30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlar akşam osmanı izlediniz mi? akşam çok hüzünlüydü, aylin evlendi, ailesinden gizli, annesinin onunla konuşması çok güzeldi, gel annem demesi, içimi sızlattı, bakalım ilerde evlatlarımız olacakta düğünlerini görebilecekmiyiz acaba. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu arada kızlar geçen bahsetmiştim, yeni bir kitap okuyorum diye, ona secde yakışıyor. Mübarek bebek fikrinden uzaklaşalım diye kitap okuyoruz, hani bebek konusu ordada buluyor bizi, pirayenin ne kadar erkek çocuk sahibi olmasını okumuştum, şimdide burda karı koca 7 yıldan sonra bi evlat sahibi oluyorlar, ne heveslerle çocuk sahibi olup el bebek gül bebek büyütüyorlar, çocuk oluyor fırıldak nuri, herlesi kandıran, yüzsüz, serserinin teki, ve bi adamında nişanlısını öldürüyor. Çok kısa geçiyorum, polis anne ve babaya soruyor bu çocuk neden böyle, annesi diyorki biz bu çocuktan uzaklaşmak istiyoruz, kaçmak istiyoruz, öyle utanıyorlarki evlat sahibi oldukları için, biz allahtan hayırlısını istememişiz, sadece bebek istemişiz diyorlar, oraları biraz dokunaklı tabi, herşeyin hayırlısı, bi zamanlar 7 yıl boyunca istedikleri çocuktan, şimdi köşe bucak kaçmaya çalışıyorlar, durum böyle. Rabbim herşeyin hayırlısını versin, acılarını, dertlerini göstermesin. Bizim annemiz babamıza hayırlı olduğumuz kadar bizim evlatlarımızda bize olursa yeter. Çok yazmışım ya, okuyabilene yıldızlı pekiyi.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)
LeYLa_21 champagneshimmer GESHENK+ zerdal+ kardelen5233+

maşallah amma ziyaretçi akınına uğruyoruz..geshenk yine popüler olduk galiba ne dersin?

8 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemem var ,anne olmak istiyorum,kendimi çok kötü hissediyorum,

Hoşgeldin tatlım, bunda da vardır bi hayır, ama azmin ve çaban güzel, umudunu kaybetme. 6 ıncı tüp denemesinde tutturanda var. Yani allahın ne zaman vereceği belli değil, biz yinede maddi ve manevi elimizden geleni yapalım, içimiz rahat etsin demi.

evet canım sana katılıyorum..Rabbim ne verirse versin herşeyin hayırlısını ve helalini versin...hep dualarım bu üzeredir benim...bir ara eşim erkek çocuk falan diye olayı biraz abartıyordu ben hemen onu frenledim..Allahtan hayırlısı iste erkek olupta ya kötü biri olursa ya hasta olursa dedim..haklısın dedi..ben ayrım yapmıyorum dedi...o yüzden Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin canlarım.. yıldızlı pekiyi mi isterem...:78::78::78::78:

maşallah amma ziyaretçi akınına uğruyoruz..geshenk yine popüler olduk galiba ne dersin?

Yakında ziyaretçi sayımız üye sayımızı geçecek.

Geshenk ben nedense ateşimi ölçmeye eriniyorum, geçen yıl 3 ay boyunca 1 gün bile aksatmadan ölçmüştüm. Son aylarda sacede regliye yakın günler aklıma düşerse ölçüyorum.

dur biraz düşünem..ımmmmmmmmmmmmmmmmm.ivettttttttttt çok seviyem..bende busede geshenk teyzesi..

evet çok doğru... her zaman hayırlısı ise olsun deyin arkadaşlar yoksa varsın olmasın böyle olacağına .. aylin kafasını dikti gitti bu film tamamen trajedi drama... her sahnesi hemde.. şu cemilenin tek başına verdiği mücadele ve karşısında buldukları hep acı.. çok acıyorum o karaktere gerçekten yaşayan kişi her kimse iyi çile çekmiş garibim.. kocasından ayrı çocuklarından ayrı ayrı.. ki kendi çocukluğu da üvey anne elinde yine ızdırap... çok etkiliyor beni böyle filmler... senin kitaplarda hep drama galiba zerdalım..

ziyaret saati koyacam artık yok öyle zırt pırt kafasına esen basıyor burayaı yahu :)))

nanelim vardı temincecik aşşağılarda nire gitti varmı gören eden ???????????

Son düzenleme:

Tabiki canım, erkek kız hiç farketmez, sağlıklı olsun yeter. Al bakalım yıldızlı pekiyi ve kupanı:119::119::121::122:

Son düzenleme:

Tabiki canım, erkek kız hiç farketmez, sağlıklı olsun yeter. Al bakalım yıldızlı pekiyi ve kupanı:119::119::121::122:

bende isterim,bende isterim,vermesen küserim,banane

kız burası hastanemi geshoşum..Allah iyiliğini versin emi...ziyaretçi saati...
kaptım kupayı yaşasınnnnnnnn

amaaan işte benimde aklıma gelirse bakıyorum çılgınıma göre çok gereksiz :)) ama ben akıntıyı görünce bide bir kaç kez denedim düştüğünde sonlara yakın regl hemen geliyor yani doğruluyor beni.. ama düzenli takip zor bizde :)))

Cemilenin hali perişan, aslında okuduğum kitaplar bebek üzerine değil ama sanırım benim ilgimi o kısımlar çekiyor, yani ne tarafından bakarsan.
bende isterim,bende isterim,vermesen küserim,banane

al canım küsme, elimizde kupamı yok, bir tanede sana veririz

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21

ziyaretçiler bizi terk etmiyor...sen nere gittin geshenk hanım..bizi sorguluyonda sen nerdesin bakayım...

kimseyi sorgulamıyorum.. bu durum hoş değil yani bu bölünme hoşuma gitmiyor.. bir açıklama yok tek kelime yok özellikle zelale çok şaşırdım kendisine iletin lütfen biz ona hep güzel şeyler yazdık hep yanında ve yardımcı olduk özellikle son yaşadıklarından sonra ama birden bu şekilde yok oluşu şaşkınlık verici.. bilmeden kırdıkmı diye düşünüyorum her birimize tavrı aynı olunca anlayamıyorum sorun varmış demekki selamsız sabahsız başka yerde yazışıp tek kelam etmemek... ilginç.. sizlerde arkadaş ortamınıza göre hareket ediyorsunuz tabiki .. bende buranın bekçisi değilim leyla.. arkadaşlarım gelince burada olmak doğrusu o nedenle şimdilik çıkıyorum...

valla canım ben bu durumu senle konuştum biliyorsun...söylediklerini zelale iletirim tatlım..

gezhenk benim kimseye karşı bi kırgınlığım yok diğer topik açıldı diye siz değiştiniz ben bi kaç kere geldim yazdım kimseden cevap alamayınca gittim bi dahada gelmedim yoksa hepinize birden ne tavrım olabilirki ayrıcada yapılan iyilikler söylenmez karşılıklı birbirimize destek olduk sen günlerce gelmedin burda hep beraber senin için üzüldük değilki o zamanlarda birbirimizi pek tanımıyoduk bizler diğer topiği sizlere karşı değil kardeş topik olarak açtık burayada gelip yazcaktık ama siz sanki size sırtımızı dönmüşüz gibi davrandınız bizi listeden çıkardınız ben yinede geldim selam verdim kimse almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…