30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylam naber kıss???
nasıl gidiyor hamişlik..ben kocaman oldum..kız da kcaman olmus..iri gidiyor olcumlere gore bakalım oyle mi cıkacak görecez..

tetanos aşımı 21. haftam dolduktan sonra yaptırdım..doktor soyluyor.
sağlık ocakları ucretsiz vuruyor.

maşallah sana ve kuzuna tatlım..sağlık ocağından arıyacaz dediler arayıp soran yok..çoğu yaptırmış aşısını bende endişe ettim...iki kez yapılıyormuş sanırım...bir 20 hafta birde 24 haftada..yani 1 ay araylaymış..bakalım bugün bir kez arayım şu sağlık ocağı...doktorum yaptırabilirsin dedide..zamanını demedi...12 martta detaylı usg var..dualarınızı bekliyorum çılgınım..heyecanlıyım birazda stresli...daha 2 hafta var ama heyecan yaptım şimdiden...inşallah temiz çıkar meleğimin sonuçları...

sağol leylam..
canım hiç stres olma, ilk aylar dısında tetanos istediğin zaman olabiliyormus..sağlık ocağı beni yanlış yönlerdirdi de ikisi arasında 6 hafta var benim..bir kızdım o zaman sorma..
ayrıca beklemene de gerek yok..doktor dediyse git yaptır.
gebelere oncelik var. sıra beklemiyorsun.
ayy stres olman cok normal..ben de cok fena olmustum..
hayırlı haberler inşallahhh..

geshenkkk bana pas vermiyon hayırdırr..kesseriim

evet canım..bugün bir tel açayımda..eşimle gitmem lazım..uzak biraz sağlık ocağı...yarın yaptırırım olmalsa tatlım...saol bitanem..inşallah hayırlı haberler alırım meleğimden saol çılgın teyzesi...kızının adını ne koyacaksın canım? ay çılgınım bu sene kız senesi galiba..görümceminde kızı olacakmış..hafta sonu telde konuştuk..onun bebişide 22 haftalık..

kk yine sana ambargo koymuş geshenkim.. yazdıkların çıkmıyor tatlım...

yapma yaa. ben niye görüyorum o zaman.. siz bir zahmet edip arka sayfalara göz atsanız belki görürsünüz he aaa resmen yok saydınız beni gören nasıl görmüş leyliko cevap verdi sabah.. siz bakmadınız bile

olsun,sen genede çalışsaydın,bazen ultrasondan bile kaçıyo hain yumurtalar,belki testten kaçmışlardır
bu ay benimde adet olcakmışım gbi ağrım var geshenk,acaba neden ki:26:
he bu arada şu anda maranki amca yı dinliyorum,kist ve miyomlara önerileri,çoban çantası,hayıt tohumu,aslan pençesi,bi tane daha bişey var,onu unuttum yaaaaa ve saraçoğlu nun soğan kürü,bide adaçayı diyor canım,sana yazim dedim,hemn pc açtımsanırım bunu hakettim.
iyiyiz canım,sana kolay gele.
cöeee:)

soğan sulu geshennkkkk
cööö de sana
ben görüyom işte,zaten alkışı da o yüzden hakettim ya

senle uğraşmak seni kızdırmak çok hoşumuza gidiyor ondan geshenkim...oy oy kıyamam sana kuzum..
yağcılarda inecek var....durdurun otobüsü...

bunu da hakettin sen hatta bunu da bunuda :13: gören görüyor ve nasılda yazıyor bakın bakalım cadılar sizi..... size de işte buuu :76:

çalışma oldu yinede kardelenim orada sıkıntı yok ama belim şu anda bile kopuyor ağıdan hiç böyle ağrı çekmemiştim açıkçası.. neler oluyor içeride çok merak ediyorum..

geshennk sen de beni görmüyon galibaaaa

ben daha alınganım iştee bana ne bana nee..

soğan suyu konusunda bilgim yok..ben içemezdeim midem perişan olurdu sanırım
yumurtlama için daha erken bence geshenkim..devam çalışmalara..

kardelenim canım benim canım benim seni benn pek çok pek cok severim ..

senle uğraşmak seni kızdırmak çok hoşumuza gidiyor ondan geshenkim...oy oy kıyamam sana kuzum..

yağcılarda inecek var....durdurun otobüsü...
senle işim kalmadı leyloş,sen hamilesin

öldürcek bizi bu meraklar yaffffff
ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ.

senle işim kalmadı leyloş,sen hamilesin

öldürcek bizi bu meraklar yaffffff
ALLAHIM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ.

benle işinin kalmadığı belli oluyor tatlım..o kadar yazdım 4 gündür tek satır cevap yok..herkese özene bezene cevaplar döşemişsin leyloşa gelince yok dimi...seni gidi seni...

heyttttt beeeeeeee
çılgın kızın isim seçeneklerini istiyorum çok çabuk şekilde:97:

bide sırıtıyor bak.. yüklü demiyecem basacam domatesi suratına suratına :99: :99: :99: :99: söylendirtmeyin beni kardeşşiiimmmmm :86:

ay canım ya kendime engel olamıyorum yazdıkların hoşuma gidiyor... kuzum inşallah soğan suyu sana iyi gelir...cuma akşamı çıkarken tosuncuk miyomun kaybolur inşallah kürlerini ihmal etme diye yazdım ama sende benim yazdığımı görmemişsin sanırım...tek görmeyen bizler değiliz demekki....heheheheh...

Geshenk kızlar senimi kızdırıyor napıyor,

Bizde yeni bi personel geldi, ona ev araştırıyoz. 500 liradan aşağı değil kiralar, vay be evi olmayanlara allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…