30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenk hakkat şimdi yanlış bişeylerde olmasın, bi doktoramı girsen acaba, akşama o kadar yakıda yapıştır dedik, ama dediğim gibi sana bırakıyorum. Gözün kesiyorsa vur canım. yarına aklımız sende .

çılgın bugün işin yok sanırım..ilk defa bu kadar uzun kaldın topicte şekerim...

ben varım ya ondandır.. kıskanmayalım lüffen

al beni vur sana al seni vur bana bende pireden nem kapıyorum ya işte baksana.. bir şeyimde normal olsun arkadaş :79:

yani iki tane alıcam bir göbeğin tepesine birde bele o kaaa... oldu da bitti maşşallah bebek olur işşallahhh

allejikim ben allerjikk..leylam valla son üç ayda hamilelerin %1 inde gorulebiliyormuss.. o 1 benim

bu sogan kürü ne kadar yapılıyor
ben birazdan yok olabilirim merak etmeyin..işten

naneliye bak geshenke şarkılar gönderiyor:)))

He he kesin ondandır...

sen harikasın harika.. eğil de alnından öpeyim şakkadanak ayy içim rahatladı tamam o zaman myoma etki etti diyebiliriz bari... çok ağrıdımı arada bıçak girer gibi hatta sırta hafif yayılan çeşitte dimi.. biraz hafifliyor arada ama girdimi de iyi giriyo değilmi.. bende öyle yani.. suçlu hissedecek bişi yok eğer giderse siz alacağınız duaları düşünün asıl.. kötü bişi olursa da niyetiniz iyiydi deriz en azından ne yapalım öyle dedik böyle oldu dersiniz sizde zaten her taraftan bi yamuldum bu çok belli olmaz arada sorun yok.. bakın akşama da yaıyı halledecem geri kalırmıyım ben başladım bir kere.. accık delilik var ya :86: şarkı içinde çok mersi bilgiler içinde :13:

delinin kulağına kar suyu kaçtı bir kere.. yapacam zerdal artık kafama koydum :86: kesiyo anam gözüm onuda kesiyo.. battı gemi yan gider... bu soğanıda sen soktun ilk kafama aslında ya bak toptan gidersem hakkımı helal ediyorum şimdiden

geçmiş olsun canım..inşallah hemen düzelirsin çılgınım...kızının adını hala söylemedin...merakla bekliyorum... kulağım sende...

Ben bele vur dedim canım, göbektendemi vuracak. iki taraftan yaylım ateşinde kalacan yani vurmuşken göbektende vur anam ne olacak.

valla naneli lafını ortaya gomuş ve getmiş ... yok kız kaçmış yaa çok mu üstüne gittim nedir :))) tamam sustum artık soğan koktu her taraf pöfffff :86: böğğkk.... bişeycik daha soracaktım altı üstü ne var sanki :78: diycektimki senin myom içindemiydi dışındamı??? hani fark edermi acaba parçalanması açısından... onu sorcaktım yanim :44:

sonra vicdan azabında öleyim demi, bak ben bişey demiyom ona göre, yakıyıda yapıştıracaksan şöyle kassığına yapıştır, göbeğine yapıştırma bari.

O kadar soru sorarsan kaçar tabi kız, yavaş yavaş başlıyacaksın, ürkütmeden, aylin gazozuyla hallederdi bu işi

ya geshenki hastanelik edeceksiniz etmeyin eylemeyin...:97::97::97::97:
Daha bişey yapmadık, geshenk bu gidişle hastanede göremeyecek, töbe töbe, geshenk vazgeçtim, çaydım, sen bişey yapma olurmu:18::18::18::18:

öyle deme geshoşum ya ben bu tür konularda çok pinpirikliyimdir...Allah korusun yani...öyle heryerine yapıştırma yavaş yavaş yap...

zerdal bele dedi kimdi o biriside göbeğe de dedi alnıma ben uydurdum korkma yapıştırmam canım.. zaten ağrım sızım çok daha aranmaya gerek yok tabiki..

zerdal bele dedi kimdi o biriside göbeğe de dedi alnıma ben uydurdum korkma yapıştırmam canım.. zaten ağrım sızım çok daha aranmaya gerek yok tabiki..

aman canım sakın yaaaa..Allah korusun iyi etki edecek derken bişey falan olur...sakın diyim sakın...

Ben bi keresinde başım çok ağrıyordu, ütü kotmuştum kafama, kardeşimde öyle foto çekmişti. Çok komikti, onun hesabı sende alnınamı yapıştıracaksın canım. içelim

Ben bi keresinde başım çok ağrıyordu, ütü kotmuştum kafama, kardeşimde öyle foto çekmişti. Çok komikti, onun hesabı sende alnınamı yapıştıracaksın canım. içelim

kız Allah iyiliğini versin emi...ütü ne alaka baş ağrısıyla....ayyyyyyyyyyy

zerdallllllll bu alt taraf ağrılarım ne zaman geçerki ya...?yataktan zor kalkıyorum heee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…