30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

herkesw günaydın..

Leylacığım içini ferah tut güzelim. Herşey düzelecek.
saol bitanem..inşallah herşey yoluna girecek ama hala sinirimi yenemiyorum...testi bugün tekrarlatacam...duanızı eksik etmeyin canlarım..

zerdalcım zaten cumartesi buluştuk sayın kırmızı ile :)) bugünde işe geldim yarın yapmaya başlasam olurmu?? aç karnına mı olacak o?? hem kist için biliyorum ben soğanı ama myom için yapılıyormu acaba ... aç karnına mı bide o??

ben çıkıyorum duanızı eksik etmeyin canlarım...hepinizi çok öpüyorum...

aç karnına sabah biraz erken kalkıp hazırlıyacaksın canım, hem rahmin içinide bi güzel temizliyor. soğanı 4-5 doğra bir bardak suyun içinde kaynat. 5 dk. kaynettiktan sonra biraz soğusun, ılık bi şekilde içeceksin. bende kırmızıları soracaktım geldiler demek. sabah akşam sğan kürünü yap, öğelnleri ve yatarkende bal, polenini ye. 15 gün yumurtlama gününe kadar dene, soğan kürünü yaptıktan sonra 3-4 gün içinde akıntının bile arttığını görürsün, benim 2 yıl bebek sahibi olmayan arkadaşım vardı, soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı. ama dediğim gibi sıkı dene bırakma yani. belki iyi gelir, denemekle ne kaybedersin demi canım.

kızlar hepinize günaydınlar...birazdan doktora gidecem..duanızı eksik etmeyin canlarım...

rahat tut kafanı.. riskli bir durum olabileceğini düşündüğün an bu işlem aşamasında derhal bırak.. dualarımız seninle.. haa doktora da çok girişme he sabah sabah feleğini şaşırmasın bi sağdan bi soldan patlat yeter :86:

günaydın arkadaslar nasılsınız?
iyi bir hafta dilerim herkese, sorunsuz, saglikli ve bol hamileli....

sağol.. inşaalllahhhh amiinnn... nasılsın zeyno?

zerdalım sağol bakalım deneyim onuda kusur kalmasın dimi :) civanperçemi de myomu küçültüyormuş aslında ama daha çok banyosu sanırım.. ben en sonki transferde başlamadan evvel içmiştim 2-3 kere rahim duvarı kalın çıkmılştı muayene sırasında belirgin şekilde.. off bir aklım diyor salla.. yapma hiç bişi bi aklım dene dene diye dürtüyor her bir şeyleri yine... karıştım kırmızı hazretlerini görünce anlayacağın

bence dene canım durup dururken beklerkende bişey olduğu yok, en azından böyle daha çok umudun olur, takdir allahın tabi, bakarsın bunlarda sebeb olur. ben 2 ay adet görmediğim zamanlar oluyordu. civan perçemi 8 günde falan söküyordu beni. Normal pirimolut falan kullnadığımda bunlar hormon, hemde 10 gün içip ne zaman geleceğini bekliyorsun. vucudun hormon düzeninide bozuyor. civanperçemi, soğan kürü yumurtlama gününe kadar yapıp bırakıyorsun. yumurtlama gününden sonra yapılırsa bebeği söküp atar diye sakıncalı. hiç değilse 10 gün dene, civan perçemiylede oturma banyoları yap, onlarıda duymuştum ben. bu ay dene canım, olmazsa yine olmasın, en azından yaptım dersin. Ben geçen yıl hepsini yapmıştım hemde 3 ay düzenli denedim, reglimde düzene girmişti, 4 ayımdada hamile kalmıştım. mevlam inşallah tekrar nasip eder.
bakalım bende bekliyorum daha kırmızılarım gelmedi, ovulasyonum geç oldu bu ay, perşembeye durumum belli olur.

günaydın arkadaşlar.

GESHENK bir selam vermezz oldun arkadaşım. Bu arada soğan kürünü sabahın erken saatlerinde yapmana gerek yok. çalışanlar akşam yemeğinden 15 dk önce ve yatmadan 30 dk önce yapsalar dahi olur. Tabii bunu taze hazırlaman gerekiyor.

Benin diğer topikteki arkadaşım kür uzmanı. :)))

günaydın leyliko, sende bana pas vermiyon. nasılsın bu ay aşılama falan yaptırıyormusun. geçen hafta pek topinke girmediğim için kaçırmış olabilirim. neler yapıyorsunuz.

aşkolsun leyli.. görsem vermezmiyim.. nasılsın canım? işte gördüğün gibi küğrlere sardım çaktırmadan aslında polendi amacım ama kürlere doğru yön buluyor şu anda.. bakalım gün geçtikçe değişiyor fikirler..

günaydın leyliko, sende bana pas vermiyon. Nasılsın bu ay aşılama falan yaptırıyormusun. Geçen hafta pek topinke girmediğim için kaçırmış olabilirim. Neler yapıyorsunuz.

canım benim bende pek girmiyorum. Ama ben genel olarak günaydın diyorum. Ama geskenk bana hiç pas vermiyor :) hayır canım aşılama yaptırmayacağım. Rapor hakkım bitti. 1500 tl bir aşılama tutacak. Bazen onuda deneyeyim diyorum bazen de nisan mayıs gibi tüp yaptrayım diyorum. Sence ne yapsam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…