boşuna prof. demiyoruz sizesağolun kızlar, aslında bu ay hamile olmadığımda bi taraftan iyi oldu, bu testleri yaptırırım kafam rahat olur, bundan sonra rahat bi şekilde beklerim. Ama bazı testler burda yokmuş, onlarıda isteyebilirim dedi, tam olarak ne isteyecek bilmiyorum ama, önce bunlara bi bakalım dedi, yalnız kızlar ne çok bilgiliyiz ya, hastanede yanımda oturan dünya kadar kadınla muhabbet ortamı kurduk, bende doktor gibi başladım sorununuz nedir, şunu kullandınız mı, doktor sizden bunu isteyebilir. hormonların isimlerin falan söylüyorum, kadınlar eminim arkamdan çok biliyor demişlerdir.eşim görseydi beni böyle uzaktan halime bakıp gülerdi, sana yakında büro açacağım diye.
geshen canım ne güzel anlatmışsın ama içim bi tuhaf oldu şimdi içimden taaaa içerden sana dua ettim neden bilmiyorum içimden geldi rabbim tez zamanda meleğine kavuştursun seni inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah
tabi bütün arkadaşlarım içinde aynı duayı ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün meleklerimizi hayırla ve sağlıkla göndersin inşallah amin
bende inanıyorumm kızzz kesin iyi gelicek bu sana....
bu arada herkese hayırlı uğurlu cumalar....
mai senide işaretlemiştim ama buraya yapışmamış.. canım sonucun inş pozitif olsun...
kardelenin yumurta takibi yapıldı bugun.
onu ayetel kürs-i lerini okusakmı ki şimDİ geso cum...
bu ay önemli onun için..kırmızılarının gelmemesi gerek:26:
bende dedim.. yok o kistler için dediydi..
inatcı GESO
venüs nabersin kujum
herkese hayırlı cumalar... dualarda buluşalım inşALLAH.
merhaba kızlar hepinizin güzel dilekleri için sağolun, geçmişe şöyle bi göz attım. Cumanız mübarek olsun. Dualarınız sayesinde bugün hastane maratonum iyi geçti, çok şanlı çıktım. Sabah gittim randevumu aldım, ilk sıra bana düştü, yeni bi doktormuş ama eskilerden bişey görmedik, yeni ve genç olan ilgili olur dedim ondan sıra aldım. 9.30 da doktor geldi hemen ben girdim, durumumu anlattım, bana yapılması gereken testlerin hepsini yapın, bide ulrtasyona gönderin dedim, toksoplazma, pıhtılaşma, hormon testleri hepsini yazdı, bide usg yazdı. hemen labarotuara gittim sıra beklemden hemen 3 tüp kanımı aldılar, ordan USG ye gittim, her zaman günler sonrasına sıra alırken, WC ye git gel gelen olmazsa alırız seni dediler, hemen wc yw gittim geldim, sıram 11.35 ti ama sıra bekleyen varsa alalım dediler, hemen girdim içeri, hazırlandım, herşeyi çıkartık tabi, güzelce çarşafımı üstüme örttüm, ultrasyon doktoru bayandı, güzelce baktı, hiçbirşeyin yok dedi, rahim yumurtalıklar tertemiz dedi, kan sonuçlarımda öğleden sonra çıkacak, çıkamayanlar pazartesiye kalacak, bende durumlar böyle. Öğleden sonra 2.30 ta gidip kan değerlerimi ve ultrasyon sonucumu göstereceğim. inşallah hormonlardada sıkıntı yoktur.
bizler profuda geçtik artık ordünaryus olduksağolun kızlar, aslında bu ay hamile olmadığımda bi taraftan iyi oldu, bu testleri yaptırırım kafam rahat olur, bundan sonra rahat bi şekilde beklerim. Ama bazı testler burda yokmuş, onlarıda isteyebilirim dedi, tam olarak ne isteyecek bilmiyorum ama, önce bunlara bi bakalım dedi, yalnız kızlar ne çok bilgiliyiz ya, hastanede yanımda oturan dünya kadar kadınla muhabbet ortamı kurduk, bende doktor gibi başladım sorununuz nedir, şunu kullandınız mı, doktor sizden bunu isteyebilir. hormonların isimlerin falan söylüyorum, kadınlar eminim arkamdan çok biliyor demişlerdir.eşim görseydi beni böyle uzaktan halime bakıp gülerdi, sana yakında büro açacağım diye.
kardelen kendisi söylecek, ne zaman istediğinde okuyalım tatlım, siz bilirsiniz canım, belenay isterse ona okuyun. Ama bugünlerde yoğunum ben listeyi tutamıyacağım canım, aranızdan biri tutsun. Reglim bittiğinde bende isteyen arkadaşlara okurum.Zerdalım ya... Kardelenin ayetel kürsileirni okusak mı ki.hem cuma gününü de degerlendirelim...
ben 63 tane okurum mesela liste yapacaksan eğer.
sağol canım inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar, yalnız kızlar bana şimdi müsade, tonla iş beni bekliyor. sonuçlarım çıktığında gelirim yine. öpüldünüz.ayyy harikaaaaa..çok güzel haberler.. tertemiz misler gibi rahim bekliyor demekki misafirini.. hazırlanmış anlaşılan... çok sevindim canım doktorda şansına denk gelmiş.. işler yolunda gitmiş hep böyle devam inşallah...
Zerdalım ya... Kardelenin ayetel kürsileirni okusak mı ki.hem cuma gününü de degerlendirelim...
ben 63 tane okurum mesela liste yapacaksan eğer.
hayırlı cumalar hanımlarr :)
ne var ne yok bakem??
okuyalım bugün bişiler.. bak bende abdest aldım hazırım yani.. yeni gelen arkadaşa da okuyalım mai ydi sanırım sonuç bekliyor.. hamilelerin hepsine okunmuşmuydu bitmişmiydi?? zerdalım bilir en son durumu...
Liste Zerdalda hamilelerin hepsine okunmadı,bana bi de Leylaya okundu sanırım..
Sen bilin Gesom o vakit... sne kime okuycagımızı söyle ben 63 tene okurum ..ama kime okuyacagıma niyetlenerekj okuyayım diyorum,sen belirle işte,Kardelen yumurta takibinde catlatmayıda vurundu bugunlerde tutunacak ona bebişi diye onu söyledim ben...sne bilin sec birini pikaççcuuu
Selam aylinnn....
gecen bi film izledim, hem NıuriALco vardı, gazozlara ilaç katarım diyordu..hem de ordaki basrol kızının adı AYLİN di :)))
nasıl tesadüfd ama didim, didim güldüm... didim didim güldüm
eyvallahhh gensenkim çok makbule geçti, çok vaktim yokudu :)naber canım?? bizler arka sayfalarda varız son durumlar.. he okumaya üşenirsen özet geçiyim;
ben soğan kürüne başladım myom için
zerdal genel kontrole gitti temiz çıktı..
naneli yoğun .. bekleyiş içinde
çılgın hiç gelemiyor desem yeri
elfoşum güzel güzel yaşıyor hamileliğini çok şükür..
leyla nın kızı olacakmış adını buse takacakmış :)
tentoşum ateş derdinde yaflum
venüs iyiymiş...arada geliyor..
kardelen bugün gelemiyormuş o da iyiydi en son..
lalehan yürüyüş yapacaktı dün havalar güzelmiş orada
başkaaaaa unuttuğum yoktur inşallah.. böle işte
sende durumlar nasıl??
heheheeee o ben idim ayol, e tabi bin nasihatten iyiymiş bir musibet diyerekten, nuri alçonun teknikleri kapmak adına, bi mağdure olmak lazım idi :)))))Selam aylinnn....
gecen bi film izledim, hem NıuriALco vardı, gazozlara ilaç katarım diyordu..hem de ordaki basrol kızının adı AYLİN di :)))
nasıl tesadüfd ama didim, didim güldüm... didim didim güldüm
313 olicciiyk toplam da... 100 tane kaldı GEShenkcim yani ...yaflum ben takip etmiyordumki dedim ya bilmiyorum diye zaten.. olur madem kardelenin son durumu buymuş ona okuyalım ben kardeleni de bilmiyordum çatlatma falan vurulduğunu .. öyle olsun hadi o zaman.. kardelen olsun
100 beloş
63 elfoş
50 de ben alayım yetmezse alırım gene..
kaç tane okunuyordu yaa...
eyvallahhh gensenkim çok makbule geçti, çok vaktim yokudu :)
haberler güselmiş maşallah, zerdalımmm sevindim yavrı, leyloşun içine doğduydu zaten kıs olcaa :) busecik diye sevcez artıkın
soğan kürü şifan olsun inşallah! :)
ben de çok şükür yavrım ya, kontrolüme gittim, tikişlerim alındı, hatta göbek deliimdeki kabuk da düştü, pek iz kalmıcak sanırım ama ben yine de şu yara izi jellerinden birini kullanmaya başladım, bakımlıyıs şekerim hepimiz di mi ama
bir tane folikül kistim var gocaman 6 cm lik, adetle atılırsa klomenle bir ay daha deneyip olmazsa aşılamaya geçicekmişiz. öyle işte.. aa bi de adaçayı alcam, içicem, doğal östrojen, kendim düşündüm bunu da :)
heheheeee o ben idim ayol, e tabi bin nasihatten iyiymiş bir musibet diyerekten, nuri alçonun teknikleri kapmak adına, bi mağdure olmak lazım idi :)))))
313 olicciiyk toplam da... 100 tane kaldı GEShenkcim yani ...yaflum ben takip etmiyordumki dedim ya bilmiyorum diye zaten.. olur madem kardelenin son durumu buymuş ona okuyalım ben kardeleni de bilmiyordum çatlatma falan vurulduğunu .. öyle olsun hadi o zaman.. kardelen olsun
100 beloş
63 elfoş
50 de ben alayım yetmezse alırım gene..
kaç tane okunuyordu yaa...
haberler güselmiş maşallah, zerdalımmm sevindim yavrı, leyloşun içine doğduydu zaten kıs olcaa :) busecik diye sevcez artıkın
ben de çok şükür yavrım ya, kontrolüme gittim, tikişlerim alındı, hatta göbek deliimdeki kabuk da düştü, pek iz kalmıcak sanırım ama ben yine de şu yara izi jellerinden birini kullanmaya başladım, bakımlıyıs şekerim hepimiz di mi ama
bir tane folikül kistim var gocaman 6 cm lik, adetle atılırsa klomenle bir ay daha deneyip olmazsa aşılamaya geçicekmişiz. öyle işte.. aa bi de adaçayı alcam, içicem, doğal östrojen, kendim düşündüm bunu da :)
heheheeee o ben idim ayol, e tabi bin nasihatten iyiymiş bir musibet diyerekten, nuri alçonun teknikleri kapmak adına, bi mağdure olmak lazım idi :)))))
hahhaaa öyleyimdir zaten hanım hanımcıkmağdure yok ayol :)
SONSUZ isimli bi filmdi.. netten bulursan bi göz at. Kanser hastalarını konu alıyor. traji-komik diiym türüne.. Aylinde güzel hanım hanımcık İzmir-Foça lı bi kadındı ama Nuri ALco ilen ilgisi oyk idi.. korkma yaneee
eminim o filmi billyorsundur sen :86: nickini de öle seçmişindir
adaçayı bencede denenmeli..
bugun pek gelen giden olmadı Gesenkim.ayliin alemsin sen yaaa deliiisenin gibi hatunları örnek almazlar bu kadın milleti sooooracığıma yok fatmagülün suçu ne... yok kiraz çiçek açıyor bilmem ne... heeyyyt beee kafanızı çalıştırın aylin ablanızı örnek alın hizaya geçin bakem....
son 100 kalmış dua için yokmu alan ???????
ee yane :82:ayliin alemsin sen yaaa deliiisenin gibi hatunları örnek almazlar bu kadın milleti sooooracığıma yok fatmagülün suçu ne... yok kiraz çiçek açıyor bilmem ne... heeyyyt beee kafanızı çalıştırın aylin ablanızı örnek alın hizaya geçin bakem....
son 100 kalmış dua için yokmu alan ???????
:44:
bugun pek gelen giden olmadı Gesenkim.
Leyla yok bugun,Kader ne zamandır ugramıyo,naneli gelmedi bugun,tento akşam bakar,Venüsün duadan haberi yok,görse alır...varmı eskik aklıma gelemeyen...:44:
ee yane :82:
fatmagül dedin de paşindeyim onun da, kirazlarını çiçek açtırcam
ben de 50 okuyayım inşallah, kardelene di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?