Kızlar bizim genelde akşamları giren kaderiye vardı, bugünlerde göremiyorum nerdeki.
Hadi hayırlısı ne diyelim, mesajlarını görüyorum ama cevap yazmak kısmet olmadı, hoş geldin aramıza.
yorgunummmmmmmmmmmm
canım test yaptır artık epey gün geçti.. inşallah güzel heberle gelirsin.. nasıl kitlerini eriyerek attın bundan anlayamadım biraz açabilirmisin???
teşekkür ederim canım uzun süredir takip ediyorum ama benim içinde yazmak bu son günlerde nasipmiş.test yapmayı düşünmek bile çarpıntı yapıyor bende çok istiyorum anne olmayı lütfen dua edin
altı gün geçti.hiç uyuyamıyorum ama geceleri çok zor beklemek
hıııı. Geshenk, ben daha tam dua okuyamıyorum. ancak cuma akşamı okuyabilirim. banda 20 tane yaz canım.geçen akşam gelmişti eşinin kuzeni onlarda kalıyormuş nişanlısı askere gitmiş biraz bu durumdan dolayı sıkıntılıymış elfida ile konuşmuşlardı sanırım bende sonra okumuştum..
Bizim arkdaşlarda hep bahsediyorlar, bayanlar uyuyamamaktan şikayetçi. valla zor, ama o bebekte anneye muhtaç, mecbur kalkıp bakacaksın. Kolay gele.yorgunummmmmmmmmmmm
hayırlısı canım, tedavi falan gördün mü? Biraz durumundan bahsedermisin.teşekkür ederim canım uzun süredir takip ediyorum ama benim içinde yazmak bu son günlerde nasipmiş.test yapmayı düşünmek bile çarpıntı yapıyor bende çok istiyorum anne olmayı lütfen dua edin
çılgın için ayetel kürsi listesi
GESHENK..................... 50
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
okumak isteyenler söylesin..
baştan yine başlayabiliriz tekrar okunabilir.... duanın zararı yok sonuçta..
beni de yazınnnnn 10 tane ye bi de oğluma okuyorum ben
peki böyle gecikmeler oluyormuydu önceki aylarda?
istersen senin oğluna da okuruz sıra tamamlanınca lovelim.. nolcak yani doğsunlar diye başladık vakti zamanında şimdi de sağlıklı olsunlar diye okuruz.. hem ayetel kürsi kaza beladan da korur erenimize okurus yeğenlerimize devam bööyle gider bu iş anadan oğula,kıza
313 olacam tatlım.çılgın için ayetel kürsi listesi
GESHENK..................... 50
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
etti 180..
okumak isteyenler söylesin..
baştan yine başlayabiliriz tekrar okunabilir....
303 olacaktı değilmi zerdalcım?
okuruz canım, ne güzel, ben seviyorum böyle okumayı.ayy ne güzelllll tüm bebişlere okuruz en son önce size okuyalım sonra bebşlere
canım eşim getirdi yaptım testi ama malesef yine negatif.yine tüm umitlerim boşa gitti.benim hiç böyle olmamışti adetim hep diğer aydan iki gün önce olur gününü şaşırmaz.7 ay önca laporoskopi oldum ben buradan okuyorum bazı arkadaşlar laparoskopiden sonra adet düzensizliği aşamış bende hiç olmamıştı. çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?