30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tamam geshoşş bu gece seninleyizz dudağın uçuklarmış bu gece ayyy Allah korusun saçmaladım yine..hadi iyi geceler canım...haber sal kızlara cuma gecesine. ya bide o geceye ziyaretçi yasağı koy geshenk sen.. rahat rahat gülüşelim...

ahandaaa tentoşşş hanım gelmişşş..naber tentoşşş..az sonra kaçarsam şaşırma kocam içerden bana böğürüyor son günlerde çok böğürgen oldu bu adam

bu sabah derse girdim
aynı velet baktım gebe aglıyo, gene ip gibi yaşlar dökülüyo

--noldu
-- okula gelmek iste-miyoomm, çok sı-kıldım okul-daaannn ühühühüh
- peki napmak isityorsun
- eve gitmek ühühühüh fırık fık
- peki evde napacaksın
- ühühühüh uyu-caaaammm
-erken uyu muyor musun
- a--bimm uyut- muyoooo ühühüüh

kıyamam ya :)

iyi uykular hepiciinnizeeee

bu velete bu sana bu daa venüsüme

ayyy canımm yaa..şimdi anasınıfından sonra adapte olamıyodur henüz ilkokula..çok oluyoo bu durumlar..benim geçen seneki öğrencilerin bir kısmı bizim okulun yanındaki ilköğretimde.aynı bahçedeyiz.bunlar her tenefüs bana geliyoo..hizmetlilerde kovuyomuş bana şikayet ediyolar :)) bunlar bahçede tenefüsteyken ben geliyom saat 12 ye doğru bunlarında son tenefüsleri o vakte geliyoo..hepsi kapıda bekliyoo koşup belime sarılıyolar 5-6 kişi belimde öyle okula kadar gidiyoz

geçenlerde de heyecanla gelmişler beni arıyolar okulda , ne var yine dedim..(şubat taili sonrası)...öğretmenim izzet sünnet oldu onu haber vermeye geldik..ama öyle bi bağırıyolar ki bişi oldu sancak herkes..hepimiz bi güldük bi güldük sonrada tebrik artık izzeti :))

bu velete bu sana bu daa venüsüme

ohhhyyyy gözüm gönlüm açıldı.. :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
beni hatırlayan olur mu bilmiyorum
tatsız birşeyler yaşayıp ayrılmıştım aranızdan..ayrıldığımda sanırım bir kaç haftalık hamileydim.şu an 31 haftalık hamileyim,bir oğlum olacak,bir de kızım vardı 3 yaşımda hatırlayan varsa..geshenkcim hatırlar belki,elfida,kardelen..gece uykum bitti sayılır uyuyamıyorum ağırlıktan,nette öyle gezerken aylar sonra bir bakayım dedim kızlar napıyor diye..bir selam vereyim dedim.Allah nasip ederse nisan 15 30 arası bekliyoruz ufaklığı..hepinize sevgiler,Rabbim hepinize gönlünüzün dileğini vee hayırlısını verir.
sevgiyle ve umutla kalın..

özge

ay özge hatırlamazmıyız seni unutmadık ama sen vefasız çıktın acık :) hoşgeldin tekrar.. hatta listede uzun süre kalmıştın sonra ben yokken düzenleyenler seni gelmediğin için belki kaldırmışlar tekrar alırız sorun değil.. iyi yaptın yaa ne güzel oldu seni tekrar görmek güzel haberini almak sabah sabah sevindim ... 31 haftalık oldun demek maşallah kız mı erkek mi?? sen biraz kiloluydun diye kalmış aklımda nasıl oldun şimdi topalacık mıı bu model geziyorsun ne mutlu yaaa darısı başımıza olsun canım.. sen böyle takıl gene biz madem uykularda terketti seni biz hep buradayız her zamanki gibi.. bekleriz.. dur bide öpeyim seni göbüşten möbişten artık arayı bu kadar açma olurmu... hızlı gonzalesimiz...

ALLAH sağlıkmla kucagına almayı nasip etsin Özge.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

_eLfiDa_,

hakkaten ya,ne cok artmış ziyaretçi.. e haklılar tabi,görünmeden okumak gerek,hem merak edip neler yapılıp neler konuşuldugunu hem de deşifre olmamak.. Hoş doğrusu :))

GESO ışığın yanmakta..nirdesin..
ZERDAL hikaye istiyom.. dünki hikaye olmayan ama bbilgi olan üst baş örtünük şeetme konulu alıntın baya ses getirdi,yenilerini bekliyoz bööle bilgilerin

ben pat diye,pıt diye,hatta şapbadak cıkabilirim gidiyorum diyemeden...şimdiden hoşcakalın... bu beynin %8 küçülmesi cok işler acacağa benziyo başıma VENÜSSSSS

sabah sabah bir elfoş gördüm sankiiiii
EFEEETTT... işlere gömülmeden bi bakıvereyim dedim..
cakayım selamımıu günaydınımı öyle başlayayım güne dedim :))
Selamlar GESOOM...
SELamlar 30 lu yaşların cıtır güzelleri... hepinisi öperim.. ve ben poğaca neyim yemeye giderim ( Zerdalım kızıciik bana emme..zaten hep 5-10 dakka gecikiyom zerdalım ya 10-11 arası yatıyom gene uyanmıyom gene uyanamıyom napiim... ( kısma bana,yemekten cok uykuyu sefiyom deyiii

küçülmez senin beynin güzel yüzlüm tatlı sözlüm bebekle paylaşınca biraz kullanım şekli değişken oldu o kaaaaaa..... canım valla içim açıldı sabahtan bide seni görünce bugün güzel geçecek bence yani güne güzel başladık.. poğaçaları ye bal kaymak olsun yarasın... ziyaret saatlerini erkene aldık gecenin yarılarına kadar devam ediyor artık :)))) hayran kitlemiz gün geçtikçe artıyor üyeden çok ziyaretçi var sabahın erken vaktinde sabah açınca bende şaşırdım senin dediğin gibi aynen katılıyorum yorumuna

zerdaldan bugün bomba gibi yazı bekliyoruz patlatacak daha alengirli bir konu olay yaratacak.. şok şok şok flaş flaş flaş.....

çıtırlar kıtırlar dipdiri yaşının mükemmeli hatunlar hepiciğinize günaydııııııııııııııııııııııııııın bendendeeeeeeeeeee elfoşuma da koccaman bir çok yorma kendini.....

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 zerdal+

günaydın zerdalcım... işlerin yoğunmu bugünde....

GÜnaydın arkdaşlar, ortalık karışmış, napalım arkdaşlar, demekki arkadaşları mennun edemedik gitmişler, bişeyde söylememişler, daha geçen haftaya kadar herkes birbiri arkasından dua okurken, hiçbir art niyet olmadan, şimdide kulisler yapılmış, hani gülmemek elde değil. Bu da hayatın gerçekleri olsa gerek, Allah herkesin yolunu açık etsin, herkesin kalbine gönlüne göre versin, yinede herkesin iyi yada hamiş haberini duyarsam sevinirim. Sonuçta ortak nokta bu, şurda bişeyler paylaşıp öğreniyoz, sanal sanalda ortam geriliyor ya ne desek boş. Herkes herkesle muhabbet etmek zorunda değil, benim yerim burası tabi. istediğim yeri ve topinki kendim seçerim. O kadar. Konuyu kapatıyorum, bende bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmak istedim. Hani hiçbirşeyden haberdar değilmişim gibi olmasın diye.

oy maşallah maşallah venüsüm yaa..okuyunca şimdi şok oldum valla..senin kız oğlan çıktı haa...hadi bakalım tekrar hayırlı olsun bitanem ya...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....özellikle bu konuda kimseye Rabbim imtihan etmesin...anne topicimizde yine bir arkadaşın detaylı usgde bebişinde anomali olduğu beyninin ve bazı organlarının gelişmediği gözlenmiş...yazdıklarını gözyaşları içinde okudum.. gece kaç defa uyudum uyandım o kadar üzülmüşüm ki...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin ya...ne kadar zor bişey...inşallah benim detaylım iyi geçer...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...12 martta hepinizin dualarını bekliyorum inşallah...

günaydın canım... elfidayla yeni bir hikaye yada yararlı bilgi vs.. işte bişiler bekliyoruz senden ama bomba olsun dün çok ses getirmiş yazın bugünkü daha bir yankılı olsun hee :81:

kardelencim tugcal anne topici gelmiş yazmış hala neti bağlanmamış canım..bilgin olsun diye yazdım..sende merak etmiştin ya onu...

demin yazdım ama sen yoktun geshoş..günaydın tatlım...kardelencim sanada günaydın...

günaydın zerdal cım,evet isteyen istediği kişiyle konuşur diyo herkez ama nedense bunu düşünmedende yazılıyo baştan,madem karışılmıyo,benim yada leylanın adı karıştırılmadan edilseydi keşke sitemler,yada herkezin düşüncesi neyse öyle ifade edilseydi,şamar oğlanı olanda ben oldum arada,hayatımın en stressiz geçmesi gereken günlerinde çok güzel oldu akşamdan beri yazılanlar.
herkeze teşekkür ediyorum.

günaydın leyla cım.

kardelencim ya strese girme Allah aşkına...evet o konuda bende sana katılıyorum..isteyen isteği yere gider deniliyor ama yinede sitemler diz boyu...ben kimseden vazgeçmek istemiyorum...hepinizin yeri ayrı hepinizi ayrı seviyorum..yani şimdi buraya gelip kimseye yazmayım mı yoksa oraya gidip kimseyi merak etmeyeyim mi...iyi kötü sanal ortam hepimiz arkadaş olduk..derdimizi paylaştık...başka topiclerde gezenlere laf yok ama kardelen ve bana gelince laf söyleniyor..bende bu duruma şaşıyorum yani...buraya gelip dostlarımı arkadaşlarımı merak eder yazarım orayıda merak eder yazarım..bu konuda sana hak veriyorum canım...kimseden vazgeçmem...madem herkes tercihini söylemiş bende yazdım...böyle biline...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…