30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Allah razı olsun GESHENK bende senin için dua edicem...Güzel yaradanım birimizin sesini duycaktır buna inanıyorum...Dua ile olsun meleklerimiz hepimizin...Tşkler...

herkese selam diycem ama kimse kalmamış...yetişemedim size...bugün iş çok yoğundu..yorgunum valla..zor yazıyor parmaklarım....

aylincim gelmiş hoşgelmiş...durumu gittikçe düzeliyormuş yazdıklarını okudum bebem...inşallah seni böylede görecez tatlım..hepinizi inşallah..

geshenkim yine alt yazı geçmiş....olanı biteni gelene malumat vermiş...

zerdalım doktordan güzel haberlerle gelmiş..maşallah kuzuma...hadi bakam seni tekrar hamiş görecem..

elfidoşum beni sormuş merak etmiş..yerim senide denizide bitanem..iş yoğundu giremedim elfoşum..

belenaycım senide öptüm tatlım..umarım sende iyisindir...

nanelim şekerimde gelmiş ceeeeee demiş gitmiş sanırım...

kardelenim bugün yok...inşallah bu ay atak bekliyorum ondan...

unuttuğum varsa beni affetsin kafam kazan gibi...evrakların içinde boğuldum bugün ya..akşamı iple çekiyorum valla..ALLAHTAN yarın haftasonu...

hepinize sevgiler....

Kızlar kan sonuçlarımda çıktı, bütün hormonlar normal çıktı, allahıma şükür. Doktor bi sorun yok dedi. Eşimde diyor diğer doktorlarda aynısını söyledi, niye tatmin olmuyon diyor. bende bu sefer içime sindi dedim. 2 aysonra yine başlarsın dedi. ama mutluyum. Bundan sonra inşllah bebeğim gelir. süreci bekliyeceğiz artık.

Allah razı olsun GESHENK bende senin için dua edicem...Güzel yaradanım birimizin sesini duycaktır buna inanıyorum...Dua ile olsun meleklerimiz hepimizin...Tşkler...

canım hg aramıza..sen yenisin sanırım...transferin yapılmış..inşallah sonuç pozitif olur tatlım...

canım hg aramıza..sen yenisin sanırım...transferin yapılmış..inşallah sonuç pozitif olur tatlım...

Çok tşk ederim hoşbulduk evt transferim yeni oldu 3.günluk...12 gün çabuk geçsin diye burda sizlerle olucam :) İyi dileklerin içinde çok tşk ediyorum

Çok tşk ederim hoşbulduk evt transferim yeni oldu 3.günluk...12 gün çabuk geçsin diye burda sizlerle olucam :) İyi dileklerin içinde çok tşk ediyorum

CANIM inşallah Rabbim gönlüne göre verir...Rabbim şu mübarek günde hepinizin anne olmasını nasip eder..biz hamilelerede yavrulamızı sağlıkla kucaklamayı nasip eder tatlım...

bak dün doktora gitmek için nazlanıyordun..iyiki seni zorlamışım tatlişim..hadi bakalım gelsin bebiş inşallah canım benim ya...çok sevindim zerdalım...

kardelen için edilen duaları Allah kabul etsin ben kalanını da okudum bitti şükür.. Rabbim bebişine kavuşmayı nasip etsin bu denemesinde inşallah...

zerdal gelince bir düzenlesinde bakalım kimler kalmış kimlere okunacak bir düzene koyalım devam edelim ..

leylaa kıss çok yorma kendini..

geshoşşşşşşşş slm şekerimmmmmmmmm...başbaşa kalmışız gel bir süt içelim...

valla yavrum acayip yoğunluk vardı..evrakların içinde kayboldum desem yeri var..ama leyloşun hallemeyeceği iş yoktur..eveallah hepsinin üstesinden geldim altın dişlim..kardelenin duası bitmiş..yazılanları bile ters okuyorum..kafam o kadar yoğunlaşmış yani...mesajı düzeltem hemen...:)) inşallah kardelenim bu denemesinde başarılı olur..dualarına katılıyorum geshenkcim....

Son düzenleme:

benbiliyordumki zaten turp gibisin sen maşallah sana.. inşallah gelecek zerdalım inşallah.. sağlıklı gelsin canım... hepimiz bekliyoruz dört gözle hemde bunu da yolluyorum üzmesin teyzesini gelsin hemencik.. yolunu gözleyenleri daha fazla bekletmesin...

kafanı dağıtırsın burda accık :)) matrak yerdir bizim topik.. bakma az çok profluk ünvanımızda var hani övünmek gibi olmasın :)) sağolsun arkadaşlar bizlere uygun gördü.. inşallah yanında olabiliriz her anlamda...

geshoşşşşşşşş slm şekerimmmmmmmmm...başbaşa kalmışız gel bir süt içelim...

içelim anam.. güzelleşelim

yok bitti tamamladım ben geç oluyor çünkü hafta sonu askıda kalmasın dedim.. sen zaten boğulmuşun evraklara bide bununla yorulma.. ben hallettim.. sen dinlen birazcık...

saol bitanem..Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...

canlarım tek tek alıntı yapmıştım hepinize de bişiyler yazmıştım o kadar da uğraştım ya bu yoğunluğun bu sıkıntının içinde yapılır mı bu bana sayfa kapandı gitmedi yazdıklarım

açıyorum tam sayfayı bişiyler yazayım diyorum ya amir geliyor, ya vatandaş, ya da acil bi iş çıkıyor çok bunaldım ben ya, iş çok yoğun son zamanlarda :26:

dünkü ben :))))))))))))))))))))))))))

geshenk ve leyloş nasılsınız, altta isimlerinizi gördüm, bağlantı kopuyor arada kopmadan size bi öpücük gönderiyimmmmm
bu öpücük de buse ye

ah canım bende aynı durumdayım valla..bişey yazıyorum sayfa bekliyor tıkla tıklayabilirsen...
dünkü ben :))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…