sar canım sar, eşinede güzelce keçiboynuzu pekmzi içir, bide böyle dene bakalım.aşkolsun leyli.. görsem vermezmiyim.. nasılsın canım? işte gördüğün gibi küğrlere sardım çaktırmadan aslında polendi amacım ama kürlere doğru yön buluyor şu anda.. bakalım gün geçtikçe değişiyor fikirler..
bencede tüp yaptır. aşılamada baya tutuyormuş, biraz daha para koyarsın üstüne tüp yaptırırsın, tüp aşılamaya göre şans daha yüksek, o zamana kadarda normal yoldan biraz daha denersin. benim nacizane fikrim.canım benim bende pek girmiyorum. Ama ben genel olarak günaydın diyorum. Ama geskenk bana hiç pas vermiyor :) hayır canım aşılama yaptırmayacağım. Rapor hakkım bitti. 1500 tl bir aşılama tutacak. Bazen onuda deneyeyim diyorum bazen de nisan mayıs gibi tüp yaptrayım diyorum. Sence ne yapsam???
[sıze="3"]günaydın kızlargüzel bir hafta olur inşşş [/sıze]
günaydın kızlargüzel bir hafta olur inşşş
sar canım sar, eşinede güzelce keçiboynuzu pekmzi içir, bide böyle dene bakalım.
bencede tüp yaptır. aşılamada baya tutuyormuş, biraz daha para koyarsın üstüne tüp yaptırırsın, tüp aşılamaya göre şans daha yüksek, o zamana kadarda normal yoldan biraz daha denersin. benim nacizane fikrim.
canım bende tedavi medavi yok eylüle kadar tatildeyimgünaydın belenay, nasılsın, sende durumlar nedir. tedaviye başladın mı.
teşekür edrim canımgünaydın canım.. Inşallahhh güzel bir hafta olur. özellikle de senin için...
günaydın yeter ne oldu sağlık durumlarınız.
sanada günaydın canımgunaydin kizlar..................
hayıt tanelerini yutunca faydası oluyormu acaba, ben çayını içmiştim, o zaman faydasını görmüştüm.haklısın. ben de hayıt tohumuna başladım. yatmadan önce 4-5 tane tohumu yutuyorum. bala karıştrp yemeyi de düşünüyorum. unutmadan hayıt kullananların tansiyon sorunu varsa (düşüyorsa) yatmadan önce almaları gerekyormuş. ben öyle yapıyorm
amin canım, umulmadık zamanda rabbim neleri göndermiyorki, ucizen biran önce gelir inşallah.canım bende tedavi medavi yok eylüle kadar tatildeyimeylülde tüp bebeğe başlıyacağız buarada hiç birşey yapmıyorum diyet dışında eylüle kadar çoooooooooook vermem lazım çooooooooook o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra he bu arada kendiliğinden teşrif etmek isterse rahmimiz sonuna kadar açık buyursun gelsin
şimdilik arkadaşlarım için dua etmekteyim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
gunaydin kizlar..................
geshenk sen nasılsın canım
yeter rabbim eşinede şifalar versin ameliyat çarşambaydı yanlışmı hatyırlıyorum rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah
hayıt tanelerini yutunca faydası oluyormu acaba, ben çayını içmiştim, o zaman faydasını görmüştüm.
amin canım, umulmadık zamanda rabbim neleri göndermiyorki, ucizen biran önce gelir inşallah.
günaydın metuka, nasılsın. annen baban nasıllar.
yeterciğim, ameliyat inşallah güzel geçer dualarımız seninle.
geshenk sen nasılsın canım
yeter rabbim eşinede şifalar versin ameliyat çarşambaydı yanlışmı hatyırlıyorum rabbim en kısa zamanda meleğine kavuştursun inşallah
günaydın kızlar
yetercim dualarım seninle.Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun canım.
günaydın kızlar
yetercim dualarım seninle.Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun canım.
artık döndüm canım işlerden fırsat buldukça geliyorum işim rahat şükür canım ben bebek konusunda hiç bişey yapmıyorum inan artık eylüle tüp bebek düşünüyoruz nasipse çok uğraştım yapmadığım içmediğim yemediğim kalmadı ve her ay umutlarım hüsranla sonuçlandı bende artık uğraşmamaya karar verdim şimdilik sadece kilo vermeye çalışıyorum doktor eğer kilo verirsen tüp bebekten sonucu daha verimli alırız dedi bakalım kısmet bak yaptıklarımın listesi:iyiyim belenay
artık aramızdasın sanırım.. nasıl işler yeni işin iyimi? memnunmusun? sen neler yapıyorsun bebek konusunda oluruna mı bıraktın ufak tefek uğraşlar varmı??
artık döndüm canım işlerden fırsat buldukça geliyorum işim rahat şükür canım ben bebek konusunda hiç bişey yapmıyorum inan artık eylüle tüp bebek düşünüyoruz nasipse çok uğraştım yapmadığım içmediğim yemediğim kalmadı ve her ay umutlarım hüsranla sonuçlandı bende artık uğraşmamaya karar verdim şimdilik sadece kilo vermeye çalışıyorum doktor eğer kilo verirsen tüp bebekten sonucu daha verimli alırız dedi bakalım kısmet bak yaptıklarımın listesi:
çörek otu bal tarçın
hayıt tohumu
soğan suyu
civan perçemi
adaçayı
ilişkiden hemn sonra fındık yağı sürdüm karnuma sardım sıcak dursun diye
süt maydonoız kaynattım buharına oturdum
soğan kabuğunu kaynar suya attım içne sabun koydum buharına oturdum
belime yakı vurdum,kupa çektim
ayaklarını dik yarım saat yat ,kalçanın altına yastık koy
vesaire vesaire vesaire
ohooo şebeğe dönmüşüm yahu
kısmetten ötesi olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra
artık döndüm canım işlerden fırsat buldukça geliyorum işim rahat şükür canım ben bebek konusunda hiç bişey yapmıyorum inan artık eylüle tüp bebek düşünüyoruz nasipse çok uğraştım yapmadığım içmediğim yemediğim kalmadı ve her ay umutlarım hüsranla sonuçlandı bende artık uğraşmamaya karar verdim şimdilik sadece kilo vermeye çalışıyorum doktor eğer kilo verirsen tüp bebekten sonucu daha verimli alırız dedi bakalım kısmet bak yaptıklarımın listesi:
çörek otu bal tarçın
hayıt tohumu
soğan suyu
civan perçemi
adaçayı
ilişkiden hemn sonra fındık yağı sürdüm karnuma sardım sıcak dursun diye
süt maydonoız kaynattım buharına oturdum
soğan kabuğunu kaynar suya attım içne sabun koydum buharına oturdum
belime yakı vurdum,kupa çektim
ayaklarını dik yarım saat yat ,kalçanın altına yastık koy
vesaire vesaire vesaire
ohooo şebeğe dönmüşüm yahu
kısmetten ötesi olmuyor saldım çayıra mevlam kayıra
çıkmadık candan umut kesilmezmiş acaba kaçan kovanaır tekniğini uygulayıp biz kaçsak onlar kovalarmıki bide bunu denemek lazımaynı ben güzelim az şeylermi yaptık :)) saydıklarının çoğunu yaptım bende süt maydonoz hariç bide yakı değilde sadece küp kapandı bana hemde iki kere.. hatta ekstaradn tüp bile yaptırdım ama ne yapacaksın umutlar bir yok oluyor bir yeşeriyor insanız ya... yine eski yöntemlere dönüyorum çark edip dön başa dön başa.. kırmızı ısrarla gelmeye devam ettikçe bir müddet sonra ruh hali bu işteen güzeli salmak tabi.. ben onu da yaptım bakma hala o mod dayım da gel gelelim arada acık dürtmedende olmuyo terellelliler gölgelenince başına dayyynkk acaba :44: dedirtip rotadan çıkartıyor düşünceler :86: eh normal artık biz şebekler için dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?