Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılariki üç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Şimdilik böyle işte sağlıcakla kalın.
evet canimnasil sin ne yapiyorsun okudum amelyat ertelen mis herseyin hayirlisi canim...
kız bana kalsa hepsini okurum arkadaşlarım için yeterki rabbim kabul etsin sabah gelipte topikleri açınca bir hamile haberi alırmıyım diye hevesleniyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes ahadaallah kabul etsin yüreğine sağlık
sen bilirisin canım ne kadar okyabilirsen okadar al
buralardayım kız:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:salamassam görmüyorsun değilmiiiii
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılariki üç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Şimdilik böyle işte sağlıcakla kalın.
geçmiş olsun canım üzülme dicem ama elde değil bu acıyı çok iyi bilirim sadedece şunu söyleyebilirim Allah sabır versin zaman herşeyin ilacı herşeyde bir hayır vardırSelam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılariki üç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Şimdilik böyle işte sağlıcakla kalın.
cadım başım döndü canım geçen ayın ateş notları vardı baktım baktım bulamadım
evet canimnasil sin ne yapiyorsun okudum amelyat ertelen mis herseyin hayirlisi canim...
tatlım eşinin ameliyatı çarşambayamış Rabbim hayırlı şifalar versin biran önce bu sıkıntılardan sizi kurtarsın senide böleyapsın canım
kız bana kalsa hepsini okurum arkadaşlarım için yeterki rabbim kabul etsin sabah gelipte topikleri açınca bir hamile haberi alırmıyım diye hevesleniyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes ahadaböle olsun inşallah
kuzucuklarım allah razı olsun sizlerden dua eden yüreklerinizden
rabbim gönülerinizin muradını nasip etsin
inşşşşşşş
evet çrşbaya kaldı ameliyat:93: hayırlısıya olsaydı çıksaydı sinirlerim yıprandıbu süreçte git gel hep dr has karma karışık oldum yaaa uyku düzenim bozuldu hep aklımda ameliyatta eşimde alak bulağım
rabbim yardımcımız olsun
hersey yolune gircek merak etme esinde sag salim o amelyatan cikicak salinada kavusacak tum dualarim seninle ALLAH yardimcin olsun ..............
sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbimin yardımı dostlarımı dualrıyla inşşşşşş
sonra yeteeeeeeeeeeeeeer diye bağırmayayım hıı ona göreaminnnnnnn amiinnnnn inşşşşşşş
sendeböyle olursun inşşşşşşşbir elinde bir göbüşünde
kaderrrr nbrsin... ben yatmaca, anneye babaya naz yapmaca.. ben yatıyom size yazıyom...annem meyve soyuyo agzıma tutuyookeskem tasınsalar buraya..eskidende böylydi anneciim ders calışırken soyulup gelirdi huzuruma meyveler :))))))
tenton yaz gec degilmi ya.. daha 5 ay var..ama haklısın bu yaptırdgında da 3-4 günde gittindi okula..
yıllık izin falan olmuyomu sizde 10 gün alsan.. cocuklar önemli elbet ama sende 1 kerecik alıcaksın izin..
cok sıcaga bırakma o vakit... haziranda en gec bence.. kılcallar gevşiyomuş sıcaktan.. sıcak duş bile önermiyolar tp bebek yptıranlara..soğuktan az daha ılık...
poposu yok Gesomm..daha 6 mm mi 9 mm mi neymiş... kalbini duymadım ama gördüm bugun..kıpırr kıpırdı...
ultrasondada yayılmış bişi görünüyo..canlı olması bile ilgniçki kalbi varmış bide hey Allahım :))
kıpırdamadan inanamıcam ben hamile olduguma sanırım..akvaryumda balığımızz yımırtladıydı,onlar büyüyo..derileri o kdar inceki içi görünüyo..koca kocada 2 göz...aynı benim minik gibi.
Ohhhhhhhhhhhhhhh süpermiş yaaa meyveler soyulsun, ağzına tutulsun, anne gibisi yok ElfidamDoğurunca daha iyi anlarmış tabii insan, öyle diyolar..
Ben iyiyim canım, okul temposuna başladık yine, tatil de diş ağrısı ve boğaz ağrısıyla geçti biliyosun, bişey anlamadım yani ama olsun usanmıştım evde...
Tento benim dr. bahar aylarında hamile kalma şansı daha yüksek olur demişti, nisan mayıs gibi yani, hormonlar güzel çalışıyo sanırım bahar gelinceO dönemde dene derim ben...
İyiyim canım, sen nasılsın? Görüşemez olduk, ben de gündüzleri giremiyorum, anca bu vakitler işte..
Gece kuşu olduk
Yukarda bişey sordum sana sn. profum, bilgin varsa aydınlatırsan sevinirim canım
allah okuduğumuz duaları kabul eylesin, arkadaşlarımızın niyetine okuduğumuz ayetel kürsileri kabul eylesin, günahlarımızı af eylesin, gönlümüzdekileri nasip eylesin. İki cihanda aziz eylesin. Eş, aile, iş hayatlarımızda kolaylıklar eylesin. Hepinizin dualrına amin diyorum.Dualrımızın kabulu için el fatiha.
hayırlı cumalar arkadaşlar,
Allah mübarek cuma hürmetine, Peygamberler hürmetine, Son Peygamber Habibullah hürmetine, Ashab-ı kiram hürmetine, gelmiş geçmiş tüm eren evliya hürmetine dualarınızı kabul eylesin, cümlemize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
tentommm canımmmmmmmmmmmmmmmm
10 gün mazeret izni süper... yumurta toplama gününde haftas onuna gelirse 10 gün dinlen evde transfer sonrası...işte karaksızızm. okuldaki angutlar yüzünden yaza bırakmak istiyorum. geçen sefer zevzek memur hakkımdaki rapor için velilere, "embriyo membriyo aşılama mı ne bişielr" diye söylemişti
mazeret izni alabilirim 10 günlük. bakçam işte. şu . iki tüp arası üre bi bitsin accık önümü görem
oyyy :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?