bu sabah derse girdim
aynı velet baktım gebe aglıyo, gene ip gibi yaşlar dökülüyo
--noldu
-- okula gelmek iste-miyoomm, çok sı-kıldım okul-daaannn ühühühüh
- peki napmak isityorsun
- eve gitmek ühühühüh fırık fık
- peki evde napacaksın
- ühühühüh uyu-caaaammm
-erken uyu muyor musun
- a--bimm uyut- muyoooo ühühüüh
kıyamam ya :)
iyi uykular hepiciinnizeeee
bu sabah derse girdim
aynı velet baktım gebe aglıyo, gene ip gibi yaşlar dökülüyo
--noldu
-- okula gelmek iste-miyoomm, çok sı-kıldım okul-daaannn ühühühüh
- peki napmak isityorsun
- eve gitmek ühühühüh fırık fık
- peki evde napacaksın
- ühühühüh uyu-caaaammm
-erken uyu muyor musun
- a--bimm uyut- muyoooo ühühüüh
kıyamam ya :)
iyi uykular hepiciinnizeeee
bu veletebu sana bu daa venüsüme
merhaba arkadaşlar
beni hatırlayan olur mu bilmiyorum
tatsız birşeyler yaşayıp ayrılmıştım aranızdan..ayrıldığımda sanırım bir kaç haftalık hamileydim.şu an 31 haftalık hamileyim,bir oğlum olacak,bir de kızım vardı 3 yaşımda hatırlayan varsa..geshenkcim hatırlar belki,elfida,kardelen..gece uykum bitti sayılır uyuyamıyorum ağırlıktan,nette öyle gezerken aylar sonra bir bakayım dedim kızlar napıyor diye..bir selam vereyim dedim.Allah nasip ederse nisan 15 30 arası bekliyoruz ufaklığı..hepinize sevgiler,Rabbim hepinize gönlünüzün dileğini vee hayırlısını verir.
sevgiyle ve umutla kalın..
özge
ALLAH sağlıkmla kucagına almayı nasip etsin Özge.merhaba arkadaşlar
beni hatırlayan olur mu bilmiyorum
tatsız birşeyler yaşayıp ayrılmıştım aranızdan..ayrıldığımda sanırım bir kaç haftalık hamileydim.şu an 31 haftalık hamileyim,bir oğlum olacak,bir de kızım vardı 3 yaşımda hatırlayan varsa..geshenkcim hatırlar belki,elfida,kardelen..gece uykum bitti sayılır uyuyamıyorum ağırlıktan,nette öyle gezerken aylar sonra bir bakayım dedim kızlar napıyor diye..bir selam vereyim dedim.Allah nasip ederse nisan 15 30 arası bekliyoruz ufaklığı..hepinize sevgiler,Rabbim hepinize gönlünüzün dileğini vee hayırlısını verir.
sevgiyle ve umutla kalın..
özge
ALLAH sağlıkmla kucagına almayı nasip etsin Özge.
EFEEETTT... işlere gömülmeden bi bakıvereyim dedim..sabah sabah bir elfoş gördüm sankiiiii
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
_eLfiDa_,
hakkaten ya,ne cok artmış ziyaretçi.. e haklılar tabi,görünmeden okumak gerek,hem merak edip neler yapılıp neler konuşuldugunu hem de deşifre olmamak.. Hoş doğrusu :))
GESO ışığın yanmakta..nirdesin..
ZERDAL hikaye istiyom.. dünki hikaye olmayan ama bbilgi olan üst baş örtünük şeetme konulu alıntın baya ses getirdi,yenilerini bekliyoz bööle bilgilerin
ben pat diye,pıt diye,hatta şapbadak cıkabilirim gidiyorum diyemeden...şimdiden hoşcakalın... bu beynin %8 küçülmesi cok işler acacağa benziyo başıma VENÜSSSSS
EFEEETTT... işlere gömülmeden bi bakıvereyim dedim..
cakayım selamımıu günaydınımı öyle başlayayım güne dedim :))
Selamlar GESOOM...
SELamlar 30 lu yaşların cıtır güzelleri... hepinisi öperim.. ve ben poğaca neyim yemeye giderim( Zerdalım kızıciik bana emme..zaten hep 5-10 dakka gecikiyom zerdalım ya 10-11 arası yatıyom gene uyanmıyom gene uyanamıyom napiim... ( kısma bana,yemekten cok uykuyu sefiyom deyiii
slm fıstıklarr
napıyosunuz bakalım..şimdi geçmişi okucam ama ben okuyana kadar kimse kalmaz diye yazimm dedim.:)) kaç gündür kendi başıma bir iki bişey yazıp çıkıyom sohbeti özledim..ama geçmişe dalmadan edemiycimmmm
hıı bu arada dr a gittik bebiş oğlanmış teyzeleri , önce kız dediydi kız diye sevip konuşuyoduk..çocuğa ayıp olmuşş
GÜnaydın arkdaşlar, ortalık karışmış, napalım arkdaşlar, demekki arkadaşları mennun edemedik gitmişler, bişeyde söylememişler, daha geçen haftaya kadar herkes birbiri arkasından dua okurken, hiçbir art niyet olmadan, şimdide kulisler yapılmış, hani gülmemek elde değil. Bu da hayatın gerçekleri olsa gerek, Allah herkesin yolunu açık etsin, herkesin kalbine gönlüne göre versin, yinede herkesin iyi yada hamiş haberini duyarsam sevinirim. Sonuçta ortak nokta bu, şurda bişeyler paylaşıp öğreniyoz, sanal sanalda ortam geriliyor ya ne desek boş. Herkes herkesle muhabbet etmek zorunda değil, benim yerim burası tabi. istediğim yeri ve topinki kendim seçerim. O kadar. Konuyu kapatıyorum, bende bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmak istedim. Hani hiçbirşeyden haberdar değilmişim gibi olmasın diye.
günaydın zerdal cım,evet isteyen istediği kişiyle konuşur diyo herkez ama nedense bunu düşünmedende yazılıyo baştan,madem karışılmıyo,benim yada leylanın adı karıştırılmadan edilseydi keşke sitemler,yada herkezin düşüncesi neyse öyle ifade edilseydi,şamar oğlanı olanda ben oldum arada,hayatımın en stressiz geçmesi gereken günlerinde çok güzel oldu akşamdan beri yazılanlar.GÜnaydın arkdaşlar, ortalık karışmış, napalım arkdaşlar, demekki arkadaşları mennun edemedik gitmişler, bişeyde söylememişler, daha geçen haftaya kadar herkes birbiri arkasından dua okurken, hiçbir art niyet olmadan, şimdide kulisler yapılmış, hani gülmemek elde değil. Bu da hayatın gerçekleri olsa gerek, Allah herkesin yolunu açık etsin, herkesin kalbine gönlüne göre versin, yinede herkesin iyi yada hamiş haberini duyarsam sevinirim. Sonuçta ortak nokta bu, şurda bişeyler paylaşıp öğreniyoz, sanal sanalda ortam geriliyor ya ne desek boş. Herkes herkesle muhabbet etmek zorunda değil, benim yerim burası tabi. istediğim yeri ve topinki kendim seçerim. O kadar. Konuyu kapatıyorum, bende bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmak istedim. Hani hiçbirşeyden haberdar değilmişim gibi olmasın diye.
kardelencim tugcal anne topici gelmiş yazmış hala neti bağlanmamış canım..bilgin olsun diye yazdım..sende merak etmiştin ya onu...
demin yazdım ama sen yoktun geshoş..günaydın tatlım...kardelencim sanada günaydın...
günaydın zerdal cım,evet isteyen istediği kişiyle konuşur diyo herkez ama nedense bunu düşünmedende yazılıyo baştan,madem karışılmıyo,benim yada leylanın adı karıştırılmadan edilseydi keşke sitemler,yada herkezin düşüncesi neyse öyle ifade edilseydi,şamar oğlanı olanda ben oldum arada,hayatımın en stressiz geçmesi gereken günlerinde çok güzel oldu akşamdan beri yazılanlar.
herkeze teşekkür ediyorum.
günaydın leyla cım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?