- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım, kızlar birleşme olurken üzerinizin kapalı olmasına dikkat ediyormusunuz. Çünkü o da önemli diye duydum. Bide tam o esnada konuşmamak lazımmış.
istediğin,hayırlı sonucu alırsın inşallah zerdoşum
bende söyledimde elfidoşa tehlikeli dönemi atlatalımda öyle yaparsın dedi bana..ben yapcam onun tickerinide zerdalcım...
bu arada herkese günaydın..yoğunluktan geç girdim...birde sabah tetanoz aşımı oldum geldim..kolum biraz ağrıyor gibi...siz nasılsınız kızlar..?
Geçmiş olsun tatlım, demek elfoş öyle istedi, tickercı leyla. Biz iyiyiz canım, Ovulasyon günüyle, bide makul günü ayarlayıp bebek yapacağız artık. Yorma kendini leylacık.
bende söyledimde elfidoşa tehlikeli dönemi atlatalımda öyle yaparsın dedi bana..ben yapcam onun tickerinide zerdalcım...
bu arada herkese günaydın..yoğunluktan geç girdim...birde sabah tetanoz aşımı oldum geldim..kolum biraz ağrıyor gibi...siz nasılsınız kızlar..?
Evet kardelen bende öyle okumuştum. Çünkü evde yalnız bile olunsa etrafımızda melekler oluyor. O yüzden dikkat edilmesinde fayda var.üzerinin açık olması,ALLAH KATINDA ÇOK ÇİRKİN Bİ DURUMMUŞ ZATEN,en azından bi çarşafla örtünmemiz tavsiye ediliyo bu konuda,hayvanlardan ayırd edilebilmemiz için.
konuşmak da korunmayanlar için geçerli galiba,korunanlar dikkat etmesede olur heralde.
zerdal cım,dün benim tedaviyi sormuşun canım,şu an sonuç bekleme aşamsındayız,cuma günü çatladı benim yumoş
zerdal cım,dün benim tedaviyi sormuşun canım,şu an sonuç bekleme aşamsındayız,cuma günü çatladı benim yumoş
Geçmiş olsun tatlım, demek elfoş öyle istedi, tickercı leyla. Biz iyiyiz canım, Ovulasyon günüyle, bide makul günü ayarlayıp bebek yapacağız artık. Yorma kendini leylacık.
Evet kardelen bende öyle okumuştum. Çünkü evde yalnız bile olunsa etrafımızda melekler oluyor. O yüzden dikkat edilmesinde fayda var.
Kızlar ben yemeğe çıkacam, hadi görüşürz öğleden sonra.
Saol kardelenim inşallah tatlım...şifa olur inşallah leyloşum.
Evet kardelen bende öyle okumuştum. Çünkü evde yalnız bile olunsa etrafımızda melekler oluyor. O yüzden dikkat edilmesinde fayda var.
Kızlar ben yemeğe çıkacam, hadi görüşürz öğleden sonra.
merhaba geshenk, merhaba leyla.
umarım herkes iyidir. yaa ben şu gün ve üst örtme olayını anlamadım?????
Beni yalnız bıraktınız kaldım yabancıların içinde...o kadar ziyaretciyi görünce şaştım kaldım valla geshenkim..günaydın ey cemaati müslimin :)
dün akşam sayın Erbakanın (rahmetli) cenazesi diye tıklayınca biz mi çıktık ne böle bu kadar ziyaret topiğe bende şaşırdım tek üye 8 misafir olmuş ara sıra :)))))))))))))))))))) ilginç yani... hayran kitlemiz geniş sanırsam :)))
elfoşum gelmiş çok çalışırmış da sızarmış daçok yorma kendini canım aman aman... bana kızma tamam miyom tası tarağı toplayıp gitsin yedi sülalesi yok olsun inşallah.. oldumu şimdi böyle özletme kendini arada gel gene... bu arada 4 /B sözleşmeli memurlar canikom.. tento onu diyi 4. sınıfları demiyo venüs 4 e zor gelir bu hızla ana sınıfçı o
zerdal kıssss kafa ütülemeeeeeeeeeeee
nanelim şekerim hafiyem :))
tentooo ateşi şaşırık benden beter yaflum benim... benimki hepten sapıttı dün gece gene test yaptım ikinci çizgiden tıkk yok :)) ama sabah ateş 35,9 düşün :86: çıçtı cafer bez getiriiiiin
kardelen misafirlarin hışmına uğrama biz varken gelsene bacııım..
leyloşcuk da kalmış ziyaretçilerin içinde etrafı yabancı dolu görünmezlere karışmış :82:
çılgın, loveli yok.... o bahsettiğiniz kızları ben geçen hafta sormuştum hiç bilgisi olan yok demekki.. diloş yumurta gelişemediği için tüpü yarım bırakmıştı ben giderken.. sonra ses yok... diğerleride yok... ne ettiniz kızlara ben yokken
venüs senin bıcırıklar iyi kafa şişiriyordur dimi :)) akşama pestil oluyorsundur helede o sesler :))
leyliko naber?? neler yapıyorsun??
sultanhamza nasıl son durum?? hadi beklentin gerçek olsun inşallah...
slm leylikocum..biz iyiyiz tatlım..aşı olduk biraz kolumuz ağrıyor ama o kadarda olur dimi..sende iyisindir inşallah tatlım?merhaba geshenk, merhaba leyla.
umarım herkes iyidir. yaa ben şu gün ve üst örtme olayını anlamadım?????
*meraba şekerler*
hg semacımmmmmmmmmm
geshenkkkkkkkkkk uykuyamı daldın yaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
yok yaaa gene dışarı atıldımhemen kapı dışarı ediyorlar bunlarda insanı acık bişi okusam hemen doynkk "giriş yap"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?