30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

DALGIN ZERDALIM 11. GÜMDEYİM :)))) seninle geçen ay tam aynıydı bu ay sen daha geç oldun .. senin 7. gün değilmi?? testte göre günümü düşünürsek doğru... ısı düşük... :44:

Bir zamanlar Afrika’daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü. Kralın bu arkadaşının ise değişik bir huyu vardı. İster kendi başına gelsin ister başkasının, ister iyi olsun ister kötü, her olay karşısında hep aynı şeyi söylerdi:

"Bunda da bir hayır var!"

Bir gün kralla arkadaşı birlikte ava çıktılar. Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor, krala veriyor, kral da ateş ediyordu. Arkadaşı muhtemelen tüfeklerden birini doldururken bir yanlışlık yaptı ve kral ateş ederken tüfeği geriye doğru patladı ve kralın baş parmağı koptu. Durumu gören arkadaşı her zamanki her zamanki sözünü söyledi:

"Bunda da bir hayır var!"

Kral acı ve öfkeyle bağırdı: "Bunda hayır filan yok! Görmüyor musun, parmağım koptu?"

Ve sonra da kızgınlığı geçmediği için arkadaşını zindana attırdı. Bir yıl kadar sonra, kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede birkaç adamıyla birlikte avlanıyordu. Yamyamlar onları ele geçirdiler ve köylerine götürdüler. Ellerini, ayaklarını bağladılar ve köyün meydanına odun yığdılar. Sonra da odunların ortasına diktikleri direklere bağladılar. Tam odunları tutuşturmaya geliyorlardı ki, kralın başparmağının olmadığını fark ettiler. Bu kabile, batıl inançları nedeniyle uzuvlarından biri eksik olan insanları yemiyordu. Böyle bir insanı yedikleri takdirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlardı. Bu korkuyla, kralı çözdüler ve salıverdiler. Diğer adamları ise pişirip yediler. Sarayına döndüğünde, kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini anlayan kral, onca yıllık arkadaşına reva gördüğü muameleden dolayı pişman oldu. Hemen zindana koştu ve zindandan çıkardığı arkadaşına başından geçenleri bir bir anlattı.

"Haklıymışsın!" dedi.

"Parmağımın kopmasında gerçekten de bir hayır varmış. İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tuttuğum için özür diliyorum.Yaptığım çok haksız ve kötü bir şeydi"
"Hayır" diye karşılık verdi arkadaşı.

"Bunda da bir hayır var"

"Ne diyorsun Allah aşkına?" diye hayretle bağırdı kral.

"Bir arkadaşımı bir yıl boyunca zindanda tutmanın neresinde hayır olabilir"

"Düşünsene, ben zindanda olmasaydım, seninle birlikte avda olurdum, değil mi?"

Ve sonrasını düşünsene?

DALGIN ZERDALIM 11. GÜMDEYİM :)))) seninle geçen ay tam aynıydı bu ay sen daha geç oldun .. senin 7. gün değilmi?? testte göre günümü düşünürsek doğru... ısı düşük... :44:

Ah canım tahmin ettim ama tam bilmek istedim, çizgiler tek olduğu için, daha erkenmiş o zaman canım. yarın yada bir gün sonra bakmak lazım. Benim daha adetimin son günleri perşembe oldum ben 6.günümdeyim. kırmızılar tam bitmedi. Ovulasyon testini 15.gün yapacam ben. geçen ay 18.günde gördüm çift çizgiyi.

ben yazmıştım bir önceki mesajda günü onun için dedim dalgın diye.. sen hesaplarsın diye demedim :))
senin daha çok erken. evet 15. günden yap belli olmuyor çünkü bu yumurtanın ne zamam çatlayacağı... ateşine bakıyormusun???

Son düzenleme:

ay şimdi baktımda aynen şöyle sen ateşini yazmışın gününüde yazmışın, aynı mesajı alıntı yapıp kaçıncı günde olduğunu soruyom. Sanırım ateş kısmını okumuş bırakmışım, malum interneti biraz kısıtladık ya, bi yandanda rabor hazırlıyom, komik olmuş, sen artık, bu dalgını bağışla hünkarım. benim başım ağrıyor bide akşamdan beri.

Dün sabah arkadaş dediki, bütün akşam başım ağrıdı sabaha kadar midem bulandı dedi, bende dedimki benimki ne zamadır ağrımıyor, öyle dememe kalmadı, dün akşama doğru başladı kafam, dünde baş ağrısıydı ütüydü falan konuştuk ya, al baş ağrısı, inşallah bugün geçer.

geçmiş olsun canım :)) ütüyü hazırla hemen eve gidince yerleştir tepeye geçer o :)))) yaa bu sıralar herkesler dökülüyor kime baksam konuşsam hasta.. eşimde hastalandı.. burada kar da yağmadı diyorum mikroplar kırılmadı ondanmıdır nedir anlamadım.. keçi gribi desek ateşimiz çıkmadı bu belki manda gribidir ağır geçiyor biras

Bizde eşimle aynısını düşündük, kar yağmadı mikroplar kırılmadı. Bu sene bide keçi gribi çıktı başımıza.

selam leyloş,nassın,maddelerle gelmişin gümbür gümbür
Kardelenim evrak, madde, prosedür bizim işimiz tatlişim.....

inşallah canım sağlıkla inşallah...Allahım sağlık versinde hepsi olur inşallah zerdalcım...

ne yaptın ne ettin yapıştırdın dimi o yakıyı...e hadi hayırlı olsun diyelim yakın geshoşum.. 2 gün arayla yapıştır bari kız...zarar etmesin iyice...

nerdemiyiz iş iş iş iş....bu işler bitmediki bir türlü girelim...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
LeYLa_21

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
tentation

ey maşalahh :))

zerdalım henüz test yumurtlama yok diyor ama ateşim düşük 2 sabahtır...36,1 çıkıyor şaşırıyorum.. bana neler oluyor çook merak ediyorum .. tuhaf..

neler olüyürr bizee bize neler olüürrrr

bingoooo

dışarda bebekdi gebelikdi mevzuları açıldıgında bik bik ötmeye başlıyorum, nerden biliyon bööle şeyleri diolar
e araştırıyorum diorum fekat kk ya takılyorum diyemiyorum

(ilkokul kompzisyonu gibin olmuş
konu: kk hakkındaki düşüncelerinzi yazınız)

geçmiş olsun :)
kafanda ütüyle seni düşünüce hala gülüyom sana zerdalım benim ;

aliii bababağğnınn bi çifliii vaaarrrrr

venüs sen 4/b lisin ya
umarım sana sıkıntı çıkarmazlar
ikili eğitimdin bi de, ana sınıfısın üstelik, hani branş derslerin olsa onları birleiştirisin de o arada iznin kullanırsın dicem
ama gene de iicene sor bi çeverene
4/B lilerin özlük hakları kadrolular diye biliyorum

aklıma geldi kızlar
bi gurbetçi vardı diloş mı ne, geshenk dekoderlik yapıodu. noldu ona kaç gündür aklımda o var

hasretlim de boşanmak üzreydi ya o?

inan dünde benim aklımdan geçti....

iyiyim zerdalım çok şükür..okulda yoğunuz bu a ralar..karnım poek büyümedi mevcut olan göbeği kullanıyo yavrucak..baya bi genişti zaten yarın akşam 3 lü test için gidicez inş cinsiyetinide gösteriri artık..

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
LeYLa_21

insan topikte yalnız olmaktan korkcak valla

heee 4 b liyim iyiki hatırlattın kızz unuttuydum ben canım dediğin gibi sınıfçı olduğum için az derste alamıyorum öğretmenlere süt izni yokmuş zaten.araştırdım..yarım gün çalışıyomuşuz..maddi durum iyi giderse 1 yıl izinde alabilirim inş..bakalım artık bebiş doğsunda inş , gerisini düşünücez ...

bu arada, aklıma kötü bi espiri geldi

zerdaallll, kafa ütülemeeee

ayy tentoşşşş

Selam herkese..
kimseciklerde yok ama.. sabah okursunuz artıkın.
işler cok fena yogun..hatta mesai bitimi cıkamıyorum bile
akşamda malum sızıp kalıyorum..sizler napaarsınız diycem ama kimsecikler yok..

Geshenkcim sen günde 2 kez içmiyosun galiba soğan suyunu..ama doğrusu 5-6 saat arayla içmek değilmiydi?*.. senin o kasık ve bel agrın içinde sökülenlerden bence..hadi hayırlılsı küçülsün diyip durma hem miyoim için..gitsin de.duanı tamyap sen kuzucum :)) ben inanırım agızdan cıkan lafın dua yerine gececeğine,sen küççlüsün bari diyip durmuşun,kızdım okudukça...

Zerdalcım..sen de yoğunsun farkettim pek sk gelmemişin bugun..bendede dalgınlık var son zamanlrda..hatalar yapıyormtoparlması cok vakit alıyo (

Venüscüm... 4-B ne demek... sen anasıfları örtmeni değilmiydin.. 4. sınıfa mı geldi bebeler
3 lü test mi yaptırıyon..keşke yaptırmasaydın be yaaa .. az cok bişi cıkıyormuş hep onda :44:

Naeneli benden beter yoğun ,yazık bizeee

kaderle..kardelen bugun gooookk

Leylooşşş mevzuata pek sevindim... babalık izni 10güne cıkmış
torba yasanın iyi tarafı da bu..ücretsiz izni 2yıla cıkarmışlarda..keşkem ücretliyide2 ay daha artırsalardı 6ayoluverseydi totalde cok mu oluyoz nee

Hasretlimi ve Jakobiyi bende mrk ediyorum TENTO... ama Dilara ile pek yok idi muhabbetim.sadece nickini hatırlıyroum.... naaptılar ki hakket..keşke herkesin bi numarası olsa birinde...:44: sanallık zor iş vesselemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…