kızlar hepinize günaydınlar...birazdan doktora gidecem..duanızı eksik etmeyin canlarım...
saol bitanem..inşallah herşey yoluna girecek ama hala sinirimi yenemiyorum...testi bugün tekrarlatacam...duanızı eksik etmeyin canlarım..herkesw günaydın..
Leylacığım içini ferah tut güzelim. Herşey düzelecek.
günaydın kızlar nasılsınız. geshenk miyomun içinde soğan kürü yapsana canım. regli olur olmaz 15 gün sabah akşam sıkı bir şekilde dene.
nasılsın loveli, okul nasıl gidiyor. bakıcı buldun mu.
günaydın leyla nasılsın.
kızlar hepinize günaydınlar...birazdan doktora gidecem..duanızı eksik etmeyin canlarım...
canım benim, insallah gönlün ferah, kafan rahat geri dönersin canım, üzme kendini cok, sevgiler
zerdalcım zaten cumartesi buluştuk sayın kırmızı ile :)) bugünde işe geldim yarın yapmaya başlasam olurmu?? aç karnına mı olacak o?? hem kist için biliyorum ben soğanı ama myom için yapılıyormu acaba ... aç karnına mı bide o??
biraz stresliyim canım...doktorla nasıl kavga edeceğimi planlıyorum...sen nasılsın zerdalcım?
günaydın arkadaslarnasılsınız?
iyi bir hafta dilerim herkese, sorunsuz, saglikli ve bol hamileli....
sağol.. inşaalllahhhh amiinnn... nasılsın zeyno?
zerdalım sağol bakalım deneyim onuda kusur kalmasın dimi :) civanperçemi de myomu küçültüyormuş aslında ama daha çok banyosu sanırım.. ben en sonki transferde başlamadan evvel içmiştim 2-3 kere rahim duvarı kalın çıkmılştı muayene sırasında belirgin şekilde.. off bir aklım diyor salla.. yapma hiç bişi bi aklım dene dene diye dürtüyor her bir şeyleri yine... karıştım kırmızı hazretlerini görünce anlayacağın
günaydın arkadaşlar.
GESHENK bir selam vermezz oldun arkadaşım. Bu arada soğan kürünü sabahın erken saatlerinde yapmana gerek yok. çalışanlar akşam yemeğinden 15 dk önce ve yatmadan 30 dk önce yapsalar dahi olur. Tabii bunu taze hazırlaman gerekiyor.
Benin diğer topikteki arkadaşım kür uzmanı. :)))
günaydın günaydın günaaaaaaaaydın güzel ve bol hamişli bir hafta diliyorum
günaydın arkadaşlar.
GESHENK bir selam vermezz oldun arkadaşım. Bu arada soğan kürünü sabahın erken saatlerinde yapmana gerek yok. çalışanlar akşam yemeğinden 15 dk önce ve yatmadan 30 dk önce yapsalar dahi olur. Tabii bunu taze hazırlaman gerekiyor.
Benin diğer topikteki arkadaşım kür uzmanı. :)))
günaydın leyliko, sende bana pas vermiyon. Nasılsın bu ay aşılama falan yaptırıyormusun. Geçen hafta pek topinke girmediğim için kaçırmış olabilirim. Neler yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?