30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızın ismi süpriz yumurta:)) hihooohoo..burada yazmak istemiyorum ama size ozel mesaj atarım bir ara ok..gözetleyenler olabilir..

geshenk sana bundan sonra soğan sulu geshenk dicem

[ı]

benle işinin kalmadığı belli oluyor tatlım..o kadar yazdım 4 gündür tek satır cevap yok..herkese özene bezene cevaplar döşemişsin leyloşa gelince yok dimi...seni gidi seni...
[/ı]

neeeeeeeenn,hangi dört gündür,yoktun ki kaç gündür,kızııııııııım topicler çoğaldı,yetişemiyom her tarafa,senin yakanı en azından dua almak için bari bırkmam kıssss
çıkarcı oldum ben:76:

geshenk kızlar senimi kızdırıyor napıyor,

Bizde yeni bi personel geldi, ona ev araştırıyoz. 500 liradan aşağı değil kiralar, vay be evi olmayanlara allah sabır versin.
he yaaa,kiralar çok pahalı,ama bi o kadarda boş ev var zerdoş,ev sahibi artırsa otomatik çıkcasss bizzzz
hosbulduk nasılsın canımcım?

metuşşşş,naber kuzu,napıyon,erkenci misin?
Bende bir adet sapık tarafından uyandırıldım,ne güzel uyuyodum
Neymiş falanca hanımla görüşcekmiş,yanlış numara deyom,ora hangi mahalle diyo,napcaksınız,sizin aradığınız yer değil diyom,niye sinirleniyosunuz diyo mannak.

görüyorum görüyorumda önce ben görülmek istiyorum bananeeeee çalışmalar devam tabi.. çalış Geshenk çalış iyi temam hadi barış

kızım çıkışta yazmışın sende eyvallah çektik giderken heralde anlamışsındır dedim ama bide iki gün unutmamış bak cadı leylaaa hadi seni de affeyledim barışalım barim

Geshenk kızlar senimi kızdırıyor napıyor,

Bizde yeni bi personel geldi, ona ev araştırıyoz. 500 liradan aşağı değil kiralar, vay be evi olmayanlara allah sabır versin.

kolay değil valla ev ne telaşe ne telaşe iyi kalpli zerdalım herkesin her şeyine de koşarsın.. bana da koşşş çok belim ağrıyor zerdal soğandan sonra kopacak belim arada da karnıma bir giriyor öldüm ben ne oluyo sen de bari bana yaaaaaaaaaaaaaaa......

kızın ismi süpriz yumurta:)) hihooohoo..burada yazmak istemiyorum ama size ozel mesaj atarım bir ara ok..gözetleyenler olabilir..

geshenk sana bundan sonra soğan sulu geshenk dicem

gederdürüm

hosbulduk nasılsın canımcım?
saol tatlım...iyiyiz çok şükür..sen nasılsın şekercim...

oy oy oy dualar feda olsun sana kardelenim..daima dualarımdasın biliyorsun bitanem..inşallah herşey yolunda gidecek...sende duanı eksik etme tontişim...

bak bak hem suçlu hem güçlü birde suç bastırıyor..dur bakalım ben seni affedecekmiyim..biraz düşünem..affettim gitti...

ha şöyleeeeee
Leyloşum,hepiniz dularımdasınız inanki,rabbim hepimizi kavuştursun yavrularına.

aaaaaaaaaaaaa çok ayıp çoookk.. senin gibi şişko bir bayana hiç yakışmıyor böyle konuşmak önce koca göbeğinize bakın lütfen

ay bu kız beni bugün gülmekten öldürcek heee..amma güldüm Rabbim ağlatmasın ya...geshenk yeter esprileri bitir artık yaaaaaaaaaaaaaa...

herkese afiyet olsun canlarım..biz acıktık..gidiyoruz mama yemeye...

herkese afiyet olsun canlarım..biz acıktık..gidiyoruz mama yemeye...

afiyet olsun yarasın..

ay bu kız beni bugün gülmekten öldürcek heee..amma güldüm Rabbim ağlatmasın ya...geshenk yeter esprileri bitir artık yaaaaaaaaaaaaaa...

Allah hep güldürsün inşallah ... ne varmış kız gül işte bol bol içerideki de mutlu olur...

yemeğe kaçtımm...
kısss geshennnk daha kocaman gobekli olasın inşallahh:)))))

amiiin.. burada aranan tüm adaylar koca göbek olsun şişsin de görsün anyayı konyayı dimeeee

he yaaa,kiralar çok pahalı,ama bi o kadarda boş ev var zerdoş,ev sahibi artırsa otomatik çıkcasss bizzzz
boş evde yok, öğrenciler iyice attınca, kiralarda arttı, haliyle pek yeni evde yapılmıyor. Aam yakında toki başlayacak,o bitince biraz oturulacak ev bulunur.
myom mu sökülüyor yoksa yumurtlama günlerine girdiysen ondan da olabilir canım, haliyle çalışmada oluyor. o yüzden bel mel her yer ağrıyor.

ama çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :85:

ama çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :85:

neden acaba canım, bi doktoramı gitsen canım, ultrasyona mı girsen. Hiç ağır falan kaldırdın mı? Biraz dikkat et bakalım. Soğandan bel ağrımaz. belini falan üşütmedin demi. Olmazsa beline bi yakı vur. ezcanelerde satılıyor 3 lira. yumurtlama günün geçerse vurmada, geçmeden önce vur bakalım. belki bebeğede faydası olur. Bu akşam vur canım. Bir gün kalsa bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…