30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 pikepolat aylint kardelen5233+ semi+ GESHENK+

maşallah kalabalığız kızlar

hahahaaaaaa gazoz düşkünleri sizi
15 gün kadar sadece göstercem ama elletmicem )

süper fikir!!!

canım tekrar gecmis olsun ben tabii yeni geldigim icin pekbirseyden haberim yok, yavas yavas anlayıp tanımaya calısıyorum.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 pikepolat aylint kardelen5233+ semi+ GESHENK+

maşallah kalabalığız kızlar

merhaba canım, nasılsın?

leyloşumm sağol tatlişkom
iyiyim şükür
sen nasılsın, bebicik büyümüş maşallah :)
saol aylinim...büyüdü maşallah teyzesi...senin iyi olmanada sevindim bitanem...Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin aylinim...
bisey sorucam, cola, gazoz icmek olmuyor di mi hamile kalınca? peki mesela ögrenmeden icmissen bisey oluyo mu? ben biraz cola seviyorum da..

kız beni güldürdün zeynocum... ben aylinin gazozunu kastetmiştim... normalde gazoz içebilirsin...içinde minarel madde olduğu için bebiş için faydalı ama ben hiç içmedim...

ben gasosssss içemiyorummmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::90::90::90::90::90::90:
hahahaaaaaa cadııı içmeyiver biraz, mahsülü aldınız nasılsa maşallah :)
ama tabe arada canı çeker insanın neyse bebicii pırtlatınca içersin yine nasılsa :)
süper fikir!!!

canım tekrar gecmis olsun ben tabii yeni geldigim icin pekbirseyden haberim yok, yavas yavas anlayıp tanımaya calısıyorum.
sağol pike, hg sen de aramıza.. sen tabe beni bilmeyosun, ben sana anlatırım kendimi bilahare gazoz eşliinde :82:
sen bahsetsene bana kendinden
bana eski manyak doktorum aylarca bişeyin yok dedi oyaladı durdu, doktorumu değiştirdim, hocaya gittim, çikolata kistim varmış meğer, bir ay klomen denedik, 4 güzel yumurta çatlattık, geciktim ama sonuç fos olunca hemen laparoskopi yapıldı. meğer klomen işe yaramazmış, çok yapışıklık varmış meğer.. işte öyle

aynen öyle aylincim....

yeni tickerim nasıl...ben şimdiden kızım olacağına inandım...sürpriz olursa değişirim..erkeğe çeviririm...

bisey sorucam, cola, gazoz icmek olmuyor di mi hamile kalınca? peki mesela ögrenmeden icmissen bisey oluyo mu? ben biraz cola seviyorum da..
hahahaaaaaaaaaaaa seni gazoz düşkünü
bişe olmaz tatlım, içebilirsin, ben sana ikram ederim
maşallah maşallah :) cinsiyeti belli oldu mu?
amin be leyloşum

bu arada bence pike tam da benim gazozu kastetti
ben anlarım bi bakışta :82:

aynen öyle aylincim....

yeni tickerim nasıl...ben şimdiden kızım olacağına inandım...sürpriz olursa değişirim..erkeğe çeviririm...
çokk şeker pofidik bişe olmuş :)
yannıs oğlansa içerden sana saydırıyodur "ya anne yaaaa karizmayı yerle bir ettin" falan diyeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…