iki defa baktım,ben seni göremedim kısssss,günaydın ama bu yarın için olu heraldeGünaydınalr herkese..
Kardelencim sana da günaydın aşaada gördüm seni :)
Kader geliicciiin mi artık? ne misafir miş kız kaç gündür?türkiyeden mi geldiler Kıbrısa?
herkese iyi hafta sonlarıııııı
iki defa baktım,ben seni göremedim kısssss,günaydın ama bu yarın için olu heralde
iyi hafta sonları leyliko,son durumun nedir,neye karar verdin?
belenay izmirde misin sen de? Nerde oturuyon? Tedavi çiin nereye gidiyorsun?
evet canım izmirdeyimgüzelyalı tedaviye başlamadım daha önce ege üniversitesine gittim sonra yeşilyurtta dilek hanım vardı ona gittim özeline eylülde tüp bebek düşünüyoruz ama nereye gideceğim konusunda kararsızım :44:canım tavsiyelere açığım
merhaba canım... bende izmirdeyim ve ege ünvde tedavi görüyorum
yeter merhaba canım eşin nasıl oldu???
yoğun bakımda hala canım ama iyi dediler
dahada iyi olacak inşallah canım benim dualarımız seninle[sıze="3"]yoğun bakımda hala canım ama iyi dediler [/sıze]
çokk şükürrr. geçmiş olsunnn tekrarr
dahada iyi olacak inşallah canım benim dualarımız seninle
yoğun bakımda hala canım ama iyi dediler
merhaba canım... bende izmirdeyim ve ege ünvde tedavi görüyorum
sen izmirin neresindesin egeden memnunmusun çok yoğun orası ya ilgi az özel doktorun varmı orda irenbeyi çok methediyorlardı geçen gün nette okudum orasıyla ilgili birisi memun kalmamış para tuzağı diyor bende özelde yaptırayım diyordum devlette yaptırırsam rapor almam lazım bide 3 aşılama denememiz gerekiyormuş ben o kaar beklemek istemiyorum bilmiyorum artık kısmetten ötesi olmuyor
selam canım kaçmışsın hemen net açık arasıra bakıyorum bende bugün kimsecikler yokleylko beleneay selam kızlar
selam canım kaçmışsın hemen net açık arasıra bakıyorum bende bugün kimsecikler yok
ben de öyle arada bakıp başka işe dalıyorum,ilgilenmiyince kk sepetliyo beni :))
ALLAH RAZI OLSUN AYLİN CİM,KENDİNDEN HABER VERMEMİŞİN AMA HİÇ.kızlar selam
ben unutmuşum haber vermeyi
kardelen için 50 ayetel kürsiyi okudum.. Allah kabul etsin inşallah..
HAYIRLISIYLA TÜPE GEREK KALMADAN GELİR İNŞALLAH BEBEİKLER.merhaba canım. 1 kaç dinlendikten sonra tüp diyorum. hayırlısıyla...
bende kaçim meydan ziyaretçiye kalsın:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?