30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende sana üzülme diyorum,boşuna endişeleniyosun,boşuna kafanı karıştırmalarına izin verdin diyorum,başkada bişey demiyorum canım.

Şuan çok duygulandım çok teşekkür ederim AMİN HERKESE İNŞALLAH .ÇOK TEŞEKKÜRLER GÜZEL KALBİN İÇİN.

bende sana üzülme diyorum,boşuna endişeleniyosun,boşuna kafanı karıştırmalarına izin verdin diyorum,başkada bişey demiyorum canım.
sizlerle konuşunca akşamdan beri çok rahatladım kardelencim...Allah razı olsun gülüm..özelede yazmışsın cevap yazacaktım ama 10dk ya takıldı yine...benden burdan yazıyorum...çıkacam çünkü..başım ağrıyacak diye korkuyorum...kafam kazan gibi bir görsen canım..düşünmekten helak oldu bugün bünyem...bende busemin sağlıklı olduğuna inanıyorum gülüm..duanızı esirgemiyin leyloşunuzdan..inanki doktora her gittiğimde o yatağa her uzandığımda sizler için tek tek dua ediyorum..eşim bile biliyor inan bana...tez vakitte Rabbim sizede tattıracak anneliği..ben inanıyorum kardelenim..leyloşum demişti diyeceksiniz bakında görün....
Şuan çok duygulandım çok teşekkür ederim AMİN HERKESE İNŞALLAH .ÇOK TEŞEKKÜRLER GÜZEL KALBİN İÇİN.
canım benim...sende çok saol..belliki senin yüreğin de çok güzel ve temizdir canım benim...çok öpüyorum kızlar sizi..Allaha emanet olun..hayırlı geceler....

ben zaten sabah evden bi çıktım,akşam 9 du eve geldim,hiç giremedim kk ye,ama gerçekten yaşanmışları okuyarak rahatlıyo insan,rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
görüşürüz canım,güle güle.

geshenk gördüm sanki aşağıda....kız ben çıkacam sen geldin hayrişim ya...üzüntümü duydun sana malummu oldu ne bu saatte geldin tatlım...şimdi daha iyiyim Allaha şükür...

amin kardelencim...haklısın valla insan rahatlıyor canım..sanada iyi geceler bitanem...

geshenk gördüm sanki aşağıda....kız ben çıkacam sen geldin hayrişim ya...üzüntümü duydun sana malummu oldu ne bu saatte geldin tatlım...şimdi daha iyiyim Allaha şükür...

ne üzüntüsüymüş bu.. hiiişşşttt duymamış olayım.. yersiz endişelerle asıl bebeğe zarar verirsin sakın yapma böyle bişi.... her şey yolunda leyloş sorun yok.. çıkmayacakta.. lütfen huzurla uyu şimdi ve sevinçle git yavrunu yine gör sev bunu ona hissettir ki o da daha güçlü olsun yerinde olurmu hadi öpüldün yat bakalım şimdi

Leyla keşke 3 lü testi de yaptırmasaydın... ebe bi tanıdıgı varmış bi arkadaşın, illaki az cok bi problem cıkıyor o testte ve doğan bebekler saglıklı doguyor,anca stres kaygı demiş,yaptırmayın önermem demiş... kardelenin dediği giib aldırmaya cesaretimiz yoksa ne gerek var...

sende kaygılanma hiç.. yanlıştır oALLAH ın izniyle.. RABBİM korur verdiği meleği..korkma sen

elfidacım testi yaptırma işini doktor bana hiç sormadı bile..direk 3lü test yaptırcaz dedi..bizde bişey diyemedik..bu angut kadın zaten bana 2li test yapmamıştı..bebeğin ense kalınlığı iyi diye...bizim müdürle akşam telde konuştum...onun ilk bebeğindede aynı hastanede test yapılmış...direk kadına senin çocuğun yüzde 100 downlu diye teşhis koymuşlar...kadın tekrar test yaptırmış başka yerde tertemiz çıkmış...zaten elfidam benim yaşımı falan hep yanlış yazmışlar ya...yarın bigüzel kavga edecem..kendimi hazırladım yani...eşim başka doktora gidip tekrar yaptırırız dedi...benim içim rahat Allahın izniyle canım inşallah Rabbim meleğimi sağsalim bana yollayacak...duanızı eksik etmeyin...sizlerde benim dualarımdasınız...

sen nasılsın?deniz nasıl annesi.. doktor kontrolun ne zaman senin canım?

loveli günaydın.. nasılsın canım? büyüdümü oğluşun delikanlı oldu mu? sakal bıyık çıkmaya başladımı yoksa :))

lovelicim iyi oldu sabah sabah seni buldum ben yine bal+ polene başlayacağım aktarda ve int te genelde çiçek balı tavsiye ediliyor sen hangisinden yemiştin canım önemli bir fark varmı sence?

canım benim oğlan büyüdü ek gıdsya da başladık askere yollucam onu hejheheh kız bakıyom helal süt emmiş

ben de çiçek balı yedim bir arkadaş getirmişti inşallah sana çok çok iyi gelir ilk ay olmasa da bırakma taammamm mıııı

tırım tırım hakiki çiçek balı arıyorum şimdi.. bir kaşık bal bir kaşık polen yiyeyim diyorum senin gibi geçen sefer bal+arısütü+polen karıştırmıştım çok zahmetli de olmuştu.. evde bol miktrada hiç açılmamış çam balı var ama illa çiçeğe taktım şimdi akşam çıkışta bakayım aktarlara bari belki oralarda bulurum iyisini.. iki ay full deneyim bakalım.. şu myomdan dolayı tek yumurtalığım baskı altında kaldığından spermle buluşması güç ya hani o nedenle elde kalan tek diye aklıma geliyor bari onu kuvvetlendireyim diyorum .. umarım myomu daha beslemem yanlışlıkla yaa :44:

lovelicim ek gıdaya başlayan ve ardından askere gidecek tatlı yeğenime koccaman öpücük yolluyorum lütfen benim için koklaya koklaya içine çeke çeke öp olurmu

yumurtayı müthiş besliyor uğraşma karıştırmakla ayrı ayrı ye daha kolay
o da olur kız
güzel habber bekliyorum
lovelicim ek gıdaya başlayan ve ardından askere gidecek tatlı yeğenime koccaman öpücük yolluyorum lütfen benim için koklaya koklaya içine çeke çeke öp olurmu
elbettteeeee öperimmmmmmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız. geshenk miyomun içinde soğan kürü yapsana canım. regli olur olmaz 15 gün sabah akşam sıkı bir şekilde dene.

nasılsın loveli, okul nasıl gidiyor. bakıcı buldun mu.

kızlar hepinize günaydınlar...birazdan doktora gidecem..duanızı eksik etmeyin canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…