metukam hg bebem....
[ı]
benle işinin kalmadığı belli oluyor tatlım..o kadar yazdım 4 gündür tek satır cevap yok..herkese özene bezene cevaplar döşemişsin leyloşa gelince yok dimi...seni gidi seni...[/ı]
he yaaa,kiralar çok pahalı,ama bi o kadarda boş ev var zerdoş,ev sahibi artırsa otomatik çıkcasss bizzzzgeshenk kızlar senimi kızdırıyor napıyor,
Bizde yeni bi personel geldi, ona ev araştırıyoz. 500 liradan aşağı değil kiralar, vay be evi olmayanlara allah sabır versin.
hosbulduk nasılsın canımcım?
geshennk sen de beni görmüyon galibaaaa
ben daha alınganım iştee bana ne bana nee..
soğan suyu konusunda bilgim yok..ben içemezdeim midem perişan olurdu sanırım
yumurtlama için daha erken bence geshenkim..devam çalışmalara..
kardelenim canım benim canım benim seni benn pek çok pek cok severim ..
ay canım ya kendime engel olamıyorum yazdıkların hoşuma gidiyor...kuzum inşallah soğan suyu sana iyi gelir...cuma akşamı çıkarken tosuncuk miyomun kaybolur inşallah kürlerini ihmal etme diye yazdım ama sende benim yazdığımı görmemişsin sanırım...tek görmeyen bizler değiliz demekki....heheheheh...
Geshenk kızlar senimi kızdırıyor napıyor,
Bizde yeni bi personel geldi, ona ev araştırıyoz. 500 liradan aşağı değil kiralar, vay be evi olmayanlara allah sabır versin.
kızın ismi süpriz yumurta:)) hihooohoo..burada yazmak istemiyorum ama size ozel mesaj atarım bir ara ok..gözetleyenler olabilir..
geshenk sana bundan sonra soğan sulu geshenk dicem
saol tatlım...iyiyiz çok şükür..sen nasılsın şekercim...hosbulduk nasılsın canımcım?
neeeeeeeenn,hangi dört gündür,yoktun ki kaç gündür,kızııııııııım topicler çoğaldı,yetişemiyom her tarafa,senin yakanı en azından dua almak için bari bırkmam kıssss
çıkarcı oldum ben:76:
görüyorum görüyorumda önce ben görülmek istiyorum bananeeeeeçalışmalar devam tabi.. çalış Geshenk çalış iyi temam hadi barış
kızım çıkışta yazmışın sende eyvallah çektik giderken heraldeanlamışsındır dedim ama bide iki gün unutmamış bak cadı leylaaa hadi seni de affeyledim barışalım barim
kolay değil valla ev ne telaşe ne telaşe iyi kalpli zerdalım herkesin her şeyine de koşarsın.. bana da koşşş çok belim ağrıyor zerdal soğandan sonra kopacak belim arada da karnıma bir giriyor öldüm ben ne oluyo sen de bari bana yaaaaaaaaaaaaaaa......
gederdürüm
[ı]
saol tatlım...iyiyiz çok şükür..sen nasılsın şekercim...
Oy oy oy dualar feda olsun sana kardelenim..daima dualarımdasın biliyorsun bitanem..inşallah herşey yolunda gidecek...sende duanı eksik etme tontişim...[/ı]
ha şöyleeeeee
Leyloşum,hepiniz dularımdasınız inanki,rabbim hepimizi kavuştursun yavrularına.
kıs sıpa soğan sulu geshenk..gelir gelmez sana bulastım ben
aaaaaaaaaaaaa çok ayıp çoookk.. senin gibi şişko bir bayana hiç yakışmıyor böyle konuşmak önce koca göbeğinize bakın lütfen
herkese afiyet olsun canlarım..biz acıktık..gidiyoruz mama yemeye...
ay bu kız beni bugün gülmekten öldürcek heee..amma güldüm Rabbim ağlatmasın ya...geshenk yeter esprileri bitir artık yaaaaaaaaaaaaaa...
yemeğe kaçtımm...
kısss geshennnk daha kocaman gobekli olasın inşallahh:)))))
boş evde yok, öğrenciler iyice attınca, kiralarda arttı, haliyle pek yeni evde yapılmıyor. Aam yakında toki başlayacak,o bitince biraz oturulacak ev bulunur.he yaaa,kiralar çok pahalı,ama bi o kadarda boş ev var zerdoş,ev sahibi artırsa otomatik çıkcasss bizzzz
myom mu sökülüyor yoksakolay değil valla ev ne telaşe ne telaşe iyi kalpli zerdalım herkesin her şeyine de koşarsın.. bana da koşşş çok belim ağrıyor zerdal soğandan sonra kopacak belim arada da karnıma bir giriyor öldüm ben ne oluyo sen de bari bana yaaaaaaaaaaaaaaa......
boş evde yok, öğrenciler iyice attınca, kiralarda arttı, haliyle pek yeni evde yapılmıyor. Aam yakında toki başlayacak,o bitince biraz oturulacak ev bulunur.
myom mu sökülüyor yoksayumurtlama günlerine girdiysen ondan da olabilir canım, haliyle çalışmada oluyor. o yüzden bel mel her yer ağrıyor.
ama çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?