Günaydınalr herkese..
Kardelencim sana da günaydın aşaada gördüm seni :)
Kader geliicciiin mi artık? ne misafir miş kız kaç gündür?türkiyeden mi geldiler Kıbrısa?
6 ay mı yapacak ki askerliğini 15 ay mı?Ay sorma Elfidam ya, Türkiyeden falan değil, eşimin halasının kızı, anne baba yok, nişanlısıyla kalıyodu o da askere gitti, arkadaşında kaldı bir süre, sonra 'sizde kalabilir miyim?' dedi, biz de yok diyemeyiz tabii, ne kadar kalacağı da belli değil, kafayı yiycem((
Sen nasılsın bitanem?Denizimiz nasıl?
Öpüyorum canım, arada gelmeye çalışırım ben yine...
Ay sorma Elfidam ya, Türkiyeden falan değil, eşimin halasının kızı, anne baba yok, nişanlısıyla kalıyodu o da askere gitti, arkadaşında kaldı bir süre, sonra 'sizde kalabilir miyim?' dedi, biz de yok diyemeyiz tabii, ne kadar kalacağı da belli değil, kafayı yiycem((
merhaba kızlar hepinizin güzel dilekleri için sağolun, geçmişe şöyle bi göz attım. Cumanız mübarek olsun. Dualarınız sayesinde bugün hastane maratonum iyi geçti, çok şanlı çıktım. Sabah gittim randevumu aldım, ilk sıra bana düştü, yeni bi doktormuş ama eskilerden bişey görmedik, yeni ve genç olan ilgili olur dedim ondan sıra aldım. 9.30 da doktor geldi hemen ben girdim, durumumu anlattım, bana yapılması gereken testlerin hepsini yapın, bide ulrtasyona gönderin dedim, toksoplazma, pıhtılaşma, hormon testleri hepsini yazdı, bide usg yazdı. hemen labarotuara gittim sıra beklemden hemen 3 tüp kanımı aldılar, ordan USG ye gittim, her zaman günler sonrasına sıra alırken, WC ye git gel gelen olmazsa alırız seni dediler, hemen wc yw gittim geldim, sıram 11.35 ti ama sıra bekleyen varsa alalım dediler, hemen girdim içeri, hazırlandım, herşeyi çıkartık tabi, güzelce çarşafımı üstüme örttüm, ultrasyon doktoru bayandı, güzelce baktı, hiçbirşeyin yok dedi, rahim yumurtalıklar tertemiz dedi, kan sonuçlarımda öğleden sonra çıkacak, çıkamayanlar pazartesiye kalacak, bende durumlar böyle. Öğleden sonra 2.30 ta gidip kan değerlerimi ve ultrasyon sonucumu göstereceğim. inşallah hormonlardada sıkıntı yoktur.
evet leyla yok kader pek gelmiyor.. venüs ne zaman uğrar bilinmez bakalım 1-2 saate kadar gelen alan olmazsa ben tamamlarım olmazsa..
kaldı 50...
kardelen için dua listemiz;
belenay 100
GESHENK 50
elfida 63
aylint 50
263 oldu...
Ay sorma Elfidam ya, Türkiyeden falan değil, eşimin halasının kızı, anne baba yok, nişanlısıyla kalıyodu o da askere gitti, arkadaşında kaldı bir süre, sonra 'sizde kalabilir miyim?' dedi, biz de yok diyemeyiz tabii, ne kadar kalacağı da belli değil, kafayı yiycem((
NANELİ, KISÇELER :)
Yaaa bu soğan suyunu içen hatunlar sizde hiç karın ve bel ağrısı oldu mu?? beni,m feci belim karnım ağrıyor içmeye başladıktan sonra.. acaba içeride iyi şeylermi oluyor yoksa kötü mü???
geso,bende hiçbişey olmadıydı,hatta normalde gelen akıntı bile gelmez olduydu,o yüzden bi bilgim yok malesef.
inşallah iyi şeyler oluyodurizaten soğan sağlıklı bişey,pek kötü bişey olcağınıda düşünmüyorum.
canım bugün 9. günüm ve galiba ben yumurtluyorum :// çok şaşırdım hiç bu kadar erken mümkün değil bakalım test yapacam biraz sonra idrarım gelsinde.. akıntım var resmen yumurtlama akıntısı.. fakat bel ağrısı karın ağrısı felaket var.. adet olacakmışım gibi aynı..
NANELİ, KISÇELER :)
Yaaa bu soğan suyunu içen hatunlar sizde hiç karın ve bel ağrısı oldu mu?? beni,m feci belim karnım ağrıyor içmeye başladıktan sonra.. acaba içeride iyi şeylermi oluyor yoksa kötü mü???
canım bugün 9. günüm ve galiba ben yumurtluyorum :// çok şaşırdım hiç bu kadar erken mümkün değil bakalım test yapacam biraz sonra idrarım gelsinde.. akıntım var resmen yumurtlama akıntısı.. fakat bel ağrısı karın ağrısı felaket var.. adet olacakmışım gibi aynı..
bu güzel birşey soğan suyu akıntı çok yapar. yavaştan için temizleniyor canım....
bu güzel işte geshenk bacı :)) akıntı olması içinin temizlendiğini gösteriyor , artık adetlede miyomun gider inş...devam et sen canım , şifa bal olsun...
yumurtlama mı :26: belki ondanda olabilir akıntı ama soğan suyu zaten akıntı yapıyoo canım..sıkıntı varsa içerde tabi..
hımmm,bazen erken yumurtlanabiliyomuş geshenkcim,bende bu ay 11 günde çatlama olmuştu biliyon mu,belkide soğandan şifa buldun,yakala bak yumoşu,boş bırakma
ACABA LEYLİKO... hakkaten ilginç yani resmen yumurtlama akıntısı yani uzayan şeffaf o malum akıntı ve nasıl bel ağrısı karnımda da var ama o daha kısa süreli bel ağrısı uzun uzun bıçak saplanır gibi.. anlamadım ben bu işi.. bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum
venüscüm sıkıntı olursa mı akıntı oluyor yani.. bu sıkıntı miyom nedenlidir diye düşünüyoruz belki başka şeylerde var diyeceğim ama baba miyom var zaten daha ne olsun dimi :)) hani kaybolacağını sanmıyorum ama küçülse bari gene iyi, bana yani bir şekilde zarar görsünde nasıl görürse görsün dimi :)) adetle miyom gidermi gerçekten hani küçük olsaydı ??? soğanla ilgili okuduklarım beni gerçekten çok şaşırttı..
kardoşum yanılttı beni galiba bu akıntı gece test yaptım ikinci çizgi hiç belirmedi bile... yani yumurtlama yok gel gelelim uzayan akıntı vardı çok yoğun değil ama karın ağrısı ve bel ağrısı acayip yalnız hele belim bıçak sokuluyor sanki cidden çok ağrı yapıyor.. karnımda öyle.. her an adet olacakmışım gibi bir hal var sürekli.. bakalım ne çıkacak sonunda...
günaydın canım,
bende de böyle olmuştu. birde gaz vardı :)) canım sen sabahları uyanınca içiyormusun? ben işten eve gidince yemekten önce içiyordum. birde gece yatarken...saraçoğlu böyle de tavsiye etmişti.
Günaydın kızlar, biraz yoğunum bi ce deyim dedim, güzel dilekleriniz için sağolun, tam bakamadım geçmişe. geshenk soğan kürü nasıl gidiyor. leyla sen nasılsın. Yasemin arda uğramış, canım radyoloji uzamanı bakıyor. Tahlillerimi ve testlerimi kadın doğum hastanesinde yaptırıyorum, orda bazı testleri yaptırmak mümkün, her yerde olmuyor.
elfida nasılsın, nasıl gdiyor, kahvaltı yapıyormusun.
herkesler nasıl. ben şimdi biraz işlerim var tamamlayım gelirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?