diciturk ten tv izlemece
elfidam o kuralı koyan kesin azgın teke bi erkektir
ne alaka ya
kadın hayır diemez miş
e napalım , bedenimzn kimyası o an müsait degilse kendimize işkence mi edelim kuru kuru..
o halde erkeiğin yaptıgı tecavüze yakın değil de nedir?
e o halde beni zorlayan erkeiği ben napiimm
tieeyyt yakarım leyn
diciturk ten tv izlemece
elfidam o kuralı koyan kesin azgın teke bi erkektir
ne alaka ya
kadın hayır diemez miş
e napalım , bedenimzn kimyası o an müsait degilse kendimize işkence mi edelim kuru kuru..
o halde erkeiğin yaptıgı tecavüze yakın değil de nedir?
e o halde beni zorlayan erkeiği ben napiimm
tieeyyt yakarım leyn
özlemmm , melodii hoşgeldinizz kızlarrr...
9 ay alamazsın inşallahhhhhhhhh :))
seninki dışında ama baya bi şımarık bişeymiş..ama az kaldı , ısındı onun suyu
yakında böyle gülcez ona
papaz örneği mi
tşwştinde mi var senin...
o ingilizce deelmi tento.. pek karışık geldiydi bana..
sen radyomu dinliyon,tv mi izliyon var anlamamak ben :44::44:
papazda örnek varmekk
elhamdülillah müslümanım ben..kadın erkege hayır diyemez dinen,,senin yaptıgın günah diye baglar işi altta kalırım Gesom.. ben yine duygu sömürüsü yapiim.. o kadar hotmon hapı aldım.. vıy vıyy zr zırr dır dır dırrr
yani bence de... o zaman bizim dinimizd e kadını zorlamak ve üzmekte yok...hatta kadına verilen hakları bi sayarsak ağızları açıkm kalır..çalışmak zorunda değiliz , evimizie yardımcı alabiliriz , hatta süt anne tutabiliriz vs vs yaniii....sende konuş elfidoşşş aaaa senin ağzın yok mu...ama bu konulşara girmeyin derim derin konular...sen en iyisii sömürr bütünn duygularıııı
karnım acıktı , kaşarlı tost yapıyorum
kaçıncı kanaldasın tento.. merak etmece..hemen açmaca.. cüneyt özdmir prog.mu yapıyor
tokum ama canım çekti...
dini konularda da benden zayıf zati, çenede de zayıf...bi vicdanı benden kuvvetlidir o yetiyor tüm eksikliklerine :)) cok dır dır etmeme gerenk kalmıyo Venüsüm.. amaann ösleyiverdim bak ya.. olaydı da yanımda sarılıvereydim bi..gıdıklıyıvereydim,sinir edeydim bilg basından kalkmayıp
tokum ama canım çekti...
yok yau
twittır da yazıo, ben twıttırdan takip ediom
o yazınca ben de açtım tv yi :))
al benden de o kadar :)
ne yesem ki?
büyümez geshenk merak etme kuzum...
elfişda hani sen kocana hep tosbiş tosbik falan diyon yaa.. :)) bizim okulda bi tosbi serisi varhikaye.sevimli bi kaplumbağa hergün a nlatıyo sevgili günlük diye başlıyooo..çocuklar bayılıyoo , bazen aynı hikayeyi 2 kere okuyom , tüm seri ezberlendi remen.. okulda okurken aklıma sen geliyon gülüyommm
falla mı :))
ben kocamada diyom tosbaa diye, oda bana kızıyo davşan gibiyim diye..korkuyo elim ayagım bi yere takılıp düşcem diye :)
hakkaten tosbaa kız benimki,asla tembel değildir,ama ağır ve temiz yapar işini,yemek yapar basında bekler, bulşk mak. boşaltır,cattalar kaşıklar spetine tekdüze yerleşir, ütü yapar sinek kaydı bi gömleği 15 dakkada :)))
hakaeder lakabını tasbiğim :))
sorma benimde öyle..
benjamin butto lafı gecti büroda gecen tento...
gazozda,nuri alcoda aylin..ayy hele gecen vben kola içmiyom diye erkeklerden biri gazoz alıyom sana dedi öldüm için gülcem diye :)) tosbikle içmiyom be gazozu çüş diycektim
facedwe oyun oybnuyom gezegenler cıkıyo sen geliyon akıma :)
Şifalı bşitkiler okuyom ginseng macubnu,cayı al bana GESOM :))))
ohoooo :)) daa cook.. ne ilginç dimi ya.. sanal ama en gercek :) :82:
ben kocamada diyom tosbaa diye, oda bana kızıyo davşan gibiyim diye..korkuyo elim ayagım bi yere takılıp düşcem diye :)
hakkaten tosbaa kız benimki,asla tembel değildir,ama ağır ve temiz yapar işini,yemek yapar basında bekler, bulşk mak. boşaltır,cattalar kaşıklar spetine tekdüze yerleşir, ütü yapar sinek kaydı bi gömleği 15 dakkada :)))
sorma benimde öyle..
gazozda,nuri alcoda aylin..ayy hele gecen vben kola içmiyom diye erkeklerden biri gazoz alıyom sana dedi öldüm için gülcem diye :)) tosbikle içmiyom be gazozu çüş diycektim
kendi diyo ama , bu hiç dayanamıcak bence 9 aybu gece saldırmassa iyi
sanada yapabilsem keşke..hadi s end e yapp , şımart kendini..
bende şımart kendini diye diye şımarık yapcam s eni
tost yap sende..yağsız yaptım ben kalori olmasın diye..bir dilim ekmekten yapmıştım yetmedi..bi daha mı yapsam :26:
sorma benimde öyle..
ayyy keşke zerdal , çılgın , aylin , naneli flanda olsaydı...bid e melonyyy gelse galiii
ben bi tost daha yapıyorum...
tentoşş ne sağlıklı besleniyon maşallah
ginseng dikkatle kullanılması gereken bir madde kızlar...cinsel güüc artırıyor ama sanki bişeye zararlıydı..hatırlayamadım tam.. aklıma gelince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?