30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aminnnnn aminnnnn aminnnnn yüreğine sağlık
aminnn aminnn allah razı olsun

cümlemizden inşşşşşşş canım

Amin... yuregine saglik

Çok teşekkürler arkadaşımpaylaşımın için amin.

ben hep hapşiriyom.. transfer günlerinde de cok hapşırdım o zamanlar korkuyodum da alıştım ya..günde 10-20 belkim daha fazla..alerjik benim.. kortktuma ma şimdi.. kalkıp hapşırayım barim yatakta olursa...:44:

Yeterciğim Allah eşine tez zamanda şifa versin canım..
Yeterciğimin eşine okuyalım ayetel kürsi diycektim bana en son okuruz diycektim..

canım bugün elfidaya başlayalım diyorum.

başlamış bitmiş bile..bende alıcaktım sırada kim varsa diye ama ışık hızıyla bitmiş yarım günde..
Belenayı falan hiç tanımıyom ben.. 100 tane okumuş ALLAH razı olsun..
Agzınıza saglık..okudugunuz her sure sizin içinde dua yerine gecsnde geliverisn melekleriniz bu dualrın yüzü suyu hürmetine inş. :26:
elfidaaaaa bitanemmmmm nasılsın, seni gördüm altta ama çıkmam gerek acil işler var, öpüyorum seni

ayhh.. iyiyim naneli ama ne cok gecmiş bugun,gecmiş... bitiremeden geliverdim son sayfaya..iyi bak kendine emi...
ben de çıkmam gerenk.. görüşürük

patron geldi sıkıysa gelde yaz bakalım

kızlar hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
sanada hayırlı cumalar zelalım...aminnnnn canım benim.. seni başka topicte bastım..
kızlar yüreklerinize sağlık
şu anda ezan okunuyor ezan hürmetine cuma hürmetine sevgili beygaberimiz (sav)hürmetine dualrımızı kabul etsin rabbim inşşşşşş
aminnnnn yetercim...
amin zerdalcım...işlerin çok sanırım..özlettin kendini ya..
aminnn semacım...

canım dualarına yürekten kocamannnnnn bi AMİNNNNNNNNNN

amin... Allah kabul etsin ins.
yuregine saglik olsun...

elfida belenayı tanımıyorum demişsin öyleyse tanışalım ben belenay memnun oldum bu topiğin eski müdavimlerindenim fakat sık giremiyordum işten çıkınca şimdi azda olsa tekrar döndüm canım Allah kabul etsin inşallah rabbim meleğini tez zamanda göndersin

kızzzzzz:95::95::95::95: belenay bir şey soracağım sana:44::44::44::44::44:
sen eskiden erkek infertilitesinede gelen belenaymısın:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar bu ayetel kürsi hergün okunmuyormu dün elfidadaydı bugün kim var bilmiyorum ama ben 100 tane okudum sıradaki arkadaşımın niyetine diye pekmi hızlı gidiyorum nebirde ben çokmu alıyorum arkadaşlar hani okumak isteyen diğer arkadaşlara kalmıyor ya ondan dedim benim için sorun olmaz ama 50mi alsam acep

kızzzzzz:95::95::95::95: belenay bir şey soracağım sana:44::44::44::44::44:
sen eskiden erkek infertilitesinede gelen belenaymısın:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım o topiğe misafir üye olarak geliyordum arkadaşlarıma destek olmak için aman ben elekçi karısı gibi gezmediğim topik yokki ama sen belinayla karıştırmış olmayasın

Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılar iki üç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Şimdilik böyle işte sağlıcakla kalın.

allah kabul etsin yüreğine sağlık
sen bilirisin canım ne kadar okyabilirsen okadar al

kiz neredesin sen uzun zamandir gorusemiyoz seninle

buralardayım kız :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:salamassam görmüyorsun değilmiiiii

canım çok geçmiş olsun inş. Rabbim en yakın zamanda sana bebişini yine yollar

canım o topiğe misafir üye olarak geliyordum arkadaşlarıma destek olmak için aman ben elekçi karısı gibi gezmediğim topik yokki ama sen belinayla karıştırmış olmayasın

bilmiyorum ki sanki belenaydı

allah kabul etsin yüreğine sağlık
sen bilirisin canım ne kadar okyabilirsen okadar al

buralardayım kız :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:salamassam görmüyorsun değilmiiiii

tatlım eşinin ameliyatı çarşambayamış Rabbim hayırlı şifalar versin biran önce bu sıkıntılardan sizi kurtarsın senide böleyapsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…