30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Ben bi keresinde başım çok ağrıyordu, ütü kotmuştum kafama, kardeşimde öyle foto çekmişti. Çok komikti, onun hesabı sende alnınamı yapıştıracaksın canım. içelim

şifa olsun içelim anacım

kız Allah iyiliğini versin emi...ütü ne alaka baş ağrısıyla....ayyyyyyyyyyy

valla ağrın olunca alaka aramıyorsun leyloş ütüde koyarsın kafaya başka şeyde

kız Allah iyiliğini versin emi...ütü ne alaka baş ağrısıyla....ayyyyyyyyyyy
öyle bi ağrıyo ki, ne yapacağı şaşırıyorsun.
zerdallllllll bu alt taraf ağrılarım ne zaman geçerki ya...?yataktan zor kalkıyorum heee...
valla bilmiyorum canım, senle birlikte hamile olanlarda oluyormu canım. onlarada bi sor, doktorun ne dedi.
şifa olsun içelim anacım

aynen canım, insanın derdinin dermanını herşeyde arıyor. ya başımda kocaman bi ütü.

şifa olsun içelim anacım

töbe töbe...Allah kimseye baş ağrısı vermesin...gerçekten bir kez girdimi geçmiyor ya..ben hamilelikten bu yana minosetin bir kapsülünü bitirdim valla...dayanılmaz oluyor..benimde sinüzitim varya..o yüzden şu kış ayı bir geçse diye gözlüyorum ya...

genelde çoğu kişide var canım...bebiş büyüdüğü için doktorum normal dedi ama bazen çok acıyor ya..ön tarafıma vurur gibi oluyor...yataktan kalkarken eşim elimden tutup kaldırıyor bazen..o derece oluyor yani..doktora anlattım normal endişe etme dedi ama..şu pinpirik huyum işte...

geshenk süt izni anneler için 3 saat olmuş yaşadık valla...süper ya...ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat...öğleden sonra hiç gitmem işe....

geshenk süt izni anneler için 3 saat olmuş yaşadık valla...süper ya...ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat...öğleden sonra hiç gitmem işe....

bizim burada öğlenleri gitmeyip cuma günü hiç gelmiyor yeni doğum yapan uyanıklar tabi daire başkanının izniyle.. şimdi 2 gün gelmezler haftada toplayıp.. bizim bura çiftlik zaten..

iyi olmuş canım senin için bebekle daha çok vaktin geçer.. sevindim sizler adına..

geshenk kaçmadım canım, ama bağlantı koptu, birde ortalık yoğunlaşınca fırsat olmadı, ama çok yoruldum bugün, akşama da yemeğe misafir gelecek ne yapsam acaba :44:
canım myom içinde mi dışında mı diye sormuşsun ama hatırlayamadım ki bitanem ya, içinde diye hatırlıyorum da emin olamadım ama :26: :26: :26:
çok sayıda myom vardı bende, patates tarlası gibi demişti dktor, 6 cm olan en büyük boy olanıydı, diğerleri de işte küçük küçük boylardaydı

evet canım ya bende çok sevindim...daha çok vakit geçiririm bebişimle inşallah..teşekkürler geshenk teyzesi...

ve hepsi kayboldu desene.. gerçekten mucize.. tek bir doktor da gider kaybolur bazı yöntemle demiyor ya pes.. işte ispatı.. çok ilginç yaa.. canım yorulmuşsun zaten. arada bana cevap verdiğin için sağol... akşama yakı yapacam ben bide sakıncası yoktur dedik biz aklıma yattı bakalım.. şu ana ağrım daha normal akşama içince artacak gene o kesin :)) canım ben 3. günün akşamı başladım demiştim hani bazı yerlerde 1 hafta sonra diyor bazılarında da öenmli değil adetliyken ilk günden bile olabilir diyor şimdi benim 15 gün devam ettiğim süreçte büyük ihtimalle yumurtlamış olacağım ki yumurtlama sırasında yapmayın ara verin diyenler olmuş sen nasıl yapmıştın canım bunu hatırlıyormusun??? gene çok mu sordum yav

dur yemek mönüsü bulayım sana kıyak olsun

benim canım mercimek çorbası çekti sizde pişirin bu soğukta sıcak sıcak iyi gider.. yanına tavuklu soğanlı domatesli biberli güzelce kavrulmuş mantar... varsa evde tabi yoksa alamak lazım bizde mantar vardı ama tavuk yok göğüs eti iyi gidiyor kuşbaşı... başkaa isterseniz yanına makarna yada pilav olabilir.. havuç turp limonlu zytinyağlı salata veya turşu.. içecek ayran olabilir komposta olabilir.. ben cola falan içmediğim için... aklıma ilk gelenler bunlar oldu..

ahh canımmm derdi veren Allah dermanı da verir elbet, myom gitmese bile mutlaka sana faydaları olacaktır. soğan ve sarımsak antibiyotik etkisinde olan sebzeler...
ben ne myom bilirdim, ne kist, ne anlama geldiğini, ne etkisi olduğunu vs hiç birini bilmiyordum. bende cahillik vardı bu konularda
geçmeyen ara kanamalar,ağrılar vs gibi durumlar nedeniyle gitmiştim doktora, sonra doktor myomlardan bahsetti, derken hemen anne olman lazım dedi, bebek için erken derken birden bebek heyacanına kapıldık, daha 4-5 ay olmuştuk evlelin. öyle başladı bizim macere bi sürü ilaç,bitki kürleri, operasyonlar vs vs derken sonuç olarak hala bebek sahibi olamadık
bende farklı doktorlarla görüştüm, myom için hepsi de ameliyat demişti, bende o sıralar ameliyata cesaret edemedim bu küre başladım sonra da bi sorun yok denildi, bende anladım yani bir varmış bir yokmuş oldu üç ayın sonunda :44: :44: :44:
inşaallah senin içinde öyle olur canım

menü güzelde mantar yemeğini yeni yaptım...tavukda fazla yiyemiyorum midemi kaldırıyor...et yemeği yapacam akşama...difirizden çıkardım öğleyin...yanına pilavım var..birde marullu yoğurtlu salata yaparım...oh misssssssssssssssssss...afiyet olsun..ağzımını suyu aktı... obur leyloş oldum çıktım geshoş ya....

kızlar ben çıkıyorum...acıktım valla..iyi akşamlar size..öpüldünüz şekerler...

inşallah inşallah.. bu myom oluşmadan önce sanırım ara kanamalar yapıyor benim ilk kontrole gittiğimde hiç bişi yoktu 1 yıl geçmişti bir sorunmu var diye gitmiştik bizde.. sonra aniden bir ara kanama başladı bende ayda iki kere bir 13. gün birde 17. gün olmaya başladım 3 ay bu böyle sürdü o sırada gittiğim doktoru aradım özel hastanedeydi zaten anlattım sorun yok dedi bir şey olmaz ama beni rahatsız etti korktumda sürekli regl başka doktora gittim doğumevinin onlarda ilgisiz tabi karnımdan ultrasonla baktı bir şey yok dedi ve bana o zaman progestan diye bir hap verdi ağızdan günde 3 kere alınıyordu iki ay kullandım onu ara kanamalar bitti ohh dedim düzeldi sonrasında aşılamaya karar verdik ve tekrar vo ilk gittiğim doktora gittiğimde aa burada myom var biz bunu nasıl kaçırmışız dedi şimdi diyorum demekki o sırada myom yeni oluşuyordu bunlar anlayamadı ve o şekilde aşılama yapıldı sonra tüp sonra dondurulmuş derken iğneler ilaçlar hepten büyüdü gitti sonra da döllenmeyi engelliyor olabilir açıklaması yapıldı.. ve sonuç hızla büyüdü gitti yok yere.. yoksa benimde başıma daha önce hiç gelmeyen bir olay bu.. fakat farklı pek çok doktor gördü bunu hep devam ettik işlemlere sorun yok dediler diye şimdide ameliyat... inşallah sebep olurda kurtulurum bende bu şeyden.. kafa şişirdim bugün dimi :)) sağol nanelim ne yapayım seni bulunca böyle deneyimli olarak yakana yapışıyorum idare et beni olurmu

AŞK OLSUN BİTANEMMMM YARDIMCI OLABİLDİYSEM BENİM İÇİN NE MUTLU
benim mesai bitti çıkıyorum, eve gidip yemek yapıcam daha, mercimek çorbası, tavuk sote, şehriyeli pilav,zeytinyağlı yaprak sarma,havuçlu-turp salatası,turşu. nasıl menümmmm
hadi sizde gelin yemeğe hep beraber yeriz ne güzel olur

uhh menü pek kalabalık glsekmi :)) sağol canım ilgin için.. bende senin yazmanı bekledim çıkıyorum hadi iyi akşamlar.. yakımı alıp gideyim...

aboooov,o kadar nasıl yaktırdın kendini,vucudun dayancak kadar bari otursaydın,iyi rahmini büzüştürmemiş.
canım görüşürüz gözdemsin biliyorsun
hamaniiiiiin,haremine mi aldın beni
bende deneyebilirim belim için.

yandım anaam diye çığlık atmam yapmam yapmam iliğim kemiğim ısınır bide alnıma yapıştırayım oldu olacak
başka bi yer kalmadı zaten
amma yazmışınız beeeeee

bendede ilk kez buay ara kanama oldu doktora gittiğimde kistimin eridiğini söyledi gerçektende yok oldu kurtuldum kistlerimden.bu ara kanamalar adet tarihini geciktirir mi.sen hiç öyle bişey yaşadın mı.ben son adetim 27 ocakta başlamıştı o bitti sonra ayın 12 sinde ara kanamam başladı oda bitip normal adetimi bekliyorum klomene başlamak için ama 3 gün gecikti.benim adetlerim düzenlidir hep ve bir önceki aydan iki gün önceye atar tarih.yani ayın 25 inde adet olmam gerekirdi.içimde hep ümit besliyorum geciktiği için hamile olabilir miyim diye ama ara kanamadan olmuş olabilir mi?

inşallah hamilesindir canım.. valla bu ara kanama anlattığım şekilde gelmişti başıma çok kötü tabi kanama çok olunca halsizlik, adet düzeni bozukluğu gibi durumlar söz konusu oluyor.. yani ara kanama diye tarihinden dolayı diyoruz sonuçta aynı adet gibi miktar ve süresi.. peki sen kistlerin için kür yapmışmıydın??

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr

iyi akşamlar yeter.. nasılsın ? eşin nasıl oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…