvallah :)
elifdam benimm, amin inşallah
sen de çooooook tikkat et kendine bebişine olur mu, maşallah, sağlıkla kucaklıcaksınız inşallah :)

bu arada kızlarrr zaten tuygusalım çoook duygulandırdınız beni...
dualar okumuşunuz benim için, ağzınıza o güzel yüreklerinize sağlık, seviyommm sizi çooooooooooook
Allah kabul etsin, Allah sizlerin de gönlünüze göre versin

sevgi kelebee oldum hee
beni böle zor yakalarsınız iyileşim

HAKKATEN NE BU SEVGİ KANATLARINI ÇIRPIŞTIRMIŞIN SEN HER Bİ TARAFA.. melek olmuş adeta hani alışık olmayınca.. neyyse... aldınmı duşu beraberinde bandajları?? varmı ağrı sızı?? ne zaman çalışmalara yani normal hayata dönüş??? eeee daha daha ne var ne yok aylin hanım?? dün çılgın seni soruyordu bende anlattım ohoo yaşı genç daha dedi korkmasın yumurtasından kalitesinden dedi söyleyim.. kendi yoğun pek gelemiyor ama seni merak ediyor haberin olsun.. zerdalımın işleri de çok karışık iki gündür gelemiyor..

pike yani zeyno :)) yumurtlama olunca bırakın demişsin poleni balı bak bunu hiç kimse söylemiyor kist olur diyor arkadaşımız kızlar dikkate alın... neyi ne kadar aldığınız önemli tabiki.. herşeyin fazlası zarar.. miktar ve süreler önemli.. sağol paylaşımın için.. önemli bu konuda çünkü...

....ALLAHIM YÜCE RABBİM HZ MERYEMİ BABASIZ ANNE YAPTIN. HZ ZEKERİYAYI 70 YAŞINDAN SONA BABA YAPTIN. YARABBİM Bİ MUCİZE..... BİZLERİDE ANNE YAP SANA VALVARIYORUZ CENAB-I RABBİM BİZ SANA SIĞINDIK YOKTAN VAR EDEN SENSİN.... HZ MUHAMMEDİN,DAĞLARIN TAŞLARIN, İÇTİĞİMİZ SUYUN,YEDİĞİMİZ NİMETLERİN,YARATTIĞIN TÜM HAYVANLARIN ,YARATTIĞIN TÜM BİTKİLERİN,YARATTIĞIN EN YÜCE VARLIK İNSANIN,OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SANA YALVARIYORUZ BİZLERİ EVLATLARIMIZA KAVUŞTUR YARABBİM...AMİN...

bir topicde okudum bunu, paylasmak istedim...

amiiiin amin aminn...

evet canım, boyle okumustum ben ama bana mantıklı geldi cunku biz beslemeye devam edersek nasıl sönüp atılacak... (hamile kalınmamıssa)

ne deyon lem alışık olmayınca felan bi kerem ben iyi niyetli gazozcuyum :82:
ivet geshenkim duş aldım o akşam, dün de tekrar aldım, bi sıkıntı yok şükür ama sağım solum tutulmuş benim ya.. bi de tikişlerimi beenmedim, bandaşı açınca bi moralim bozuldu ya, zaten göbek deliim güccüktü nerdeyse deliği dikecekmişler belki de şişlik vardır bilemiyom şimdilik, tabi sağlığıma kavuşayım da neysee..
laptan 15 gün sona renkli gecelere dönüş yapabilcekmişim, ben 20 ye tamamlamayı düşünüyorum, bakalım durumuma göre hadi rahatsınız 15 gün
çılgınımm benim sağolsun, en çok moralimi bozan konu oydu, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama
kızlar size benden tavsiye sakın aklınıza kötüsünü getirmeyin, olumlu düşünce çokkkkk önemli bunu tecrübe ettim bizzat, tabe kötü yönde.. neyi çok düşünüp korktuysam başıma geldi... annem de aynı şeyi tecrübe etmiş kendinde hep...
amin canım, hayırlısıyla

amiiiiiin canım amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…