inşallah hamilesindir canım.. valla bu ara kanama anlattığım şekilde gelmişti başıma çok kötü tabi kanama çok olunca halsizlik, adet düzeni bozukluğu gibi durumlar söz konusu oluyor.. yani ara kanama diye tarihinden dolayı diyoruz sonuçta aynı adet gibi miktar ve süresi.. peki sen kistlerin için kür yapmışmıydın??
iyi akşamlar yeter.. nasılsın ? eşin nasıl oldu??
Günaydın kızlar, biraz yoğunum bi ce deyim dedim, güzel dilekleriniz için sağolun, tam bakamadım geçmişe. geshenk soğan kürü nasıl gidiyor. leyla sen nasılsın. Yasemin arda uğramış, canım radyoloji uzamanı bakıyor. Tahlillerimi ve testlerimi kadın doğum hastanesinde yaptırıyorum, orda bazı testleri yaptırmak mümkün, her yerde olmuyor.
elfida nasılsın, nasıl gdiyor, kahvaltı yapıyormusun.
herkesler nasıl. ben şimdi biraz işlerim var tamamlayım gelirim inşallah.
cöeee:)
soğan sulu geshennkkkk
leylam naber kıss???
nasıl gidiyor hamişlik..ben kocaman oldum..kız da kcaman olmus..iri gidiyor olcumlere gore bakalım oyle mi cıkacak görecez..
tetanos aşımı 21. haftam dolduktan sonra yaptırdım..doktor soyluyor.
sağlık ocakları ucretsiz vuruyor.
:103::103::103:kızın ismi süpriz yumurta:)) hihooohoo..burada yazmak istemiyorum ama size ozel mesaj atarım bir ara ok..gözetleyenler olabilir..
geshenk sana bundan sonra soğan sulu geshenk dicem
Çılgın naber sana burdan bi laf atayım demi,
o kadar yakıyor yani :18: amaneeeeyy .. kız geçen hani bana küp kapattı ya bir teyze her akşam oturdum da şu buğday buharına nasıl yandı bacağım dün baktım yanık izi duruyor kocaman :)))))))) ne yanmıştım o zamanda daha kötü değildir bu.. alıştım ben her şeye oldum iyice oldum....
üşütmüş de olabilirsin geshenk..yakıyı yap gitsin hem yumurtlamadan once duble etki olsun madem.
amann sen mi abartılı ben mi..allejikliğim her yerde
kollarım göbeğim kızardı..şimdi biraz iyi benim.
doktor onemli değildir ama gene de bu durumda safra karaciğer enzimlerine bakılıyor..
inşallahh bişi çıkmaz:) ben de kızartılı kadınım işte. infertilitem bile allerjik
sen harikasın harika.. eğil de alnından öpeyim şakkadanakayy içim rahatladı tamam o zaman myoma etki etti diyebiliriz bari... çok ağrıdımı arada bıçak girer gibi hatta sırta hafif yayılan çeşitte dimi.. biraz hafifliyor arada ama girdimi de iyi giriyo değilmi.. bende öyle yani.. suçlu hissedecek bişi yok eğer giderse siz alacağınız duaları düşünün asıl.. kötü bişi olursa da niyetiniz iyiydi deriz en azından ne yapalım öyle dedik böyle oldu dersiniz sizde zaten her taraftan bi yamuldum bu çok belli olmaz arada sorun yok.. bakın akşama da yaıyı halledecem geri kalırmıyım ben başladım bir kere.. accık delilik var ya :86: şarkı içinde çok mersi bilgiler içinde :13:
delinin kulağına kar suyu kaçtı bir kere.. yapacam zerdal artık kafama koydum :86: kesiyo anam gözüm onuda kesiyo.. battı gemi yan gider...bu soğanıda sen soktun ilk kafama aslında ya bak toptan gidersem hakkımı helal ediyorum şimdiden
valla naneli lafını ortaya gomuş ve getmiş ... yok kız kaçmış yaa çok mu üstüne gittim nedir :))) tamam sustum artık soğan koktu her taraf pöfffff :86: böğğkk.... bişeycik daha soracaktım altı üstü ne var sanki :78: diycektimki senin myom içindemiydi dışındamı??? hani fark edermi acaba parçalanması açısından... onu sorcaktım yanim :44:
yandım anaam diye çığlık atmam yapmam yapmam iliğim kemiğim ısınırbide alnıma yapıştırayım oldu olacak
acı patlıcanı kırağı çalmaz... bişi olmaz
Ben bi keresinde başım çok ağrıyordu, ütü kotmuştum kafama, kardeşimde öyle foto çekmişti. Çok komikti, onun hesabı sende alnınamı yapıştıracaksın canım. içelim
venüscüm sıkıntı olursa mı akıntı oluyor yani.. bu sıkıntı miyom nedenlidir diye düşünüyoruz belki başka şeylerde var diyeceğim ama baba miyom var zaten daha ne olsun dimi :)) hani kaybolacağını sanmıyorum ama küçülse bari gene iyi, bana yani bir şekilde zarar görsünde nasıl görürse görsün dimi :)) adetle miyom gidermi gerçekten hani küçük olsaydı ??? soğanla ilgili okuduklarım beni gerçekten çok şaşırttı..
canım bence o ağrılar iyiye işaret.sen devam et bence.soğanbın bi zararı yok, faydası olursada ne ala dimi
yani bel karın ağrın varmıydı çok yoğun ??? sen ne kadar içtin ?? ben sabah çok erken kalkıp içiyorum aç karnına işe anca yetişiyorum kahvaltıya zamanım kalmıyor maalesef.. akşam ve gece bana zor olur çünkü geç yiyebiliyoruz bazan arası çok az olur diye...
boşver sen sabah akşam iç bence..
leylam naber kıss???
nasıl gidiyor hamişlik..ben kocaman oldum..kız da kcaman olmus..iri gidiyor olcumlere gore bakalım oyle mi cıkacak görecez..
tetanos aşımı 21. haftam dolduktan sonra yaptırdım..doktor soyluyor.
sağlık ocakları ucretsiz vuruyor.
maşallah annesi.. :)) banada 20. haftaya randevu verdi sağlık ocağı.henüz druma sormadım ama..
siz benim yazdıklarımı göremiyormusunuz cidden ...
ben gördüm ama çok geç artık
kızın ismi süpriz yumurta:)) hihooohoo..burada yazmak istemiyorum ama size ozel mesaj atarım bir ara ok..gözetleyenler olabilir..
geshenk sana bundan sonra soğan sulu geshenk dicem
hımmmm :)) bizde duyalım bakalım..ben ipek ve naz yada nazlı düşündüm.nasıl ?
ama çok ağrıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :85:
olsunnn geçcek inş..ameliyat olsan daha kötü olcaktı ama...ahhh ahhh zamanında beni dinleseydin şimdiye eser kalmıcaktı o canavardan....
geshenk benimde belim ağrımıştı, hatta reglim 3-4 gün sürer 15 gün kanamam olmuştu, parçalı bi kanamaydı hatta, sonrasında da myomdan kurtulduğumu öğrenmiştim.
tabi her bünyeye etkisi de, bünyenin tepkisi de farklı olur, istersen doktora git canım, şimdi tavsiye ettim ama birde kötü bişi olursa kendimi suçlu hissederim.
inşaallah olumsuz bişi olmaz canım
sana şarkı gönderiyim bari moral olsun biraz
hımmm bak okudunmu burayı geshennkkk..hep sana yazmış oldum kız bugünnn...inş sende kurtulursun canım...
Funda Arar - Sen Ve Ben - Video izle - Klips.Net
geshenk süt izni anneler için 3 saat olmuş yaşadık valla...süper ya...ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat...öğleden sonra hiç gitmem işe....
bizim burada öğlenleri gitmeyip cuma günü hiç gelmiyor yeni doğum yapan uyanıklar tabi daire başkanının izniyle.. şimdi 2 gün gelmezler haftada toplayıp.. bizim bura çiftlik zaten..
iyi olmuş canım senin için bebekle daha çok vaktin geçer.. sevindim sizler adına..
MADDE 104- (Yeniden düzenlenen madde: 25/02/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazete - 6111/106 md.)leylacım süt izni tam gün çalışanlara mı var canım? yarım gün çalışanlara varmı ki?öğretmenlere yani?gerçi bizde 6 saat çalışıyoruz.tam günden 2 saat eksik ama sıkıştırlılmış işte...
geshenk sizin ora süpermiş valla...
herkese günaydnnn
Günaydı kızlar diyecemtim, öğlen olmuş. işler yoğun ara ara gelebiliyorum.
venuscüğüm nasılsın. karnın büyüdü mü, bebeğin cinsiyeti netleştimi.
tentoş ateşli hatun, yumurtlama günlerini girdin ha, hadi göreyim bakayım, bi civciv çıkarıver.
geshenk ne oldu senin durum, meraktayım, yakı yaptın mı? iyisin demi bel ağrın ne oldu.
leyla kız bırak 3 saatlik süt iznini falan, zaten 6 aya kadar izin rapor götürürsün, ondan sonra al yıllık izin uşağını büyüt.
elfida, loveli görmiyorum nerdesiniz.
kardelen tedaviye başladın mı. durumun nasıl.
leyliko sen bi karar aldınmı, tüp yaptıracakmısın.
Çılgınım nerelerdesin, çekirdek karbuz oldumu.
Bütün kızlarımız nasıllar, çalışmalar nasıl gidiyor. Hadi bugünlerde biraz hamile çıkarmak zamanı geldi. mart ayı patlatın bakalım. civcivleri. bahar geldi yeni umutlarla.
bugünde kimseler yok..
zerdal yakıyı yapıştırttım sıcacık arkam oooh belim ısındı iyi geldi :)) ağrı en azından daha az hissediliyor ama tam yok olmadı... bu akşamda göbeğe yapıştırsammı bitane acaba diyorum...
kızlar hayırdır nerdesiniz siz ???????
zerdal ve geshenk selam kızlar, ben geldimmmm özledimmm siziiii
geshenk ağrın geçti mi biraz
Beline iyi geldiyse iyi canım, göbeği boşver canım yapıştırma, çünkü göbekte ne kadar faydalı ya da zararlı bilmiyorum.
daha iyisin demi, inşallah bu soğan kürüyle, yakının üstüne güzel bi haber alırız senden. çalışmalarıda 2 güne bir yap istersen. ovulasyon testide yap. çift çizgiyi görüğünün ertesi günü özellikle çalışmaya gayret et. geriside nasip artık, elimizden geleni yaptık deriz.
yakı ile azaldı sanki önceki kadar yoğun değil... bizde seni özlüyoruz şekerfırsat buldukça kaç bise işler koşturmaca mı yine??
selam canım nasılsın. bende biraz yoğunum, idare ediyoz.
zerdal ve geshenk selam kızlar, ben geldimmmm özledimmm siziiii
geshenk ağrın geçti mi biraz
canım çizgiler silikmi çıkıyor. tamamen tek çizgimi, çünkü sen zamanında oluyorsun.zerdalım henüz test yumurtlama yok diyor ama ateşim düşük 2 sabahtır...36,1 çıkıyor şaşırıyorum.. bana neler oluyor çook merak ediyorum .. tuhaf..
sizin orası nazi kampımı. daha neler, personel işini yapar, arta kalan zamanınıda istediği gibi değerlendirir . dimi yaniiş hep yoğun, fırsat buldukça gelicem de internet bağlantısını da kesiyorlar, çalışmıyormuşuz da, ne kadar ayıp ya, sanki küçük çocuğuz
iş hep yoğun, fırsat buldukça gelicem de internet bağlantısını da kesiyorlar, çalışmıyormuşuz da, ne kadar ayıp ya, sanki küçük çocuğuz
selam canım nasılsın. bende biraz yoğunum, idare ediyoz.
canım çizgiler silikmi çıkıyor. tamamen tek çizgimi, çünkü sen zamanında oluyorsun.
sizin orası nazi kampımı. daha neler, personel işini yapar, arta kalan zamanınıda istediği gibi değerlendirir . dimi yani
canım hiç çıkmıyor hiç.. ama ısı 36,1 düm akşam hepten 35,9 du :))) şaşırdı iyice... evet düzenliydi yani erken zaten daha bana da kalsa 11. gün daha bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?