30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım sağol iyyim canım eşimde iyi yoğun bakımda hala

zerdaalalllll

cöeee:)

soğan sulu geshennkkkk

:122::122::122:
boiingg boiingg boiinngggg...
anadın sen onuuu
kızın ismi süpriz yumurta:)) hihooohoo..burada yazmak istemiyorum ama size ozel mesaj atarım bir ara ok..gözetleyenler olabilir..

geshenk sana bundan sonra soğan sulu geshenk dicem
:103::103::103:

Çılgın naber sana burdan bi laf atayım demi,

hane bana??

buğday buharı mı

huylu hatun huylu:111::111:

miyomuu nassıı bilirdiggğnzzz

yandım anaam diye çığlık atmam yapmam yapmam iliğim kemiğim ısınır bide alnıma yapıştırayım oldu olacak

acı patlıcanı kırağı çalmaz... bişi olmaz

Ben bi keresinde başım çok ağrıyordu, ütü kotmuştum kafama, kardeşimde öyle foto çekmişti. Çok komikti, onun hesabı sende alnınamı yapıştıracaksın canım. içelim

allahım

zerdalım
ay koptum burdaaaa

leylacım süt izni tam gün çalışanlara mı var canım? yarım gün çalışanlara varmı ki?öğretmenlere yani?gerçi bizde 6 saat çalışıyoruz.tam günden 2 saat eksik ama sıkıştırlılmış işte...

geshenk sizin ora süpermiş valla...

MADDE 104- (Yeniden düzenlenen madde: 25/02/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazete - 6111/106 md.)

A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

B) Memura, eşinin doğum yapması hâlinde, isteği üzerine on gün babalık izni; kendisinin veya çocuğunun evlenmesi ya da eşinin, çocuğunun, kendisinin veya eşinin ana, baba ve kardeşinin ölümü hâllerinde isteği üzerine yedi gün izin verilir.

C) (A) ve (B) fıkralarında belirtilen hâller dışında, merkezde atamaya yetkili amir, ilde vali, ilçede kaymakam ve yurt dışında diplomatik misyon şefi tarafından, birim amirinin muvafakati ile bir yıl içinde toptan veya bölümler hâlinde, mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Zaruret hâlinde öğretmenler hariç olmak üzere, aynı usûlle on gün daha mazeret izni verilebilir. Bu takdirde, ikinci kez verilen bu izin, yıllık izinden düşülür.

D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

E) Yıllık izin ve mazeret izinleri sırasında malî haklar ile sosyal yardımlara dokunulmaz
venüscüm tam gün yarım gün diye bişey yok sanırım...sende yararlanırsın büyük ihtimal canım...ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1,5 saat canım...

herkese günaydnnn

günaydın leyliko...hiç gözükmüyorsun ne yapıyorsun canım?

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21

maşallah üyeden çok ziyaretçi var yav...nikinizle gelsenizi kardeşim...

kardelencimmmmmmmmmmmm yavrım özele cevap yazacam 10 dk takıldı...geçenlerde birisi topice yazmış tugcal nerde epeydir yok diye...anne listesine baktım adı yazmıyor...varmıydı yokmuydu topicte hatırlıyamadım..az bir hafiyelikle sizin topice takıldığını öğrendim...sana soram dedim bebem..canım ayrıca sanada güveniyorum...niye güvenmeyim ki aşkolsun yani...o konuyu özelden yazarım sana...

Günaydı kızlar diyecemtim, öğlen olmuş. işler yoğun ara ara gelebiliyorum.

venuscüğüm nasılsın. karnın büyüdü mü, bebeğin cinsiyeti netleştimi.

tentoş ateşli hatun, yumurtlama günlerini girdin ha, hadi göreyim bakayım, bi civciv çıkarıver.

geshenk ne oldu senin durum, meraktayım, yakı yaptın mı? iyisin demi bel ağrın ne oldu.

leyla kız bırak 3 saatlik süt iznini falan, zaten 6 aya kadar izin rapor götürürsün, ondan sonra al yıllık izin uşağını büyüt.

elfida, loveli görmiyorum nerdesiniz.

kardelen tedaviye başladın mı. durumun nasıl.

leyliko sen bi karar aldınmı, tüp yaptıracakmısın.

Çılgınım nerelerdesin, çekirdek karbuz oldumu.

Bütün kızlarımız nasıllar, çalışmalar nasıl gidiyor. Hadi bugünlerde biraz hamile çıkarmak zamanı geldi. mart ayı patlatın bakalım. civcivleri. bahar geldi yeni umutlarla.

bugünde kimseler yok..

zerdal yakıyı yapıştırttım sıcacık arkam oooh belim ısındı iyi geldi :)) ağrı en azından daha az hissediliyor ama tam yok olmadı... bu akşamda göbeğe yapıştırsammı bitane acaba diyorum...

kızlar hayırdır nerdesiniz siz ???????

Beline iyi geldiyse iyi canım, göbeği boşver canım yapıştırma, çünkü göbekte ne kadar faydalı ya da zararlı bilmiyorum.
daha iyisin demi, inşallah bu soğan kürüyle, yakının üstüne güzel bi haber alırız senden. çalışmalarıda 2 güne bir yap istersen. ovulasyon testide yap. çift çizgiyi görüğünün ertesi günü özellikle çalışmaya gayret et. geriside nasip artık, elimizden geleni yaptık deriz.

zerdalım henüz test yumurtlama yok diyor ama ateşim düşük 2 sabahtır...36,1 çıkıyor şaşırıyorum.. bana neler oluyor çook merak ediyorum .. tuhaf..

yakı ile azaldı sanki önceki kadar yoğun değil... bizde seni özlüyoruz şeker fırsat buldukça kaç bise işler koşturmaca mı yine??

iş hep yoğun, fırsat buldukça gelicem de internet bağlantısını da kesiyorlar, çalışmıyormuşuz da, ne kadar ayıp ya, sanki küçük çocuğuz

zerdal ve geshenk selam kızlar, ben geldimmmm özledimmm siziiii
geshenk ağrın geçti mi biraz
selam canım nasılsın. bende biraz yoğunum, idare ediyoz.
zerdalım henüz test yumurtlama yok diyor ama ateşim düşük 2 sabahtır...36,1 çıkıyor şaşırıyorum.. bana neler oluyor çook merak ediyorum .. tuhaf..
canım çizgiler silikmi çıkıyor. tamamen tek çizgimi, çünkü sen zamanında oluyorsun.
iş hep yoğun, fırsat buldukça gelicem de internet bağlantısını da kesiyorlar, çalışmıyormuşuz da, ne kadar ayıp ya, sanki küçük çocuğuz
sizin orası nazi kampımı. daha neler, personel işini yapar, arta kalan zamanınıda istediği gibi değerlendirir . dimi yani

yazıklar olsun yani.. sanki işini bilmiyor herkes.. iş olunca iş olmadığında ne var böyle yaralı konularla ilgilenilse dimi :)) bilseler senin burada vatana millete ekstradan hizmet verdiğini belki ağın vericisini bile yükseltirler he şaka maka valla burada gerçekten çok şey buldu pek çok kişi... harikayız biz harika :79:

canım hiç çıkmıyor hiç.. ama ısı 36,1 düm akşam hepten 35,9 du :))) şaşırdı iyice... evet düzenliydi yani erken zaten daha bana da kalsa 11. gün daha bugün...

canım hiç çıkmıyor hiç.. ama ısı 36,1 düm akşam hepten 35,9 du :))) şaşırdı iyice... evet düzenliydi yani erken zaten daha bana da kalsa 11. gün daha bugün...

canım tek çizgi çıkıyor, ikincisi hiçbi şekilde çıkmıyor öylemi, ama silikte olsa şimdiden çıkması lazım. 4 saat çişini tutup yapıyorsun demi. bu arada da fazal su almıyorsun. neyse teste fazla kapılmayalım o zaman, sen yinede 2 güne bri çalışmaları aksatma. kaçıncı gündesin bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…