30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım, kızlar birleşme olurken üzerinizin kapalı olmasına dikkat ediyormusunuz. Çünkü o da önemli diye duydum. Bide tam o esnada konuşmamak lazımmış.

üzerinin açık olması,ALLAH KATINDA ÇOK ÇİRKİN Bİ DURUMMUŞ ZATEN,en azından bi çarşafla örtünmemiz tavsiye ediliyo bu konuda,hayvanlardan ayırd edilebilmemiz için.
konuşmak da korunmayanlar için geçerli galiba,korunanlar dikkat etmesede olur heralde.

şifa olur inşallah leyloşum.

zerdal cım,dün benim tedaviyi sormuşun canım,şu an sonuç bekleme aşamsındayız,cuma günü çatladı benim yumoş

Geçmiş olsun tatlım, demek elfoş öyle istedi, tickercı leyla. Biz iyiyiz canım, Ovulasyon günüyle, bide makul günü ayarlayıp bebek yapacağız artık. Yorma kendini leylacık.
Evet kardelen bende öyle okumuştum. Çünkü evde yalnız bile olunsa etrafımızda melekler oluyor. O yüzden dikkat edilmesinde fayda var.

Kızlar ben yemeğe çıkacam, hadi görüşürz öğleden sonra.

zerdal cım,dün benim tedaviyi sormuşun canım,şu an sonuç bekleme aşamsındayız,cuma günü çatladı benim yumoş

MAŞALLAH MAŞALLAH hadi hayırlısı bakalım..

afiyet bal şeker olsun yarasın

şifa olur inşallah leyloşum.
Saol kardelenim inşallah tatlım...

saol zerdalcım...anne topicinin nerdeyse bütün tickerlerini ben yaptım ya...özelime mesaj yağıyordu bana da banada diye..inşallah hepinizin tickerlerini yapmak nasip olur zerdalım...öptüm bebişim...fazla yormuyorum kendimi...kolum hafiften cızlıyor zaten..öyleyin biraz dinlencem tatlişim..öptüm bebem...elini çabuk tut hemen sanada ticker yapalım ...

merhaba geshenk, merhaba leyla.

umarım herkes iyidir. yaa ben şu gün ve üst örtme olayını anlamadım?????

canım dini boyutu ile konuşmuş arkadaşlar konuyu...yukarıda bir yazı paylaşmış ya zerdal onun üzerine.. etraftaki melekler düşünülerek böyle olmalı diyorlar..

Beni yalnız bıraktınız kaldım yabancıların içinde...o kadar ziyaretciyi görünce şaştım kaldım valla geshenkim.. ağrılarının geçmesine sevindim canım...

slm leylikocum..biz iyiyiz tatlım..aşı olduk biraz kolumuz ağrıyor ama o kadarda olur dimi..sende iyisindir inşallah tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…