ben anladım ben ben ben ben
benim civciv bi çıksa var yaaa :)))
1 okutuyom ya, hayat b dersinde küçüklüüm die bi konu var, orda da bi etkinilk, kaç kil doodum ikl adımım ilk gülüşüm ilk dişim ilk hedem ilk hödöm die, bi de foto yapıştıtrolar bebeklik.
anam o konuyu işlerken nasıl oldum anlatamam, beeyle şefkat duygularım olamayan analık duygularım gabardı,, ey gidi yavrular ey gidddiii
gidem ben
malum, yorganın altında ayıp var, vakit ayıp vaktidir
venüüs naber gıı
yeterin koca nasıl oldu acep??
kızım o vakıtlar dogalgaz yok imiş, napsın insancıklar dötleri dona dona iş yapmaa çalışıolardı, buz gibi yatakta..üstüne buz gibi banyoda duş almaya çalışmaca
hava sıcak mı sıcak rannarinna rinnna nirirnnaa
hayırlı olsun evladın venüs, allah analı babalı büyütsün :))
bu senenin ilk oğlanı senden he
hoşgeldin naneli :)ayy ne güzelll herkesler burdaymışşş
çok kalamayacak olsam da sizleri gördüğüme sevindimmm
meraba kızlaaarrrr
TENTOOOOOOOO :)))))) kız nereleri düşünmüş bak.. Geshenki örenk vermeden gecemiciiim.. affına sıgınırı GEso :)
birine derdik soğan kürü yap belkim işe yarar.yok o kistler için,yok o zırt için yok o bırt için derdi.. aha şimdi napaar.. gidecek inş o sevimsiz miyomcugu..
sende örtüver bacımcım ya..kapat doğalgazı hem oda ayrı günah,isrraf..yatakene doğalgazmı acık olurmuş heç... inat yafuuu..kimse cektin senn :)))
EŞim bagırıyo..( gol kaçırdı GS..cok korktum birden bagırınca
günahmış tızııımmm
kapatın dötü başı diyo Zerdal.. üşüyon sonra da ühüü ühüü.. hasta neyim oluyon,çalışmlar gecikiyo.
..
ama sorma dün gece eşim yoktu ya evde,bende gece gece uyanıp uyanıp yerden yorgan topladım :90: meğer ne cok ise yarıyomuş yatakta bu günlerde benim koca
tıtızzmm pozisyon alıyoz herhalbak fena fena konuşturuo
nası dursun o yorgan tepede, ateş başa vurmuş zate
ttööbe tööbeeeee
hahaha
benim koca da gitti gitçek
o kadarrr !!! diyon yani :))neyse elfida cım,benim o zamanda topic neden bölündü haberim olmadı,şu zamandada açılmış,gene haberim olmadı,kızları takip ederken buldum ve yazdım onlara.
bu kadar.
slm ferah şeker..ayy naneli şeker :) ( kötü espri kabul :) )işe yarıyorlar mı yaramıyorlar bilemiyorum yani söz konusu kocalar olunca bu konu çok tartışılır
o kadarrr !!! diyon yani :))
peykii :)
slm ferah şeker..ayy naneli şeker :) ( kötü espri kabul :) )
hıı.. haklısın bak söze bişi diyemicem..benm herif görse sne kime ne ögüt veriyon kendne bak dese yeri sanurumtokat gibi carpıldı cümlen yüzüme ziraaa, aynaya bakmak geldi aklıma...
Venüss.. hayırlı olsun.aldın beklenen haberi demek. arkası kız demek ki... :))
aman sağlıklı hayırlı olsunda gerisi önemli dğeil gerci...
bakalım bende erkek hissediyorum ne cıkcak süpriz yımırtadannn..geri biizmkide pek sipriz yımırta dğeil..toplama yımırta :)))
TENTOOOOOOOO :)))))) kız nereleri düşünmüş bak.. Geshenki örenk vermeden gecemiciiim.. affına sıgınırı GEso :)
birine derdik soğan kürü yap belkim işe yarar.yok o kistler için,yok o zırt için yok o bırt için derdi.. aha şimdi napaar.. gidecek inş o sevimsiz miyomcugu..
sende örtüver bacımcım ya..kapat doğalgazı hem oda ayrı günah,isrraf..yatakene doğalgazmı acık olurmuş heç... inat yafuuu..kimse cektin senn :)))
EŞim bagırıyo..( gol kaçırdı GS..cok korktum birden bagırınca
hoşgeldin naneli :)
her daim açık bizde :))üşütük bi aileyiz :) naparsın :)
geçen veletleri okulun spor salonuna götürdüm, ilk oldu
başka sınıflar da var, hers bişileer yapıo, basket atanlar, top oynayanlar..
bi oglan veledim baktım hüngür hüngür ağlıoy, ama nasıl yaş dökülüyo gözlerinde
-, ooolum nolduu niye aglıyon
--- ühühühühü fırk fırk korrrktttummmm ühhhühühühhh
:)) salonın azamaetinden korkmuş yavrucak
gol atamdı işte :)) gol kaçırınca bagırdı...inat etme tento inat etme.. bak ben ettim ettim döndüm kuyruğu sıkıştırdım böle böle laflar kafama geliyo şimcik bak sanada derler sonra heeeelfoşu da venüsü de dinlemedim diktim kafayı yoook dedim kiste dedim PKO lulara o dedim ne ettim soğanlar kaynıyo şimcük fokur fokur her gün sabah akşam iç babam iç kokarca gibi soğan kokuyorum bide üstüne peehhh
kız söle tosabağana öyle senin yanında aniden bağırmasın aaaa galatasaray gol atı diye değmez yani ( ben fenerliyim biliyon demi )
film gibisin sen yaaaa....
nanelim naber gülüm???
ı ııhh 0-0 bitti.. ama GS bitti haklısın, hiç bi iddiaları kalammış şampiyonuk yolunda...yenilmiş gs,tühhhhh
naneli,zaten kapandı konu,ama herkezde bana bişey derse,daha uzar gibi görünüyoeLfiDa_+ kardelen5233+ tentation+ GESHENK+ venus43+
elfida ve venüs bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallah, kız oğlan ne farkeder sağlıkla gelsinler yeterki
kardelencimmm bu konu kapansın artık isteyen istediği topiğe takılır canımmm kırmyalım birbirimizi zaten hayatlarımız sorunlarla dolu burda bari bişiyler sorun olmasın bizlere
gesoooo myomdan tez zamanda kurtul inşaallah tosun myom gitsin de yerine tosun bebek gelsin inş
tentoşşş naber şeker senle epeydir görüşemiyoruz
kızlar geldim gidiyorum, hepinizde iyi geceler, görüşmek üzre
eLfiDa_+ kardelen5233+ tentation+ GESHENK+ venus43+
elfida ve venüs bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaallah, kız oğlan ne farkeder sağlıkla gelsinler yeterki
kardelencimmm bu konu kapansın artık isteyen istediği topiğe takılır canımmm kırmyalım birbirimizi zaten hayatlarımız sorunlarla dolu burda bari bişiyler sorun olmasın bizlere
gesoooo myomdan tez zamanda kurtul inşaallah tosun myom gitsin de yerine tosun bebek gelsin inş
tentoşşş naber şeker senle epeydir görüşemiyoruz
kızlar geldim gidiyorum, hepinizde iyi geceler, görüşmek üzre
gol atamdı işte :)) gol kaçırınca bagırdı...
btti maçç 0-0 ( geso ya mutlu olma vakitidir...hiç bi iddiaları kalmadı ligde.. ama ben üzüldüm ya..tosbiğimi üzdü pis GS)
ben ufak ufak kaçmaca...
hepinizi öperim, sizi burda bırakmanın üzüntüsüyle giderim
yarım saate gadan da rüyalar alemine girerim :))
hoş muhabbetler... görüşürükk... :96::96:
hayırlı olsun evladın venüs, allah analı babalı büyütsün :))
bu senenin ilk oğlanı senden he
venüsüm oğluş mu geliyorhay maşşallah erkek çocuklarıda çok tatlı oluyor ama yaaa bide adam adam giyinip geziyorlar ya... şimdi erkeğe kız demek ayıp olmuş tabi.. telafi edin bu durumuda :)) düşünün bakalım :)
Venüss.. hayırlı olsun.aldın beklenen haberi demek. arkası kız demek ki... :))
aman sağlıklı hayırlı olsunda gerisi önemli dğeil gerci...
bakalım bende erkek hissediyorum ne cıkcak süpriz yımırtadannn..geri biizmkide pek sipriz yımırta dğeil..toplama yımırta :)))
toplama yımıtrtamı
hoşgeldin naneli :)
her daim açık bizde :))üşütük bi aileyiz :) naparsın :)
geçen veletleri okulun spor salonuna götürdüm, ilk oldu
başka sınıflar da var, hers bişileer yapıo, basket atanlar, top oynayanlar..
bi oglan veledim baktım hüngür hüngür ağlıoy, ama nasıl yaş dökülüyo gözlerinde
-, ooolum nolduu niye aglıyon
--- ühühühühü fırk fırk korrrktttummmm ühhhühühühhh
:)) salonın azamaetinden korkmuş yavrucak
oyy yazık yaa...minikler öyle oluyoo çaresizce , bizde sivil savunma gününde tatbikat yaptık o kadar oyun diye anlatmamıza rağmen heyecen yapıp ağlayanlar oldu.. çocuk iştee...
o kadarrr !!! diyon yani :))
peykii :)
slm ferah şeker..ayy naneli şeker :) ( kötü espri kabul :) )
hıı.. haklısın bak söze bişi diyemicem..benm herif görse sne kime ne ögüt veriyon kendne bak dese yeri sanurumtokat gibi carpıldı cümlen yüzüme ziraaa, aynaya bakmak geldi aklıma...
ferah şeker mii
inat etme tento inat etme.. bak ben ettim ettim döndüm kuyruğu sıkıştırdım böle böle laflar kafama geliyo şimcik bak sanada derler sonra heeeelfoşu da venüsü de dinlemedim diktim kafayı yoook dedim kiste dedim PKO lulara o dedim ne ettim soğanlar kaynıyo şimcük fokur fokur her gün sabah akşam iç babam iç kokarca gibi soğan kokuyorum bide üstüne peehhh
kız söle tosabağana öyle senin yanında aniden bağırmasın aaaa galatasaray gol atı diye değmez yani ( ben fenerliyim biliyon demi )
film gibisin sen yaaaa....
nanelim naber gülüm???
kokarca hıııay siz çok alemsinizz yaaa işte ben bu topiği bu yüzden seviyomm
ahaaa haa herkes gitmiş geshenk ben kalmışım.şimdi o da gider.. giderken gidiyom de geshenk
seni bekledim ben.. biliyordum eskiyi okuyorum dedin ya cevaplar yazdığını... sabah erken kalkmak pek zor geliyor bende kaçcem aslında ama senin için biraz daha kalabilirim.. hafta sonu gelde kaynatalım.. kızlar cuma gecesi gelin hepiniz şöööyle kaynatalım ne dersiniz.. zerdalım gece gelemiyor .. gündüzde onunla kaynatırız.. çılgınım ne oldu acaba sahi ona bu cuma okuyalım diyorum doğuma yakın gene okuruz inşallah...
tatlım benimm..teşekkür ederim bekledişğin için..ama erken kalkmak zor oluyor iyiki ben bu yıl öğleciyim.hadi madem yatağa bende çıkayım bacaklarım ağrıyoo dinleneyim..dediğin gibi cuma gecesi toplanalım valla..kaynatalım şöylee..çılgın yoruluyoo heralde bu günlerde az kaldı onunda..olur okuyalım.okuyalım derseniz ben alırım 50 tane..yarın kızlara söyle bakalım ok denirse başlarız geshoşummm...seni çok s eviyom ben kızzz....delüüüü bi daha çekip gitme...
geshenk gene ziyaretçiler basmışş burayı..hadi canım benim için durma dinlen lütfen.içime sinmez benimm kuzucum..sana iiyi geceler rüyanda beni görçok öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?