30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yarın gece için haber çok güzel ama şu postalama işi ne biçim işmiş hep böyle mi oluyor acaba tüpçüler yaaaa... ben hani o evreye gelmediğim için hiç haberim yok bundan.. iyi bir doktor bulup durumunu anlat yani tüp ile olduğunu falan... o testelerde çok takılma sen her şey yolunda gidiyor sorun falan yok sana moralde verecek güler yüzlü anlayan dinleyen bir doktor tercih et elfoşum...

geshenkkkkkk bebekimmmmmm naberrrrr

iyidir nanelim soğan suyu ile geçen günlerimde mutluyum.. arada ağrılıyım...yakım duruyor sıcacık bu gece çıkar diye düşünüyorum kendi atıyormuş ya zaten bugün artık 3. gün çıkar herhalde kendi... sen yedinmi mamaları????? nanelim bu soğan suyu sende şişkinlik yapmışmıydı özellikle bişi yedikten sonra ani sancı şiişme gibi?? bende öyle yoğun akıntı yok aslında nerdeyse hiç yok azızık yumurta akıntısı gibi geldi yumurtladım sandım test yok daha değil dedi :)) sonra sabahları ateşim hep düşük felan filan.. ne iş ???? anlat bakalım bayan tecrübe :) vaktin varsa tabi...

Demek haber salıyorsunuz 4 bir tarafa, olsun be canım. Arada benide anarsınız. tentoşun akşamki yazdıklarını okudum bi dünya güldüm hala cevap yazamadım. hatun yorgan yerde değil, üstünde olcek, tımam mı?
tamam tatlım, çılgına, elfidaya, venuse, belenaya, yeni gelenlere ayrıca aramızdan tekrar okunmasını isteyenlere okuyalım. banada tekrar okuyalım tatlım.
ya BENİM iiy bi hastane ya da dr. bulmam gerek artık di mi..
bi arastırayım bari..ben hiç bilmiyroum bak bunları
2li test dediğin ne ki kandan mı bakılıyor ultrasonla mı??
araştır tabi tatlım, doktorun söylüyor, kanda ve ultrasyonda bakılıyor 2 li taramaya.
geshenkkkkkk bebekimmmmmm naberrrrr

naber nanelim. iyice kısıtladılar sizi, hangi kurum bu ya, diyorum nazi kampı.

Son düzenleme:
canım benim 2li tarama yapmadı doktor onda ense kalınlığına falan bakılıyormuş..doktora sordum son gidişimde neden yapmadın diye oda usg de ense kalınlığı normaldi gerek görmedim dedi...3lü teste gelince oda zerdalın dediği gibi yaşa bağlı olarak yapılan bir test canım...bebekte down sendromuna falan bakıyorlar...17 haftadan sonra bakıyorlar...doktoruna bağlı yani...en önemliside detaylı usg..inşallah hepimizinki temiz çıkar tatlım...
Arkadaşına geçmiş olsun, aminio sentez falan yaptırdılarmı. Şimdiye kadar farkedilmemiş mi acaba, işte, ilene ve yerine göre değişiyor.
saol zerdalcım iyi dileklerin için...amniyosentezi bebeği almadan önce yapacaklarmış..bu arkadaşım ilk bebeğinide bu şekilde kaybetmiş..genetik açıdan kızı incelemeye alacaklarmış..16 haftadan sonra bebişleri gelişmiyormuş..ne zor ya..Allah düşmanımın başına bile vermesin...

ne çok soru sormuşsun bebekim öyleeee
valla bende hep şişkinlik olur, oburum tekiyim ben sürekli yerim, sonra da şişerim işte
ağrılarım ve ara kanamalarım oluyordu, akıntıyı bilemedim şimdi, aradan epeyce zaman geçince, sen devam et yine de, inşaallah sonucu güzel olur

leylooşşşşş naber annecikkkk

saol semacım...iyilik tatlım ya...senden naber...?yine yoğunmusun nanelişekerim benim...

çok mu sormuşum :78: :26:

selamlarrr,,,
leyloş naber canım, iadei ziyarete geldim.
nanelişeker avatarına bayıldım, yürütebilirmiyim
zeloş yok sanırım şuan..

selamlarrr,,,
leyloş naber canım, iadei ziyarete geldim.
nanelişeker avatarına bayıldım, yürütebilirmiyim
zeloş yok sanırım şuan..

oooooooo hemşom hg sefa geldin...ne iyi ettin tatlım ya...nasılsın şekerim...?

aa sende mi talipsinn artık başlık parasıda ister bizden aynı topikte aynından iki tane olsa karıştırır arkadaşlarınız ben dışardanım en iisi ben aliiim

al senin olsun ben zaten istemedim kevok :)) öpücüğü veda busesi olarak attım gidiyordu ya hani.. anladın çok sevimli ama o civciv benimde hoşuma gidiyor... sen gelincede bakarız dansına al sen veriyorsa al :)) paraya dökmeden işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…