30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çok ama ben ayın 12 sinde başlayan ve kitlerimi eriyerek attığım bir kanama gördüm.inşallah dediğin gibi hamileyimdir.ama dayanamıycam yarıma kadar olmazsam test yapıcam yarın

canım test yaptır artık epey gün geçti.. inşallah güzel heberle gelirsin.. nasıl kitlerini eriyerek attın bundan anlayamadım biraz açabilirmisin???

Leyla ya..kaçıncı hafta bu deiklerin yapılıyor..
ben ne zaman yaptırcam? renkli usg-2 li tast 3lü test ne demek?
hangisinde bellioluyor bu kötü şeyler ((

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
LeYLa_21

hay maşallah...
aha rekor... "asla yanlız dğeilsinzi" "maskeli beşler 30 lu yaşlarr""

yimeği midem galdırmiyciikk.. gitmedism bende..burda oturup siizinle didişiiym didim emme herkeşler yimege mi gitmiş sankimm..
GESOOO... sen yakıyı cıkarmadın mı hala..ateşli hatun olcam deyimi dah atutuyon,cıkması gerekli dğeilmi artık??

Savaşın en kanlı günlerinden biri. Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar. Asker teğmene koştu: - Teğmenim, fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim? "Delirdin mi?" der gibi baktı teğmen.

-Gitmeye değer mi? Arkadaşın delik deşik olmuş. Büyük olasılıkla ölmüştür bile. Kendi hayatini da tehlikeye atma. Asker ısrar etti.

Teğmen: - Peki, dedi. Git o zaman. İnanılır gibi değildi. Asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı. Onu sırtına aldı koşa koşa döndü. Birlikte siperin içine yuvarlandılar.

Teğmen, kanlar içindeki askeri muayene etti. Sonra onu sipere taşıyan arkadaşına döndü:

- Sana hayatını tehlikeye atmana değmez, demiştim. Bak haklı çıktım. Bu zaten ölmüş.

- Değdi teğmenim, dedi asker hıçkırarak. Gene de değdi, çünkü yanına ulaştığımda henüz sağdı. Onun son sözlerini duymak dünyaya bedeldi benim için.

"Geleceğini biliyordum Jim, diyordu arkadaşım... Geleceğini biliyordum!.."

Zerdal bunu bi tv dizisinde canlandırmışları..gözüm dolmuştu hakkaten ya (
bi de şu va rbuna benzeyen..ama hüzünlü dğeilde sevgi dolu bi hikaye ..du bulursam bide ben kopyalayayım..ama sanırım sen onuda koymuştun buraya.. hani karısı alzeimer hastası da adam her gün gidiyor hastaneye..diyolar karın seni tanımıyor neden acele ediyorsun..adam diyor ya "olsun ben unutmaıdm ki onu" falan ....

ayhhh.. biz ölürkende bu derece sadık arkadaşlarımız olacakmı acaba..etrafımızdakiler ne kadar seviyorb izi acepp...

ya da eşimiz hastalıkta,ölümde en kötü günde yanımızda olacak mı acaba? şimdi her sey iyide ya ilerde??

hoooff hooofff

Kızlar nedense bi yoğunluk var bende cevap yazmayada fırsat bulamıyorum. elfida ne zamandır halini hatırını soramıyorum.

Geshekciğim canım benim sen yemeğe gitmiyon mu? iyi beslende yumoşlara yarasın.

venus oğlun olacak ha, iyi canım hayırlısı.

elfida yayınla tabi, ben seviyorum özlü, sözleri, hikayeleri alıntıları. Yani bildiğimz şeyler ama hatırlamakta fayda var.

Hadi hayırlısı ne diyelim, mesajlarını görüyorum ama cevap yazmak kısmet olmadı, hoş geldin aramıza.

Arkadaşına geçmiş olsun, aminio sentez falan yaptırdılarmı. Şimdiye kadar farkedilmemiş mi acaba, işte, ilene ve yerine göre değişiyor.

çok güzellll.....

dimi yaaa... dostluk .. eş olmak... can olmak.... harika bir şey..

şekerleeeerrrrr selammmmmmm

telaşe müdürü geldin gidiyorum dersin sen şimdi

yedim bile :))) hızlı hatunum yav sen git ye hadi afiyet olsun..

elfida tahlillerini güzel güzel yaptır. 12 haftada 2 li taramayla başlarsın, 16 haftada 3 lü tarama, anomali bi durum varsa, taramalarda gösteriyor kendini. Ama önemli olan ayrıntılı usg, taramalarda yanılma payı oluyor. Ama ayrıntılı ultrasyonda herşey meydana çıkıyor. Benim tavsiyem bebek biraz büyüyünce, iyi güvenebilceğin, 3 boyutlu renkli ultrasyonlar var, Onlara 1 kere olsun girmen. inşallah güzelce ilerler canım.Bi sıkıntı çıkmaz.

yedim bile :))) hızlı hatunum yav sen git ye hadi afiyet olsun..

Bende yedim, öğle arası 2 yazışıyom, birazdan iş yoğunluğum artacak. geshenk canım, dua listesini sen tutarmısın canım. ben yoğunluktan çok ilgilenemiyorum. Hem yasinede başlayalım olmazsa, burda okumazsak sonra aklımıza gelip okuyamıyoruz. hani ödev iyi oluyor. Güzel bi dua listesi oluşturup, okuyalım tatlım. Ya da karışıklık olmasın diye, her hafta farklı bi dua belirleyelim.

telaşe müdürü geldin gidiyorum dersin sen şimdi ..

aşkkk olsun yaneeeeee

ahhh gesooo sorma derdimi, evdeyim şimdi yemek yemiyorumda size yazıyorum bak ne kadar çok seviyorum burayı
işyerinde net sabahları olmayacak, öğle araları ve mesai bitimine yarım saat kala, personel banka,ünv,hastane vs gibi netten yapması gereken işleri yapsın diye bu saatlerde açık tutuyoruz dediler, onun dışında yok, çünkü çalışılmıyormuş da çok ayıp ya sanki işleri başkası yapıyor da biz sadece nette oyalanıyoruz gibi
bende işte o aralarda sizin hızınıza yetişmeye çaılşacağım :76::76::76:

canım en sonki liste nerdeydi acaba bulayım madem okuyalım ya bu cuma çılgına okusak ne dersiniz? doğuma yakın gene okuruz biraz tansiyonu yüksek çıkıyordu son günlerde .. sonra sırayla okuyalım işte kimdeyse sıra.. isteyen yeni şeyler ekleyebilir okuyabileceğimiz gibi...

bideeee bu cuma gecesi muhabbete çağırıyorum herkesi venüz dün geceden dedi içinde kalıyormuş eski muhabbetleri özlemiş illa muhabbet iatermiş :)))))) haber salarım demiştim salıyorum işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duyuuuuuuuunnnn

aaaaaaaaaaaaa bunlarda artık amaaaaaaa.. sinir şeyler.. aslında bizde de her yer engelli bunu keşfedip kısıtlamasalar bari diyorum artık... olsun nanelim akşamları konuşuruz inşallah artık.. zerdalım gelemiyor o zamanda işte.. buluruz bir hal çare sen geldiğinde mesajını bırak git biz sana döneriz iletişim bir şekilde sürer.. karnını doyur aç kalma kısss... afiyet olsun yarasın...

ya BENİM iiy bi hastane ya da dr. bulmam gerek artık di mi..
bi arastırayım bari..ben hiç bilmiyroum bak bunları
2li test dediğin ne ki kandan mı bakılıyor ultrasonla mı??

ya BENİM iiy bi hastane ya da dr. bulmam gerek artık di mi..
bi arastırayım bari..ben hiç bilmiyroum bak bunları
2li test dediğin ne ki kandan mı bakılıyor ultrasonla mı??

sana işlemi yapan ekip bunları söylemedimi?? kontrole gidiyorsun sonuçta dimi?? zamanı gelince derler onlar...

sana işlemi yapan ekip bunları söylemedimi?? kontrole gidiyorsun sonuçta dimi?? zamanı gelince derler onlar...
bıraktı hastane beni.. kalp atışını duyunca postalıyolarmış bizi meger..memnundum aslında ordan ama...kendine iyi bi doktor ya da özel hastane bul,istersen burdada devam edebilirsin deidler..ama ben sanmıyoruom o kalabalıkta devam edebilcegimi..zaten hafta çi izin almam zor oluyor..ben özel hastane bakayım bari kendime..sgk anlaşmalı iyi bi hastane ve iyi bi doktor bulsam da tam da süper olar..
hadi bakalım akşamları evde bu işe yoğunlaşmaca..

haa ben yarın aşkama geliremm.. tosbik bugun gündüzcü..yarın gececii..sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…