bacaklarını bir türlü açmadı sıpa aylin teyzesi...doktor kıza benziyor genital yapısı dedi ama emin değilim dedi...martta detaylı ultrason var inşallah netleşecek o zaman tatlım...hahahaaaaaaaaaaaa seni gazoz düşkünü
bişe olmaz tatlım, içebilirsin, ben sana ikram ederim
maşallah maşallah :) cinsiyeti belli oldu mu?
amin be leyloşum
bu arada bence pike tam da benim gazozu kastetti
ben anlarım bi bakışta :82:
kıyamaz annesi benim yavrum...çokk şeker pofidik bişe olmuş :)
yannıs oğlansa içerden sana saydırıyodur "ya anne yaaaa karizmayı yerle bir ettin" falan diyeee :))))
geshenkim lem nerelerde geziyonn
bacaklarını bir türlü açmadı sıpa aylin teyzesi...doktor kıza benziyor genital yapısı dedi ama emin değilim dedi...martta detaylı ultrason var inşallah netleşecek o zaman tatlım...
kıyamaz annesi benim yavrum...
saol aylinim...büyüdü maşallah teyzesi...senin iyi olmanada sevindim bitanem...Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin aylinim...
kız beni güldürdün zeynocum...ben aylinin gazozunu kastetmiştim... normalde gazoz içebilirsin...içinde minarel madde olduğu için bebiş için faydalı ama ben hiç içmedim...
hahahaaaaaa cadııı içmeyiver biraz, mahsülü aldınız nasılsa maşallah :)
ama tabe arada canı çeker insanınneyse bebicii pırtlatınca içersin yine nasılsa :)
sağol pike, hg sen de aramıza.. sen tabe beni bilmeyosun, ben sana anlatırım kendimi bilahare gazoz eşliinde:82:
sen bahsetsene bana kendinden
bana eski manyak doktorum aylarca bişeyin yok dedi oyaladı durdu, doktorumu değiştirdim, hocaya gittim, çikolata kistim varmış meğer, bir ay klomen denedik, 4 güzel yumurta çatlattık, geciktim ama sonuç fos olunca hemen laparoskopi yapıldı. meğer klomen işe yaramazmış, çok yapışıklık varmış meğer.. işte öyle
meraba kızlar
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,nimren,pikepolat,aylint+,sara_28+,naneliseker+,caadi,metuka+,kardelen5233+,tweety7883,
oooooo daha da artmış :))) maşallah maşallah.. hoşgelmişsiniz bayanlar..
nanelişekerim nasılsın?
ben geldim .....nasilsiniz citirlar ??????
meraba kızlar
ne şeker şeysin sen, silvıstırın olur yerim seni
hoşgeldin tatlım ne haber?
nanem şekerim hg, annecin mi hasta tatlım, geçmiş olsun..meraba kızlar
fıstıkım benimm
geshenk gezenti olmuş aylinim...çok özletiyorsunuz kendinizi..sende geshenkimde...
eveeeeet maşallahToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,aylint+,caadi,tweety7883,pikepolat,LeYLa_21+,minik2004,nihalla,
epey yeni isimler var..... topiğimiz en çok ziyeret edilen topik diye düşünüyorum... maşallah üyesi ziyretçisi bol.. neşecim iyiki açmış burayı değilmi.. kulakların çınlasın neşecim... oğluşunla ne mutludur şimdi ...
hg yavrımben geldim .....nasilsiniz citirlar ??????
ben de hiç hamile kalamadım canım ya, burda bi grup hatun öyleyiz biliyosunduranladım canım, valla ciddi sormustum, hani ters bisey yapmayayım seklinde, öbür gazoz konusu ayrı tabii..
cok geçmis olsun canım, bizde Kasım 2009 dan beri deniyoruz, ama arada esim askere gitti geldi 5 ay yoktu simdi gecen ekim'den beri tekrar deniyoruz, son 2 aydırda clomid diye bir hap kullandım, bu ay catlatma ignesi oldum ilk defa, bisey cikmazsa gelecek ay, tüplerimi kontrol edicekmis ve asilama yapicakmis, 34 yasinda oldugum icin senin bekleme lüksün pek yok dedi doktor, simdiye kadar hic hamile kalmadım...
yavrım sen ziyaretçi karşılama hatunusun anladım ama arada içeri de gelToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,nimren,pikepolat,aylint+,sara_28+,naneliseker+,caadi,metuka+,kardelen5233+,tweety7883,
oooooo daha da artmış :))) maşallah maşallah.. hoşgelmişsiniz bayanlar..
iyi olmaya çalışıyorum şekerim, sen nasılsın bitanem görüşemiyoruz epeydir, geçmişe de bakamadım işyerindeyim bilgisayar çok yavaş olduğundan açmaz şimdi diye hiç gitmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?