leylam naber kıss???
nasıl gidiyor hamişlik..ben kocaman oldum..kız da kcaman olmus..iri gidiyor olcumlere gore bakalım oyle mi cıkacak görecez..
tetanos aşımı 21. haftam dolduktan sonra yaptırdım..doktor soyluyor.
sağlık ocakları ucretsiz vuruyor.
maşallah sana ve kuzuna tatlım..sağlık ocağından arıyacaz dediler arayıp soran yok..çoğu yaptırmış aşısını bende endişe ettim...iki kez yapılıyormuş sanırım...bir 20 hafta birde 24 haftada..yani 1 ay araylaymış..bakalım bugün bir kez arayım şu sağlık ocağı...doktorum yaptırabilirsin dedide..zamanını demedi...12 martta detaylı usg var..dualarınızı bekliyorum çılgınım..heyecanlıyım birazda stresli...daha 2 hafta var ama heyecan yaptım şimdiden...inşallah temiz çıkar meleğimin sonuçları...
sağol leylam..
canım hiç stres olma, ilk aylar dısında tetanos istediğin zaman olabiliyormus..sağlık ocağı beni yanlış yönlerdirdi de ikisi arasında 6 hafta var benim..bir kızdım o zaman sorma..
ayrıca beklemene de gerek yok..doktor dediyse git yaptır.
gebelere oncelik var. sıra beklemiyorsun.
ayy stres olman cok normal..ben de cok fena olmustum..
hayırlı haberler inşallahhh..
geshenkkk bana pas vermiyon hayırdırr..kesseriim
siz benim yazdıklarımı göremiyormusunuz cidden ...
kk yine sana ambargo koymuş geshenkim..yazdıkların çıkmıyor tatlım...
olsun,sen genede çalışsaydın,bazen ultrasondan bile kaçıyo hain yumurtalar,belki testten kaçmışlardırACABA LEYLİKO... hakkaten ilginç yani resmen yumurtlama akıntısı yani uzayan şeffaf o malum akıntı ve nasıl bel ağrısı karnımda da var ama o daha kısa süreli bel ağrısı uzun uzun bıçak saplanır gibi.. anlamadım ben bu işi.. bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum
venüscüm sıkıntı olursa mı akıntı oluyor yani.. bu sıkıntı miyom nedenlidir diye düşünüyoruz belki başka şeylerde var diyeceğim ama baba miyom var zaten daha ne olsun dimi :)) hani kaybolacağını sanmıyorum ama küçülse bari gene iyi, bana yani bir şekilde zarar görsünde nasıl görürse görsün dimi :)) adetle miyom gidermi gerçekten hani küçük olsaydı ??? soğanla ilgili okuduklarım beni gerçekten çok şaşırttı..
kardoşum yanılttı beni galiba bu akıntı gece test yaptım ikinci çizgi hiç belirmedi bile... yani yumurtlama yok gel gelelim uzayan akıntı vardı çok yoğun değil ama karın ağrısı ve bel ağrısı acayip yalnız hele belim bıçak sokuluyor sanki cidden çok ağrı yapıyor.. karnımda öyle.. her an adet olacakmışım gibi bir hal var sürekli.. bakalım ne çıkacak sonunda...
iyiyiz canım,sana kolay gele.Günaydın kızlar, biraz yoğunum bi ce deyim dedim, güzel dilekleriniz için sağolun, tam bakamadım geçmişe. geshenk soğan kürü nasıl gidiyor. leyla sen nasılsın. Yasemin arda uğramış, canım radyoloji uzamanı bakıyor. Tahlillerimi ve testlerimi kadın doğum hastanesinde yaptırıyorum, orda bazı testleri yaptırmak mümkün, her yerde olmuyor.
elfida nasılsın, nasıl gdiyor, kahvaltı yapıyormusun.
herkesler nasıl. ben şimdi biraz işlerim var tamamlayım gelirim inşallah.
cööö de sanacöeee:)
soğan sulu geshennkkkk
ben görüyom işte,zaten alkışı da o yüzden hakettim yayapma yaa. ben niye görüyorum o zaman.. siz bir zahmet edip arka sayfalara göz atsanız belki görürsünüz heaaa resmen yok saydınız beni gören nasıl görmüş leyliko cevap verdi sabah.. siz bakmadınız bile
yapma yaa. ben niye görüyorum o zaman.. siz bir zahmet edip arka sayfalara göz atsanız belki görürsünüz heaaa resmen yok saydınız beni gören nasıl görmüş leyliko cevap verdi sabah.. siz bakmadınız bile
yağcılarda inecek var....durdurun otobüsü...olsun,sen genede çalışsaydın,bazen ultrasondan bile kaçıyo hain yumurtalar,belki testten kaçmışlardır
bu ay benimde adet olcakmışım gbi ağrım var geshenk,acaba neden ki:26:
he bu arada şu anda maranki amca yı dinliyorum,kist ve miyomlara önerileri,çoban çantası,hayıt tohumu,aslan pençesi,bi tane daha bişey var,onu unuttum yaaaaa ve saraçoğlu nun soğan kürü,bide adaçayı diyor canım,sana yazim dedim,hemn pc açtımsanırım bunu hakettim.
iyiyiz canım,sana kolay gele.
cööö de sana
ben görüyom işte,zaten alkışı da o yüzden hakettim ya
olsun,sen genede çalışsaydın,bazen ultrasondan bile kaçıyo hain yumurtalar,belki testten kaçmışlardır
bu ay benimde adet olcakmışım gbi ağrım var geshenk,acaba neden ki:26:
he bu arada şu anda maranki amca yı dinliyorum,kist ve miyomlara önerileri,çoban çantası,hayıt tohumu,aslan pençesi,bi tane daha bişey var,onu unuttum yaaaaa ve saraçoğlu nun soğan kürü,bide adaçayı diyor canım,sana yazim dedim,hemn pc açtımsanırım bunu hakettim.
iyiyiz canım,sana kolay gele.
cööö de sana
ben görüyom işte,zaten alkışı da o yüzden hakettim ya
bunu da hakettin sen hatta bunu da bunuda :13: gören görüyor ve nasılda yazıyor bakın bakalım cadılar sizi..... size de işte buuu :76:
çalışma oldu yinedekardelenim orada sıkıntı yok ama belim şu anda bile kopuyor ağıdan hiç böyle ağrı çekmemiştim açıkçası.. neler oluyor içeride çok merak ediyorum..
senle işim kalmadı leyloş,sen hamilesin
senle uğraşmak seni kızdırmak çok hoşumuza gidiyor ondan geshenkim...oy oy kıyamam sana kuzum..
yağcılarda inecek var....durdurun otobüsü...
bunu da hakettin sen hatta bunu da bunuda :13: gören görüyor ve nasılda yazıyor bakın bakalım cadılar sizi..... size de işte buuu :76:
çalışma oldu yinedekardelenim orada sıkıntı yok ama belim şu anda bile kopuyor ağıdan hiç böyle ağrı çekmemiştim açıkçası.. neler oluyor içeride çok merak ediyorum..
senle işim kalmadı leyloş,sen hamilesin
öldürcek bizi bu meraklar yaffffff
ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ.
geshennk sen de beni görmüyon galibaaaa
ben daha alınganım iştee bana ne bana nee..
Soğan suyu konusunda bilgim yok..ben içemezdeim midem perişan olurdu sanırım
yumurtlama için daha erken bence geshenkim..devam çalışmalara..
Kardelenim canım benim canım benim seni benn pek çok pek cok severim ..
bide sırıtıyor bak.. yüklü demiyecem basacam domatesi suratına suratına:99: :99: :99: :99: söylendirtmeyin beni kardeşşiiimmmmm :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?