30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yani yazmayacam diyorum illa yazma gereği duyuyorum uzadı uzadı da şu anki ruh haline veriyorum kardelen.. senin adına kim ne yazıyor ona bir bak istersen senden bahseden direk isim veren yok genel söyleniyor konu lütfen alınganlık yapma.. ben dün sana özelden yazdım defelarca uğraştım bu konunun çok dıdşında dünde demiştim ama gitmedi bekeldim gelirsin diye ışığın yanıyordu ki söyleyimde kutunu boşalt dolmuş demek için.. profiline baktım orada olduğunuzu gördüm ve öyle yazdım bu sebepsiz gidiş içinde sizler oradaydınız ben dikkat et leylaya söyledim bunu o da sende orada güzelce yorumlar yapmışsınız zaten ulak değiliz falan kimin derdi varsa kendi söylesin gibi.. ben buna alınmadım.. sen neden alınıyorsun ?? konu senin üzerine değil ben sadece dün senin adını oradasınız diye yazdım bunu dışında sana da leylaya da laf eden olmadı.. rica ediyorum dikkatli oku yazılanları...

günaydın canım... elfidayla yeni bir hikaye yada yararlı bilgi vs.. işte bişiler bekliyoruz senden ama bomba olsun dün çok ses getirmiş yazın bugünkü daha bir yankılı olsun hee :81:
Tamam tatlım, önce güzel bi hikaye bulayım, arkasında konu, bi düze çıkayım, tentoşa söyleyecemlerimi biliyom ben, elfida söylemiş zaten. Sen nasılsın canım, belin nasıl oldu. Yumurtlama ne alamde.
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 zerdal+

günaydın zerdalcım... işlerin yoğunmu bugünde....
bakalım gün içinde belli olur yoğunluk, işin ne zaman geleceği belli olmuyor bazen.
Neyse canım stres yapma sen, sende uzun süredir bu topinktesin, her iki tarafa giriyorsunuz diye söylemiş olabilir. hani düşüncelerden haberdar olunsun diye, ama size söylenen bişey yok tabi. ben şamar oğlanı olacak bi durum görmedim.

neyse arkdaşlar kapatalım bu konuyu keyfimize bakalım. haftanın son günleri yaklaşıyor. kardelen, aşılamamı oldu sana, hayırlısı olsun. Bi bebek haberi alalım ve sevinelim. Sende uzun süredir uğraşıyorsun.

nolmuş kızlar kim gitti kim ne yaptı özet verin hele oğlan uyanmadan
loveli hg tatlım...
o zaman şimdiden kolay gelsin sana zerdalım...canım kardelenin yumoş takibi vardı aşılama değil ama inşallah ondan güzel haber bekliyoruz...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...hamişlerede sağlıklı gebelik ve doğumlar versin herkese...

nolmuş kızlar kim gitti kim ne yaptı özet verin hele oğlan uyanmadan

Canım lovelim, konuya yabancı kaldın ben anlatayım sana, bazı arkdaşlarımız topink açmışlar, üstelik hiçbir açıklama yok, geshenkte bu topinkte herkes o kadar birbirine yardımcı olurken, hiçbir açıklama olmadan neden başka topink açılmış diye soruyor. Durum böyle canım. Bende seni merak ediyordum canım, kaç gündür yoksun tatlım, nasılsın, eren nasıl.

senem hoşgeldin tatlım, kızlar cevap yazmıyormuşum gibi olmasın, şimdi bi iş çıktı bitince gelirim.

canım ateş düşüktü dün sabah bu sabah hiç bakmadım :)) dün akşam karnım çok ağrıdı düzeni değişti soğandan tıkıyor iştahı ya yemek yiyemiyorum birden durup durup yiyince şişkinlik yapıyor belki anlamadım işte. belim iyi çok şükür yakı belimde hala sıcacık ooooh pek güzel :)))) senin nasıl durumlar?? bitti artık kırmızılar galiba..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cannıııımmm :13: hiç görüşemez olduk oğluş yalnızlığı sevmiyor gibi.. hep eren artık dimi .. senin dünyanın en değerli varlığı.. çok öptüm erenimi de seni dee

hııııı anladımmm neyse boşverin kızlar
valla her sabah bakıyorum erenden fırsat kaldıkça yazamadan başlıyoruz mızmızlanmaya sonra ben işe gidiyhorum genelde 10 gibi gidiyorum okula 2 gibi geliyorum yemek eren derle topla derken akşam oluyor sofrayı kur ereni besle uyut derken oluyor 23.00 bakıyorum yoksunuz çıkıyorum günüm böyle sürüyor tatlım

eren iyi çok şükür ek gıdaya başladık bir yemek yiyoruz üstümüz başımız çorba yoğurt muhallebi kaşıkla beraber ellerde ağıza girior tabii o eller her yere yetişiyor her yer batıyor komik oğlan

aynen geshenk teyzesi tek takılmayı pek sevmiyor tek olsa da illa görecek bizi yoksa feryad figan
hep eren valla ben de onsuz yapamıyorum aslında hep yanımda olsun istiyorum
biz de seniii kocamnnnnnnn öptikkk güzel teyzeeeeeee

günayyyydınnnnnnn şekercikler okul gitmeden bi bakıverem dedim dişimin arasına ya da etine çekirdek kabuğu girmiş çıkmıyo bi türlü çok acıyoo dişimm :78: yemez olaydım çekürdeğüü

bu ziyaretçiler hakkındaki yorumun için bu da ziyaretçilere

sağol leylacım oğlanmış bakalım..senin buse ye talip oluruz belkimm
ya sen böyle dedikçe çok korkuyorum detaylı ultrasondon..aslında ben bugünlerde çok şükür rahatlamıştım..hep korku vardı baştan beri içimde dün 3 lü yaptırdık ama içim rahattı yani..inş güzel bi sonuç gelir haftaya..ama bunu okuyunca kalbim birden bi tuhaf oldu.. detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ? senin 12 martta demek.inş güzel çıkar.Allah ım her isteyene bebek versin , ama sağlıklı ve hayırlısını versin inş...

neyse fıstıklar ben çıkıyommm..görüşürüz..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

loveliiiiiiiii naber şekerr..

Son düzenleme:
elfida beynin % 8 küçülmesini sakın eşine aileye falan deme..dalga geçerler..ben önce eşime dedim çok güldü , sonra da şaka tabiki dedim bu kadar saçma bişeye inanacakmısın bakalım dedim :44: böyle kaldıı

ben geshenkin bakış açısına da hayran kaldım açıkcası "bebekle paylaşınca biraz kullanım şekli değişken oldu o kaaaaaa "

geshenkkk yerimm ben seniii :86:

kızım çekürdeğü nassı yedün üle çok acır o diş etide mübarek ay canın yanıyo ama komik geldi :))))) tuzlu bişi yeme yakar... bende elfoşun yorumuna kupa kaldırayım dur oleeeeeeeeyyyyyyyyy... hadi gene gel venüsüm.. belindekilerle sarmaş dolaş girersin yine sınıfına o belindeki bücürükleri benim için öp bugün emi

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

venus43,GESHENK+,

bunu eklemeden çıkamiycimmmmmm

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

1. GESHENK
2. venus43+

ziyaretler full devammmm ye beni venüs ye beni yeeeeeeeeee :86: çekirdek kesmedi benide yiyecek huh huuuuuu... obur hatun topalak hatun şikoooooooooooo :76:

taliplerimiz artıyor bakalım..değerlendireceğizzzz canım kız evi naz evi demişler....heheheheh sorma ya bende bu detaylıdan tırsmaya başladım...evde bile eşim artık konuya açmaya kalksam kapatıyor hemen..moralini bozma diyor...valla artık bu kötü haberler yüzünden anne topicine korkarak giriyorum venüsüm ya...inşallah bizim meleklerimizin sağlık haberlerini alacaz canım...duayı eksik etmeyelim...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
LeYLa_21

hay maşallah...

25 inden beri çok olmamış mı.. hamile olmayasın??

çok ama ben ayın 12 sinde başlayan ve kistlerimi eriyerek attığım bir kanama gördüm.yani doktor söyledi kistin eridiğini.inşallah dediğin gibi hamileyimdir.ama dayanamıycam yarıma kadar olmazsam test yapıcam yarın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…