- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
geshenk cim,baştanda yazmıştım canım,ben her iki tarafada giderim diye,topicte kimse yokken,akşama kadar beklicek değilim ya burda,insanlar olunca her tarafada yetişiyorum çok şükür,kimseden ilgimi alakamı,yazılarımıda eksik etmiyorum elimden geldiğince,o yüzden haketmiyorum bu tavrı.MAŞALLAH kızlar kardelen, leyla da diğer topicteler hep..bir şey demiyorum sustum..
kimseyi sorgulamıyorum.. bu durum hoş değil yani bu bölünme hoşuma gitmiyor.. bir açıklama yok tek kelime yok özellikle zelale çok şaşırdım kendisine iletin lütfen biz ona hep güzel şeyler yazdık hep yanında ve yardımcı olduk özellikle son yaşadıklarından sonra ama birden bu şekilde yok oluşu şaşkınlık verici.. bilmeden kırdıkmı diye düşünüyorum her birimize tavrı aynı olunca anlayamıyorum sorun varmış demekki selamsız sabahsız başka yerde yazışıp tek kelam etmemek... ilginç.. sizlerde arkadaş ortamınıza göre hareket ediyorsunuz tabiki .. bende buranın bekçisi değilim leyla.. arkadaşlarım gelince burada olmak doğrusu o nedenle şimdilik çıkıyorum...
MAŞALLAH kızlar kardelen, leyla da diğer topicteler hep..bir şey demiyorum sustum..
MAŞALLAH kızlar kardelen, leyla da diğer topicteler hep..bir şey demiyorum sustum..
Selam herkese..
kimseciklerde yok ama.. sabah okursunuz artıkın.
işler cok fena yogun..hatta mesai bitimi cıkamıyorum bile
akşamda malum sızıp kalıyorum..sizler napaarsınız diycem ama kimsecikler yok..
Geshenkcim sen günde 2 kez içmiyosun galiba soğan suyunu..ama doğrusu 5-6 saat arayla içmek değilmiydi?*.. senin o kasık ve bel agrın içinde sökülenlerden bence..hadi hayırlılsı küçülsün diyip durma hem miyoim için..gitsin de.duanı tamyap sen kuzucum :)) ben inanırım agızdan cıkan lafın dua yerine gececeğine,sen küççlüsün bari diyip durmuşun,kızdım okudukça...
Zerdalcım..sen de yoğunsun farkettim pek sk gelmemişin bugun..bendede dalgınlık var son zamanlrda..hatalar yapıyormtoparlması cok vakit alıyo(
Venüscüm... 4-B ne demek... sen anasıfları örtmeni değilmiydin.. 4. sınıfa mı geldi bebeler
3 lü test mi yaptırıyon..keşke yaptırmasaydın be yaaa .. az cok bişi cıkıyormuş hep onda :44:
Naeneli benden beter yoğun ,yazık bizeee
kaderle..kardelen bugun gooookk
Leylooşşş mevzuata pek sevindim... babalık izni 10güne cıkmış
torba yasanın iyi tarafı da bu..ücretsiz izni 2yıla cıkarmışlarda..keşkem ücretliyide2 ay daha artırsalardı 6ayoluverseydi totaldecok mu oluyoz nee
Hasretlimi ve Jakobiyi bende mrk ediyorum TENTO... ama Dilara ile pek yok idi muhabbetim.sadece nickini hatırlıyroum.... naaptılar ki hakket..keşke herkesin bi numarası olsa birinde...:44: sanallık zor iş vesselemmm...
günaydın ey cemaati müslimin :)
dün akşam sayın Erbakanın (rahmetli) cenazesi diye tıklayınca biz mi çıktık ne böle bu kadar ziyaret topiğe bende şaşırdım tek üye 8 misafir olmuş ara sıra :)))))))))))))))))))) ilginç yani... hayran kitlemiz geniş sanırsam :)))
elfoşum gelmiş çok çalışırmış da sızarmış daçok yorma kendini canım aman aman... bana kızma tamam miyom tası tarağı toplayıp gitsin yedi sülalesi yok olsun inşallah.. oldumu şimdi böyle özletme kendini arada gel gene... bu arada 4 /B sözleşmeli memurlar canikom.. tento onu diyi 4. sınıfları demiyo venüs 4 e zor gelir bu hızla ana sınıfçı o
zerdal kıssss kafa ütülemeeeeeeeeeeee
nanelim şekerim hafiyem :))
tentooo ateşi şaşırık benden beter yaflum benim... benimki hepten sapıttı dün gece gene test yaptım ikinci çizgiden tıkk yok :)) ama sabah ateş 35,9 düşün :86: çıçtı cafer bez getiriiiiin
kardelen misafirlarin hışmına uğrama biz varken gelsene bacııım..
leyloşcuk da kalmış ziyaretçilerin içinde etrafı yabancı dolu görünmezlere karışmış :82:
çılgın, loveli yok.... o bahsettiğiniz kızları ben geçen hafta sormuştum hiç bilgisi olan yok demekki.. diloş yumurta gelişemediği için tüpü yarım bırakmıştı ben giderken.. sonra ses yok... diğerleride yok... ne ettiniz kızlara ben yokken
venüs senin bıcırıklar iyi kafa şişiriyordur dimi :)) akşama pestil oluyorsundur helede o sesler :))
leyliko naber?? neler yapıyorsun??
sultanhamza nasıl son durum?? hadi beklentin gerçek olsun inşallah...
Tentoş demek gülüyorsun ha, sen bide resmi görsen, evde aramk lazım duruyormu diye, o zamanlar geçntim, sanırm 17-18 yaşlarında olsa gerek. Demekki ne kadar detlendimki o ütü o kafada yerini buldu.
Bi komuşumuz derki hep, ütü bunların doktoru, annem bi yeri ağrısa karnına beline hemen ütü koyardı.
Yaseminciğim, üçlü testin inşallah güzel geçer, zaten karnın bundan sonra kendini gösterir, 16 haftaya kadar pek belli olmuyor.
Elfida sende çok yoğunsun anlaşılan. Çok yorma kendini dikkat et. Elfida çizelge yapsana kendine, leyla sanada yapsın. ben bilmiyorum. haftanı görürüz.
Dene canım, geçen yıl ben 2 kere yapmıştım. hatta birinde biraz belim ağrıyordu iyi bile gelmişti.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım, kızlar birleşme olurken üzerinizin kapalı olmasına dikkat ediyormusunuz. Çünkü o da önemli diye duydum. Bide tam o esnada konuşmamak lazımmış.
8 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemem var ,anne olmak istiyorum,kendimi çok kötü hissediyorum,
Kızlar akşam osmanı izlediniz mi? akşam çok hüzünlüydü, aylin evlendi, ailesinden gizli, annesinin onunla konuşması çok güzeldi, gel annem demesi, içimi sızlattı, bakalım ilerde evlatlarımız olacakta düğünlerini görebilecekmiyiz acaba. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu arada kızlar geçen bahsetmiştim, yeni bir kitap okuyorum diye, ona secde yakışıyor. Mübarek bebek fikrinden uzaklaşalım diye kitap okuyoruz, hani bebek konusu ordada buluyor bizi, pirayenin ne kadar erkek çocuk sahibi olmasını okumuştum, şimdide burda karı koca 7 yıldan sonra bi evlat sahibi oluyorlar, ne heveslerle çocuk sahibi olup el bebek gül bebek büyütüyorlar, çocuk oluyor fırıldak nuri, herlesi kandıran, yüzsüz, serserinin teki, ve bi adamında nişanlısını öldürüyor. Çok kısa geçiyorum, polis anne ve babaya soruyor bu çocuk neden böyle, annesi diyorki biz bu çocuktan uzaklaşmak istiyoruz, kaçmak istiyoruz, öyle utanıyorlarki evlat sahibi oldukları için, biz allahtan hayırlısını istememişiz, sadece bebek istemişiz diyorlar, oraları biraz dokunaklı tabi, herşeyin hayırlısı, bi zamanlar 7 yıl boyunca istedikleri çocuktan, şimdi köşe bucak kaçmaya çalışıyorlar, durum böyle. Rabbim herşeyin hayırlısını versin, acılarını, dertlerini göstermesin. Bizim annemiz babamıza hayırlı olduğumuz kadar bizim evlatlarımızda bize olursa yeter. Çok yazmışım ya, okuyabilene yıldızlı pekiyi.
evet çok doğru... her zaman hayırlısı ise olsun deyin arkadaşlar yoksa varsın olmasın böyle olacağına .. aylin kafasını dikti gitti bu film tamamen trajedi drama... her sahnesi hemde.. şu cemilenin tek başına verdiği mücadele ve karşısında buldukları hep acı.. çok acıyorum o karaktere gerçekten yaşayan kişi her kimse iyi çile çekmiş garibim.. kocasından ayrı çocuklarından ayrı ayrı.. ki kendi çocukluğu da üvey anne elinde yine ızdırap... çok etkiliyor beni böyle filmler... senin kitaplarda hep drama galiba zerdalım..
ziyaret saati koyacam artık yok öyle zırt pırt kafasına esen basıyor burayaı yahu :)))
nanelim vardı temincecik aşşağılarda nire gitti varmı gören eden ???????????
bence en güzeli susmak, kimseyi hiç bir konuda zorlamak olmaz, bende senin gibi bölünmüşlük karşıtıyım, birden bire olunca çok şaşırdım, birde açıklama yapılmayınca da üzülmüştüm, ama onların tercihi böyle, saygı duymak lazım.
"giden gitsin kalan sağlar bizimdir" demiş şair...
kalan sağlarla devam ederiz bizde yola
geshenk cim,baştanda yazmıştım canım,ben her iki tarafada giderim diye,topicte kimse yokken,akşama kadar beklicek değilim ya burda,insanlar olunca her tarafada yetişiyorum çok şükür,kimseden ilgimi alakamı,yazılarımıda eksik etmiyorum elimden geldiğince,o yüzden haketmiyorum bu tavrı.
bölünmenin tarafı değilim,taraftarı da değilim ama varsa böyle bi bölünme,mutlaka olmuştur bir sorun,ben kendi adıma dillendirmedim pek,ama arkadaşlar rahatsız olmuşlar muhakka ki,sessiz sedasız gitmişler,ben olsaydım sessiz gitmezdim elbette ama,herkezin tavrı ayrı oluyo işte.
bu topicte benimde dikkatimi çeken durumlar var,madem yeri geldi yazim hemen,çoğu cevaplar bikaç kişinin arasında dönüyo,hatta insan bazen kendini yabancı gibi hissedebiliyo,bi gruplaşma var burda ve çok açık hissediliyo ama ben artık alıştım,rahatsız olmamayı öğrendim ve herkezden ne alablirim,ne öğrenebilirim konumundayım artık,bu durumda kimseyi rahatsız etmemeli.
hepinizin üzerimde emeği var,dualarınız var,tecrübeleriniz var,dertleştik beraberce,o yüzdende gitmek yaklaşımında olmadım hiç bi zaman,bundan sonrada rahatsız etmediğim sürece olmam,ama rahatsız ediyosamda açık açık söyleyin lütfen.
GESHENK canım benim son durumumu sormuşsun hala adet olmadım.akıntım çok fazla geliyor işte şimdi oldum galiba diyorum hiç bir şey yok.ayın 25 inden beri bekliyorum.doktorumun bana ara kanamayı görürken gittiğimde bu kanaman bitsin sonra adetin başlayınca klomene başla demesi beni ümitlendiriyor.doktor adetle bunu tamamen birbirinden ayrı düşünmüştü.inatla test almayıp bekliycem ama hep tek çizgi girmekten sıkıldım ve hiç iki çizgiyi göremeyecekmişim gibi his oluyor insanın içinde.bir hafta daha sabredicem...gerçi kolay olmuyo uykularım gelmiyor iki gündür ama napıyım biraz daha bekleyim en iyisi...
gezhenk benim kimseye karşı bi kırgınlığım yok diğer topik açıldı diye siz değiştiniz ben bi kaç kere geldim yazdım kimseden cevap alamayınca gittim bi dahada gelmedim yoksa hepinize birden ne tavrım olabilirki ayrıcada yapılan iyilikler söylenmez karşılıklı birbirimize destek olduk sen günlerce gelmedin burda hep beraber senin için üzüldük değilki o zamanlarda birbirimizi pek tanımıyoduk bizler diğer topiği sizlere karşı değil kardeş topik olarak açtık burayada gelip yazcaktık ama siz sanki size sırtımızı dönmüşüz gibi davrandınız bizi listeden çıkardınız ben yinede geldim selam verdim kimse almadı
geshenk cim,baştanda yazmıştım canım,ben her iki tarafada giderim diye,topicte kimse yokken,akşama kadar beklicek değilim ya burda,insanlar olunca her tarafada yetişiyorum çok şükür,kimseden ilgimi alakamı,yazılarımıda eksik etmiyorum elimden geldiğince,o yüzden haketmiyorum bu tavrı.
bölünmenin tarafı değilim,taraftarı da değilim ama varsa böyle bi bölünme,mutlaka olmuştur bir sorun,ben kendi adıma dillendirmedim pek,ama arkadaşlar rahatsız olmuşlar muhakka ki,sessiz sedasız gitmişler,ben olsaydım sessiz gitmezdim elbette ama,herkezin tavrı ayrı oluyo işte.
bu topicte benimde dikkatimi çeken durumlar var,madem yeri geldi yazim hemen,çoğu cevaplar bikaç kişinin arasında dönüyo,hatta insan bazen kendini yabancı gibi hissedebiliyo,bi gruplaşma var burda ve çok açık hissediliyo ama ben artık alıştım,rahatsız olmamayı öğrendim ve herkezden ne alablirim,ne öğrenebilirim konumundayım artık,bu durumda kimseyi rahatsız etmemeli.
hepinizin üzerimde emeği var,dualarınız var,tecrübeleriniz var,dertleştik beraberce,o yüzdende gitmek yaklaşımında olmadım hiç bi zaman,bundan sonrada rahatsız etmediğim sürece olmam,ama rahatsız ediyosamda açık açık söyleyin lütfen.
bence en güzeli susmak, kimseyi hiç bir konuda zorlamak olmaz, bende senin gibi bölünmüşlük karşıtıyım, birden bire olunca çok şaşırdım, birde açıklama yapılmayınca da üzülmüştüm, ama onların tercihi böyle, saygı duymak lazım.
"giden gitsin kalan sağlar bizimdir" demiş şair...
kalan sağlarla devam ederiz bizde yola
25 inden beri çok olmamış mı.. hamile olmayasın??
işte bu tavırlarınız insanları uzaklaştırıyo
iyiy akşamlar kızlar... ben bugün öğlen kırmızıyı gördüm.
Bu arada bende topik olarak bende geziyorum bilginiz olsun
iyiy akşamlar kızlar... ben bugün öğlen kırmızıyı gördüm.
Bu arada bende topik olarak bende geziyorum bilginiz olsun
siz-biz olmuşuz bile... daha düne kadar ne samimi bir yazışma vardı ...yapılan ne gibi bir iyili,k varki de bunu söyleyen kim?? bu da ayrı bir şaşkınlık.... tekrar söyleyim o halde burada son derece (ben öyle sanıyordum) zevkli neşeli tatlı muhabbetlerimiz vardı iyi anda da kötü anda da yani bir sorun göremiyordum bunu diyorum yoksa burada ne yardımı olacak ne anlamda yardım bu... sizler aranızda böyle bir karar almışsınız başka yerde yazışmak istemişsiniz demekki canınız sıkılmış burada.. olabilir.. itirazı olan yok ama cimcim cım cım hoppala yandan konuşurken pat diye başka topik açıp gitmeniz şaşırtıcı değilmi.. benim anlatmak istediğim bundan ibarettir başka da kimsede ne hakkım ne yardımım olduğunu düşünerek bunun peşinde değilim.. senden ummadığım şeyler görüp daha çok şaşırtıyorsun beni.. benim günlerce gelmemem ile başka topiğe pat diye geçip gitmeniz aynı şey ise ona da tamam... her şey gönlünce olsun.. bol şans...
istediğiniz yere gidersiniz gelirsiniz kardelen konu bu değil..beni rahatsız etmiyor zaten senin nereden ne alacağın ne öğreneceğin sonuçta bizde o maksatla geldik sıkı dostluklarımızda oldu bir şekilde takıldık kaldık bazan biz pek çok bilgi verdik bazan aldık bunu kimse zorla yapmadı..ayrıca rahatsızlık verdiğin gibi bir imada mı bulunuldu sana??? gruplaşma şu anda varsada benim haberim yok bundan gördüğüm kadarıyla herkes herkese online olup gördüğü sürece selamını veriyor muhabbeti ölçüsünde konuşuyor... ben tekrar takılmakla hata ettim belki... herkesin kendi tercihidir ben merak edip sordum cevabımıda aldım konu kapansın en güzeli...
haklısın canım...
5 gün geçmiş değilmi.. inşallah yaaaa.. acık sevinelim dimi.. zerdal hamile haberi bekliyor zatencoşalım..
günahmış tızııımmmbu arada gene zerdalım
bizim döt baş açık :))))
ayrietten yumurta peşinde allah ne verdiyse
yorganı da yerlerden topluyoz zate
istediğiniz yere gidersiniz gelirsiniz kardelen konu bu değil
demişsin ama,sanki konu buymuş gibi yazmışsın ilk yazdığında,bişey demiyorum,susuyorum,onlarda diğer topicteler falan yazdığından ben bunu anlıyorum en azından.
rahatsızlık verdin diyen olmadı bana,sadece gene gelip gitcem,rahatsız olan olursa anca o zaman gelmem dedim ben.
konunun uzamasını değil,hiç başlamamasını isterdim kendi adıma.
istediğiniz yere gidersiniz gelirsiniz kardelen konu bu değil
demişsin ama,sanki konu buymuş gibi yazmışsın ilk yazdığında,bişey demiyorum,susuyorum,onlarda diğer topicteler falan yazdığından ben bunu anlıyorum en azından.
rahatsızlık verdin diyen olmadı bana,sadece gene gelip gitcem,rahatsız olan olursa anca o zaman gelmem dedim ben.
konunun uzamasını değil,hiç başlamamasını isterdim kendi adıma.
günahmış tızııımmm
kapatın dötü başı diyo Zerdal.. üşüyon sonra da ühüü ühüü.. hasta neyim oluyon,çalışmlar gecikiyo.
..
ama sorma dün gece eşim yoktu ya evde,bende gece gece uyanıp uyanıp yerden yorgan topladım :90: meğer ne cok ise yarıyomuş yatakta bu günlerde benim koca
tıtızzmm pozisyon alıyoz herhalbak fena fena konuşturuo
nası dursun o yorgan tepede, ateş başa vurmuş zate
ttööbe tööbeeeee
hahaha
benim koca da gitti gitçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?