neden acaba canım, bi doktoramı gitsen canım, ultrasyona mı girsen. Hiç ağır falan kaldırdın mı? Biraz dikkat et bakalım. Soğandan bel ağrımaz. belini falan üşütmedin demi. Olmazsa beline bi yakı vur. ezcanelerde satılıyor 3 lira. yumurtlama günün geçerse vurmada, geçmeden önce vur bakalım. belki bebeğede faydası olur. Bu akşam vur canım. Bir gün kalsa bile yeter.
merak ettim işte o yüzden ağrı yapıyormu diye hiç bulamadım sorduklarımda bilmiyor naneli gelse asıl koskoca myomu gitmiş soğanla onun onda oldumu acaba derdi olsaydı alakası varmı ama daha önce bende hiç yoktu bu.. hafiften adet olacağım sıra yani o gün sadece olurdu bu çok fazla ve uzun süreli... bu sabah düşündüm yapmasammı diye ama hiç bırakma 15 gün sakın deyince yaptım yine... yakı iyi gelir diyorsun sende öylemi.. alayım bakalım onuda şu an yapılabilir herhalde.. daha beter olmayım kıs hepten... belimi üşütmedim ağırda kaldırmadım ... düna akşam yumurtlama akıntısı vardı aynı şimdi yok.. zannettim yumurtluyorum testte yok çıktı.. :26: neyse yakıda yapıştırayım bakalım yarın ola hayrola..
Dışarı çıktım soğukmuş, bi tur attım geldim. Doğru naneli gelince bi sor bakalım. Soğan kürü yapanların sitelerinede girip sor bakalım. Yakı bel ağrısına iyi geliyor. Ama durumun nedir onuda bilmiyoz. hepten beter olma canım. yakı işini sana bırakıyom. Eğer kendinde iyi olacağını düşünüyorsan öyle yap. Soğan suyunun faydası oldumu acaba. madem belin ağrıyor yakı iyi gelir, belki bu arda yumoşlarada iyi gelir. ben yakıda yapmıştım hamile kaldığım ay, denemediğim kalmamış canım. Ama şimdi 5-6 ay pek bişey denemeyi düşünmüyorum. zamana bıraktım.
soğan kürü hakkatten miyoma mı iyi geldi de kasıkların ağrıyor
ya da geshenkim yumurtlaman yakındır tatlım yaa..kanaldan büyürken de ağrıyor bazzen
çılgınım onca iğne yedim tüpte aşıda hiç böyle ağrımadı inan bana.. bu çok farklı
inşallah zarar veriyor olsun myoma başka ne isteyim ama öylemi acaba yaa... soğanlı topiclere de baktım :)) hiç bulamadım böyle ağrı..
sen ilklerin kadınısın geshekcim,ondan oluyodur.
şaka bi yana baya ağrıyo galiba,şifa olur inşallah,ne diyelim,ben yakının bi zararı olduğunu düşünmüyorum,tabi vucudunda iltihap yoksa,çünkü ısıtıyyo bildiğim kadarıyla yakı
Belin tam ortasına beline doğru eşin atar canım, bel ağrınada iyi olur hem. Ama inşallah bi sıkıntın yoktur. ben iki aydır tam ovulasyon günümde kassığım çok ağrıyor, belim ağrımıyor. İğne gibi batıyor hissediyorum. belin üşütmüşte olabilirsin. Açıkta kaldıysa, yani bi soğan bu kadar yapmaz sanırım.hatırlıyorum senin o ay yakı yaptığını... hadi bende yapayım kusur kalmasın bakalım tekmi oluyor o yakı
belin tam ortasına yapışacak dimi.. sen ne zaman hazır hissediyorsan kendini o zaman başla tekrar zerdalım en azından bir sorunun yok kalabiliyorsun bu saatten sonra bari bunu biliyoruz..
yumurtlama zamanı kaasık ağrıyor, beli niye bu kadar ağrıyor anlamadım, yoksa bi şaret mi, şu yakıyıda yap bakalım. inşallah iyi gelir canım.soğan kürü hakkatten miyoma mı iyi geldi de kasıkların ağrıyor
ya da geshenkim yumurtlaman yakındır tatlım yaa..kanaldan büyürken de ağrıyor bazzen
o kısmını bilmiyorum artık. ben bi kere göğsüme ağrı girmişti, 1 hafta ne yatabildim ne dönebilmiştim. Ondada omzuma yakı vurduk öyle kurtulmuştum. yani kontrollü ve amacına uygun kullanılırsa iyi oluyor tabi. Geshenk iltihap yoksa kullan bak canım, ısıtmaz mı belin kaynıyor. O yakıyı ordan söküp atmak geliyor insanın içinden.sen ilklerin kadınısın geshekcim,ondan oluyodur.
şaka bi yana baya ağrıyo galiba,şifa olur inşallah,ne diyelim,ben yakının bi zararı olduğunu düşünmüyorum,tabi vucudunda iltihap yoksa,çünkü ısıtıyyo bildiğim kadarıyla yakı
Belin tam ortasına beline doğru eşin atar canım, bel ağrınada iyi olur hem. Ama inşallah bi sıkıntın yoktur. ben iki aydır tam ovulasyon günümde kassığım çok ağrıyor, belim ağrımıyor. İğne gibi batıyor hissediyorum. belin üşütmüşte olabilirsin. Açıkta kaldıysa, yani bi soğan bu kadar yapmaz sanırım.
yumurtlama zamanı kaasık ağrıyor, beli niye bu kadar ağrıyor anlamadım, yoksa bi şaret mi, şu yakıyıda yap bakalım. inşallah iyi gelir canım.
o kısmını bilmiyorum artık. ben bi kere göğsüme ağrı girmişti, 1 hafta ne yatabildim ne dönebilmiştim. Ondada omzuma yakı vurduk öyle kurtulmuştum. yani kontrollü ve amacına uygun kullanılırsa iyi oluyor tabi. Geshenk iltihap yoksa kullan bak canım, ısıtmaz mı belin kaynıyor. O yakıyı ordan söküp atmak geliyor insanın içinden.
amin canım..Rabbim hepimizi güldürsün inşallah geshenkim...afiyet olsun yarasın..
Allah hep güldürsün inşallah ... ne varmış kız gül işte bol bol içerideki de mutlu olur...
amiiin.. burada aranan tüm adaylar koca göbek olsun şişsin de görsün anyayı konyayı dimeeee
ama çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :85:
kızlar,ben biraz çıkayım,görüşürüz gene
o kadar yakıyor yani :18: amaneeeeyy .. kız geçen hani bana küp kapattı ya bir teyze her akşam oturdum da şu buğday buharına nasıl yandı bacağım dün baktım yanık izi duruyor kocaman :)))))))) ne yanmıştım o zamanda daha kötü değildir bu.. alıştım ben her şeye oldum iyice oldum....
meraba arkadaşlar nasılsınız? haftasonu uğrayamadım hiç, misafirim vardı, birde evde işler birikmişti biraz onlarla uğraştım, ne var ne yok topikte
meraba arkadaşlar nasılsınız? haftasonu uğrayamadım hiç, misafirim vardı, birde evde işler birikmişti biraz onlarla uğraştım, ne var ne yok topikte
çılgınım niye kızardın ya..sen krem falan kullanmıyormusun...?organik ürünler iyi geliyor ama..bünyen alerjik sanırım..geçmiş olsun tatlım...üşütmüş de olabilirsin geshenk..yakıyı yap gitsin hem yumurtlamadan once duble etki olsun madem.
amann sen mi abartılı ben mi..allejikliğim her yerde
kollarım göbeğim kızardı..şimdi biraz iyi benim.
doktor onemli değildir ama gene de bu durumda safra karaciğer enzimlerine bakılıyor..
inşallahh bişi çıkmaz:) ben de kızartılı kadınım işte. infertilitem bile allerjik
hg semacım...meraba arkadaşlar nasılsınız? haftasonu uğrayamadım hiç, misafirim vardı, birde evde işler birikmişti biraz onlarla uğraştım, ne var ne yok topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?