canım tek çizgi çıkıyor, ikincisi hiçbi şekilde çıkmıyor öylemi, ama silikte olsa şimdiden çıkması lazım. 4 saat çişini tutup yapıyorsun demi. bu arada da fazal su almıyorsun. neyse teste fazla kapılmayalım o zaman, sen yinede 2 güne bri çalışmaları aksatma. kaçıncı gündesin bugün.
DALGIN ZERDALIM 11. GÜMDEYİM :)))) seninle geçen ay tam aynıydı bu ay sen daha geç oldun .. senin 7. gün değilmi?? testte göre günümü düşünürsek doğru... ısı düşük... :44:
Ah canım tahmin ettim ama tam bilmek istedim, çizgiler tek olduğu için, daha erkenmiş o zaman canım. yarın yada bir gün sonra bakmak lazım. Benim daha adetimin son günleri perşembe oldum ben 6.günümdeyim. kırmızılar tam bitmedi. Ovulasyon testini 15.gün yapacam ben. geçen ay 18.günde gördüm çift çizgiyi.
ben yazmıştım bir ömceki mesajda günü onun için dedim dalgın diye.. sen hesaplarsın diye demedim :))
senin daha çok erken. evet 15. günden yap belli olmuyor çünkü bu yumurtanın ne zamam çatlayacağı... ateşine bakıyormusun???
ay şimdi baktımda aynen şöyle sen ateşini yazmışın gününüde yazmışın, aynı mesajı alıntı yapıp kaçıncı günde olduğunu soruyom. Sanırım ateş kısmını okumuş bırakmışım, malum interneti biraz kısıtladık ya, bi yandanda rabor hazırlıyom, komik olmuş, sen artık, bu dalgını bağışla hünkarım. benim başım ağrıyor bide akşamdan beri.
Dün sabah arkadaş dediki, bütün akşam başım ağrıdı sabaha kadar midem bulandı dedi, bende dedimki benimki ne zamadır ağrımıyor, öyle dememe kalmadı, dün akşama doğru başladı kafam, dünde baş ağrısıydı ütüydü falan konuştuk ya, al baş ağrısı, inşallah bugün geçer.
geçmiş olsun canım :)) ütüyü hazırla hemen eve gidince yerleştir tepeye geçer o :)))) yaa bu sıralar herkesler dökülüyor kime baksam konuşsam hasta.. eşimde hastalandı.. burada kar da yağmadı diyorum mikroplar kırılmadı ondanmıdır nedir anlamadım.. keçi gribi desek ateşimiz çıkmadı bu belki manda gribidir ağır geçiyor biras
ben çıkıyorum.. işlerim çıktı..artık giremem bugün.. görüşürüz zerdalım
Kardelenim evrak, madde, prosedür bizim işimiz tatlişim.....selam leyloş,nassın,maddelerle gelmişin gümbür gümbür
Günaydı kızlar diyecemtim, öğlen olmuş. işler yoğun ara ara gelebiliyorum.
venuscüğüm nasılsın. karnın büyüdü mü, bebeğin cinsiyeti netleştimi.
tentoş ateşli hatun, yumurtlama günlerini girdin ha, hadi göreyim bakayım, bi civciv çıkarıver.
geshenk ne oldu senin durum, meraktayım, yakı yaptın mı? iyisin demi bel ağrın ne oldu.
leyla kız bırak 3 saatlik süt iznini falan, zaten 6 aya kadar izin rapor götürürsün, ondan sonra al yıllık izin uşağını büyüt.
elfida, loveli görmiyorum nerdesiniz.
kardelen tedaviye başladın mı. durumun nasıl.
leyliko sen bi karar aldınmı, tüp yaptıracakmısın.
Çılgınım nerelerdesin, çekirdek karbuz oldumu.
Bütün kızlarımız nasıllar, çalışmalar nasıl gidiyor. Hadi bugünlerde biraz hamile çıkarmak zamanı geldi. mart ayı patlatın bakalım. civcivleri. bahar geldi yeni umutlarla.
bugünde kimseler yok..
zerdal yakıyı yapıştırttım sıcacık arkam oooh belim ısındı iyi geldi :)) ağrı en azından daha az hissediliyor ama tam yok olmadı... bu akşamda göbeğe yapıştırsammı bitane acaba diyorum...
kızlar hayırdır nerdesiniz siz ???????
inşallah hamilesindir canım.. valla bu ara kanama anlattığım şekilde gelmişti başıma çok kötü tabi kanama çok olunca halsizlik, adet düzeni bozukluğu gibi durumlar söz konusu oluyor.. yani ara kanama diye tarihinden dolayı diyoruz sonuçta aynı adet gibi miktar ve süresi.. peki sen kistlerin için kür yapmışmıydın??
inşallah canım dediğin gibi hamileyimdir.bugün 4 gün oldu ve hala kanamam yok çokta ümitleniyor böyle olunca insan.ben civanperçemi ve aslan pençesinden çay yapıp günde iki kere aç karna içtim.birde balı ısırgan otunun tohumunu ve çörek otunu karıştırıp her sabah aç karna bir yemek kaşığı yiyordum.ara kanamam başlayınca çayı bıraktım ama ballı karışıma hala devam ediyorum.ben daha önce kist için soğan kürünüde denemiştim ama hiç fayda görmedim.yine doğum kontrol haplarındanda çok fayda görmediğim için onlarıda bırakıp iki hafta çok duzenli bu çaya ve bala devam etmiştim.dediğin gibi kanamam çok yoğun olmuştu o yüzden adetim gecikmiş olabilir ama artık bütn bebek isteyenlerin ve benim yüzümüz gülsün inşallah...
zerdalım henüz test yumurtlama yok diyor ama ateşim düşük 2 sabahtır...36,1 çıkıyor şaşırıyorum.. bana neler oluyor çook merak ediyorum .. tuhaf..
yazıklar olsun yani.. sanki işini bilmiyor herkes.. iş olunca iş olmadığında ne var böyle yaralı konularla ilgilenilse dimi :)) bilseler senin burada vatana millete ekstradan hizmet verdiğini belki ağın vericisini bile yükseltirler heşaka maka valla burada gerçekten çok şey buldu pek çok kişi... harikayız biz harika :79:
ay şimdi baktımda aynen şöyle sen ateşini yazmışın gününüde yazmışın, aynı mesajı alıntı yapıp kaçıncı günde olduğunu soruyom. Sanırım ateş kısmını okumuş bırakmışım, malum interneti biraz kısıtladık ya, bi yandanda rabor hazırlıyom, komik olmuş, sen artık, bu dalgını bağışla hünkarım. benim başım ağrıyor bide akşamdan beri.
Dün sabah arkadaş dediki, bütün akşam başım ağrıdı sabaha kadar midem bulandı dedi, bende dedimki benimki ne zamadır ağrımıyor, öyle dememe kalmadı, dün akşama doğru başladı kafam, dünde baş ağrısıydı ütüydü falan konuştuk ya, al baş ağrısı, inşallah bugün geçer.
geçmiş olsun canım :)) ütüyü hazırla hemen eve gidince yerleştir tepeye geçer o :)))) yaa bu sıralar herkesler dökülüyor kime baksam konuşsam hasta.. eşimde hastalandı.. burada kar da yağmadı diyorum mikroplar kırılmadı ondanmıdır nedir anlamadım.. keçi gribi desek ateşimiz çıkmadı bu belki manda gribidir ağır geçiyor biras
leylacım süt izni tam gün çalışanlara mı var canım? yarım gün çalışanlara varmı ki?öğretmenlere yani?gerçi bizde 6 saat çalışıyoruz.tam günden 2 saat eksik ama sıkıştırlılmış işte...
geshenk sizin ora süpermiş valla...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
tentation
ey maşalahh :))
neler olüyürr bizee bize neler olüürrrr
bingoooo
dışarda bebekdi gebelikdi mevzuları açıldıgında bik bik ötmeye başlıyorum, nerden biliyon bööle şeyleri diolar
e araştırıyorum diorum fekat kk ya takılyorum diyemiyorum
(ilkokul kompzisyonu gibin olmuş
konu: kk hakkındaki düşüncelerinzi yazınız)
geçmiş olsun :)
kafanda ütüyle seni düşünüce hala gülüyom sana zerdalım benim ;
aliii bababağğnınn bi çifliii vaaarrrrr
venüs sen 4/b lisin ya
umarım sana sıkıntı çıkarmazlar
ikili eğitimdin bi de, ana sınıfısın üstelik, hani branş derslerin olsa onları birleiştirisin de o arada iznin kullanırsın dicem
ama gene de iicene sor bi çeverene
4/B lilerin özlük hakları kadrolular diye biliyorum
aklıma geldi kızlar
bi gurbetçi vardı diloş mı ne, geshenk dekoderlik yapıodu. noldu ona kaç gündür aklımda o var
hasretlim de boşanmak üzreydi ya o?
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
LeYLa_21
Günaydı kızlar diyecemtim, öğlen olmuş. işler yoğun ara ara gelebiliyorum.
venuscüğüm nasılsın. karnın büyüdü mü, bebeğin cinsiyeti netleştimi.
tentoş ateşli hatun, yumurtlama günlerini girdin ha, hadi göreyim bakayım, bi civciv çıkarıver.
geshenk ne oldu senin durum, meraktayım, yakı yaptın mı? iyisin demi bel ağrın ne oldu.
leyla kız bırak 3 saatlik süt iznini falan, zaten 6 aya kadar izin rapor götürürsün, ondan sonra al yıllık izin uşağını büyüt.
elfida, loveli görmiyorum nerdesiniz.
kardelen tedaviye başladın mı. durumun nasıl.
leyliko sen bi karar aldınmı, tüp yaptıracakmısın.
Çılgınım nerelerdesin, çekirdek karbuz oldumu.
Bütün kızlarımız nasıllar, çalışmalar nasıl gidiyor. Hadi bugünlerde biraz hamile çıkarmak zamanı geldi. mart ayı patlatın bakalım. civcivleri. bahar geldi yeni umutlarla.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
LeYLa_21
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
tentation
venüs sen 4/b lisin ya
umarım sana sıkıntı çıkarmazlar
ikili eğitimdin bi de, ana sınıfısın üstelik, hani branş derslerin olsa onları birleiştirisin de o arada iznin kullanırsın dicem
ama gene de iicene sor bi çeverene
4/B lilerin özlük hakları kadrolular diye biliyorum
aklıma geldi kızlar
bi gurbetçi vardı diloş mı ne, geshenk dekoderlik yapıodu. noldu ona kaç gündür aklımda o var
hasretlim de boşanmak üzreydi ya o?
bu arada, aklıma kötü bi espiri geldi
zerdaallll, kafa ütülemeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?