30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın Kızlar
Cumanız Mübarek Olsun..
Rabbim Bu Güzel Günde Edilen Duaları Kabul Etsin İnşallah..

günaydı
hayılı cumalarrr rabbim dualrımız kabul etsin inşşşşş

leylacım ben işyerindeyim hemen cevaop yazamıyorum üstelik mesaj kutuna bakarsın yazdığımı görürsün

leylacım kız niye hırsızlık yaptın bakim kahvemi çalmışın söyleseydin sanada pişirirdim gördün tabi renkli renkli şekerleri dayanamadın dimi

leylacım kız niye hırsızlık yaptın bakim kahvemi çalmışın söyleseydin sanada pişirirdim gördün tabi renkli renkli şekerleri dayanamadın dimi
dayanamadım çaldım senin kahveni çok hoşuma gitti valla belenaycım...süper bişi..anne topicimize ekledim
leylacım ben işyerindeyim hemen cevaop yazamıyorum üstelik mesaj kutuna bakarsın yazdığımı görürsün
gördüm canım..teşekkürler yazmışsın...bende sana cevap yazdım tatlım..
günaydı
hayılı cumalarrr rabbim dualrımız kabul etsin inşşşşş

hayırlı cumalar yetercim

ayşegül özel mesaj kutun dolmuş canım...sil onları biraz...özel mesaj atamıyorum sana...öbür topicede yazdım görmedin sanırım..

ayşegül mesaj 10 dk ya takıldı canım..burdan yanıt veriyorum..cevap karın

kızlar yüreklerinize sağlık
şu anda ezan okunuyor ezan hürmetine cuma hürmetine sevgili beygaberimiz (sav)hürmetine dualrımızı kabul etsin rabbim inşşşşşş

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

allah okuduğumuz duaları kabul eylesin, arkadaşlarımızın niyetine okuduğumuz ayetel kürsileri kabul eylesin, günahlarımızı af eylesin, gönlümüzdekileri nasip eylesin. İki cihanda aziz eylesin. Eş, aile, iş hayatlarımızda kolaylıklar eylesin. Hepinizin dualrına amin diyorum.Dualrımızın kabulu için el fatiha.

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnn

hayırlı cumalar arkadaşlar,
Allah mübarek cuma hürmetine, Peygamberler hürmetine, Son Peygamber Habibullah hürmetine, Ashab-ı kiram hürmetine, gelmiş geçmiş tüm eren evliya hürmetine dualarınızı kabul eylesin, cümlemize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…