30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

dinen konunun ayrıntısını bilmiomda...
bende aynen dediğin gibi düşünüyom... her konuda eşitlik olmasada bu konuda taraflar eşittir kata..

kölemiyim ben aaaaa..kime şikayet edeyim..gel deyince geleyim.. :))
yazık bana aaaa....

yani bence de... o zaman bizim dinimizd e kadını zorlamak ve üzmekte yok...hatta kadına verilen hakları bi sayarsak ağızları açıkm kalır..çalışmak zorunda değiliz , evimizie yardımcı alabiliriz , hatta süt anne tutabiliriz vs vs yaniii....sende konuş elfidoşşş aaaa senin ağzın yok mu...ama bu konulşara girmeyin derim derin konular...sen en iyisii sömürr bütünn duygularıııı

hee ısındı sular kıvarnıyo belki içeride muzur :)) tam tersi olmasında.. büyümesin dahada..

der der...hamile kadına ilişmek dinen vacip deel.. de tosbiğe elleşme günah de.. haklarım var çift canlıyken iki kişilik hemide söz hakkım de... de işte kırsın dizini otursun yerine

dini konularda da benden zayıf zati, çenede de zayıf... bi vicdanı benden kuvvetlidir o yetiyor tüm eksikliklerine :)) cok dır dır etmeme gerenk kalmıyo Venüsüm.. amaann ösleyiverdim bak ya.. olaydı da yanımda sarılıvereydim bi..gıdıklıyıvereydim,sinir edeydim bilg basından kalkmayıp

büyümez geshenk merak etme kuzum...

elfişda hani sen kocana hep tosbiş tosbik falan diyon yaa.. :)) bizim okulda bi tosbi serisi var hikaye.sevimli bi kaplumbağa hergün a nlatıyo sevgili günlük diye başlıyooo..çocuklar bayılıyoo , bazen aynı hikayeyi 2 kere okuyom , tüm seri ezberlendi remen.. okulda okurken aklıma sen geliyon gülüyommm

kendi diyo ama , bu hiç dayanamıcak bence 9 ay bu gece saldırmassa iyi

tokum ama canım çekti...

sanada yapabilsem keşke..hadi s end e yapp , şımart kendini..

bende şımart kendini diye diye şımarık yapcam s eni

falla mı :))
ben kocamada diyom tosbaa diye, oda bana kızıyo davşan gibiyim diye..korkuyo elim ayagım bi yere takılıp düşcem diye :)
hakkaten tosbaa kız benimki,asla tembel değildir,ama ağır ve temiz yapar işini,yemek yapar basında bekler, bulşk mak. boşaltır,cattalar kaşıklar spetine tekdüze yerleşir, ütü yapar sinek kaydı bi gömleği 15 dakkada :)))
hakaeder lakabını tasbiğim :))

sorma benimde öyle..
benjamin butto lafı gecti büroda gecen tento...
gazozda,nuri alcoda aylin..ayy hele gecen vben kola içmiyom diye erkeklerden biri gazoz alıyom sana dedi öldüm için gülcem diye :)) tosbikle içmiyom be gazozu çüş diycektim
facedwe oyun oybnuyom gezegenler cıkıyo sen geliyon akıma :)
Şifalı bşitkiler okuyom ginseng macubnu,cayı al bana GESOM :))))
ohoooo :)) daa cook.. ne ilginç dimi ya.. sanal ama en gercek :) :82:

ehehe hakkat he aynen

haşlanmış garnabaharla brokoli var,
yanına da olmamaış talıdan koyem

:))
akşamdan beri ağzım boş durmadı

evet ya sanki hep görüyomuşuz gibi

kendi diyo ama , bu hiç dayanamıcak bence 9 ay bu gece saldırmassa iyi

sanada yapabilsem keşke..hadi s end e yapp , şımart kendini..

bende şımart kendini diye diye şımarık yapcam s eni

şımarceeemmm şımaruk olceeemmm :86: hih hiii

tost yap sende..yağsız yaptım ben kalori olmasın diye..bir dilim ekmekten yapmıştım yetmedi..bi daha mı yapsam :26:

maşşallaahhh

gingseng macunu?? kıs o neee.. benmiyim bitkici :))))))) onu hiç denemedim he tamda yeni okudum marifetlerini hemen deneyim madem hatırlattın :) ula çağrışım yaptığım şeye bak hele ot bitki.. dimek bu konuda iyiyim ben...

ayyy keşke zerdal , çılgın , aylin , naneli flanda olsaydı...bid e melonyyy gelse galiii

valla yaaaaaaaaaaa.. keşkeee...

ginseng dikkatle kullanılması gereken bir madde kızlar...cinsel güüc artırıyor ama sanki bişeye zararlıydı..hatırlayamadım tam.. aklıma gelince yazarım

ginseng dikkatle kullanılması gereken bir madde kızlar...cinsel güüc artırıyor ama sanki bişeye zararlıydı..hatırlayamadım tam.. aklıma gelince yazarım

bunu kesin elfida biliyordur he kıss sizde varmı bundan?? aktarda gördüm geçen ben sordum hatta burada okudum bi yerde çok iyi yedirin adamalara felan.. aktar dedi içinde 30 tane var 57 lira..
yani güç guvvet verii he başka fonksiyonu yokmu?? eh bu da etken bebek olması için ama demi yani bebek isteyenlere tavsiye edilebilir hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…