30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kardelencimmmmm Allah hayırlısıyla annelik sevincini nasip etsin
duaya yetişemedim, eksik kalan varsa bende okuyabilirim arkadaşlar,
Allah yaptığımız duaları kabul etsin

kardelencimmmmm Allah hayırlısıyla annelik sevincini nasip etsin
duaya yetişemedim, eksik kalan varsa bende okuyabilirim arkadaşlar,
Allah yaptığımız duaları kabul etsin
amin canım...inşallah sırayla hepiniz hamile kalacaksınız semacım..Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın tontişim..hepiniz böyle olun inşallah...
geshenkkkkk bizim mesajlarımızı kabul etmeyen kk utansın
sana resim gönderiyorum bak

utansın valla...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 naneliseker+ GESHENK+

kızlar hepinize iyi akşamlar..iyi hafta sonları diliyoruz busemle beraber...pıt pıt göbüşümde hareket ediyor..hissediyorum..size selam ediyor yavrum... görüşmek üzere...hayırlı akşamlar...

kızlar hayırlı akşamlar, Allaha emanet olun, haftasonunuz güzel geçsin inşaallah
Allah hepinize de sağlık, huzur, mutluluk ve sağlıklı bebişler versin
iyi ki varsınız, bazen sizlerle konuşmak çok iyi geliyor bana

sende iyiki varsın tatlım...görüşmek dileğiyle...

geshenkkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::84::84::84: mesai bitti ne zaman yazmayı düşünüyorsun...gene kk sana bişeymi yaptı tatlişim..hadi iyi akşamlar canım...görüşmek üzere...kürlerini ihmal etme...inşallah yeneceksin tosuncuk miyomunu canım...sonrada böyle olacaksın...buseye arkadaş gelsin hadi elinizi çabuk tutun tontişlerim...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233
geldim ama kimse yok,benim için du oukuyan,amin diyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,rabbim hepimizin gönlündekileri nasib etsin inşallah,sizi sefiyorum.

:87: :87: cok şükür.. eksik fazla bi deger cıkaydı kafana takardın sen..
misler gibi bişişi cıkmamış ALLAH tan..
hadi gerisi hayırla gelsin

Tedavin bitti artık,bol dua gerek bundna sonra,aklına geldikçe dua et KArdelencim..
bu ay eşine de bizede güzel haberleri ver artıkın inşALLAH :26:

evet canım,dr bana,gıt gıt gıdak,yımırtan sıcak,hadi git kocanın yanına kış kış dedi,geldim eve
inşallah hepimiz o güzel haberleri alırız ve bebişlerimize kavuşuruz.

Kızlarrrrrrrrrrr özledim hepinizi...
Kaç gündür giremiyorum, bir ara internetim yoktu, sonra yatılı misafirim var şimdi, fırsat bulamadım bir türlü..
Herşey yolunda mı herkeşlerde??
Öpüyorum hepinizi...

amin canım benim...bizde seni çok seviyoruz kardelenim...inşallah hamile kalırsın tatlım...

slm kadercim..özletiyorsun kendini...görüşemez olduk tatlişim...bende seni öpüyorum canım...

Günaydınalr herkese..
Kardelencim sana da günaydın aşaada gördüm seni :)
Kader geliicciiin mi artık? ne misafir miş kız kaç gündür?türkiyeden mi geldiler Kıbrısa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…