çılgın bugün işin yok sanırım..ilk defa bu kadar uzun kaldın topicte şekerim...
üşütmüş de olabilirsin geshenk..yakıyı yap gitsin hem yumurtlamadan once duble etki olsun madem.
amann sen mi abartılı ben mi..allejikliğim her yerde
kollarım göbeğim kızardı..şimdi biraz iyi benim.
doktor onemli değildir ama gene de bu durumda safra karaciğer enzimlerine bakılıyor..
inşallahh bişi çıkmaz:) ben de kızartılı kadınım işte. infertilitem bile allerjik
Senin o buhardan bu iyidir, ben kaç kere yaptım canım hiç biriz kaşmıyor. ilk başlarda biraz kızarıklık olabilir ama sonra geçiyor. Şöyle bi yakı topinkine gittim geldim canım, yolda hamilelik düşünenlerin çekirdek yememeleri gerektiğini öğrendim, sonra yoluma devam ettim, bel ağrısına çok iyi canım, özellikle gebelik düşünenler beline yapıştırıyor, yazın kullananlar biraz yandıklarını söylüyor ama şimdi kışta olduğumuz için sıcacık durur belin. Bi zararı yok diyolar canım. madem belinde bu kadar ağrıyor, hem beline hemde göbek için at bi tane. 1 taşla 2 kuş vururuz inşallah.
He he kesin ondandır...ben varım ya ondandır.. kıskanmayalım lüffen
al beni vur sana al seni vur bana bende pireden nem kapıyorum ya işte baksana.. bir şeyimde normal olsun arkadaş :79:
yani iki tane alıcam bir göbeğin tepesine birde bele o kaaa... oldu da bitti maşşallah bebek olur işşallahhh
geshenk benimde belim ağrımıştı, hatta reglim 3-4 gün sürer 15 gün kanamam olmuştu, parçalı bi kanamaydı hatta, sonrasında da myomdan kurtulduğumu öğrenmiştim.
tabi her bünyeye etkisi de, bünyenin tepkisi de farklı olur, istersen doktora git canım, şimdi tavsiye ettim ama birde kötü bişi olursa kendimi suçlu hissederim.
inşaallah olumsuz bişi olmaz canım
sana şarkı gönderiyim bari moral olsun biraz
Funda Arar - Sen Ve Ben - Video izle - Klips.Net
geshenk hakkat şimdi yanlış bişeylerde olmasın, bi doktoramı girsen acaba, akşama o kadar yakıda yapıştır dedik, ama dediğim gibi sana bırakıyorum. Gözün kesiyorsa vur canım. yarına aklımız sende .
He he kesin ondandır...
allejikim ben allerjikk..leylam valla son üç ayda hamilelerin %1 inde gorulebiliyormuss.. o 1 benim
bu sogan kürü ne kadar yapılıyor
ben birazdan yok olabilirim merak etmeyin..işten
naneliye bak geshenke şarkılar gönderiyor:)))
Ben bele vur dedim canım, göbektendemi vuracak. iki taraftan yaylım ateşinde kalacan yaniben varım ya ondandır.. kıskanmayalım lüffen
al beni vur sana al seni vur bana bende pireden nem kapıyorum ya işte baksana.. bir şeyimde normal olsun arkadaş :79:
yani iki tane alıcam bir göbeğin tepesine birde bele o kaaa... oldu da bitti maşşallah bebek olur işşallahhh
Ben bele vur dedim canım, göbektendemi vuracak. iki taraftan yaylım ateşinde kalacan yanivurmuşken göbektende vur anam ne olacak.
sen harikasın harika.. eğil de alnından öpeyim şakkadanakayy içim rahatladı tamam o zaman myoma etki etti diyebiliriz bari... çok ağrıdımı arada bıçak girer gibi hatta sırta hafif yayılan çeşitte dimi.. biraz hafifliyor arada ama girdimi de iyi giriyo değilmi.. bende öyle yani.. suçlu hissedecek bişi yok eğer giderse siz alacağınız duaları düşünün asıl.. kötü bişi olursa da niyetiniz iyiydi deriz en azından ne yapalım öyle dedik böyle oldu dersiniz sizde zaten her taraftan bi yamuldum bu çok belli olmaz arada sorun yok.. bakın akşama da yaıyı halledecem geri kalırmıyım ben başladım bir kere.. accık delilik var ya :86: şarkı içinde çok mersi bilgiler içinde :13:
delinin kulağına kar suyu kaçtı bir kere.. yapacam zerdal artık kafama koydum :86: kesiyo anam gözüm onuda kesiyo.. battı gemi yan gider...bu soğanıda sen soktun ilk kafama aslında ya bak toptan gidersem hakkımı helal ediyorum şimdiden
Ben bele vur dedim canım, göbektendemi vuracak. iki taraftan yaylım ateşinde kalacan yanivurmuşken göbektende vur anam ne olacak.
O kadar soru sorarsan kaçar tabi kız, yavaş yavaş başlıyacaksın, ürkütmeden, aylin gazozuyla hallederdi bu işivalla naneli lafını ortaya gomuş ve getmiş ... yok kız kaçmış yaa çok mu üstüne gittim nedir :))) tamam sustum artık soğan koktu her taraf pöfffff :86: böğğkk.... bişeycik daha soracaktım altı üstü ne var sanki :78: diycektimki senin myom içindemiydi dışındamı??? hani fark edermi acaba parçalanması açısından... onu sorcaktım yanim :44:
Daha bişey yapmadık, geshenk bu gidişle hastanede göremeyecek, töbe töbe, geshenk vazgeçtim, çaydım, sen bişey yapma olurmu:18::18::18::18:
ya geshenki hastanelik edeceksiniz etmeyin eylemeyin...:97::97::97::97:
ya geshenki hastanelik edeceksiniz etmeyin eylemeyin...:97::97::97::97:
acı patlıcanı kırağı çalmaz... bişi olmaz
öyle deme geshoşum ya ben bu tür konularda çok pinpirikliyimdir...Allah korusun yani...öyle heryerine yapıştırma yavaş yavaş yap...
zerdal bele dedi kimdi o biriside göbeğe de dedi alnıma ben uydurdum korkma yapıştırmam canım.. zaten ağrım sızım çok daha aranmaya gerek yok tabiki..
zerdal bele dedi kimdi o biriside göbeğe de dedi alnıma ben uydurdum korkma yapıştırmam canım.. zaten ağrım sızım çok daha aranmaya gerek yok tabiki..
Ben bi keresinde başım çok ağrıyordu, ütü kotmuştum kafama, kardeşimde öyle foto çekmişti. Çok komikti, onun hesabı sende alnınamı yapıştıracaksın canım. içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?