günaydın zerdal cım,evet isteyen istediği kişiyle konuşur diyo herkez ama nedense bunu düşünmedende yazılıyo baştan,madem karışılmıyo,benim yada leylanın adı karıştırılmadan edilseydi keşke sitemler,yada herkezin düşüncesi neyse öyle ifade edilseydi,şamar oğlanı olanda ben oldum arada,hayatımın en stressiz geçmesi gereken günlerinde çok güzel oldu akşamdan beri yazılanlar.
herkeze teşekkür ediyorum.
Tamam tatlım, önce güzel bi hikaye bulayım, arkasında konu, bi düze çıkayım, tentoşa söyleyecemlerimi biliyom ben, elfida söylemiş zaten. Sen nasılsın canım, belin nasıl oldu. Yumurtlama ne alamde.günaydın canım... elfidayla yeni bir hikaye yada yararlı bilgi vs.. işte bişiler bekliyoruz senden ama bomba olsun dün çok ses getirmiş yazın bugünkü daha bir yankılı olsun hee :81:
bakalım gün içinde belli olur yoğunluk, işin ne zaman geleceği belli olmuyor bazen.Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 zerdal+
günaydın zerdalcım...işlerin yoğunmu bugünde....
Neyse canım stres yapma sen, sende uzun süredir bu topinktesin, her iki tarafa giriyorsunuz diye söylemiş olabilir. hani düşüncelerden haberdar olunsun diye, ama size söylenen bişey yok tabi. ben şamar oğlanı olacak bi durum görmedim.günaydın zerdal cım,evet isteyen istediği kişiyle konuşur diyo herkez ama nedense bunu düşünmedende yazılıyo baştan,madem karışılmıyo,benim yada leylanın adı karıştırılmadan edilseydi keşke sitemler,yada herkezin düşüncesi neyse öyle ifade edilseydi,şamar oğlanı olanda ben oldum arada,hayatımın en stressiz geçmesi gereken günlerinde çok güzel oldu akşamdan beri yazılanlar.
herkeze teşekkür ediyorum.
loveli hg tatlım...nolmuş kızlar kim gitti kim ne yaptı özet verin hele oğlan uyanmadan
o zaman şimdiden kolay gelsin sana zerdalım...canım kardelenin yumoş takibi vardı aşılama değil ama inşallah ondan güzel haber bekliyoruz...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...hamişlerede sağlıklı gebelik ve doğumlar versin herkese...Tamam tatlım, önce güzel bi hikaye bulayım, arkasında konu, bi düze çıkayım, tentoşa söyleyecemlerimi biliyom ben, elfida söylemiş zaten. Sen nasılsın canım, belin nasıl oldu. Yumurtlama ne alamde.
bakalım gün içinde belli olur yoğunluk, işin ne zaman geleceği belli olmuyor bazen.
Neyse canım stres yapma sen, sende uzun süredir bu topinktesin, her iki tarafa giriyorsunuz diye söylemiş olabilir. hani düşüncelerden haberdar olunsun diye, ama size söylenen bişey yok tabi. ben şamar oğlanı olacak bi durum görmedim.
neyse arkdaşlar kapatalım bu konuyu keyfimize bakalım. haftanın son günleri yaklaşıyor. kardelen, aşılamamı oldu sana, hayırlısı olsun. Bi bebek haberi alalım ve sevinelim. Sende uzun süredir uğraşıyorsun.
nolmuş kızlar kim gitti kim ne yaptı özet verin hele oğlan uyanmadan
Tamam tatlım, önce güzel bi hikaye bulayım, arkasında konu, bi düze çıkayım, tentoşa söyleyecemlerimi biliyom ben, elfida söylemiş zaten. Sen nasılsın canım, belin nasıl oldu. Yumurtlama ne alamde.
bakalım gün içinde belli olur yoğunluk, işin ne zaman geleceği belli olmuyor bazen.
Neyse canım stres yapma sen, sende uzun süredir bu topinktesin, her iki tarafa giriyorsunuz diye söylemiş olabilir. hani düşüncelerden haberdar olunsun diye, ama size söylenen bişey yok tabi. ben şamar oğlanı olacak bi durum görmedim.
neyse arkdaşlar kapatalım bu konuyu keyfimize bakalım. haftanın son günleri yaklaşıyor. kardelen, aşılamamı oldu sana, hayırlısı olsun. Bi bebek haberi alalım ve sevinelim. Sende uzun süredir uğraşıyorsun.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım lovelim, konuya yabancı kaldın ben anlatayım sana, bazı arkdaşlarımız topink açmışlar, üstelik hiçbir açıklama yok, geshenkte bu topinkte herkes o kadar birbirine yardımcı olurken, hiçbir açıklama olmadan neden başka topink açılmış diye soruyor. Durum böyle canım. Bende seni merak ediyordum canım, kaç gündür yoksun tatlım, nasılsın, eren nasıl.
canım ateş düşüktü dün sabah bu sabah hiç bakmadım :)) dün akşam karnım çok ağrıdı düzeni değişti soğandan tıkıyor iştahı ya yemek yiyemiyorum birden durup durup yiyince şişkinlik yapıyor belki anlamadım işte. belim iyi çok şükür yakı belimde hala sıcacık ooooh pek güzel :)))) senin nasıl durumlar?? bitti artık kırmızılar galiba..
cannıııımmm :13: hiç görüşemez olduk oğluş yalnızlığı sevmiyor gibi.. hep eren artık dimi .. senin dünyanın en değerli varlığı.. çok öptüm erenimi de seni dee
hoşbuldukkkkk canımmmmmm
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
_eLfiDa_,
hakkaten ya,ne cok artmış ziyaretçi.. e haklılar tabi,görünmeden okumak gerek,hem merak edip neler yapılıp neler konuşuldugunu hem de deşifre olmamak.. Hoş doğrusu :))
... bu beynin %8 küçülmesi cok işler acacağa benziyo başıma VENÜSSSSS
oy maşallah maşallah venüsüm yaa..okuyunca şimdi şok oldum valla..senin kız oğlan çıktı haa...hadi bakalım tekrar hayırlı olsun bitanem ya...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....özellikle bu konuda kimseye Rabbim imtihan etmesin...anne topicimizde yine bir arkadaşın detaylı usgde bebişinde anomali olduğu beyninin ve bazı organlarının gelişmediği gözlenmiş...yazdıklarını gözyaşları içinde okudum..gece kaç defa uyudum uyandım o kadar üzülmüşüm ki...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin ya...ne kadar zor bişey...inşallah benim detaylım iyi geçer...dualarınızı eksik etmeyin canlarım...12 martta hepinizin dualarını bekliyorum inşallah...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günayyyydınnnnnnn şekerciklerokul gitmeden bi bakıverem dedim dişimin arasına ya da etine çekirdek kabuğu girmiş çıkmıyo bi türlü çok acıyoo dişimm :78: yemez olaydım çekürdeğüü
bu ziyaretçiler hakkındaki yorumun içinbu da ziyaretçilere
sağol leylacım oğlanmış bakalım..senin buse ye talip oluruz belkimm
ya sen böyle dedikçe çok korkuyorum detaylı ultrasondon..aslında ben bugünlerde çok şükür rahatlamıştım..hep korku vardı baştan beri içimde dün 3 lü yaptırdık ama içim rahattı yani..inş güzel bi sonuç gelir haftaya..ama bunu okuyunca kalbim birden bi tuhaf oldu..detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ? senin 12 martta demek.inş güzel çıkar.Allah ım her isteyene bebek versin , ama sağlıklı ve hayırlısını versin inş...
neyse fıstıklar ben çıkıyommm..görüşürüz..
günayyyydınnnnnnn şekerciklerokul gitmeden bi bakıverem dedim dişimin arasına ya da etine çekirdek kabuğu girmiş çıkmıyo bi türlü çok acıyoo dişimm :78: yemez olaydım çekürdeğüü
bu ziyaretçiler hakkındaki yorumun içinbu da ziyaretçilere
sağol leylacım oğlanmış bakalım..senin buse ye talip oluruz belkimm
ya sen böyle dedikçe çok korkuyorum detaylı ultrasondon..aslında ben bugünlerde çok şükür rahatlamıştım..hep korku vardı baştan beri içimde dün 3 lü yaptırdık ama içim rahattı yani..inş güzel bi sonuç gelir haftaya..ama bunu okuyunca kalbim birden bi tuhaf oldu..detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor ? senin 12 martta demek.inş güzel çıkar.Allah ım her isteyene bebek versin , ama sağlıklı ve hayırlısını versin inş...
neyse fıstıklar ben çıkıyommm..görüşürüz..
loveliiiiiiiii naber şekerr..
25 inden beri çok olmamış mı.. hamile olmayasın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?