30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

MAŞALLAH kızlar kardelen, leyla da diğer topicteler hep.. bir şey demiyorum sustum..
geshenk cim,baştanda yazmıştım canım,ben her iki tarafada giderim diye,topicte kimse yokken,akşama kadar beklicek değilim ya burda,insanlar olunca her tarafada yetişiyorum çok şükür,kimseden ilgimi alakamı,yazılarımıda eksik etmiyorum elimden geldiğince,o yüzden haketmiyorum bu tavrı.

bölünmenin tarafı değilim,taraftarı da değilim ama varsa böyle bi bölünme,mutlaka olmuştur bir sorun,ben kendi adıma dillendirmedim pek,ama arkadaşlar rahatsız olmuşlar muhakka ki,sessiz sedasız gitmişler,ben olsaydım sessiz gitmezdim elbette ama,herkezin tavrı ayrı oluyo işte.

bu topicte benimde dikkatimi çeken durumlar var,madem yeri geldi yazim hemen,çoğu cevaplar bikaç kişinin arasında dönüyo,hatta insan bazen kendini yabancı gibi hissedebiliyo,bi gruplaşma var burda ve çok açık hissediliyo ama ben artık alıştım,rahatsız olmamayı öğrendim ve herkezden ne alablirim,ne öğrenebilirim konumundayım artık,bu durumda kimseyi rahatsız etmemeli.
hepinizin üzerimde emeği var,dualarınız var,tecrübeleriniz var,dertleştik beraberce,o yüzdende gitmek yaklaşımında olmadım hiç bi zaman,bundan sonrada rahatsız etmediğim sürece olmam,ama rahatsız ediyosamda açık açık söyleyin lütfen.

MAŞALLAH kızlar kardelen, leyla da diğer topicteler hep.. bir şey demiyorum sustum..

bence en güzeli susmak, kimseyi hiç bir konuda zorlamak olmaz, bende senin gibi bölünmüşlük karşıtıyım, birden bire olunca çok şaşırdım, birde açıklama yapılmayınca da üzülmüştüm, ama onların tercihi böyle, saygı duymak lazım.
"giden gitsin kalan sağlar bizimdir" demiş şair...
kalan sağlarla devam ederiz bizde yola

kızlar ya kusura bakmayın ben geliyorum arada, tam yazıcam ya bağlantı kesiliyor ya iş çıkıyor sayfa yazamadan kapanıyor, bişi yazıp çıkmakta hoş olmuyor biraz geçmişi okuyup alıntı yapayım istiyorum ben okurken interneti kesiyorlar gene kalıyorum yarıda :26: :26: :26:
akşam inş açabilirsem yazarım biraz, şimdi de mesai bitti çıkayım diye niyetlendim elindeki işleri bitir dedi amirim kaldım, bunları acil bitirmeye çalışacağım

GESHENK canım benim son durumumu sormuşsun hala adet olmadım.akıntım çok fazla geliyor işte şimdi oldum galiba diyorum hiç bir şey yok.ayın 25 inden beri bekliyorum.doktorumun bana ara kanamayı görürken gittiğimde bu kanaman bitsin sonra adetin başlayınca klomene başla demesi beni ümitlendiriyor.doktor adetle bunu tamamen birbirinden ayrı düşünmüştü.inatla test almayıp bekliycem ama hep tek çizgi girmekten sıkıldım ve hiç iki çizgiyi göremeyecekmişim gibi his oluyor insanın içinde.bir hafta daha sabredicem...gerçi kolay olmuyo uykularım gelmiyor iki gündür ama napıyım biraz daha bekleyim en iyisi...

elfidam kolay gele.. ben de çok yoğunum ya.
hafta içi kk ya bakmasam bile olar ama dayanamıom, kafadan bi saatimi alıyo, bi yandna okul işleri ev işleri filan.. erkenden sızmaca da baş verdi, vakit kalmıyo dooru dürüst

hahahaha. erbakanın cenazesi mi :))))))

uçsun gitsin dağlara taşlara konsum senin myomm

Dene canım, geçen yıl ben 2 kere yapmıştım. hatta birinde biraz belim ağrıyordu iyi bile gelmişti.

ben de denedim ama bana fayda etmedi, fekat benim beceriksizliimdendir o :)))
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım, kızlar birleşme olurken üzerinizin kapalı olmasına dikkat ediyormusunuz. Çünkü o da önemli diye duydum. Bide tam o esnada konuşmamak lazımmış.

8 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemem var ,anne olmak istiyorum,kendimi çok kötü hissediyorum,

hoş geldin 2 m li zuhal :)
ii yere geldin :)

evet bi kitap özetimzizn daha sonuna gelirkeneee

şaka bi yana hayırlısı herşeyin.. hep dilimzde..

ben ööle aileler tanıdım ki cemilenin yaşadıkları az gelir.
hele şu günlerde boşanmak isteyen kadınların kocalarından yedikleri dayaklar, öldürülmeleri, devletin sahip çıkmamaması.. dün ali işten çıkan cemileyi takip edip höt zöt yapıca öldürülen kadınlar geldi aklıma..
film diyoruz ama var işte hayatın içinde..

ben de birden bire olmasına şaşırdım ama olsun..

bu topik beter bi ayrılma yaşadı geçen yıl. çok çirkindi söylenenler yaşananalar..
ordan kalan bi refleks bu

kendi adıma bu sene tam gün çalışmanın verdiği yorgunlukla çok sıkı takip edemiyorum topiği, akşamları anca bi saat, dolayısıyla da topiğe sonradan gelen arakadaşları yakın takibe alamadım :)

aklımda tutamadıgımdan bi ara liste yapalım diye önermiştim muhabbaetine.. hepimizin derdi ortak ama kimde hangi şikayet var hangi tedavi aşamasında vs..

neticede bile isteye kasti bi gruplaşma öteleme ayrılan arkadaşlara bi tavır yok idi, benim görüşüm bu tabi.

25 inden beri çok olmamış mı.. hamile olmayasın??

bu arada gene zerdalım

bizim döt baş açık :))))
ayrietten yumurta peşinde allah ne verdiyse

yorganı da yerlerden topluyoz zate

iyiy akşamlar kızlar... ben bugün öğlen kırmızıyı gördüm.

Bu arada bende topik olarak bende geziyorum bilginiz olsun

siz-biz olmuşuz bile... daha düne kadar ne samimi bir yazışma vardı ...yapılan ne gibi bir iyili,k varki de bunu söyleyen kim?? bu da ayrı bir şaşkınlık.... tekrar söyleyim o halde burada son derece (ben öyle sanıyordum) zevkli neşeli tatlı muhabbetlerimiz vardı iyi anda da kötü anda da yani bir sorun göremiyordum bunu diyorum yoksa burada ne yardımı olacak ne anlamda yardım bu... sizler aranızda böyle bir karar almışsınız başka yerde yazışmak istemişsiniz demekki canınız sıkılmış burada.. olabilir.. itirazı olan yok ama cimcim cım cım hoppala yandan konuşurken pat diye başka topik açıp gitmeniz şaşırtıcı değilmi.. benim anlatmak istediğim bundan ibarettir başka da kimsede ne hakkım ne yardımım olduğunu düşünerek bunun peşinde değilim.. senden ummadığım şeyler görüp daha çok şaşırtıyorsun beni.. benim günlerce gelmemem ile başka topiğe pat diye geçip gitmeniz aynı şey ise ona da tamam... her şey gönlünce olsun.. bol şans...

istediğiniz yere gidersiniz gelirsiniz kardelen konu bu değil..beni rahatsız etmiyor zaten senin nereden ne alacağın ne öğreneceğin sonuçta bizde o maksatla geldik sıkı dostluklarımızda oldu bir şekilde takıldık kaldık bazan biz pek çok bilgi verdik bazan aldık bunu kimse zorla yapmadı..ayrıca rahatsızlık verdiğin gibi bir imada mı bulunuldu sana??? gruplaşma şu anda varsada benim haberim yok bundan gördüğüm kadarıyla herkes herkese online olup gördüğü sürece selamını veriyor muhabbeti ölçüsünde konuşuyor... ben tekrar takılmakla hata ettim belki... herkesin kendi tercihidir ben merak edip sordum cevabımıda aldım konu kapansın en güzeli...

haklısın canım...

25 inden beri çok olmamış mı.. hamile olmayasın??

5 gün geçmiş değilmi.. inşallah yaaaa.. acık sevinelim dimi.. zerdal hamile haberi bekliyor zaten coşalım..

istediğiniz yere gidersiniz gelirsiniz kardelen konu bu değil
demişsin ama,sanki konu buymuş gibi yazmışsın ilk yazdığında,bişey demiyorum,susuyorum,onlarda diğer topicteler falan yazdığından ben bunu anlıyorum en azından.
rahatsızlık verdin diyen olmadı bana,sadece gene gelip gitcem,rahatsız olan olursa anca o zaman gelmem dedim ben.
konunun uzamasını değil,hiç başlamamasını isterdim kendi adıma.

bu arada gene zerdalım

bizim döt baş açık :))))
ayrietten yumurta peşinde allah ne verdiyse

yorganı da yerlerden topluyoz zate
günahmış tızııımmm
kapatın dötü başı diyo Zerdal.. üşüyon sonra da ühüü ühüü.. hasta neyim oluyon,çalışmlar gecikiyo.
..
ama sorma dün gece eşim yoktu ya evde,bende gece gece uyanıp uyanıp yerden yorgan topladım :90: meğer ne cok ise yarıyomuş yatakta bu günlerde benim koca

arkadaşlar topikin adı 30 lu yaşlarda olup gebe kalamaynalar
eger 20 lerin başlarında değilseniz :) bebek istiyosanız

geyik yapmak istiosanız
bu topik herkese açık :)

içeri gelin muhabbet edelim
ya da içerdekilerle muhabbet edin in biz okuyalım
olmadı biz muhabbet edelim siz okuyun
o anki keyfimiz nasssi buyruursa ööle yapalım
olar mı

kimse kimseden rahatsız deil

ben sadece ii niet sorgulamasından rahatsıl olurum
onu da ara ara dilleniririm, meraklanmayın

ayrıca size değil ben leylaya rica ettim lütfen iletirmisin dedim.. orada okudum ulakmıyız biz falan yazmışsın... estağfirullah niye öyle olasın.. ki asla bu tarz bir konuşma yok dikkat edersen.. ben bu durumu anlamaya çalıştım sadece .. sana bu konuyla hiç alakasız daha öncesinde özeline mesaj atmıştım farklı bir konuda belki tahmin edersin merak etmiştim seni.. mesaj kutun doluymuş gönderememiştim.. buraya gelip gelmemek senin kararındır olayı başka yerlere çekmeye gerek yok..

tıtızzmm pozisyon alıyoz herhal bak fena fena konuşturuo
nası dursun o yorgan tepede, ateş başa vurmuş zate
ttööbe tööbeeeee
hahaha

benim koca da gitti gitçek

tıtızzmm pozisyon alıyoz herhal bak fena fena konuşturuo
nası dursun o yorgan tepede, ateş başa vurmuş zate
ttööbe tööbeeeee
hahaha

benim koca da gitti gitçek

zerdaaal bak şunlara yorgan neyin takan yok.. sen boy boy yaz yolla takan eden yok.. ateşlenmişler bi kere bu hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…