30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kızlar güzel bir hafta olur inşşş

sar canım sar, eşinede güzelce keçiboynuzu pekmzi içir, bide böyle dene bakalım.
bencede tüp yaptır. aşılamada baya tutuyormuş, biraz daha para koyarsın üstüne tüp yaptırırsın, tüp aşılamaya göre şans daha yüksek, o zamana kadarda normal yoldan biraz daha denersin. benim nacizane fikrim.

haklısın. ben de hayıt tohumuna başladım. yatmadan önce 4-5 tane tohumu yutuyorum. bala karıştrp yemeyi de düşünüyorum. unutmadan hayıt kullananların tansiyon sorunu varsa (düşüyorsa) yatmadan önce almaları gerekyormuş. ben öyle yapıyorm

günaydın belenay, nasılsın, sende durumlar nedir. tedaviye başladın mı.
canım bende tedavi medavi yok eylüle kadar tatildeyimeylülde tüp bebeğe başlıyacağız buarada hiç birşey yapmıyorum diyet dışında eylüle kadar çoooooooooook vermem lazım çooooooooooko yüzden saldım çayıra mevlam kayırahe bu arada kendiliğinden teşrif etmek isterse rahmimiz sonuna kadar açık buyursun gelsin
şimdilik arkadaşlarım için dua etmekteyim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

günaydın canım.. Inşallahhh güzel bir hafta olur. özellikle de senin için...
teşekür edrim canım
günaydın yeter ne oldu sağlık durumlarınız.

canım az önce konuştum yarın sabah gelin dedi hemşire yanınızda kan verecek 1.2 kişi getirin kan bankasına kan vermeniz gerek dedi
çrşb günde ameliyatınız var dedi

geshenk sen nasılsın canım
yeter rabbim eşinede şifalar versin ameliyat çarşambaydı yanlışmı hatyırlıyorum rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah

hayıt tanelerini yutunca faydası oluyormu acaba, ben çayını içmiştim, o zaman faydasını görmüştüm.
amin canım, umulmadık zamanda rabbim neleri göndermiyorki, ucizen biran önce gelir inşallah.
gunaydin kizlar..................

günaydın metuka, nasılsın. annen baban nasıllar.

yeterciğim, ameliyat inşallah güzel geçer dualarımız seninle.

yeter rabbim eşinede şifalar versin ameliyat çarşambaydı yanlışmı hatyırlıyorum rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah

sağolun kızlar allah razı olsun inşşş
belenay ben sana sen erkek infertilitesideki belenaymısın diye sormuştum yaaaa evet ya sen oymuşsun o zaman arkadaş olark eklemişim seni

iyiyim belenay
artık aramızdasın sanırım.. nasıl işler yeni işin iyimi? memnunmusun? sen neler yapıyorsun bebek konusunda oluruna mı bıraktın ufak tefek uğraşlar varmı??

günaydın kızlar

yetercim dualarım seninle.Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun canım.

iyiyim belenay
artık aramızdasın sanırım.. nasıl işler yeni işin iyimi? memnunmusun? sen neler yapıyorsun bebek konusunda oluruna mı bıraktın ufak tefek uğraşlar varmı??
artık döndüm canım işlerden fırsat buldukça geliyorum işim rahat şükür canım ben bebek konusunda hiç bişey yapmıyorum inan artık eylüle tüp bebek düşünüyoruz nasipse çok uğraştım yapmadığım içmediğim yemediğim kalmadı ve her ay umutlarım hüsranla sonuçlandı bende artık uğraşmamaya karar verdim şimdilik sadece kilo vermeye çalışıyorum doktor eğer kilo verirsen tüp bebekten sonucu daha verimli alırız dedi bakalım kısmet bak yaptıklarımın listesi:
çörek otu bal tarçın
hayıt tohumu
soğan suyu
civan perçemi
adaçayı
ilişkiden hemn sonra fındık yağı sürdüm karnuma sardım sıcak dursun diye
süt maydonoız kaynattım buharına oturdum
soğan kabuğunu kaynar suya attım içne sabun koydum buharına oturdum
belime yakı vurdum,kupa çektim
ayaklarını dik yarım saat yat ,kalçanın altına yastık koy
vesaire vesaire vesaire
ohooo şebeğe dönmüşüm yahu
kısmetten ötesi olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra

maşallah kız neler yapıyorsun böyle
inşşşşşş bakalım

aynı ben güzelim az şeylermi yaptık :)) saydıklarının çoğunu yaptım bende süt maydonoz hariç bide yakı değilde sadece küp kapandı bana hemde iki kere.. hatta ekstaradn tüp bile yaptırdım ama ne yapacaksın umutlar bir yok oluyor bir yeşeriyor insanız ya... yine eski yöntemlere dönüyorum çark edip dön başa dön başa.. kırmızı ısrarla gelmeye devam ettikçe bir müddet sonra ruh hali bu işte en güzeli salmak tabi.. ben onu da yaptım bakma hala o mod dayım da gel gelelim arada acık dürtmedende olmuyo terellelliler gölgelenince başına dayyynkk acaba :44: dedirtip rotadan çıkartıyor düşünceler :86: eh normal artık biz şebekler için dimi

çıkmadık candan umut kesilmezmiş acaba kaçan kovanaır tekniğini uygulayıp biz kaçsak onlar kovalarmıki bide bunu denemek lazımbirçok arkadaşım hamile kalmak için yapmadıkları kalmadı çoğunun şimdi çocuğu var adetleri biraz gecikse ödleri kopuyor ay hamilemiyim yoksa diye işte böle bir çarkın içinde debelenip duruyoruz herşey ahandabunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…