30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydınalr herkese..
Kardelencim sana da günaydın aşaada gördüm seni :)
Kader geliicciiin mi artık? ne misafir miş kız kaç gündür?türkiyeden mi geldiler Kıbrısa?

Ay sorma Elfidam ya, Türkiyeden falan değil, eşimin halasının kızı, anne baba yok, nişanlısıyla kalıyodu o da askere gitti, arkadaşında kaldı bir süre, sonra 'sizde kalabilir miyim?' dedi, biz de yok diyemeyiz tabii, ne kadar kalacağı da belli değil, kafayı yiycem ((
Sen nasılsın bitanem? Denizimiz nasıl?
Öpüyorum canım, arada gelmeye çalışırım ben yine...

6 ay mı yapacak ki askerliğini 15 ay mı?
6 aysa hadi dursun az daha,sonra 1 yere daha gider biter askerlik te,ama 15 aysa yazık ya.
evlerine noldu ki? korkuyoda mı kalmıyor tek başına..kapattımı nişanlısı evi?
Zor olur haklısın
zor durumda kalmış bişeyde diyemezsin..başka akrabanızda yok sqnırım Kıbrısta..Kolay gelsin ne diyim

arada üst katlarada çıksın kadercim,siz akrabasınızda,diğerleri değil mi,hep bi yerde zor olur,gerçi kızcağız içinde zor bi durum,rabbim herkezin yardımcısı olsun.
sen naptın,adetin söküldü mü,gittin mi dr a,son durumun nedir?

süperrr olmuş zerdalım...pewki siz bu usg için niye sıra alıyosunuz.bu farklı bi usg mi yoksa?bi,de başka dr çekmiş..ben bi tek dr odasındaki usg yi biliyom.bu daha mı detaylı bişey??

yetişememişim yaa ( cuma akşam giremedim çok yorgundum dünde dr ve kayınvalideye gittik.anca şimdi girdim...

hımmm zor olur o yaa...yardımcı olmak güzelde , sonunda sizde rahat hareket etmeniz lazım..çalışmlar falanda var.stres yapabilir...aslında en münasipi kayınvalidende kalması bence..

nasılsınız kızlar
ya bir şeyler yiyeyim dedim sonrada bir kaç parça çamaşır astım sabaha kurusun diye
sabah has gideceğim çünki size slm vermek bu saate kaldi

Son düzenleme:
NANELİ, KISÇELER :)

Yaaa bu soğan suyunu içen hatunlar sizde hiç karın ve bel ağrısı oldu mu?? beni,m feci belim karnım ağrıyor içmeye başladıktan sonra.. acaba içeride iyi şeylermi oluyor yoksa kötü mü???

geso,bende hiçbişey olmadıydı,hatta normalde gelen akıntı bile gelmez olduydu,o yüzden bi bilgim yok malesef.
inşallah iyi şeyler oluyodurizaten soğan sağlıklı bişey,pek kötü bişey olcağınıda düşünmüyorum.

canım bugün 9. günüm ve galiba ben yumurtluyorum :// çok şaşırdım hiç bu kadar erken mümkün değil bakalım test yapacam biraz sonra idrarım gelsinde.. akıntım var resmen yumurtlama akıntısı.. fakat bel ağrısı karın ağrısı felaket var.. adet olacakmışım gibi aynı..

bu güzel birşey soğan suyu akıntı çok yapar. yavaştan için temizleniyor canım....

bu güzel işte geshenk bacı :)) akıntı olması içinin temizlendiğini gösteriyor , artık adetlede miyomun gider inş...devam et sen canım , şifa bal olsun...

yumurtlama mı :26: belki ondanda olabilir akıntı a ma soğan suyu zaten akıntı yapıyoo canım..sıkıntı varsa içerde tabi..

hımmm,bazen erken yumurtlanabiliyomuş geshenkcim,bende bu ay 11 günde çatlama olmuştu biliyon mu,belkide soğandan şifa buldun,yakala bak yumoşu,boş bırakma

bu güzel birşey soğan suyu akıntı çok yapar. yavaştan için temizleniyor canım....

ACABA LEYLİKO... hakkaten ilginç yani resmen yumurtlama akıntısı yani uzayan şeffaf o malum akıntı ve nasıl bel ağrısı karnımda da var ama o daha kısa süreli bel ağrısı uzun uzun bıçak saplanır gibi.. anlamadım ben bu işi.. bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum

venüscüm sıkıntı olursa mı akıntı oluyor yani.. bu sıkıntı miyom nedenlidir diye düşünüyoruz belki başka şeylerde var diyeceğim ama baba miyom var zaten daha ne olsun dimi :)) hani kaybolacağını sanmıyorum ama küçülse bari gene iyi, bana yani bir şekilde zarar görsünde nasıl görürse görsün dimi :)) adetle miyom gidermi gerçekten hani küçük olsaydı ??? soğanla ilgili okuduklarım beni gerçekten çok şaşırttı..

hımmm,bazen erken yumurtlanabiliyomuş geshenkcim,bende bu ay 11 günde çatlama olmuştu biliyon mu,belkide soğandan şifa buldun,yakala bak yumoşu,boş bırakma

kardoşum yanılttı beni galiba bu akıntı gece test yaptım ikinci çizgi hiç belirmedi bile... yani yumurtlama yok gel gelelim uzayan akıntı vardı çok yoğun değil ama karın ağrısı ve bel ağrısı acayip yalnız hele belim bıçak sokuluyor sanki cidden çok ağrı yapıyor.. karnımda öyle.. her an adet olacakmışım gibi bir hal var sürekli.. bakalım ne çıkacak sonunda...

Son düzenleme:

günaydın canım,

bende de böyle olmuştu. birde gaz vardı :)) canım sen sabahları uyanınca içiyormusun? ben işten eve gidince yemekten önce içiyordum. birde gece yatarken...saraçoğlu böyle de tavsiye etmişti.

yani bel karın ağrın varmıydı çok yoğun ??? sen ne kadar içtin ?? ben sabah çok erken kalkıp içiyorum aç karnına işe anca yetişiyorum kahvaltıya zamanım kalmıyor maalesef.. akşam ve gece bana zor olur çünkü geç yiyebiliyoruz bazan arası çok az olur diye...

Günaydın kızlar, biraz yoğunum bi ce deyim dedim, güzel dilekleriniz için sağolun, tam bakamadım geçmişe. geshenk soğan kürü nasıl gidiyor. leyla sen nasılsın. Yasemin arda uğramış, canım radyoloji uzamanı bakıyor. Tahlillerimi ve testlerimi kadın doğum hastanesinde yaptırıyorum, orda bazı testleri yaptırmak mümkün, her yerde olmuyor.
elfida nasılsın, nasıl gdiyor, kahvaltı yapıyormusun.

herkesler nasıl. ben şimdi biraz işlerim var tamamlayım gelirim inşallah.

saol zerdalcım..bende iyiyim çok şükür canım...sana kolay gelsin tatlım..

size teessüflerimi fışkırtıyorum başkada bişi demiyorum.. geçmiş yokki benim 3-5 mesajımdan başka neyini okumuyorsunuz bide gelmeyip gelmeyip onca sordum soruşturdum bakıyorum nasıl gidiyor yazmışlar ula yazdım ya nasıl gittiğini normalmi dedim ya bide küstüm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…