Günaydın kızlar, geshenk bel ağrın ne oldu.
bugün yok çok şükür yakının marifeti olsa gerek değilmi
var idim aslında,ama kimsecikler olminca,hariçten gazel okimim dedimdi.Selam herkese..
kimseciklerde yok ama.. sabah okursunuz artıkın.
işler cok fena yogun..hatta mesai bitimi cıkamıyorum bile
akşamda malum sızıp kalıyorum..sizler napaarsınız diycem ama kimsecikler yok..
Geshenkcim sen günde 2 kez içmiyosun galiba soğan suyunu..ama doğrusu 5-6 saat arayla içmek değilmiydi?*.. senin o kasık ve bel agrın içinde sökülenlerden bence..hadi hayırlılsı küçülsün diyip durma hem miyoim için..gitsin de.duanı tamyap sen kuzucum :)) ben inanırım agızdan cıkan lafın dua yerine gececeğine,sen küççlüsün bari diyip durmuşun,kızdım okudukça...
Zerdalcım..sen de yoğunsun farkettim pek sk gelmemişin bugun..bendede dalgınlık var son zamanlrda..hatalar yapıyormtoparlması cok vakit alıyo(
Venüscüm... 4-B ne demek... sen anasıfları örtmeni değilmiydin.. 4. sınıfa mı geldi bebeler
3 lü test mi yaptırıyon..keşke yaptırmasaydın be yaaa .. az cok bişi cıkıyormuş hep onda :44:
Naeneli benden beter yoğun ,yazık bizeee
kaderle..kardelen bugun gooookk
Leylooşşş mevzuata pek sevindim... babalık izni 10güne cıkmış
torba yasanın iyi tarafı da bu..ücretsiz izni 2yıla cıkarmışlarda..keşkem ücretliyide2 ay daha artırsalardı 6ayoluverseydi totaldecok mu oluyoz nee
Hasretlimi ve Jakobiyi bende mrk ediyorum TENTO... ama Dilara ile pek yok idi muhabbetim.sadece nickini hatırlıyroum.... naaptılar ki hakket..keşke herkesin bi numarası olsa birinde...:44: sanallık zor iş vesselemmm...
ahanda geldim,burdayım,heheheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttgünaydın ey cemaati müslimin :)
dün akşam sayın Erbakanın (rahmetli) cenazesi diye tıklayınca biz mi çıktık ne böle bu kadar ziyaret topiğe bende şaşırdım tek üye 8 misafir olmuş ara sıra :)))))))))))))))))))) ilginç yani... hayran kitlemiz geniş sanırsam :)))
elfoşum gelmiş çok çalışırmış da sızarmış daçok yorma kendini canım aman aman... bana kızma tamam miyom tası tarağı toplayıp gitsin yedi sülalesi yok olsun inşallah.. oldumu şimdi böyle özletme kendini arada gel gene... bu arada 4 /B sözleşmeli memurlar canikom.. tento onu diyi 4. sınıfları demiyo venüs 4 e zor gelir bu hızla ana sınıfçı o
zerdal kıssss kafa ütülemeeeeeeeeeeee
nanelim şekerim hafiyem :))
tentooo ateşi şaşırık benden beter yaflum benim... benimki hepten sapıttı dün gece gene test yaptım ikinci çizgiden tıkk yok :)) ama sabah ateş 35,9 düşün :86: çıçtı cafer bez getiriiiiin
kardelen misafirlarin hışmına uğrama biz varken gelsene bacııım..
leyloşcuk da kalmış ziyaretçilerin içinde etrafı yabancı dolu görünmezlere karışmış :82:
çılgın, loveli yok.... o bahsettiğiniz kızları ben geçen hafta sormuştum hiç bilgisi olan yok demekki.. diloş yumurta gelişemediği için tüpü yarım bırakmıştı ben giderken.. sonra ses yok... diğerleride yok... ne ettiniz kızlara ben yokken
venüs senin bıcırıklar iyi kafa şişiriyordur dimi :)) akşama pestil oluyorsundur helede o sesler :))
leyliko naber?? neler yapıyorsun??
sultanhamza nasıl son durum?? hadi beklentin gerçek olsun inşallah...
Yakı bel ağrısına iyi geliyor. 2 gün dursun canım. zaten şimdi çıkarmasıda zor olur, etkisi gidince kendiğinden sökülür.
bu yakıyı bel için bende denim bi ara,hem ısıtıyomuş baksana.
bu yakıyı bel için bende denim bi ara,hem ısıtıyomuş baksana.
Bu yazılardan anladığım çalışma genel olarak öğleden önce olacak, öğleden sonra olmayacak. gün olarak bütün öğleden önceleri uygun. gece olarakta perşembe cuma, pazartesi salı yapılacak, cumartesi hakkında bişey yok. Pazar ve çarşamba günleri olmayacak.
Allaha hayırlar versin.
zerdal cım,gecelerde yanlış var tatlım,hani cuma gecesi perşembe akşamı oluyo ya,çarşamba geceside salı,pazar geceside cumartesi oluyo,ne demek istediğimi anlatabildim mi
ama ben yıllardır bu takvimi takip ederekten yımırtayı bi türlü yakalayamadım
Yani 1 gün öncelerini düşüneceğiz. Perşembe akşamıda yapılan çarşambamı oluyor. İçinden biraz zor çıkacağız. Bi arkdaşım bu yöntemle hamile kaldı, benim bu bilgilerden yeni haberim olduda, nasıl uygulayacağımı bilemdim, sen bunları biliyormuydun canım. şimdi çalışma yapcağımız günleri bana güzelce yaz bakalım.
ben biliyodum canım,mümkün mertebede uygulamaya çalışıyorum aslında,ama ben dikkat etsem bile bazen kocam unutuyo bazı şeyleri,rabbim inşallah en hayırlı,en güzel surette nasib eder evlatlarımızı.
salı ve cumartesi gece çalışma yok,diğer geceler yapabilirsin bu takvime göre,galiba en münasibi sabah namazından sonra yapmak,çünkü gündüzlerde bi sorun yok.
Tamam kardelen olayı çözdüm arkadaş bana çarşamba,perşembe, pazar, pazartesi demişti. Bende bu yazıyı bulunca arkadaş yanlış söylemiş. günler pazartesi, salı, perşembe cuma demiştim.Hatta bugün arayıp soracaktım. Şimdi senle konuşup arkdaşımın söylediklerini karşılaştırınca siz haklısınız. Arkadaşımda bilgisine güvenebileceğim, bu konularda ihtisaslı bi arkadaş, bu ay böyle denememi istedi.
bende söyledimde elfidoşa tehlikeli dönemi atlatalımda öyle yaparsın dedi bana..ben yapcam onun tickerinide zerdalcım...Tentoş demek gülüyorsun ha, sen bide resmi görsen, evde aramk lazım duruyormu diye, o zamanlar geçntim, sanırm 17-18 yaşlarında olsa gerek. Demekki ne kadar detlendimki o ütü o kafada yerini buldu.
Bi komuşumuz derki hep, ütü bunların doktoru, annem bi yeri ağrısa karnına beline hemen ütü koyardı.
Yaseminciğim, üçlü testin inşallah güzel geçer, zaten karnın bundan sonra kendini gösterir, 16 haftaya kadar pek belli olmuyor.
Elfida sende çok yoğunsun anlaşılan. Çok yorma kendini dikkat et. Elfida çizelge yapsana kendine, leyla sanada yapsın. ben bilmiyorum. haftanı görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?