30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

boşuna prof. demiyoruz size

Zerdalım ya... Kardelenin ayetel kürsileirni okusak mı ki.hem cuma gününü de degerlendirelim...
ben 63 tane okurum mesela liste yapacaksan eğer.

sağol canım yaa. Allah razı olsun mübarek cuma günü... Rabbim gönlüne göre versin seninde beloş..

gazamız mübarek ola :))

inadım inat t... iki kanat yaptım dime jeton köşelimidir nedir anca düştü

ayyy harikaaaaa.. çok güzel haberler.. tertemiz misler gibi rahim bekliyor demekki misafirini.. hazırlanmış anlaşılan... çok sevindim canım doktorda şansına denk gelmiş.. işler yolunda gitmiş hep böyle devam inşallah...

bizler profuda geçtik artık ordünaryus oldukbu bebekler gelmemekte ısrar ederse daha ne kadar yükseliriz Allah bilir

Zerdalım ya... Kardelenin ayetel kürsileirni okusak mı ki.hem cuma gününü de degerlendirelim...
kardelen kendisi söylecek, ne zaman istediğinde okuyalım tatlım, siz bilirsiniz canım, belenay isterse ona okuyun. Ama bugünlerde yoğunum ben listeyi tutamıyacağım canım, aranızdan biri tutsun. Reglim bittiğinde bende isteyen arkadaşlara okurum.
sağol canım inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar, yalnız kızlar bana şimdi müsade, tonla iş beni bekliyor. sonuçlarım çıktığında gelirim yine. öpüldünüz.

Son düzenleme:

okuyalım bugün bişiler.. bak bende abdest aldım hazırım yani.. yeni gelen arkadaşa da okuyalım mai ydi sanırım sonuç bekliyor.. hamilelerin hepsine okunmuşmuydu bitmişmiydi?? zerdalım bilir en son durumu...

hayırlı cumalar hanımlarr :)
ne var ne yok bakem??

naber canım?? bizler arka sayfalarda varız son durumlar.. he okumaya üşenirsen özet geçiyim;
ben soğan kürüne başladım myom için
zerdal genel kontrole gitti temiz çıktı..
naneli yoğun .. bekleyiş içinde
çılgın hiç gelemiyor desem yeri
elfoşum güzel güzel yaşıyor hamileliğini çok şükür..
leyla nın kızı olacakmış adını buse takacakmış :)
tentoşum ateş derdinde yaflum
venüs iyiymiş...arada geliyor..
kardelen bugün gelemiyormuş o da iyiydi en son..
lalehan yürüyüş yapacaktı dün havalar güzelmiş orada
başkaaaaa unuttuğum yoktur inşallah.. böle işte

sende durumlar nasıl??

okuyalım bugün bişiler.. bak bende abdest aldım hazırım yani.. yeni gelen arkadaşa da okuyalım mai ydi sanırım sonuç bekliyor.. hamilelerin hepsine okunmuşmuydu bitmişmiydi?? zerdalım bilir en son durumu...

Liste Zerdalda hamilelerin hepsine okunmadı,bana bi de Leylaya okundu sanırım..
Sen bilin Gesom o vakit... sne kime okuycagımızı söyle ben 63 tene okurum ..ama kime okuyacagıma niyetlenerekj okuyayım diyorum,sen belirle işte,Kardelen yumurta takibinde catlatmayıda vurundu bugunlerde tutunacak ona bebişi diye onu söyledim ben...sne bilin sec birini pikaççcuuu

Selam aylinnn....
gecen bi film izledim, hem NıuriALco vardı, gazozlara ilaç katarım diyordu..hem de ordaki basrol kızının adı AYLİN di :)))
nasıl tesadüfd ama didim, didim güldüm... didim didim güldüm

yaflum ben takip etmiyordumki dedim ya bilmiyorum diye zaten.. olur madem kardelenin son durumu buymuş ona okuyalım ben kardeleni de bilmiyordum çatlatma falan vurulduğunu .. öyle olsun hadi o zaman.. kardelen olsun

100 beloş
63 elfoş
50 de ben alayım yetmezse alırım gene..
kaç tane okunuyordu yaa...

eyvallahhh gensenkim çok makbule geçti, çok vaktim yokudu :)
haberler güselmiş maşallah, zerdalımmm sevindim yavrı, leyloşun içine doğduydu zaten kıs olcaa :) busecik diye sevcez artıkın
soğan kürü şifan olsun inşallah! :)
ben de çok şükür yavrım ya, kontrolüme gittim, tikişlerim alındı, hatta göbek deliimdeki kabuk da düştü, pek iz kalmıcak sanırım ama ben yine de şu yara izi jellerinden birini kullanmaya başladım, bakımlıyıs şekerim hepimiz di mi ama
bir tane folikül kistim var gocaman 6 cm lik, adetle atılırsa klomenle bir ay daha deneyip olmazsa aşılamaya geçicekmişiz. öyle işte.. aa bi de adaçayı alcam, içicem, doğal östrojen, kendim düşündüm bunu da :)

heheheeee o ben idim ayol, e tabi bin nasihatten iyiymiş bir musibet diyerekten, nuri alçonun teknikleri kapmak adına, bi mağdure olmak lazım idi :)))))

313 olicciiyk toplam da... 100 tane kaldı GEShenkcim yani ...

mağdure yok ayol :)
SONSUZ isimli bi filmdi.. netten bulursan bi göz at. Kanser hastalarını konu alıyor. traji-komik diiym türüne.. Aylinde güzel hanım hanımcık İzmir-Foça lı bi kadındı ama Nuri ALco ilen ilgisi oyk idi.. korkma yaneee

313 olicciiyk toplam da... 100 tane kaldı GEShenkcim yani ...

mağdure yok ayol :)
SONSUZ isimli bi filmdi.. netten bulursan bi göz at. Kanser hastalarını konu alıyor. traji-komik diiym türüne.. Aylinde güzel hanım hanımcık İzmir-Foça lı bi kadındı ama Nuri ALco ilen ilgisi oyk idi.. korkma yaneee

eminim o filmi billyorsundur sen :86: nickini de öle seçmişindir

adaçayı bencede denenmeli..

hahhaaa öyleyimdir zaten hanım hanımcık
eminim o filmi billyorsundur sen :86: nickini de öle seçmişindir

adaçayı bencede denenmeli..
şey gibi, testereden tek kurtulan kadın sonradan onun yolunda ilerliyo da boynuz kulağı geçiyoya, ben de işte nuri alçodan kurtulan tek kadından ilham alaraktan ..... anladın sen onu

ayliin alemsin sen yaaa deliii senin gibi hatunları örnek almazlar bu kadın milleti sooooracığıma yok fatmagülün suçu ne... yok kiraz çiçek açıyor bilmem ne... heeyyyt beee kafanızı çalıştırın aylin ablanızı örnek alın hizaya geçin bakem....

son 100 kalmış dua için yokmu alan ???????

:44:

bugun pek gelen giden olmadı Gesenkim.
Leyla yok bugun,Kader ne zamandır ugramıyo,naneli gelmedi bugun,tento akşam bakar,Venüsün duadan haberi yok,görse alır...varmı eskik aklıma gelemeyen...:44:

ee yane :82:
fatmagül dedin de paşindeyim onun da, kirazlarını çiçek açtırcam
ben de 50 okuyayım inşallah, kardelene di mi?

:44:

bugun pek gelen giden olmadı Gesenkim.
Leyla yok bugun,Kader ne zamandır ugramıyo,naneli gelmedi bugun,tento akşam bakar,Venüsün duadan haberi yok,görse alır...varmı eskik aklıma gelemeyen...:44:

evet leyla yok kader pek gelmiyor.. venüs ne zaman uğrar bilinmez bakalım 1-2 saate kadar gelen alan olmazsa ben tamamlarım olmazsa..

ee yane :82:
fatmagül dedin de paşindeyim onun da, kirazlarını çiçek açtırcam
ben de 50 okuyayım inşallah, kardelene di mi?

kaldı 50...

kardelen için dua listemiz;

belenay 100
GESHENK 50
elfida 63
aylint 50

263 oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…