30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geçmiş olsun

allah kabul etsin yüreğine sağlık
sen bilirisin canım ne kadar okyabilirsen okadar al

buralardayım kız :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:salamassam görmüyorsun değilmiiiii
kız bana kalsa hepsini okurum arkadaşlarım için yeterki rabbim kabul etsin sabah gelipte topikleri açınca bir hamile haberi alırmıyım diye hevesleniyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes ahada böle olsun inşallah

geçmiş olsun tatlım

geçmiş olsun canım üzülme dicem ama elde değil bu acıyı çok iyi bilirim sadedece şunu söyleyebilirim Allah sabır versin zaman herşeyin ilacı herşeyde bir hayır vardır

evet canim nasil sin ne yapiyorsun okudum amelyat ertelen mis herseyin hayirlisi canim...

tatlım eşinin ameliyatı çarşambayamış Rabbim hayırlı şifalar versin biran önce bu sıkıntılardan sizi kurtarsın senide böleyapsın canım

kuzucuklarım allah razı olsun sizlerden dua eden yüreklerinizden
rabbim gönülerinizin muradını nasip etsin
inşşşşşşş
evet çrşbaya kaldı ameliyat:93: hayırlısıya olsaydı çıksaydı sinirlerim yıprandı bu süreçte git gel hep dr has karma karışık oldum yaaa uyku düzenim bozuldu hep aklımda ameliyatta eşimde alak bulağım
rabbim yardımcımız olsun

aminnnnnnn amiinnnnn inşşşşşşş
sende böyle olursun inşşşşşşşbir elinde bir göbüşünde

hersey yolune gircek merak etme esinde sag salim o amelyatan cikicak salinada kavusacak tum dualarim seninle ALLAH yardimcin olsun ..............

hersey yolune gircek merak etme esinde sag salim o amelyatan cikicak salinada kavusacak tum dualarim seninle ALLAH yardimcin olsun ..............

sağol canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbimin yardımı dostlarımı dualrıyla inşşşşşş

aminnnnnnn amiinnnnn inşşşşşşş
sende böyle olursun inşşşşşşşbir elinde bir göbüşünde
sonra yeteeeeeeeeeeeeeer diye bağırmayayım hıı ona göre
ama yine amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Son düzenleme:

işte karaksızızm. okuldaki angutlar yüzünden yaza bırakmak istiyorum. geçen sefer zevzek memur hakkımdaki rapor için velilere, "embriyo membriyo aşılama mı ne bişielr" diye söylemişti

mazeret izni alabilirim 10 günlük. bakçam işte. şu . iki tüp arası üre bi bitsin accık önümü görem

oyyy :)))

eheh dogrudur.
nisan mayısa yları gevşer gönül yayları :)))

amin amin

(

çok geçmiş olsun

10 gün mazeret izni süper... yumurta toplama gününde haftas onuna gelirse 10 gün dinlen evde transfer sonrası...
umarım gerenk kalmaz buna.. Ateş ölçümünde bulur snei Meleğin Tentom...
o memeura ve müdürede sinir oldum du zati.. hatırlattın bak yine.. illa herkesin eşekten düşmesi mi gerekiyor halimizi anlamaları için yahuuu

Blackberry... cok üzüldüm.. RABBİM sabrıını esirgemesin, bir dahakinin gelmesi kolayca olsun inşALLAH... ne desek boş (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…