bıraktı hastane beni.. kalp atışını duyunca postalıyolarmış bizi meger..memnundum aslında ordan ama...kendine iyi bi doktor ya da özel hastane bul,istersen burdada devam edebilirsin deidler..ama ben sanmıyoruom o kalabalıkta devam edebilcegimi..zaten hafta çi izin almam zor oluyor..ben özel hastane bakayım bari kendime..sgk anlaşmalı iyi bi hastane ve iyi bi doktor bulsam da tam da süper olar..
hadi bakalım akşamları evde bu işe yoğunlaşmaca..
haa ben yarın aşkama geliremm.. tosbik bugun gündüzcü..yarın gececii..sizinleyim
geshenkkkkkk bebekimmmmmm naberrrrr
Demek haber salıyorsunuz 4 bir tarafa, olsun be canım. Arada benide anarsınız. tentoşun akşamki yazdıklarını okudum bi dünya güldüm hala cevap yazamadım. hatun yorgan yerde değil, üstünde olcek, tımam mı?canım en sonki liste nerdeydi acaba bulayım madem okuyalım ya bu cuma çılgına okusak ne dersiniz? doğuma yakın gene okuruz biraz tansiyonu yüksek çıkıyordu son günlerde .. sonra sırayla okuyalım işte kimdeyse sıra.. isteyen yeni şeyler ekleyebilir okuyabileceğimiz gibi...
bideeee bu cuma gecesi muhabbete çağırıyorum herkesi venüz dün geceden dedi içinde kalıyormuş eski muhabbetleri özlemiş illa muhabbet iatermiş :)))))) haber salarım demiştim salıyorum işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duyuuuuuuuunnnn
aaaaaaaaaaaaa bunlarda artık amaaaaaaa.. sinir şeyler.. aslında bizde de her yer engelli bunu keşfedip kısıtlamasalar bari diyorum artık... olsun nanelim akşamları konuşuruz inşallah artık.. zerdalım gelemiyor o zamanda işte.. buluruz bir hal çare sen geldiğinde mesajını bırak git biz sana döneriz iletişim bir şekilde sürer..karnını doyur aç kalma kısss... afiyet olsun yarasın...
araştır tabi tatlım, doktorun söylüyor, kanda ve ultrasyonda bakılıyor 2 li taramaya.ya BENİM iiy bi hastane ya da dr. bulmam gerek artık di mi..
bi arastırayım bari..ben hiç bilmiyroum bak bunları
2li test dediğin ne ki kandan mı bakılıyor ultrasonla mı??
geshenkkkkkk bebekimmmmmm naberrrrr
zerdalllll fıstıkkkkk nabeeerrrrr
canım benim 2li tarama yapmadı doktor onda ense kalınlığına falan bakılıyormuş..doktora sordum son gidişimde neden yapmadın diye oda usg de ense kalınlığı normaldi gerek görmedim dedi...3lü teste gelince oda zerdalın dediği gibi yaşa bağlı olarak yapılan bir test canım...bebekte down sendromuna falan bakıyorlar...17 haftadan sonra bakıyorlar...doktoruna bağlı yani...en önemliside detaylı usg..inşallah hepimizinki temiz çıkar tatlım...Leyla ya..kaçıncı hafta bu deiklerin yapılıyor..
ben ne zaman yaptırcam? renkli usg-2 li tast 3lü test ne demek?
hangisinde bellioluyor bu kötü şeyler((
aha rekor... "asla yanlız dğeilsinzi" "maskeli beşler 30 lu yaşlarr""
yimeği midem galdırmiyciikk.. gitmedism bende..burda oturup siizinle didişiiym didim emme herkeşler yimege mi gitmiş sankimm..
GESOOO... sen yakıyı cıkarmadın mı hala..ateşli hatun olcam deyimi dah atutuyon,cıkması gerekli dğeilmi artık??
saol zerdalcım iyi dileklerin için...amniyosentezi bebeği almadan önce yapacaklarmış..bu arkadaşım ilk bebeğinide bu şekilde kaybetmiş..genetik açıdan kızı incelemeye alacaklarmış..16 haftadan sonra bebişleri gelişmiyormuş..ne zor ya..Allah düşmanımın başına bile vermesin...Arkadaşına geçmiş olsun, aminio sentez falan yaptırdılarmı. Şimdiye kadar farkedilmemiş mi acaba, işte, ilene ve yerine göre değişiyor.
iyidir nanelim soğan suyu ile geçen günlerimde mutluyum.. arada ağrılıyım...yakım duruyor sıcacık bu gece çıkar diye düşünüyorum kendi atıyormuş ya zaten bugün artık 3. gün çıkar herhalde kendi... sen yedinmi mamaları????? nanelim bu soğan suyu sende şişkinlik yapmışmıydı özellikle bişi yedikten sonra ani sancı şiişme gibi?? bende öyle yoğun akıntı yok aslında nerdeyse hiç yok azızık yumurta akıntısı gibi geldi yumurtladım sandım test yok daha değil dedi :)) sonra sabahları ateşim hep düşük felan filan.. ne iş ???? anlat bakalım bayan tecrübe :) vaktin varsa tabi...
ne çok soru sormuşsun bebekim öyleeee
valla bende hep şişkinlik olur, oburum tekiyim ben sürekli yerim, sonra da şişerim işte
ağrılarım ve ara kanamalarım oluyordu, akıntıyı bilemedim şimdi, aradan epeyce zaman geçince, sen devam et yine de, inşaallah sonucu güzel olur
leylooşşşşş naber annecikkkk
ne çok soru sormuşsun bebekim öyleeee
valla bende hep şişkinlik olur, oburum tekiyim ben sürekli yerim, sonra da şişerim işte
ağrılarım ve ara kanamalarım oluyordu, akıntıyı bilemedim şimdi, aradan epeyce zaman geçince, sen devam et yine de, inşaallah sonucu güzel olur
leylooşşşşş naber annecikkkk
selamlarrr,,,
leyloş naber canım, iadei ziyarete geldim.
nanelişeker avatarına bayıldım, yürütebilirmiyim
zeloş yok sanırım şuan..
selamlarrr,,,
leyloş naber canım, iadei ziyarete geldim.
nanelişeker avatarına bayıldım, yürütebilirmiyim
zeloş yok sanırım şuan..
canlar hepinizi öpüyorumben kaçar gelirim inşaallah 16,30 da
olmaz o benimmmmmmmm
ama bi öpücük verirsen düşünebilirim :78:
oooooooo hemşom hg sefa geldin...ne iyi ettin tatlım ya...nasılsın şekerim...?
bu gidişin için avatarına talip olduğumdan değil yani :))
aa sende mi talipsinnartık başlık parasıda ister bizden aynı topikte aynından iki tane olsa karıştırır arkadaşlarınız ben dışardanım en iisi ben aliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?