30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

üfff... bu konuya hiç giresim yok ta..susmakta tarafsız olmak gibime geliyo,gerci tarafta sayılmam ama şu anda kimin ne demek istediğini,kimin konuyu çarpottıgını görebiliyorum..belkide ne en yeni,ne de en eski olduugmdan ortadan bakabiliyorum konulara...

Fİkrim şudur,yine nacizene;

Geshenk derki (bende aynı düşünüyorum aslında cok az faklarla birlikte) : kimsenin gitmesine karşı dğeliz,herkes isteidğini ypabilir ama sessiz sedasız ,burda da muhabbet oldukça güzelken,hiç bi kırgınlık ıolmadan başka bi topic açılması beni şaşırttı... Walla beni de şaşırttı bu,hatta anlamak için caba bile sarfettim, algı problemim hiç olmamasına ragmen...

Ama bende Zelalin dediği gibi bazen 2-3 kişi arasında gecen muhabbetlere katılıryoumş..buda sundan kaynaklandı galiba..en eskiler var Neşeyle birlikte topiği ilk keşfetip bugune gelenler..Geso,tento,aylin,çılgın..vs illaki aynı anda online olduklarında konuşacakları seyler olacak,ve bizlerden soyutlayacaklar kendilerini..buna ben şimdiye kadr ne takıldım ne de alındım..cünkü cok doğal...zaten bi cogu artık cok nadir takılıyo buraya...olsun o kadar be Zelal ha.. bunda kırılcak,gruplaşma var diycek bişey Yok ki ZELAL...

siz son gelen grupta yapıyordunuz böyle gruplaşma ona bakacak olursak.. ben mesela normalde hayatta oyna,zıpla,kahkaha at,eglen tarzı bi insan değilimdir... cok zaman gelirdim..bana bi selam vermeden devam ederdiniz..asla ne kırıldım,ne alındım bu durumda..hiçde serzenişte bulunmamıştım..çünkü siz öyle anlaşıyorsunuz,ortak noktalar bulabiliyorsunuz du bence.....siz böyle yaparken Geshenk yada eskilere 2li konuşmalar oluyordu demeye hakkınız yok sanıyroum..Zİra sizde coklu egleniyordunuz... maşallah derdik hep,ALLAH neşenizi bozmasın derdik de başka bişey diyen olmadı sanıyorum...

Uzun oldu ama..beni tanımışınızdır..toparlayamıyorum anlatmak istediklerimi bazen..öyle oldu yine..
dediğim gibi ne eskilerdenim,ne yenilerden...o yüzden objektif baktığımı düşünüyorum..çünkü hem eskiler bi araya geldiğinde dıştan kaldım bazen,hemde sizin eğlencelerinizde muhabbetlerinizde.....

o yüzden derimki,gitmişsinizideir.burda sıkılmışınızdır,gerekçeleriniz vardır belki ama keşke bişeyler yazıp gitseydiniz..hani kırgınlık olmazdı o zaman... ya da ne biliyim daha farklı olur..pat diye olmadı gibi sanki..

ben hala gelmek istediğim için cevap yazıyorum zaten.
evet öyle yazdım,zaten orda burda,nerde yazarsam okunacağının farkındayım.
sağolasın ayrıca,merak ettiğin için,biz arkadaşız diye düşünüyorum,aramızda kırgınlık bile olmuş olsa,bende sizleri merak ederim emin ol.

zerdaaal bak şunlara yorgan neyin takan yok.. sen boy boy yaz yolla takan eden yok.. ateşlenmişler bi kere bu hatunlar
hakket ateş fenaa
bozisyon alıyomuşlar... biz delikten yapıyoduk sanki... tööbee tööbbeee...
ört üstünü bakem,duymiim bi daaa
yımırtalar üşümesin..gıt gıt gıdak yımırtam sıcak demiş tavık miilleti bilenemmm

elfida cım,ben ne eski gelenlerle aynı zamnda geldim,nede sonra gelenlerle,olayların en ortasındaki kişiyim aslında ve her iki taraflada bi bağım var,arkadaşlara ben demedim ya topic açın diye,ama onlar gitti diye onlarla mı görüşmim,yoksa sizle mi?

aynen katııyorum snein deiklerine...
neyse uzamasın mı bu konu artık..
maçş bitti bitecek,giderem o zaman buralardan.... Ne zaman snein beklenmyene Adet???

Venüss... naber kııı..?? 1 haftadır ilk kezmi denkgeldik senle ne??

daha bi haftadan fazla var galiba,ama kasıklarımda adet olcakmışım gibi ince sızılar mevcut,sence bebek olduğuna mı işarettir:44:

seçim meselesidir..istediğinle konuş,istemediğinle konuşma..ya da herkesle konuş..
bu değilki problem zaten...
benim tavrım hiç habersiz gidilmesinde..demekki bişeyler konuşulmuş planlanmışki pat diye topic acılmış..benm tek tepkim bu..kapalı kapılar ardında neler konuşuldugu,adımın gecip gecmediği düşüncesi bende sabit oldukça gidenlere nasıl bişey olmamış gibi davranabilirim ki...belli ki rahatsız oldukları bişeyler vardı,ve bu 1 günde gelişmedi.. bilirsin cevrendeki insanlardan..en azından ben bi kaç iş ve işyeri değiştirdiğim için muhattab oldugum insnlardan biliyorum bu bölünmlerin evveliyatını...ki sanaldaki insanlarda normalde gercek değilmi..kıyaslamam yanlış olmasa gerek??

benim asla senle bi derdim olamaz..bende aynen ortalarda gelenlerdenim..hatta cok iyi hatırlarım burdaki diger bölünmenin oldugu ilk günler tesadüfen Geshenkle konuşurken gelmiştim..tarafsızım ama rahatsız oldugum hususları söyledim,plan program hesaplı kitaplı işleer beni bozar sadece...anladın :))

daha bi haftadan fazla var galiba,ama kasıklarımda adet olcakmışım gibi ince sızılar mevcut,sence bebek olduğuna mı işarettir:44:
bende sadece bel agrısı olduydu kardelen ilk günler..ama benmki şaşırtıcı olur senin için malum yardımcı üreme biizmki :))
inşALLAH bbektir diyelim,bol bol dua edelim..haftaya Perşembe alalım güsel haberi hayırlısı ile inş

yımırtlara mukayit olem sarınem örtünem yok değmi yaaa.. bu davıkdan civciv çıkattırces deyi gobeğimiz çatladı peeehhhhh elfoş

ne maçı varmış bakalım?? sen mi seyrediyorsun tosbiğin mİ???? maç bitince nolceeekkk :86:

KIZ VALLA DOĞRU DİYİM HA.. YIMIRTALarını sıcak dudcemişin..hatat gablıcaya neyin gidiyollamış,sonada halvete :))

bişey günahsa inanrıımki sağlıksal bi gerekcesi vardır,i ara baya okuduydum,namazın faydaları,orucun faydaları yani vücudumuz...bi sürü seyi..tabi faydası olduuu için değilde ibadet oldugu için yapmaktan yanyımda..sen uyma Tentonun fenteziler ört tıçını paşını hemi

o da gaz olcak göbegi yarın bi gün..göbeem şiş diyip duruyodu,anladım şimdi nedne şiş... toto acıkta e sürekli göbüş naapsınn

Maç GS-Antep maçı... 0-0 devam etmekte..adam yeni bitirdi tırnaklarını gol yok...1 gol atsalarda yüzü gülse barim herifimin.. ( çay iççcez kız başka napılır bizim evde akaşmalr..yasaqqq b
ze o didiiiiinn

slm fıstıklarr

napıyosunuz bakalım..şimdi geçmişi okucam ama ben okuyana kadar kimse kalmaz diye yazimm dedim.:)) kaç gündür kendi başıma bir iki bişey yazıp çıkıyom sohbeti özledim..ama geçmişe dalmadan edemiycimmmm

hıı bu arada dr a gittik bebiş oğlanmış teyzeleri , önce kız dediydi kız diye sevip konuşuyoduk..çocuğa ayıp olmuşş

işte bu......

ben anladım ben ben ben ben

benim civciv bi çıksa var yaaa :)))
1 okutuyom ya, hayat b dersinde küçüklüüm die bi konu var, orda da bi etkinilk, kaç kil doodum ikl adımım ilk gülüşüm ilk dişim ilk hedem ilk hödöm die, bi de foto yapıştıtrolar bebeklik.
anam o konuyu işlerken nasıl oldum anlatamam, beeyle şefkat duygularım olamayan analık duygularım gabardı,, ey gidi yavrular ey gidddiii

gidem ben
malum, yorganın altında ayıp var, vakit ayıp vaktidir

venüüs naber gıı

yeterin koca nasıl oldu acep??

kızım o vakıtlar dogalgaz yok imiş, napsın insancıklar dötleri dona dona iş yapmaa çalışıolardı, buz gibi yatakta.. üstüne buz gibi banyoda duş almaya çalışmaca
hava sıcak mı sıcak rannarinna rinnna nirirnnaa

hayırlı olsun evladın venüs, allah analı babalı büyütsün :))

bu senenin ilk oğlanı senden he

neyse elfida cım,benim o zamanda topic neden bölündü haberim olmadı,şu zamandada açılmış,gene haberim olmadı,kızları takip ederken buldum ve yazdım onlara.
bu kadar.

bu anlamda örtmenlik zor meslek Tentom... cok ta iyi anlıyorum seni..Az kaldı bitecek bu hasret iç sızısı.. sınav bitecek pekiyi alıcaz hepimiz cennet kokulularımızla..

Yeterin eşi yoğun bakımdan cıktı..odaya alındı..refakatçi kalabilecekti artık..lap-topu sokabilrisem odaya girerim diyodu ama beyin ameliyatı ya izin vermemiş olabilirler..iyiye gidiyoe eşinin durumu ama Tentom..ALLAH ım sonunu hayra getirsin..FSH normlae dönerde bebkelri gelir belkim diye düşünüyorum..her kötü görünenin arrdına bi hayır saklarmış y aRABBİmö öyledir inşALLAH...

venüsüm oğluş mu geliyor hay maşşallah erkek çocuklarıda çok tatlı oluyor ama yaaa bide adam adam giyinip geziyorlar ya... şimdi erkeğe kız demek ayıp olmuş tabi.. telafi edin bu durumuda :)) düşünün bakalım :)

inşlh inşlh

allah şifa versin eşine yeterin
dediğin gibi olur umarım, gelir mucizesi onun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…