30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

herkese merabalar...moralim çok bozuk...doktorum az evvel beni aradı...3lü test sonucu için...yüzde 150 li çıkmış sonuç biraz risk var pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam seni dedi...dualarınızı bekliyorum...

venüscüm özel mesaj 10dk ya takıldı burdan yazayım...doğum tarihini 1974 yazıyormuş test kağıdında..telefonla bana okudu arkadaş...dediğin gibi bencede yanlışlık var...pazartesi gidecem tekrar bakalım ne diycek...gerekirse başka doktora giderim ya...sabahtan beri üzüntüden mahvoldum ya...

herkese merabalar...moralim çok bozuk...doktorum az evvel beni aradı...3lü test sonucu için...yüzde 150 li çıkmış sonuç biraz risk var pazartesi gel amniyosenteze yolluyacam seni dedi...dualarınızı bekliyorum...

canım geçmiş olsun

üzülme leylacım kalbini ferah tut bence yanıldılar hem yüzdedoksan özürlü doğardedikleri bebeklerin bile sağlıkla dünyaya geldiği çok vaka var sıkıntı yapma canım güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşım asla polyannacılık yapmayacağım.Çok ama çok yakın arkadaşıma doktor öyle söyledi bir hafta uyku uyumadı bende kötü haber duyacağım diye elim telefona gitmiyordu.Veeeee bebeği çok sağlam sağlıklı bir bebişşşşş doğduuuuu.Güzel düşün dua et meleğin birde hayırlı evlat olsunnn.

canım inşşşşş güzel olsun her şeyyyy
amin yetercim...
saol belenaycım...duanızı eksik etmeyin canım benim...

evet canım aynen bende öyle düşünüyorum...bebeğim sağlıklı Allahın izniyle...bunlar yaşta falan hata yapmışlar...yaşımı yanlış yazmış angutlar...pazartesi tekrar yaptırcam 3lü testi inşallah...

canım dualrımız seninle
inşş hiç bir şey olmayacak
allahın zini ile

leylacım,ben üçlü testi yaptırmaya gerek bile duymazdım canım,çünkü çok kişiyi aynen senin gibi ihtimaller şüphesiyle günlerce uykusuz bırakıyolar,amniyosentezde bile kötü dedikleri bebekler sağlam doğdu ve ben zaten aldıramıcaksam çocuğumu hiç öğrenmem daha iyi.
ama şu saatten sonra,bi kerte aklına şüphe düşürdükleri için,mecburen yaptırırsın,ben korkmana gerek olmadığını düşünenlerdenim,içini ferah tut lütfen.

canım dualrımız seninle
inşş hiç bir şey olmayacak
allahın zini ile
saol yetercim...Allah razı olsun gülüm...sizlerde benim dualarımdasınız daima...
valla canım bende gerek duymazdım ama kadın istedi bir kere yaptırdık işte...ben amniyosentez taraftarı değilim..Allahın izniyle tertemiz doğacak benim yavrum..Rabbime tevekkül edecem..herşeyin en iyisini bilen muhakkakki Rabbimdir...başka doktora gidip testi tekrarlayacaz eşimle öyle karar aldık canım...güzel yorumun için teşekkür ederim kardelencim...çok öptüm seni...

kardelencim bu ay ben senden umutluyum...ne durumdasın şuan?gelişmeleri bildir tatlişim...

hayırlısı leylacım.
ben elimden geldiğince herkeze cevap vermeye çalışıyorum,sana neden bişey yazmim,aramızda bi problem yok ki.
tabi arada vermediklerimde olmuyo değil ama onlarada üstüste bikaç kere yazıp cevap alamadıysam,o zaman yazmıyorum,banada cevap vermeyenler var ,ama demekki vermek istemiyolar,kimseyi zorlicak halim yok.burda değilde başka topicte benim için öyle yazdığına canım sıkıldı açıkcası,demekki kendimi tam olarak tanıtamamışım size,ama bunuda üzüntüne veriyorum,neler hissettiğini anlamaya çalışıyorum.

kayyum canım hg sende...kendini biraz tanıtırmısın?ben seni pek tanımıyorum canım..tanışmış oluruz...

kayyum canım hg sende...kendini biraz tanıtırmısın?ben seni pek tanımıyorum canım..tanışmış oluruz...
Cnm açıkcası ben de bebek düşünmeye başladım dr bilgilerimi aldım.Bu yola başladım intenette de ekstra kendimi daha da bilgilendirmek için gezerken yeni sizlri buldum çok hoşuma gittin
iz diyaloglar içtenlikler, herkezin beklentisi MELEK!HAYATIN EN ÖNEMLİ ENERJİSİ, İŞTE ÖYLE

kardelencim bu ay ben senden umutluyum...ne durumdasın şuan?gelişmeleri bildir tatlişim...

dr ların sonsuz çabası,bir,en fazla iki yumurta büyütmek,şu anda bi tane var ama sona kadar kalır mı,geçenki gibi kendiliğinden çatlar ve kaybolur mu bilmiyorum,çarşambaya kontrole çağırdılar,henüz çatlama günüm belli değil leylacım,ben her ay ümitleniyorum ama olmuyo,dememkki kısmeti değil,rabbim geniş hazinesinden en kısa zamanda bizede nasib eder inşallah,ne dim ki?

aramıza hg bitanem...Rabbim tez zamanda inşallah senin meleğinide gönderir kayyumcum....nikin çok güzelmiş...Esmaül hüsnadan yazmışsın sanırım canım...Allahım herkese anneliği tattırsın inşallah...
kardelencim inşallah en kısa zamanda yavrunu göndersin sana tatlişim...ben senden bu ay ümitliyim bilmiyorum hislerim öyle söylüyor tabiki Rabbim bilir...inşallah bu ay zamanın gelmiştir canım...Allahım cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…