amin canım...inşallah sırayla hepiniz hamile kalacaksınız semacım..Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın tontişim..hepinizkardelencimmmmm Allah hayırlısıyla annelik sevincini nasip etsin
duaya yetişemedim, eksik kalan varsa bende okuyabilirim arkadaşlar,
Allah yaptığımız duaları kabul etsin
geshenkkkkk bizim mesajlarımızı kabul etmeyen kk utansın
sana resim gönderiyorum bak
geshenkkkkk bizim mesajlarımızı kabul etmeyen kk utansın
sana resim gönderiyorum bak
bayıldımsen biliyosun galiba benim kayınvalidemle oturduğumu
kızlar hayırlı akşamlar, Allaha emanet olun, haftasonunuz güzel geçsin inşaallah
Allah hepinize de sağlık, huzur, mutluluk ve sağlıklı bebişler versin
iyi ki varsınız, bazen sizlerle konuşmak çok iyi geliyor bana
ahhh geshenkkk ahhhh bu kaynanalar yokmuuuuu en iyisini alsınlar mısıra sultan yapsınlar, benden uzak olsun yeter ki
Kızlar kan sonuçlarımda çıktı, bütün hormonlar normal çıktı, allahıma şükür. Doktor bi sorun yok dedi. Eşimde diyor diğer doktorlarda aynısını söyledi, niye tatmin olmuyon diyor. bende bu sefer içime sindi dedim. 2 aysonra yine başlarsın dedi. ama mutluyum. Bundan sonra inşllah bebeğim gelir. süreci bekliyeceğiz artık.
Tedavin bitti artık,bol dua gerek bundna sonra,aklına geldikçe dua et KArdelencim..Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
kardelen5233
geldim ama kimse yok,benim için du oukuyan,amin diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,rabbim hepimizin gönlündekileri nasib etsin inşallah,sizi sefiyorum.
:87: :87:cok şükür.. eksik fazla bi deger cıkaydı kafana takardın sen..
misler gibi bişişi cıkmamış ALLAH tan..
hadi gerisi hayırla gelsin
Tedavin bitti artık,bol dua gerek bundna sonra,aklına geldikçe dua et KArdelencim..
bu ay eşine de bizede güzel haberleri ver artıkın inşALLAH :26:
amin canım benim...bizde seni çok seviyoruz kardelenim...inşallah hamile kalırsın tatlım...Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
kardelen5233
geldim ama kimse yok,benim için du oukuyan,amin diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,rabbim hepimizin gönlündekileri nasib etsin inşallah,sizi sefiyorum.
Kızlarrrrrrrrrrr özledim hepinizi...
Kaç gündür giremiyorum, bir ara internetim yoktu, sonra yatılı misafirim var şimdi, fırsat bulamadım bir türlü..
Herşey yolunda mı herkeşlerde??
Öpüyorum hepinizi...
belenay izmirde misin sen dE? nerde oturuyon? tedavi çiin nereye gidiyorsun?gfünaydınlar sabah şerifleriniz hayrolsun efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?