30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlar bizim genelde akşamları giren kaderiye vardı, bugünlerde göremiyorum nerdeki.

geçen akşam gelmişti eşinin kuzeni onlarda kalıyormuş nişanlısı askere gitmiş biraz bu durumdan dolayı sıkıntılıymış elfida ile konuşmuşlardı sanırım bende sonra okumuştum..

çılgın için ayetel kürsi listesi

GESHENK..................... 50
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??

okumak isteyenler söylesin..

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi,sara, ayşegül, metuka, kaderiye, aylin, zerdal,leyla,elfida,kardelen....... bu şekilde okunmuş sanırım....

baştan yine başlayabiliriz tekrar okunabilir.... duanın zararı yok sonuçta..

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı ne diyelim, mesajlarını görüyorum ama cevap yazmak kısmet olmadı, hoş geldin aramıza.

teşekkür ederim canım uzun süredir takip ediyorum ama benim içinde yazmak bu son günlerde nasipmiş.test yapmayı düşünmek bile çarpıntı yapıyor bende çok istiyorum anne olmayı lütfen dua edin

canım test yaptır artık epey gün geçti.. inşallah güzel heberle gelirsin.. nasıl kitlerini eriyerek attın bundan anlayamadım biraz açabilirmisin???

eşime söyledim işten gelirken alacak testi ama biliyorum huyumu negatif olursa oturur sabaha kadar ağlarım dua edin bana sizlerde.canım eriterek attım derken yanlış ifade etmişim. benim adetimayın 4 ünde bitmişti sonra tekrar 12 sinde kahverengi lekeler geldi 4 gün devam etti ve kanamaya dönüştü bu lekeler 4 günde kanamam oldu.kanama olunca doktora gittim korktum birşey oldu diye çünkü ilk defa başıma geldi böyle bişey.doktorumda kistlerin eridiğini ve kanla onları attığımı söyledi.

teşekkür ederim canım uzun süredir takip ediyorum ama benim içinde yazmak bu son günlerde nasipmiş.test yapmayı düşünmek bile çarpıntı yapıyor bende çok istiyorum anne olmayı lütfen dua edin

inşallah olursun canım bu kadar heyecan yapma hayırlısı olsun her şey olacağına varıyor biz ne desekte ne yapsakta.. sabırla sakince hayal kırıklığı yaşamayacak gibi bekle ve yarın yaptır istersen testini hani başka şey olmasın kaç gün geçmiş oldu 6 günnü??

geçen akşam gelmişti eşinin kuzeni onlarda kalıyormuş nişanlısı askere gitmiş biraz bu durumdan dolayı sıkıntılıymış elfida ile konuşmuşlardı sanırım bende sonra okumuştum..
hıııı. Geshenk, ben daha tam dua okuyamıyorum. ancak cuma akşamı okuyabilirim. banda 20 tane yaz canım.
yorgunummmmmmmmmmmm
Bizim arkdaşlarda hep bahsediyorlar, bayanlar uyuyamamaktan şikayetçi. valla zor, ama o bebekte anneye muhtaç, mecbur kalkıp bakacaksın. Kolay gele.
hayırlısı canım, tedavi falan gördün mü? Biraz durumundan bahsedermisin.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

1. GESHENK
2. loveli+
3. zerdal+

fifty fifty

beni de yazınnnnn 10 tane ye bi de oğluma okuyorum ben

istersen senin oğluna da okuruz sıra tamamlanınca lovelim.. nolcak yani doğsunlar diye başladık vakti zamanında şimdi de sağlıklı olsunlar diye okuruz.. hem ayetel kürsi kaza beladan da korur erenimize okurus yeğenlerimize devam bööyle gider bu iş anadan oğula,kıza

çılgın için ayetel kürsi listesi

GESHENK..................... 50
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10

etti 180..

okumak isteyenler söylesin..

baştan yine başlayabiliriz tekrar okunabilir....
303 olacaktı değilmi zerdalcım?

peki böyle gecikmeler oluyormuydu önceki aylarda?

canım eşim getirdi yaptım testi ama malesef yine negatif.yine tüm umitlerim boşa gitti.benim hiç böyle olmamışti adetim hep diğer aydan iki gün önce olur gününü şaşırmaz.7 ay önca laporoskopi oldum ben buradan okuyorum bazı arkadaşlar laparoskopiden sonra adet düzensizliği aşamış bende hiç olmamıştı. çok moralim bozuldu

ayy ne güzelllll tüm bebişlere okuruz en son önce size okuyalım sonra bebşlere

313 olacam tatlım.
ayy ne güzelllll tüm bebişlere okuruz en son önce size okuyalım sonra bebşlere
okuruz canım, ne güzel, ben seviyorum böyle okumayı.

Hayırlısı canım, üzülme, ama neden böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…