30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bacaklarını bir türlü açmadı sıpa aylin teyzesi...doktor kıza benziyor genital yapısı dedi ama emin değilim dedi...martta detaylı ultrason var inşallah netleşecek o zaman tatlım...
çokk şeker pofidik bişe olmuş :)
yannıs oğlansa içerden sana saydırıyodur "ya anne yaaaa karizmayı yerle bir ettin" falan diyeee :))))
kıyamaz annesi benim yavrum...

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 LeYLa_21+ aylint kardelen5233+ GESHENK+ naneliseker+ caadi+ tweety7883+ pikepolat minik2004 nihalla

terbiyeli yavrucuk napsın, öyle açılmaz baçak macak :)
hayırlı olsun da kız erkek farketmez tatlım ya

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

GESHENK,aylint+,caadi,tweety7883,pikepolat,LeYLa_21+,minik2004,nihalla,

epey yeni isimler var..... topiğimiz en çok ziyeret edilen topik diye düşünüyorum... maşallah üyesi ziyretçisi bol.. neşecim iyiki açmış burayı değilmi.. kulakların çınlasın neşecim... oğluşunla ne mutludur şimdi ...

anladım canım, valla ciddi sormustum, hani ters bisey yapmayayım seklinde, öbür gazoz konusu ayrı tabii..

cok geçmis olsun canım, bizde Kasım 2009 dan beri deniyoruz, ama arada esim askere gitti geldi 5 ay yoktu simdi gecen ekim'den beri tekrar deniyoruz, son 2 aydırda clomid diye bir hap kullandım, bu ay catlatma ignesi oldum ilk defa, bisey cikmazsa gelecek ay, tüplerimi kontrol edicekmis ve asilama yapicakmis, 34 yasinda oldugum icin senin bekleme lüksün pek yok dedi doktor, simdiye kadar hic hamile kalmadım...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

GESHENK,aylint+,caadi,tweety7883,pikepolat,LeYLa_21+,minik2004,nihalla,

epey yeni isimler var..... topiğimiz en çok ziyeret edilen topik diye düşünüyorum... maşallah üyesi ziyretçisi bol.. neşecim iyiki açmış burayı değilmi.. kulakların çınlasın neşecim... oğluşunla ne mutludur şimdi ...

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

GESHENK,nimren,pikepolat,aylint+,sara_28+,naneliseker+,caadi,metuka+,kardelen5233+,tweety7883,

oooooo daha da artmış :))) maşallah maşallah.. hoşgelmişsiniz bayanlar..

nanem şekerim hg, annecin mi hasta tatlım, geçmiş olsun..

geshenk gezenti olmuş aylinim... çok özletiyorsunuz kendinizi..sende geshenkimde...
fıstıkım benimm
eveeeeet maşallah
uğramıyo mu hiç neşecim
ben geldim .....nasilsiniz citirlar ??????
hg yavrım
ben de hiç hamile kalamadım canım ya, burda bi grup hatun öyleyiz biliyosundur
rahim filmi mi çekilcek, inşallah gerek kalmaz canım, bebişin gelir de
yavrım sen ziyaretçi karşılama hatunusun anladım ama arada içeri de gel

iyi olmaya çalışıyorum şekerim, sen nasılsın bitanem görüşemiyoruz epeydir, geçmişe de bakamadım işyerindeyim bilgisayar çok yavaş olduğundan açmaz şimdi diye hiç gitmedim bile

iyiyim canım.epeydir denk gelemiyoruz seninle ama iyi olmana sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…